Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (11 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Το θέμα είναι να μην είναι η μόνη σου επιλογή αυτή.

Να υπάρχει και η εναλλακτική να πας με παρέα.Και δεν εννοώ ψωλαρία...

Δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που βρίσκουν ευχαρίστηση να πηγαίνουν συνέχεια μόνοι τους
Λάθος...αν κάθεσαι και παρακαλάς το κάθε σουργελο δείχνεις ότι δεν σέβεσαι τα παντελόνια σου.
Η πας μόνος και ζεις κάτι νεο η κάθεσαι μεσα και μιζεριαζεις μπροστά σε μια οθόνη(...στην καλύτερη περίπτωση...).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Λάθος...αν κάθεσαι και παρακαλάς το κάθε σουργελο δείχνεις ότι δεν σέβεσαι τα παντελόνια σου.
Η πας μόνος και ζεις κάτι νεο η κάθεσαι μεσα και μιζεριαζεις μπροστά σε μια οθόνη(...στην καλύτερη περίπτωση...).

Έλα ρε μαν,το να μην θέλεις να πηγαίνεις μόνος σου σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τα παντελόνια σου;

Στο κάτω κάτω δε λέμε και να παρακαλάς,αλλά και να πηγαίνεις μόνος συνέχεια δε θα βαρεθείς;Δε θα μιζεριάσεις;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Έλα ρε μαν,το να μην θέλεις να πηγαίνεις μόνος σου σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τα παντελόνια σου;

Στο κάτω κάτω δε λέμε και να παρακαλάς,αλλά και να πηγαίνεις μόνος συνέχεια δε θα βαρεθείς;Δε θα μιζεριάσεις;
Ουδαμώς αγαπητέ...
Το ταξίδι μετράει...
Όταν πάω στο θέατρο η στον κινηματογράφο ,μετράει αυτό που θα δω.
Δεν έχω ιδιαίτερη ορεξη να ασχολούμαι με τα ψυχολογικά και τα ορμονικά της κάθε μιας για να μου τα πρήζει μετά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Όπως έλεγε ένας πρώην υφυπουργός Υγείας..."Όλοι σας και μόνος μου...ΣΑΣ ΕΧΩ"...Πάω μόνος και αν προκύψει στόχος για καμακι δεν θα κοιτάξω αν με παρακολουθούν.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Ουδαμώς αγαπητέ...
Το ταξίδι μετράει...
Όταν πάω στο θέατρο η στον κινηματογράφο ,μετράει αυτό που θα δω.
Δεν έχω ιδιαίτερη ορεξη να ασχολούμαι με τα ψυχολογικά και τα ορμονικά της κάθε μιας για να μου τα πρήζει μετά.

Όλα χρειάζονται τύπε

Ούτε μόνος είσαι ευτυχισμένος,ούτε μόνο με γκόμενα.Άποψη μου

Αλλά όταν είσαι με γκόμενα που σε γουστάρει/τη γουστάρεις και εννοείται εμφανισιακά σε καυλώνει,όσο κρατάει αυτό δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Όλα χρειάζονται τύπε

Ούτε μόνος είσαι ευτυχισμένος,ούτε μόνο με γκόμενα.Άποψη μου

Αλλά όταν είσαι με γκόμενα που σε γουστάρει/τη γουστάρεις και εννοείται εμφανισιακά σε καυλώνει,όσο κρατάει αυτό δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο
Noμιζεις...μόλις τελειώσουν τα μέλια αρχίζουν τα ξυδια.
Γιατί οι παντρεμένοι ,πλην ολίγων εξαιρέσεων,καταλήγουν αγαμητοι,ακυρωμενοι και ξενερωτοι;Από καλό;Μπαμ κανουν οι πιο πολλοί ότι πραγματικά ψευτοζουν.
Πολλοί ήθελαν απλά "παρεούλα" και "αίσθημα" και κατέληξαν με τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Noμιζεις...μόλις τελειώσουν τα μέλια αρχίζουν τα ξυδια.
Γιατί οι παντρεμένοι ,πλην ολίγων εξαιρέσεων,καταλήγουν αγαμητοι,ακυρωμενοι και ξενερωτοι;Από καλό;Μπαμ κανουν οι πιο πολλοί ότι πραγματικά ψευτοζουν.
Πολλοί ήθελαν απλά "παρεούλα" και "αίσθημα" και κατέληξαν με τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

Δεν είπαμε για γάμους

Λέμε να'χεις κάποια να περνάτε καλά λίγους μήνες,να γαμιέστε,να βγαίνετε,να ταξιδεύετε,και μολις τη βαρεθείς,να την στέλνεις και να βρίσκεις όμως γρήγορα άλλη.Αυτό είναι το ιδανικό για μένα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Δεν είπαμε για γάμους

Λέμε να'χεις κάποια να περνάτε καλά λίγους μήνες,να γαμιέστε,να βγαίνετε,να ταξιδεύετε,και μολις τη βαρεθείς,να την στέλνεις και να βρίσκεις όμως γρήγορα άλλη.Αυτό είναι το ιδανικό για μένα
Συμφωνώ...όμως κοπέλα που έχει τελειώσει από την ανεμελιά των θρανιων δεν ψάχνει χαβαλε αγκαλίτσες όπως ο άνδρας...ψάχνει ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ από ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ.
Όχι απαραίτητα γάμο...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Βάση της μεθοδου της αυτοβελτιωσης αν σε ραντεβου στο πρώτο ειδικα ρωτήσει με τι ασχολείσαι τοτε να ξερετε οτι κοιταει αποκατάσταση.
Εγω σε μια που ηθελα να ακυρώσω της ειχα πει τίποτα και μου λεει είσαι άνεργος?οχι της λεω άεργος.
Και τοτε με ακυρωσε...
και τωρα αεργος εισαι και κλεφτης επιδοματακιας εγω σε πληρωνω ρε αχαιρευτε
Υ.Γ.ο @ROB. C δεν ειναι ο Μπαρμπας μας εχεις ζαλισει τις ξυρισμενες μας αρχιδαρες με τα αυτιστικα σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Ρε μπαρμπαπηδουλα τα δικα σου τα ξεχασες??
Που έγλυφες τις βρωμικες πατουσες της τσιγγανας στο μετάξι και τις ηθελες και μικρες 36 νούμερο δεν θυμάμαι.
Ασε το φιλο λοβερ και θα σε αναλαβω εγω...
Βαλε πρώτη
από το πολύ ξυλό στα στραπονάδικα έχεις πάθει βλάβη στο τοσοδούλι μυαλουδάκι σου πανηλίθιε πουστράκο ,
άπλυτε βρωμόκωλε, ΑΠΛΥΤΕ :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Δηλαδή άμα βρεις ελλεινιδα που θα είναι κακια και χαμηλού επιπέδου να μη μπορείς να κουβεντιάσει τίποτα και της και να μη ξερει ούτε να καθαρίζει αλλά να σου δίνει μουνι μια στο τόσο εσυ θα είσαι χαρούμενος?καλά λέω εγώ ότι είσαι ο πιο μεγάλος δούλος των ελλεινιδων και θα έκανες τα πάντα για ελλεινιδα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι είναι ειδικά οι εικοσαρες ελλεινιδες δεν θέλουν να πάνε να δουλέψουνε πάνε για δοκιμή ένα μήνα για δουλειά βλέπουνε τη πουτσα που πρέπει να ξυπνάνε από τις έξι το πρωί και νά δουλεύουν δέκα ώρες τη μέρα και μετά τα παρατάνε και ψάχνουνε να βρούνε το χορηγό που θα τις ταιζει..ούτε μεγάλη πουτσα θέλουν ούτε εμφάνηση ούτε καλό σεξ

Μόνο λεφτά..και άμα βρούνε και κάποιον σεξουαλικά ανίκανο με λεφτά ακόμα πιο καλά για αυτές γιατί δεν θα κάνουνε και καθόλου σεξ αλλά μόνο θα τσεπωνουν τα λεφτά και τις τζάμπα διακοπες..
Yπαρχουν πολλά τέτοια ζευγάρια εκεί έξω και ξέρω τέτοιες περιπτώσεις από κοντά...ελπίζω ο συναγωνιστης@SubZero να μην κάνει καμμία τέτοια μαλακια γιατί μετά θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Βάση της μεθοδου της αυτοβελτιωσης αν σε ραντεβου στο πρώτο ειδικα ρωτήσει με τι ασχολείσαι τοτε να ξερετε οτι κοιταει αποκατάσταση.
Εγω σε μια που ηθελα να ακυρώσω της ειχα πει τίποτα και μου λεει είσαι άνεργος?οχι της λεω άεργος.
Και τοτε με ακυρωσε...
μαστιγα αυτη η ερωτηση

μεχρι και οι cgδες το ρωτανε μπαμ μπαμ λες και πηγες με μονοπετρο και ανθοδεσμη

ασε που λες μια παπαρια εκει να ξεμπερδευεις πχ "σεισμολογος" και η τυπισσα θα ξερει πιο πολλα απο τον παπαζαχο και θα θελει ολοκληρη κουβεντα για το ρηγμα της βολβης να φαει χρονο

αισχος αηδια κλπ :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
και τωρα αεργος εισαι και κλεφτης επιδοματακιας εγω σε πληρωνω ρε αχαιρευτε
Στρατηγέ μου να πούμε κάτι σοβαρό για την χώρα ...
πριν να κουνήσει τον ποπό της η Κασιανή , θυμάσαι τι λέγαμε ?
πόσο σωστά σκεφτόμασταν όταν λέγαμε ότι τα επιδόματα πρέπει να κοπούνε μαχαίρι μαζί με το χέρι του μπούστη που τα υπογράφει !!!!
εκτός από όσα παίρνουν τα γερόντια χωρίς περιουσιολόγιο ..
Τι πάει να πεί επίδομα ειδικά αεργίας ? πληρώνουμε Στρατηγέ μου το κάθε κοπρόσκυλο να τεμπελιάζει
αντί έστω να δίνονται τα λεφτά μας πχ στα νοσοκομεία να επωφελούνται οι ασθενείς ή να δίνονται σαν βοήθημα σε νέους Έλληνες νιόπαντρους
να κάνουν κανά παιδί

άκου ΚΕΑ στον στραπονιάρη :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506

Και μόνος σου να πας ακόμα και σε ένα μαγαζί κάποια στιγμή θα σε μάθουν οι εργαζόμενοι εκεί και οι πελάτες αν είσαι λογικός στις πράξεις και στα λόγια σου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Ρε μαλακά δεν συχαινεσε να γλυφεις τα ποδια της καθε μιας?
έλα αγάμητε χαζούλη που το θηλυκό το ξέρεις από τις κατσίκες κ τις αφέντρες ....

ΌΛΟ το γυναικείο σώμα το "λεηλατείς" !!!!

εσύ βέβαια το ενεργητικό το έχεις να βάζεις το ψωλάκι σου στη τρύπα κ να κουνιέσαι αγκομαχώντας
και το παθητικό να τρως στραπόν ,
είσαι αποτυχημένος σε όλες τις εκφάνσεις του σεξ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Μαλακα εγω δεν Είμαι σαλιας σαν και σενα και ουτε ποτε υποταχθηκα σε μια γυναίκα και να πεσω χαμηλα οσο εσυ να γλυφω τα βρωμοποδαρα της.
Το ξέρεις οτι εισαι φετιχιστης ποδολαγνος...
Ασε τις λεηλασιες ρε αντρουκλα του κωλου...
σαχλαμάρες βαρετές για να δικαιολογηθείς επειδή αισθάνεσαι ενοχές που έδωσες κωλαρίνι και μάλιστα πλήρωσες να σε πηδήξουνε ,αθεόφοβε

Στο θέμα σου,
πως σου ήρθε φλασιά να δοκιμάσεις να σε κάνουνε κοπέλλα οι αφέντρες ? παρασύρθηκες από παρέα ? την είδες εναλλακτικός ?γαργαλιόσουνα από μικρός ?
τι συνέβη και αποφάσισες να πας στα στραπονάδικα ?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.310
Πόντοι
11.146
μαστιγα αυτη η ερωτηση

μεχρι και οι cgδες το ρωτανε μπαμ μπαμ λες και πηγες με μονοπετρο και ανθοδεσμη

ασε που λες μια παπαρια εκει να ξεμπερδευεις πχ "σεισμολογος" και η τυπισσα θα ξερει πιο πολλα απο τον παπαζαχο και θα θελει ολοκληρη κουβεντα για το ρηγμα της βολβης να φαει χρονο

αισχος αηδια κλπ :coffee:
....ολες της ιδιας σχολης ειναι!!!! Εγω ειχα στο δωματιο ενα βιβλιο του Neil deGrasse Tyson και μολις το ειδε το κοριτσ΄ αρχισε τις ερωτησεις. Της ειπα οτι απο χομπυ ασχολουμαι με την αστρονομια, μου απανταει "και εγω" και αρχιζει να μου αναλυει ζωδια κ αστρολογικους χαρτες :headbang::headbang::headbang:

*Την σταματησα να μιλαει με συνοπτικες διαδικασιες :pipa1:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Δηλαδή άμα βρεις ελλεινιδα που θα είναι κακια και χαμηλού επιπέδου να μη μπορείς να κουβεντιάσει τίποτα και της και να μη ξερει ούτε να καθαρίζει αλλά να σου δίνει μουνι μια στο τόσο εσυ θα είσαι χαρούμενος?καλά λέω εγώ ότι είσαι ο πιο μεγάλος δούλος των ελλεινιδων και θα έκανες τα πάντα για ελλεινιδα..

Αν ήμουν εγώ δούλος μιας τέτοιας,φαντάσου εσύ τι θα'σουνα...

Θα λεγες κάθε μέρα 'ονειρεύομαι;Μου μιλάει γυναίκα;Κάθεται μαζί μου;'

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Πάω μόνος και αν προκύψει στόχος για καμακι δεν θα κοιτάξω αν με παρακολουθούν.

Κι αυτό είναι ένα πρόβλημα αν βγαίνεις μόνος συνέχεια.Μόνη γυναίκα δεν κάθεται ποτέ έξω σε μαγαζιά κλπ.Πάντα είναι απο 2 και πάνω.Οπότε πρέπει να'χεις κι εσύ άλλον έναν τουλάχιστον για να καμακώνετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom