athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.061
- Πόντοι
- 12.756
εγω ψηφιζω ΕλλαδαΟι βουλγαρες κανουν καλο κρεβάτι ειναι οι καλύτερες στα Βαλκάνια ασε που πολλες απο αυτες ειναι βυζαρουδες
εγω ψηφιζω ΕλλαδαΟι βουλγαρες κανουν καλο κρεβάτι ειναι οι καλύτερες στα Βαλκάνια ασε που πολλες απο αυτες ειναι βυζαρουδες
για πεςΚαλα εσυ εισαι αλλου νυχτωμένος
ναι ελα να την συναντησεις στο ειχα πει και παλιαΘα μου δώσεις τη γυναικα σου να τη βατεψω?
απο κοντα....ασε τηλεφωνακι με πμ και θα επικοινωνησει μαζι σουΕσυ εισαι ο ντεληκανης?
Χαχαχαχαχχα α
Στειλε μου φωτογραφια να δω αν μου αρεσει
βρε μαλακα ευνουχε τα ξεφτυλικια σου να τα θυμασαι....φωτο απο ολη την Φιλλεληνων εβγαλα ακομα και τα ΜΑΤΚαλα τοτε εκει ημουν σου ειπα τι φορουσα και σε ρωταγα εσυ τι φορας και δεν ελεγες..
Μονο ενα 25ρη εκοψα με κινητο στα χερια αλλα παιζει να μην ησουν εσυ.
Είπε ο δυσλεξικός στην πνευματικά καθυστερημένη...Tι λες μωρη βρωμα,μαθε συνατικτο επιτέλους
δεν εχει...δωσε τηλεφωνο να κανονισετε ραντεβου αλλιως μην μας σπας τα αρχιδια..Ρε δεν δινω τηλεφωνα ειδικα σε πολιτικους αντιπάλους
Δωσε μου προφιλ γυναικας σε κάποιο σοσιαλ να τη προσεγγισω
Εσυ εισαι ο ντεληκανης?
Χαχαχαχαχχα α
Στειλε μου φωτογραφια να δω αν μου αρεσει
Σφουγγαρίστρα γρήγορα!μου έχει στείλει μήνυμα για συνάντηση, γιατί με είδε και μουσκεψε.
να πάω η' θα σε πληγώσει η κίνησή μου?
νεο συκωτι φτιαχνουμε παλι ρεΡε Ανέστη...
Δεν ντρέπεσαι να ζητάς ντικ πικ, φόρα παρτίδα;
κριμα ρε ΒανταμαΔεν δεινω τηλέφωνο....
Φοβάσαι να μου τη δώσεις γιατι αν μαθει στη γλυκα μετα δεν θα ξεκολλαει.
και περηφανευεσαι που ησουν στη Φυληs και το λεs ?ΦΥΛΗΣ 104 ο πρωτος kinky ναος ( μην κοιτας που εσυ ειχες μονο 50 ...αν ειχες 70 και 100 θα ηξερες οτι τα 10 ευρω που λες ειναι τα δακρια απο το λαρυγκι σου...)
ΦΥΛΗΣ 104 Το μονο μαγαζι που αγαπησα και αγαπηθηκα ....
ΦΥΛΗΣ 104 Τα ποιο ωραια χρονια ...Υπεροχος χωρος που αφήσαμε εποχη οσες ήμασταν τοτε...
ΦΥΛΗΣ 104 ΣΕ ΑΓΑΠΩ
Τι να κλασεις ρε καημενε εσυ βλεπεις ενα μαγαζι και νομιζεις ειναι μεχρι εκει που παει το φτωχο μυαλο σου...Αν ηξερες τι οργια εχουμε κανει πορνες και αφεντρες θα ζηταγες απο τον ΑΛΒΑΝΟ να σε παει βολτα στα λαμπακια στο νεκροταφείο
Εισαι αλλου εσυ,ο αθηναιος θα μου δωσει τη γυναικα του να εκτελέσω χρέη γκομενου
γυναικα κανονικη ειναι βρε προs θεου, αλλα δεν βγαζειs ακρη να κανειs κουβεντα, νομιζει το φυληs 104 και το καθε τι παρομοιο νορμαλ φυσιολογικο για δουλεια κτλ κτλ η τα μασαζ που εγραψε ο αλλοs πιο πανω. Μια παλια ταναπου αρχεs δεκ. 90 στην Ομονοια ελεγε τι να το κανω το 2χιλιαρο η το 3χιλιαρο αφου με πηδηξε ο πατσαβουρηs ο μπαρμπαs απο το χωριο..... εννοουσε οτι τα λεφτα θα φαγωθουνε η στο ενοικιο η στο σουπερ μαρκετ, οτι την γαμησε ο μπαρμπαs εστω 1 φορα μενει για παντα .... πολυ μεγαλη κουβεντα βαθυ νοημαΚροσσντρέσερ ή τράβελος;
Φυσικα γιατι αγαπαω αυτο που κανω ...Και εκει ειχα το ελευθερο να ειμαι αυτο που νιωθω χωρις να μου βαζουν εμποδια για να ανέβουν καποιες ...και περηφανευεσαι που ησουν στη Φυληs και το λεs ?
μπραβο κοριτσαρα μου μπραβο ευγε πολυ μυαλο . Οταν θα παs 60-65 ελα ξαναγραφτο αυτο, αλλεs γυναικεs παρακαλανε μετα απο 30-35 χρονια εργασιαs να βγουνε στη συνταξη, εσυ φανταζομαι θα λεs φυληs 104 θα εισαι ανετη οικονομικα δεν εχειs προβλημα, οκ μαγκια σουΦυσικα γιατι αγαπαω αυτο που κανω ...Και εκει ειχα το ελευθερο να ειμαι αυτο που νιωθω χωρις να μου βαζουν εμποδια για να ανέβουν καποιες ...
Ειναι ενας χωρος ερωτας για εμενα και αυτο που ειμαι...
Τυπε πεταξου μεχρι το αστεροσκοπείο...ολο με κωλο έρχεσαι και στο τσαμπα...μπραβο κοριτσαρα μου μπραβο ευγε πολυ μυαλο . Οταν θα παs 60-65 ελα ξαναγραφτο αυτο, αλλεs γυναικεs παρακαλανε μετα απο 30-35 χρονια εργασιαs να βγουνε στη συνταξη, εσυ φανταζομαι θα λεs φυληs 104 θα εισαι ανετη οικονομικα δεν εχειs προβλημα, οκ μαγκια σου
Εισαι αλλου εσυ,ο αθηναιος θα μου δωσει τη γυναικα του να εκτελέσω χρέη γκομενου
οτι να ναι δεν εχειs τι να πειs , δεν εχειs επιχειρημα, αν πεταχτω εγω μεχρι το αστεροσκοπειο, εσυ πεταξου με τα ποδια μεχρι τον Ισθμο τηs Κορινθου ολο με κωλο ερχεσαι κ στο τσαμπα μαλιστα μεγαλη μαγκιαΤυπε πεταξου μεχρι το αστεροσκοπείο...ολο με κωλο έρχεσαι και στο τσαμπα...
ρε μαλακα παει η σιτα με το πουτανοσκυλο τριτη φοραΑντελήφθην.
Πάλι ψάχνει ο μπαγάσας θύμα να το βάλουν στη μέση και να το πάνε πίπα κώλο.
Την προηγούμενη φορά την είχε πατήσει ο φουκαράς ο Μητσάκος. Τον είχε ξεκωλιάσει η συμβία του Ατενέζου με το ντίλντο.
Μπήκε και μας τα διηγόταν με κλάματα το παλικάρι.