Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Κοιτα λακη εγω δεν το ειπα με σκοπο να θιξω καποιον απλα το εθεσα σαν ερωτημα η σαν προβληματισμο.
Το κολλημα σου με το εξωτερικο ποιο ειναι ρε μεγαλε τωρα?
Δλδ αν σου πω οτι δεν εχω παει εξω και ουτε και με νοιαζει το εξω τι θα μου πεις?
Θες να το παιξεις εξυπνος επειδη εχεις παει εξωτερικο?Αυτο θες να κανεις τωρα???
άσε ρε τον άνθρωπο να κάνει τη φιγούρα του... μην του το χαλάς... :rolleyes:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αν έκανες και συ το Μοσχα-Κιεβο Πατήσια-Ομόνοια...Αλλά καλά είσαι στις Ελεηνίδες σου. Ε??

:2funny: κοψε κατι ρε συ!
Ημαρτον,ολοι επιδηξιες ειστε και μετα σας χαλασε αυτο που ειπα εγω... :uglystupid:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κοιτα λακη εγω δεν το ειπα με σκοπο να θιξω καποιον απλα το εθεσα σαν ερωτημα η σαν προβληματισμο.
Το κολλημα σου με το εξωτερικο ποιο ειναι ρε μεγαλε τωρα?
Δλδ αν σου πω οτι δεν εχω παει εξω και ουτε και με νοιαζει το εξω τι θα μου πεις?
Θες να το παιξεις εξυπνος επειδη εχεις παει εξωτερικο?Αυτο θες να κανεις τωρα???

ρε ναρούτο στην τελική ναι είμαστε ασχημομούρηδες, κακόμοιροι, μίζεροι, βλάκες και μας φτύνουν οι θεές οι γκόμενες! Τι να κάνουμε τώρα ? Εμείς φταίμε που γεννηθήκαμε έτσι? Κάνε μήνυση στο Θεό αν δε σου αρέσουμε! Πρέπει να λογοδοτήσουμε σε κανέναν δηλαδή?

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μου θυμίζουν κάτι φουκαράδες που πήγαιναν στο Αμέρικα μετανάστες και ένα χρόνο μετά είχαν ξεχάσει τα ελληνικά… «εμείς στο Αμέρικα γιου νόου…» :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο επόμενος φιγουρατζής... άλλος??? :uglystupid:

Φυσικά ο καθένας που έτυχε να επισκεφτεί κάποια χώρα λόγω δουλειάς,σπουδών ή ταξίδι αναψυχής και να απολαύσει τα τοπικά εδέσματα το βάζει και στο βιογραφικό του.  :uglystupid:Να προσθέσω και εγώ:Σάντος,Παρανάγκουα,Σαγκάι,Νίνγμπο,Γιαντιάν,ΠΟΥ ΜΑΙ,Σαιγκόν,Ρότερναμ,Αμβέρσα,Βρέμη,Σιγκαπούρη και πολλά άλλα μέρη που βαριέμαι να γράψω.

Επισκέπτης
ρε ναρούτο στην τελική ναι είμαστε ασχημομούρηδες, κακόμοιροι, μίζεροι, βλάκες και μας φτύνουν οι θεές οι γκόμενες! Τι να κάνουμε τώρα ? Εμείς φταίμε που γεννηθήκαμε έτσι? Κάνε μήνυση στο Θεό αν δε σου αρέσουμε! Πρέπει να λογοδοτήσουμε σε κανέναν δηλαδή?

Αστα να πανε ρε φιλε!Κλασσικη περιπτωση μαλακα μουνοδουλου τρεντακια που το παιζει και υπερανω :uglystupid:
Περα απο την μυτη του δεν βλεπει και ο πουτσος του μονο στις ελεινιδες θα μεινει ο δυσμοιρος :dunno:

Πλακα πλακα εχουμε γεμισει με μερικους απο αυτους τελευταια :birdman:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε σκιντο πας καλα ρε φιλε?Ξεκολα και τα λεμε καλα εμεις μην ακουω μαλακιες τωρα!
Δεν ειπα κανεναν ασχημο ουτε αχρηστο να γαμησει.
Απλα εκανα ενα ερωτημα γιατι νομιζα οτι δεν γαμαγατε,μετα ομως καταλαβα οτι δεν γουσταρετε ελληνιδες και το σεβαστηκα.
Δεν το παιζω εξυπνος ουτε γαμιας.
Συχαινομαι τους δηθεν και μια ζωη επαιζα ξυλο με αυτους!
Ξεκοληστε τωρα και αφηστε το θεμα να παει να γαμηθει.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αστα να πανε ρε φιλε!Κλασσικη περιπτωση μαλακα μουνοδουλου τρεντακια που το παιζει και υπερανω :uglystupid:
Περα απο την μυτη του δεν βλεπει και ο πουτσος του μονο στις ελεινιδες θα μεινει ο δυσμοιρος :dunno:

Πλακα πλακα εχουμε γεμισει με μερικους απο αυτους τελευταια :birdman:
Ρε κανε κανα κρυο ντουζ  παλιομαλακα!Θα με πεις και τρεντακια αρχιδα!
Μια ζωη πανκης ημουν!Κοιτα την μουρη σου και μην λες για αλλους!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φυσικά ο καθένας που έτυχε να επισκεφτεί κάποια χώρα λόγω δουλειάς,σπουδών ή ταξίδι αναψυχής και να απολαύσει τα τοπικά εδέσματα το βάζει και στο βιογραφικό του.  :uglystupid:Να προσθέσω και εγώ:Σάντος,Παρανάγκουα,Σαγκάι,Νίνμπο,Γιαντιάν,ΠΟΥ ΜΑΙ,Σαιγκόν,Ρότερναμ,Αμβέρσα,Βρέμη,Σιγκαμπούρη και πολλά άλλα μέρη που βαριέμαι να γράψω.

Τώρα θα φταίω εγώ να σε πω καμπούρη;
Ή είσαι παιδί με κορμοστασιά λαμπάδα;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πηγαινε γλυψε καμια μπαζολα τρεντομαλακα μουνοδουλε :2funny:

δεν μπορεις να λες κατι τετοιο με σιγουρια... γουσταρει τον ναρουτο... αρα ειτε ειναι αυτο που λες ειτε εινα και γαμω τα παιδια οι στατιστηκες μου διχαζονται

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε σκιντο πας καλα ρε φιλε?Ξεκολα και τα λεμε καλα εμεις μην ακουω μαλακιες τωρα!
Δεν ειπα κανεναν ασχημο ουτε αχρηστο να γαμησει.
Απλα εκανα ενα ερωτημα γιατι νομιζα οτι δεν γαμαγατε,μετα ομως καταλαβα οτι δεν γουσταρετε ελληνιδες και το σεβαστηκα.
Δεν το παιζω εξυπνος ουτε γαμιας.
Συχαινομαι τους δηθεν και μια ζωη επαιζα ξυλο με αυτους!
Ξεκοληστε τωρα και αφηστε το θεμα να παει να γαμηθει.

Όχι δε το είπες εσύ! Εγώ το είπα!Το περιορίζω στον εαυτό μου! Είμαι άσχημος λοιπόν και δε μπορώ να γαμήσω? οπότε μόνο σε πουτάνες πάω! ε και? Είναι επιλήψιμο αυτό? Όποιος ενοχλείται ας πάει στο κοντινόντερο αστυνομικό τμήμα να κάνει μήνυση!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τώρα θα φταίω εγώ να σε πω καμπούρη;
Ή είσαι παιδί με κορμοστασιά λαμπάδα;

Ούτε καμπούρης ούτε λαμπάδα,αναγκαστικά λόγω δουλειάς αλλά δεν μου αρέσει να πουλάνε μερικοί μούρη σε ένα site επειδή έτυχε να δουν κάποιες χώρες και να βαφτίσουν το καβλί τους σε αλλοδαπή τρύπα(αν εξαιρέσουμε τις λαθρομετανάστριες της Ελλάδας).

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε σκιντο ξεκολα..μαζι σου δεν εχω κατι.Συγνωμη αν σε εθιξα ρε φιλε πραγματικα.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Φυσικά ο καθένας που έτυχε να επισκεφτεί κάποια χώρα λόγω δουλειάς,σπουδών ή ταξίδι αναψυχής και να απολαύσει τα τοπικά εδέσματα το βάζει και στο βιογραφικό του.  :uglystupid:Να προσθέσω και εγώ:Σάντος,Παρανάγκουα,Σαγκάι,Νίνμπο,Γιαντιάν,[size=14pt]ΠΟΥ ΜΑΙ[/size],Σαιγκόν,Ρότερναμ,Αμβέρσα,Βρέμη,Σιγ[size=14pt]καμπούρη[/size] και πολλά άλλα μέρη που βαριέμαι να γράψω.
σας ζήτησε εδώ κανείς βιογραφικό φιγούρια???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ: που 'σαι... καμπούρη!!!www.freesmileys.org] [/url]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom