Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κυρίες και κύριοι, κάτοικοι της Ελλάδος, :2funny: έγινα μέλος
σε πολυποίκιλο φόρουμ
με πλήθος θεμάτων όπου ισχύει ο βασικός κανόνας. Ελεύθερη έκφραση και σχολιασμός-κριτική :rockon:σε ότι γράφεται. Κάποιοι με έβριζαν διαρκώς και στρεψοδικούσαν. :2funny: Δοκίμασαν τα πάντα και δεν κατάφεραν τίποτα. :confused:Απορρόφησα όλες τις επιθέσεις τους μόνος μου αλλά αυτοί δεν αντέχουν κι ας ειναι συσπειρωμένοι. :2funny:
Οι συμπεριφορές φέρνουν συμπεριφορές. Αυτό ήταν το μεγα λάθος τους, δίνοντάς μου σπουδαίο πάτημα. :rockon:
Ως ηττημένοι και απαξιωμένοι σε όλα μέσω των ατράνταχτων επιχειρημάτων μου, μα κι ως φραγκόκοτες
σε άλλα, θέλουν να με διώξουν επειδή τους πηγαίνω γαμιώντας. Όλα αυτά συνεχίζοντας τον μογγολισμό τους :2funny: παρέα με κλώνους ενώ προσπαθούν να συμμαζέψουν τ ασυμμάζευτα με παζαρέματα. Τι το λένε λοιπόν και δεν το κάνουν; έτσι κι αλλιώς άνετα τους παίζω μπάλα. Και κάπως έτσι από γαμιάς τους θα γίνω και ήρωας. :rockon:Συνεχίζω ακάθεκτος με καβάτζα την συμφωνία μελών μέσω άφθονων λάικ σε λιγότερο από ένα έτος. Αδιάσειστο στοιχείο. Τσικνοπέμπτη σήμερα. :rockon:
Το βράδυ (όχι τώρα) δεν θα τους παρτουζώσω λόγω αγάπης στις μπριζόλες.
Τους πτύω.

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κυρίες και κύριοι, κάτοικοι της Ελλάδος, :2funny: έγινα μέλος
σε πολυποίκιλο φόρουμ
με πλήθος θεμάτων όπου ισχύει ο βασικός κανόνας. Ελεύθερη έκφραση και σχολιασμός-κριτική :rockon:σε ότι γράφεται. Κάποιοι με έβριζαν διαρκώς και στρεψοδικούσαν. :2funny: Δοκίμασαν τα πάντα και δεν κατάφεραν τίποτα. :confused:Απορρόφησα όλες τις επιθέσεις τους μόνος μου αλλά αυτοί δεν αντέχουν κι ας ειναι συσπειρωμένοι. :2funny:
Οι συμπεριφορές φέρνουν συμπεριφορές. Αυτό ήταν το μεγα λάθος τους, δίνοντάς μου σπουδαίο πάτημα. :rockon:
Ως ηττημένοι και απαξιωμένοι σε όλα μέσω των ατράνταχτων επιχειρημάτων μου, μα κι ως φραγκόκοτες
σε άλλα, θέλουν να με διώξουν επειδή τους πηγαίνω γαμιώντας. Όλα αυτά συνεχίζοντας τον μογγολισμό τους :2funny: παρέα με κλώνους ενώ προσπαθούν να συμμαζέψουν τ ασυμμάζευτα με παζαρέματα. Τι το λένε λοιπόν και δεν το κάνουν; έτσι κι αλλιώς άνετα τους παίζω μπάλα. Και κάπως έτσι από γαμιάς τους θα γίνω και ήρωας. :rockon:Συνεχίζω ακάθεκτος με καβάτζα την συμφωνία μελών μέσω άφθονων λάικ σε λιγότερο από ένα έτος. Αδιάσειστο στοιχείο. Τσικνοπέμπτη σήμερα. :rockon:
Το βράδυ (όχι τώρα) δεν θα τους παρτουζώσω λόγω αγάπης στις μπριζόλες.
Τους πτύω.

