Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Απο όσους έχετε γύρω σας παντρεμένους και σχεσάκηδες με ελλεεινίδες,τι ποσοστό έχει γνωριστεί απο καμάκι;

Και τι ποσοστο είναι...απο κονέ παρέας,συνάδελφοι,γκομενοι απο σχολείο/σχολή;

Να πω 0-100...ή 1-99;
Τυπάρα οι κονέ παρέας, σχολή , σχολείο κτλ .... είναι οι μέχρι 2 γυναίκες στη ζωή τους.
Δεν πάει παραπάνω.
Μετά αναγκαστικά καμάκι .
Όσο δύσκολο κι αν είναι . ΠΟυ είναι .

Γνωστός μου έλεγε ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΑΚΙ .

Στην αρχή είναι ζόρικο . Μετά γίνεται δεύτερη φύση σου. Ξεκίνα, μην κάθεσαι . Παίζει παντού.

• Like
Αντιδράσεις: akis..

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.202
Πόντοι
1.056
Οι μαλάκες και τα μουνιά στο χέρι...για τις γυναίκες τελειώνουν με την αποφοίτηση τους απο το πανεπιστήμιο.Μετά στο μυαλό τους υπάρχει μονο ο γάμος και τα παιδιά.Οπότε λεφτά και κύκλοι είναι τα βασικά για να ασχοληθούν με κάποιον.Μιλάμε για την πλειοψηφία.

Αυτό στο δίνω, γιατί αυτό με τα γαμήσια και το μουνί στο χέρι πέρα από την ηλικία που αναφέρεις,
είναι εμπειρία εξωτερικού.

Μπορώ να ανεβάσω screenshots,μόνο από αυτή τη βδομάδα,από ΜΗ dating forum, που κατά σειρά 55,57,61 χρονών καλοβαλμένες θείες με τα γυμναστήρια και τα μπότοξ τους,με ρωτάνε στο 2ο,3ο μήνυμα ποιες είναι οι αγαπημενες στάσεις μου,πως θα τις γαμούσα,αν τον έχω μεγάλο,κ.λ.π.
62 είναι η μάνα μου...Αυτές έχουν παιδιά σαν εμενα...:confused:

Τα έδειχνα σε μια φίλη σήμερα στο γυμναστήριο και γελούσαμε με τα σέξι θειόνια..

Επίσης γάμησε 2η ή 3η φορά καλό δυτικό μουνί, ΧΩΡΙΣ να προσπαθήσεις να την κάνεις να τελειώσει ή να καταφέρεις να την κάνεις να τελειώσει και έχεις φάει block και delete...

Καλά, κάτι βαρύμαγκες που θέλουν τσιμπούκι, αλλά όχι να γλείψουν, άμεση απέλαση..

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.106
Πόντοι
6.056
Τυπάρα οι κονέ παρέας, σχολή , σχολείο κτλ .... είναι οι μέχρι 2 γυναίκες στη ζωή τους.
Δεν πάει παραπάνω.
Μετά αναγκαστικά καμάκι .
Όσο δύσκολο κι αν είναι . ΠΟυ είναι .

Γνωστός μου έλεγε ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΑΚΙ .

Στην αρχή είναι ζόρικο . Μετά γίνεται δεύτερη φύση σου. Ξεκίνα, μην κάθεσαι . Παίζει παντού.

Γιατί,διαφωνείς ότι σεβαστό ποσοστό Ελλήνων...δεν έχει πάει με πάνω απο 2 στη ζωή του;Εκ των οποίων τη μια την παντρεύτηκαν;

Όποιος έχει πάει με περισσότερες...κανονικές,όχι πουτάνες...θεωρείται και χορτασμένος

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.707
Πόντοι
2.306
Καμάκι σε Ελληνίδες είναι δύσκολο.Δεκαετία του 90 τα είχα δοκιμάσει όλα ντίσκο,καφετέριες,φοιτητικά πάρτυ,μπουζούκια,ήταν πολύ δύσκολο με Ελληνίδες.Το μόνο καλό είναι οτι σε εξασκούσαν και μετά ανατολικό μπλοκ Πολωνία,Τσεχία απογειωνόσουνα.Δηλαδή η εμπειρία από το καμάκι σε Ελληνίδες σε βοηθούσε να γαμάς ξένες.Ητανε σα να περνάς απο την κατηγορία βαρέων βαρών στην κατηγορία φτερού.Απο εκεί που ζητούσαν άλμα με πήχυ δύο μέτρων να πρέπει να πηδήξεις φράχτη 10 εκατοστά.Κάπως έτσι ήταν η διαφορά δυσκολίας.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Βαλκάνιε ... σου βρήκα ζευγάρι στο τσατουρμπέητ !

Χαλβάς, αγύμναστος , με ... γυναικομαστία ... και η γκόμενά του.
Προφανώς και άφραγκος ... αφού τη βγάζει στο τσάτουρ για χαρτζηλίκι .....

Έλληνας με τέτοια εμφάνιση άφραγκος ... θα την είχε αυτή ;;;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμάκι σε Ελληνίδες σίναι δύσκολο.Δεκαετία του 90 τα είχα δοκιμάσει όλα ντίσκο,καφετέριες,φοιτητικά πάρτυ,μπουζούκια,ήταν πολύ δύσκολο με Ελληνίδες.
Δεν είχες εμφάνιση και ντύσιμο όμως. Ούτε μπόϊ . Οπότε ξεκίναγες έχοντας φάει 2-3 γκολ από τα αποδυτήρια.Όχι ένα.

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
15
Πόντοι
0
Ούτως ή άλλως, γνωριμία μέσα από τη δουλειά ή με διαμεσολάβηση γνωστών, πρέπει να αποφεύγονται διά ροπάλου.

Στην πρώτη περίπτωση αν κάτι πάει στραβά (το πιθανότερο), τουλάχιστον δεν τρως στη μάπα την άλλη καθημερινά, στη δεύτερη περίπτωση ούτε έχεις να δώσεις λογαριασμό και ούτε χρωστάς σε κανέναν οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά σου.

Στο καμάκι τώρα, καλό θα ήταν να αποδώσουμε τη σωστή λέξη μιάς και δεν ζούμε στις δεκαετίες του '70 και του '80.
Φλερτ λέγεται και μπορεί να ασκηθεί οπουδήποτε, ανάλογα την εμπειρία, την ηλικία και την ψυχοσύνθεση.
Όταν λέω οπουδήποτε, κυριολεκτώ!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Γιατί,διαφωνείς ότι σεβαστό ποσοστό Ελλήνων...δεν έχει πάει με πάνω απο 2 στη ζωή του;Εκ των οποίων τη μια την παντρεύτηκαν;

Όποιος έχει πάει με περισσότερες...κανονικές,όχι πουτάνες...θεωρείται και χορτασμένος
Ισχύει . Αυτοί που δεν έχουν πάει , είναι με γκόμενα/γυναίκα από προξενιά.
Όσοι είναι με παραπάνω, αναγκαστικά έχουν κάνει καμάκι . Πολύ καμάκι .
Και φυσικά καμάκι ελλάδα ... σημαίνει για μία επιτυχία ... από πέντε ως χίλιες αποτυχίες.

• Like
Αντιδράσεις: akis..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
άλλος εδώ ... αμερικάνος ... με χάλι πολωνού ανατολικογερμανού 70s ....
με αμερικάνα πλάστική μπάρμπι ....

Ελλάδα αυτουνού μπορεί να του κάναν μπούλινγκ σε κωλόμπαρο ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.954
Πόντοι
3.556
Επίσης γάμησε 2η ή 3η φορά καλό δυτικό μουνί, ΧΩΡΙΣ να προσπαθήσεις να την κάνεις να τελειώσει ή να καταφέρεις να την κάνεις να τελειώσει και έχεις φάει block και delete...

Καλά, κάτι βαρύμαγκες που θέλουν τσιμπούκι, αλλά όχι να γλείψουν, άμεση απέλαση..
Εγώ γιατί κατάντησα γλειφομουνιξ νομίζεις

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.707
Πόντοι
2.306

Δεν είχες εμφάνιση και ντύσιμο όμως. Ούτε μπόϊ . Οπότε ξεκίναγες έχοντας φάει 2-3 γκολ από τα αποδυτήρια.Όχι ένα.

Είχα όμως καλή τεχνική και χωνόμουνα.Μου λέγανε οτι με βλέπανε με εντυπωσιακές γκόμενες και δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο ασχολούνται μαζί μου.Οι Ελληνίδες γενικά θέλανε έτοιμα στημένα πράγματα,φτιαγμένους τύπους και συστημένους.Βγαίναμε τότε μαζί 4-5 καμάκια αλωνίζαμε,τα παίρναμε όλα σβάρνα,κάθε νύχτα έξω απο Τετάρτη μέχρι Κυριακή.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Είχα όμως καλή τεχνική και χωνόμουνα.Μου λέγανε οτι με βλέπανε με εντυπωσιακές γκόμενες και δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο ασχολούνται μαζί μου.
Για τεχνική και θράσος και για το ότι δεν κώλωνες, είμαι βέβαιος.
Το είχες.

Η εμφάνιση όμως μέτραγε πάρα πολύ.
Δηλαδή κάποιος με τις μισές ικανότητές σου, θα γάμαγε δεκαπλάσιες, με καλή εμφάνιση .
Ή και αν ήσουν σε κύκλο νέων με λεφτά ... που δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου καμάκι ...
οι γκόμενες ήταν πολύ πιο γαμιόλες και δεν γίνονταν στραβές.

Εσύ ήσουν
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ & ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΕΠΙΜΟΝΗ 100%
ΕΜΦΑΝΙΣΗ 30%
ΝΤΥΣΙΜΟ 40%
ΚΥΚΛΟ 0% .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.106
Πόντοι
6.056
Καμάκι σε Ελληνίδες είναι δύσκολο.Δεκαετία του 90 τα είχα δοκιμάσει όλα ντίσκο,καφετέριες,φοιτητικά πάρτυ,μπουζούκια,ήταν πολύ δύσκολο με Ελληνίδες.Το μόνο καλό είναι οτι σε εξασκούσαν και μετά ανατολικό μπλοκ Πολωνία,Τσεχία απογειωνόσουνα.Δηλαδή η εμπειρία από το καμάκι σε Ελληνίδες σε βοηθούσε να γαμάς ξένες.Ητανε σα να περνάς απο την κατηγορία βαρέων βαρών στην κατηγορία φτερού.Απο εκεί που ζητούσαν άλμα με πήχυ δύο μέτρων να πρέπει να πηδήξεις φράχτη 10 εκατοστά.Κάπως έτσι ήταν η διαφορά δυσκολίας.

Έπεσες και στην χειρότερη 10ετια.Στα 80s θα είχες επιτυχίες

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
27
Πόντοι
0
Ή ότι δεν υπάρχουν γυναίκες με συναισθήματα που πολλές φορές έχουν καταστρέψει τη ζωή τους μπλέκοντας με μαλακες
Οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν με ποιους και πόσα κάνουν. Δεν είναι αθώα επουράνια πλασματάκια. Απλά στο λεξιλόγιο τους έχουν σβήσει την λέξη ευθύνη των επιλογών και πράξεων τους και πάντα κάποιος "διαβολικός άντρας" της κατέστρεψε την ψυχουλα. Πάντα κάποιος άλλος φταίει. Μπουχουχου και μπουχουχου όταν φτάσουν σε μια ηλικία και δεν μπορούν να γευτούν την χλιδή και τις απολαύσεις έναντι μιας νεότερης και ομορφότερης. Δείχνοντας με το χέρι άντρες που και στα 50 και στα 60 τους μπορούν να κάνουν ότι έκαναν και στα 30 αν στέκονται καλά και δεν έχουν παρατήσει τον εαυτό τους. Ειδικότερα αν τους βλέπουν με μικρότερες ( κλαψα για DiCaprio). Ενώ έκαναν το ίδιο και ακόμα χειρότερα αυτές από ανήλικες με μεσήλικους άντρες.

Οι γυναίκες σκυλομισουν τους πάντες, ειδικότερα άντρες που δεν τους αποδέχονται* και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

*γι'αυτό πετούν τόσο τραγελαφικά την φράση " σε όσους αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε" γιατί ακριβώς αυτό δε μπορούν να χωνέψουν, δεν νιώθουν ότι υπάρχουν άντρες που σέβονται τα α@τους και θα τις ακυρώσουν επειδή έχουν άλλους τόσους να τις κάνουν τα χατίρια.

Οταν μπλέκεις, ως γυναίκα,
ΠΑΝΤΑ με τέτοιους άντρες κάποιος ("μαλακες", "κακοποιητές"), άλλος έχει το πρόβλημα εξαρχής...
Είτε συνέβαινε το αντίστροφο, είτε ήξερες εξαρχής που έμπλεκες και το παίζεις θύμα τώρα επειδή γουστάρες κακοποίηση. Μπορεί και τα δύο μαζί...

Πώς μπορείς να καταστρέψεις το εγώ μιας γυναίκας και να της μείνεις μισητό απωθημένο μέχρι να αποδημήσει; Πηδα την, σκληρά και σουταρε την. Την επόμενη μέρα. Αν σε πρήξει και σε ψάχνει βάλε της καλά στο μυαλό ότι την βρήκες βαρετή, ότι δεν ξέρει να γαμιεται και με ύφος αηδίας. Βγάλε την άχρηστη. Φυσικά μετράει το ύφος και πως θα το πεις.
Μόνο έτσι.

Θεριστές γυναικείων ψυχών θα είστε αν θέλετε να αλλάξετε κάτι μελλοντικά αλλιώς προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Δευτέρα γυμνασίου καλοκαίρι .... πήγα μόνος μου σε ντίσκο στο αεροδρόμιο παραλιακή ......
και χόρευα μπαλαμουτιαζόμουνα και χούφτωνα τέρμα μέχρι το χάραμα ... με ΕΝΗΛΙΚΕΣ γκόμενες .....
Αν ήμουν λίγο πιο μεγάλος ... τις γάμαγα στην παραλία

Πιο μεγάλος όμως, είχε τελειώσει οριστικά αυτό με τις ντίσκο .
Είχαν στηθεί οι ... πορτιέριδες ... και τα μπουκάλια με τις πιατέλες στα τραπέζια.
Γαμώ το σπίτι τους και το μουνί της μάνας τους.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.707
Πόντοι
2.306

Στα 80s ήταν πιο χύμα με περμανάντ και τρίχες.Σχεδόν όλες αγύμναστες.Είχε ψωλάκια βέβαια που πηδιόνταν αβέρτα αλλά ήταν το 20%.Στα 90s είχε μουνάρες και πολύ καλοντυμένες έξω,ήταν υψηλό το επίπεδο.Αλλά είχανε ψηλά τον αμανέ οι Ελληνίδες ειδικά συγκρινόμενες με ανατολικές ακόμα και δυτικές.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.202
Πόντοι
1.056

Ελβετοί είναι;
Δεν με αφήνει να τους δω

Access denied. This room is not available to your region

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Ελβετοί είναι;
Δεν με αφήνει να τους δω

Access denied. This room is not available to your region
Μπες με έναν tor browser ρε.
Εγώ θα στα μάθω ;
Θα σου αλλάξει ip με ip στου διαόλου τον κώλο .

(τώρα που το λες, η γκόμενα σαν γονίδιο ... θα μπορούσε να είναι ελβετίδα ... αλλά γεμάτη τατουάζ ; )

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.106
Πόντοι
6.056
Μπορώ να ανεβάσω screenshots,μόνο από αυτή τη βδομάδα,από ΜΗ dating forum, που κατά σειρά 55,57,61 χρονών καλοβαλμένες θείες με τα γυμναστήρια και τα μπότοξ τους,με ρωτάνε στο 2ο,3ο μήνυμα ποιες είναι οι αγαπημενες στάσεις μου,πως θα τις γαμούσα,αν τον έχω μεγάλο,κ.λ.π.
62 είναι η μάνα μου...Αυτές έχουν παιδιά σαν εμενα...:confused:

Οι αντίστοιχες θείτσες εδώ,έχουν κλείσει το μαγαζί εδώ και χρόνια

Και ασχολούνται μονο με τα εγγόνια τους

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Οι αντίστοιχες θείτσες εδώ,έχουν κλείσει το μαγαζί εδώ και χρόνια

Και ασχολούνται μονο με τα εγγόνια τους
Θα σε μαλώσω Σαμπ.
Δεν έχει 60ρες μπουζουκογκόμενες σε πίστες σαλόνικα και λάρισα ; ;;

Τα γκράνια είναι εύκολα.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.707
Πόντοι
2.306
Για τεχνική και θράσος και για το ότι δεν κώλωνες, είμαι βέβαιος.
Το είχες.

Η εμφάνιση όμως μέτραγε πάρα πολύ.
Δηλαδή κάποιος με τις μισές ικανότητές σου, θα γάμαγε δεκαπλάσιες, με καλή εμφάνιση .
Ή και αν ήσουν σε κύκλο νέων με λεφτά ... που δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου καμάκι ...
οι γκόμενες ήταν πολύ πιο γαμιόλες και δεν γίνονταν στραβές.

Εσύ ήσουν
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ & ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΕΠΙΜΟΝΗ 100%
ΕΜΦΑΝΙΣΗ 30%
ΝΤΥΣΙΜΟ 40%
ΚΥΚΛΟ 0% .

Εμένα με βάζανε να ανοίγω τις γκόμενες και μετά οι εμπειροτεροι συνέχιζαν την κουβέντα.Ετσι άρχισα σιγά σιγά να μαθαίνω,άκουγα τι έλεγαν κτλ.Είχα κουφαθεί με την ευκολία που κάθονταν μερικές γκόμενες αλλά πάντα στους εμπειρότερους πιο αποφασιστικούς στο κλείσιμο.
Σιγά σιγά άμα μιλήσεις με εκατοντάδες γκόμενες παίρνεις το κολλάει,αυτοματοποιείσαι και τα κάνεις όλα σωστά.Οι Ελληνίδες όμως δε σου μάθαιναν ολόκληρο το προτσές.
Μετά βέβαια όταν πήγα ανατολικό μπλοκ πρώτη φορά τυχαία το 1998 και μου άνοιξαν τα μάτια δεν ξαναασχολήθηκα με Ελληνίδες.Η διαφορά στην ποιότητα,ποσότητα που ήταν διαθέσιμη στο μπλοκ ήταν αβυσαλέα.Ο ανταγωνισμός ανύπαρκτος,ελάχιστοι ήξεραν τότε τα μέρη και τι παίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom