anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Ανατολ οι γκομενες που γαμας ειναι ετσι?Εννοω στην εμφανιση.
Αν έκανες και συ το Μοσχα-Κιεβο Πατήσια-Ομόνοια...Αλλά καλά είσαι στις Ελεηνίδες σου. Ε??
Ανατολ οι γκομενες που γαμας ειναι ετσι?Εννοω στην εμφανιση.
άσε ρε τον άνθρωπο να κάνει τη φιγούρα του... μην του το χαλάς...Κοιτα λακη εγω δεν το ειπα με σκοπο να θιξω καποιον απλα το εθεσα σαν ερωτημα η σαν προβληματισμο.
Το κολλημα σου με το εξωτερικο ποιο ειναι ρε μεγαλε τωρα?
Δλδ αν σου πω οτι δεν εχω παει εξω και ουτε και με νοιαζει το εξω τι θα μου πεις?
Θες να το παιξεις εξυπνος επειδη εχεις παει εξωτερικο?Αυτο θες να κανεις τωρα???
ο επόμενος φιγουρατζής... άλλος???Αν έκανες και συ το Μοσχα-Κιεβο Πατήσια-Ομόνοια...Αλλά καλά είσαι στις Ελεηνίδες σου. Ε??
Αν έκανες και συ το Μοσχα-Κιεβο Πατήσια-Ομόνοια...Αλλά καλά είσαι στις Ελεηνίδες σου. Ε??
κοψε κατι ρε συ!
Ημαρτον,ολοι επιδηξιες ειστε και μετα σας χαλασε αυτο που ειπα εγω...
Κοιτα λακη εγω δεν το ειπα με σκοπο να θιξω καποιον απλα το εθεσα σαν ερωτημα η σαν προβληματισμο.
Το κολλημα σου με το εξωτερικο ποιο ειναι ρε μεγαλε τωρα?
Δλδ αν σου πω οτι δεν εχω παει εξω και ουτε και με νοιαζει το εξω τι θα μου πεις?
Θες να το παιξεις εξυπνος επειδη εχεις παει εξωτερικο?Αυτο θες να κανεις τωρα???
ο επόμενος φιγουρατζής... άλλος???
ρε ναρούτο στην τελική ναι είμαστε ασχημομούρηδες, κακόμοιροι, μίζεροι, βλάκες και μας φτύνουν οι θεές οι γκόμενες! Τι να κάνουμε τώρα ? Εμείς φταίμε που γεννηθήκαμε έτσι? Κάνε μήνυση στο Θεό αν δε σου αρέσουμε! Πρέπει να λογοδοτήσουμε σε κανέναν δηλαδή?
Ρε σκιντο πας καλα ρε φιλε?Ξεκολα και τα λεμε καλα εμεις μην ακουω μαλακιες τωρα!ρε ναρούτο στην τελική ναι είμαστε ασχημομούρηδες, κακόμοιροι, μίζεροι, βλάκες και μας φτύνουν οι θεές οι γκόμενες! Τι να κάνουμε τώρα ? Εμείς φταίμε που γεννηθήκαμε έτσι? Κάνε μήνυση στο Θεό αν δε σου αρέσουμε! Πρέπει να λογοδοτήσουμε σε κανέναν δηλαδή?
Ρε κανε κανα κρυο ντουζ παλιομαλακα!Θα με πεις και τρεντακια αρχιδα!Αστα να πανε ρε φιλε!Κλασσικη περιπτωση μαλακα μουνοδουλου τρεντακια που το παιζει και υπερανω
Περα απο την μυτη του δεν βλεπει και ο πουτσος του μονο στις ελεινιδες θα μεινει ο δυσμοιρος
Πλακα πλακα εχουμε γεμισει με μερικους απο αυτους τελευταια
Ρε κανε κανα κρυο ντουζ παλιομαλακα!
Φυσικά ο καθένας που έτυχε να επισκεφτεί κάποια χώρα λόγω δουλειάς,σπουδών ή ταξίδι αναψυχής και να απολαύσει τα τοπικά εδέσματα το βάζει και στο βιογραφικό του. Να προσθέσω και εγώ:Σάντος,Παρανάγκουα,Σαγκάι,Νίνμπο,Γιαντιάν,ΠΟΥ ΜΑΙ,Σαιγκόν,Ρότερναμ,Αμβέρσα,Βρέμη,Σιγκαμπούρη και πολλά άλλα μέρη που βαριέμαι να γράψω.
πηγαινε γλυψε καμια μπαζολα τρεντομαλακα μουνοδουλε
Ρε σκιντο πας καλα ρε φιλε?Ξεκολα και τα λεμε καλα εμεις μην ακουω μαλακιες τωρα!
Δεν ειπα κανεναν ασχημο ουτε αχρηστο να γαμησει.
Απλα εκανα ενα ερωτημα γιατι νομιζα οτι δεν γαμαγατε,μετα ομως καταλαβα οτι δεν γουσταρετε ελληνιδες και το σεβαστηκα.
Δεν το παιζω εξυπνος ουτε γαμιας.
Συχαινομαι τους δηθεν και μια ζωη επαιζα ξυλο με αυτους!
Ξεκοληστε τωρα και αφηστε το θεμα να παει να γαμηθει.
πηγαινε γλυψε καμια μπαζολα τρεντομαλακα μουνοδουλε
ο ορισμος του μαλακα...δεν εχω κατι αλλο να πω φλωρε.
Τώρα θα φταίω εγώ να σε πω καμπούρη;
Ή είσαι παιδί με κορμοστασιά λαμπάδα;
σας ζήτησε εδώ κανείς βιογραφικό φιγούρια???Φυσικά ο καθένας που έτυχε να επισκεφτεί κάποια χώρα λόγω δουλειάς,σπουδών ή ταξίδι αναψυχής και να απολαύσει τα τοπικά εδέσματα το βάζει και στο βιογραφικό του. Να προσθέσω και εγώ:Σάντος,Παρανάγκουα,Σαγκάι,Νίνμπο,Γιαντιάν,[size=14pt]ΠΟΥ ΜΑΙ[/size],Σαιγκόν,Ρότερναμ,Αμβέρσα,Βρέμη,Σιγ[size=14pt]καμπούρη[/size] και πολλά άλλα μέρη που βαριέμαι να γράψω.