κανενας δε θελει να σε διωξει παπια...εγω προσωπικα σε εχω στα παπαρια μου,το κακο με σενα ειναι οτι γεμιζεις σελιδες εδω μεσα και ουσιαστικα δε λες τιποτα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.792
Πόντοι
3.506
Γκόμενα κανείς δέν βγάζει από Internet!!
Είναι άλλο πράγμα το να βγάλεις γκόμενα από το ίντερνετ και άλλο να βγάλεις γαμίσι (ενίοτε και καλό). Το δεύτερο δεν είναι κατακριτέο και το μέσο είναι απλώς ένα παραπάνω όπλο στη φαρέτρα σου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχει αποδειχθεί ότι η εμφάνιση δεν παίζει τον πρώτο ρόλο ως κριτήριο επιλογής άνδρα απο τις γυναίκες. :rockon:
Χάνει από λεφτά, εξουσία, ισχύ κτλ. Όποιος ειναι ανίκανος και δειλός πάντα θα βρίσκει δικαιολογίες, θα στρογγυλεύει και θα παραμετροποιεί ώστε να μην την πέφτει πουθενά. :2funny: Εξάλλου, αν κάποιος δεν έχει ζωή έξω, θα τα έχει καλά όσο μπορεί στο ίντερνετ σαν κάτι γιαγιάδες έτοιμες για ψόφο. :confused: Την πέσατε πουθενά σήμερα; ακούω!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γκόμενα κανείς δέν βγάζει από Internet!!
Μόνο καμία χωρισμένη μέ παιδιά, άσχημη, ψυχάκι, τελειωμένη.
Αυτό έλειπε νά υπάρχει ωραία γκόμενα, καί νά περιμένει ταίρι...από τό Net!! :sunglasses:
Τι λες ρε φιλε?
Κι εγω πώς εβγαλα?
Και δεν ηταν και καθολου ψυχάκια.
Αυτα τα ισοπεδωτικα γιατι τα λετε?
Γιατι ζειτε σε μια εικονικη πραγματικοτητα?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κανενας δε θελει να σε διωξει παπια...εγω προσωπικα σε εχω στα παπαρια μου,το κακο με σενα ειναι οτι γεμιζεις σελιδες εδω μεσα και ουσιαστικα δε λες τιποτα
Τις περισσότερες "δήθεν στα παπάρια σου" παραθέσεις εσύ μου τις έχεις κάνει. :2funny: Σας πονάω πολύ με ουσία αλλά είσαι ο πιο "χρήσιμος" όπως σου έχω πει. Ο μόνος λόγος που γράφετε ακόμα και δεν έχετε κάνει χαρακίρι είναι επειδή σας γλεντάω
μόνο με γέλιο. :2funny:Ο μόνος λόγος που δεν με διώχνετε είναι επειδή θα γίνετε εντελώς ρεζίλι.

:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
'οπως διαπιστώνουμε επίσημα λοιπόν...κανονικό σεξ με τη σύζυγο θεωρείται μόνο όταν το επιθυμεί ή ζητήσει η ίδια με ξεκάθαρο τρόπο!!!
Όταν γαμάτε επειδή πιέσατε ή το κυνηγήσατε επίμονα (για παντρεμένους πάντα μιλάμε ε?) μην χαίρεστε!!! Μπορεί να αποδειχτεί αργότερα ότι έγινε με το ζόρι....
Με λίγα λόγια : δεν θα γίνεται στη ζωή και στην κοινωνία μας τίποτε που έχει γίνει κατόπιν κάποιας μορφής πίεσης...... Ο προβληματισμός προς όλους μας....
Δεν βλεπω κανενα προβλημα.
Πολυ σωστα. Ηταν απαραδεκτο οτι δεν νοειτο βιασμος εντος γαμου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.876
Πόντοι
3.656
Αν τό παίζουν δύσκολες σέ τέτοιους άνδρες, οι άλλοι απλά δέν υπάρχουν στό οπτικό πεδίο τους!!
Στό ότι κανείς δέν μπορεί νά τίς καταλάβει...συμφωνώ 100% :wink:

Όλοι οι άγνωστοι...είναι εκτός του οπτικού τους πεδίου.Ακόμα κι αν μοιάζουν στον Τομ Κρουζ ή τον Μπραντ Πιτ

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όλο και περισσότεροι κλώνοι έρχονται. Στην αρχή έσκασαν μύτη τα ναυάγια, έπειτα ήρθαν οι εγκεφαλικά νεκροί:2funny:
με τους χοντρομπαλάδες, κουβαλήθηκαν τα Ορκ, σύρθηκαν τα ορφανά του Στάλιν :2funny: έπεσαν μέχρι και γυναικόπαιδα μπροστά μου. Τους ποδοπάτησα όλους και συνεχίζω το βιασμό της ψύχης τους.:rockon: Κοιτάξτε πως αφρίζουν από λύσσα.
Στο τέλος θα έρχονται με ένα μόλις ποστ να επιτεθούν. Μέχρι κι η διοίκηση στο κόλπο όπου εγκρίνει ποστ
με γαμομάνες όταν ο άλλος έχει κάτω απο 10. :2funny:Ότι γράφουν, το γυρίζω εναντίον τους. Συντριπτική η νίκη μου.:rockon:
Βρισίδια, στρεψοδικία και γαργάρες. Δεν μπόρεσαν να απαντήσουν πουθενά. Ζητιανεύουν για δεύτερη
και τρίτη ευκαιρία. Κότες και στο λάιβ. Τους έχω ισοπεδώσει. :rockon:Ούτε να με διώξουν δεν μπορούν.
Τους έχω κόψει τ αρχίδια.:2funny: Απλά ασταμάτητος. Ντόναλντ = ποιότητα.
Ευχαριστώ τα τίμια μέλη που σχεδόν με 7.500 λάικ σε λιγότερο από ένα έτος, συμφωνούν σε ότι γράφω.
Ότι γράφει, δεν ξεγράφει. Τα λέμε αργότερα μόλις ξεμπερδέψω. Η κατάντια κάποιων ως μονόδρομος. Κούκου!

trash-garbage.gif

Τύπε συγνωμη κιολας, εχεις καποιας μορφης ψυχασθενεια?
Εχεις παρακολουθηθει απο ιατρο? Παιρνεις καποια αγωγη?
Ρωταω σοβαροτατα
Αυτα που γραφεις ειναι ανησυχητικα, πρεπει να ψαχτείς επειγοντως πριν ειναι αργα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρωταω σοβαροτατα
Αυτα που γραφεις ειναι ανησυχητικα, πρεπει να ψαχτείς επειγοντως πριν ειναι αργα.
Λόγω ότι έχεις ωραίο άβαταρ θα σε πάρω σοβαρά υπόψη.
Κάνε κι εσύ τις γαργάρες σου σε ότι αληθινό κατέγραψα.

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Ειτε γκομενα ειτε ιερόδουλη θα βαλεις το χερι στη τσεπη,δεν το γλιτώνεις.
Τις γκόμενες ποτε δεν θα μπορεσει καποιος να τις καταλαβει σκεφτονται αλλιως.
Πολλοι λενε να βελτιωθω για να ριχνω πολλες αλλα δεν ισχυει.
Εμεις νομιζουμε οτι ισχυει.
Το κολπο ειναι άλλου.Τα ίδια σκατα όλες.Εγώ προσπαθώ να μην ασχολούμαι (λόγω δουλειάς έχω δει πολλά από αυτά που γράφουν καποια παιδιά και συμφωνώ ) πηγαίνω με εσκορτς .Διαβαστε όλες τις απόψεις από όλα τα παιδιά και πάρτε τα θετικά .Να είστε όλοι καλά .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειτε γκομενα ειτε ιερόδουλη θα βαλεις το χερι στη τσεπη,δεν το γλιτώνεις.
Τις γκόμενες ποτε δεν θα μπορεσει καποιος να τις καταλαβει σκεφτονται αλλιως.
Πολλοι λενε να βελτιωθω για να ριχνω πολλες αλλα δεν ισχυει.
Εμεις νομιζουμε οτι ισχυει.
Το κολπο ειναι άλλου.Τα ίδια σκατα όλες.Εγώ προσπαθώ να μην ασχολούμαι (λόγω δουλειάς έχω δει πολλά από αυτά που γράφουν καποια παιδιά και συμφωνώ ) πηγαίνω με εσκορτς .Διαβαστε όλες τις απόψεις από όλα τα παιδιά και πάρτε τα θετικά .Να είστε όλοι καλά .
Πώς φτάσαμε στο χέρι στην τσέπη; πώς αποδεικνύεται ότι μπορεί η Χ γυναίκα να τα φάει αν δεν της τα δώσουμε;

εύλογα ερωτήματα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είναι άλλο πράγμα το να βγάλεις γκόμενα από το ίντερνετ και άλλο να βγάλεις γαμίσι (ενίοτε και καλό). Το δεύτερο δεν είναι κατακριτέο και το μέσο είναι απλώς ένα παραπάνω όπλο στη φαρέτρα σου.
Κατακριτέο σίγουρα δέν είναι, απλά δέν συμβαίνει συχνά...γιά νά μήν πώ καθόλου!!
Τι λες ρε φιλε?
Κι εγω πώς εβγαλα?
Και δεν ηταν και καθολου ψυχάκια.
Αυτα τα ισοπεδωτικα γιατι τα λετε?
Γιατι ζειτε σε μια εικονικη πραγματικοτητα?
Εβγαλες μία γκόμενα, πού είναι στήν άλλη άκρη τής γής!!
Εκεί τούς δίνεις τά γαριδάκια καί τά τρώνε...μέ τό νάυλον μαζί!!
Υπάρχει χαώδης διαφορά μέ τίς Ελλεηνίδες, στό θέμα τής δυσκολίας προσέγγισης!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τις περισσότερες "δήθεν στα παπάρια σου" παραθέσεις εσύ μου τις έχεις κάνει. :2funny: Σας πονάω πολύ με ουσία αλλά είσαι ο πιο "χρήσιμος" όπως σου έχω πει. Ο μόνος λόγος που γράφετε ακόμα και δεν έχετε κάνει χαρακίρι είναι επειδή σας γλεντάω
μόνο με γέλιο. :2funny:Ο μόνος λόγος που δεν με διώχνετε είναι επειδή θα γίνετε εντελώς ρεζίλι.

Λέω στα παπαρια μου γιατί ταιριάζει με το παπιας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Η λεξη καμακι δε παιζει στην ελλαδα κυριοι...δυστυχως.Μονο οι γνωριμιες
Την εποχή των ντίσκο όμως φιλάρα, από την οποία έχω εικόνες ως πιτσιρίκι , έπαιζε φουλ .
Λόγω του ότι είχαν μεγάλες πίστες και ο κόσμος δεν καθόταν σε τραπέζια ως ηλίθιος, αλλά όρθιος
και πήγαινε στην πίστα και χόρευε και έκαναν καραγκιοζιλίκια , ήταν συχνό , αποδεκτό και φυσιολογικό να αρπάζεις γκόμενες να χορεύεις. Προσωπικά 13χρονος κα μέχρι 15 που έπαιζε αυτή η φάση , είχα πάρει γλωσσόφιλα , μπαλαμουτιάσματα κτλ . Δηλάδή πιστεύω ότι 18χρονος 19χρονος μέχρι το 1988 .... έβγαζε όχι απλά γκόμενα αλλά και επί τόπου γαμήσια σε ντίσκο .

Μετά που άρχισαν .... κρατήσεις ... κλαμπ με τραπέζια ... πορτιέριδες με ασύρματους .... ΦΑΓΗΤΟ στα τραπέζια , απαιραίτητη συνοδεία για να μπεις .... ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΥΧΤΑ.
Τα νυχτερινά μαγαζιά, έγιναν σπίτια των ιδιοκτητών , προσωπικού και παρατρεχάμενων
και οι πελάτες ήταν οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ , που πλήρωναν το πάρτυ .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ρωταω σοβαροτατα
Τώρα το κατάλαβες?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν του αλλάζεις γνωμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γράφε ότι γουστάρεις μαν.
Πέρα βρέχει αν δεν επιχειρηματολογείς.

Δε χρειάζεται να πω πολλά για τις Ελληνίδες και γενικότερα το θέμα στην Ελλάδα.Ειναι απλά τα πράγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom