ουτε εγω θελω να αντιπαρατεθω με κανεναν ουτε να προσβαλω αλλα με ξενερωνει αυτο που λες 35 φορες για 23χρονο ειναι λιγες,εγω στο ορκιζομαι οτι εχω μιλησει με παρα πολλους 23αρηδες και το πολυ 2 τυποι ειχαν γαμησει 35 φορες οπως εγω,δλδ περναω τη πλειοψηφια των 23αρηδων,αρα γιατι το θεωρεις τοσο μικρο το 35 για 23χρονο που νομιζεις οτι σε τρολαρω?εγω ξεκινησα στα 19 ειμαι 23,4 χρονια συν το οτι προεκυψαν 2 λοκνταουν που δε μπορουσε κανεις να παει στα μπουρδελα για 11 μηνες δλδ συνολο πιανονται τα 3 χρονια και 2 μηνες που μπορουσα να παω αν τωρα πιστευεις πως 35 φορες μεσα σε 3 χρονια και 2 μηνες ειναι λιγες εε τι να σου πω εκει ρε φιλε δειχνεις ποσο ασχετος εισαι,επισης οταν λες οτι οι νεοι ειναι ολο στο playstation ειναι μεγιστη μαλακια γιατι απειροι εχουν κανει φλερτ και εχει παει κατα διαολου,αμα νομιζεις οτι οι ελληνιδες ειναι φυσιολογικες που το 90 τοις εκατο ειναι ντιβες και φταινε τα αγορια λογω του playstation εκει δειχνεις ποσο πραγματικα ακυρος εισαι,οσο για το 3 φορες το μηνα δλδ περιπου καθε βδομαδα αν σου φαινεται λιγο εχεις προβλημα,οσο γιαυτο που λες οτι δε δουλευουμε κανεις λαθος,πολλοι νεοι πανε για δουλεια μπορει οχι πολυ καιρο γιατι πολυ απλα δε εξαρταται απο αυτους παντα αλλα απο τα αφεντικα αμα σε διωξει δε μπορεις εσυ να κατσεις και δυστιχως στις δουλειες υπαρχει κριση αν ουτε αυτο δε ξερεις εισαι κοπανος με τη βουλα αλλα δε σε αδικω που να ξερεις πως λειτουργει αυτη η εποχη στη δικη σου εποχη οι δουλειες ηταν καλυτερες και προσλαμβαναν πιο ευκολα τωρα κανουν σα μαλακες οι πιο πολλοι εργοδοτες επισης και εγω ειχα παει στο παρελθον και ειχα βγαλει κανονικο μισθο οχι για πολυ καιρο αλλα σημασια εχει οτι μπηκα στη διαδικασια εσυ στη ηλικια μου δε ηξερες ουτε πως σε λενε,επισης μια χαρα προσαρμοσμενος ειμαι εγω,δε ξερω για τους αλλους αλλα εγω ειμαι,οποτε εχω λεφτα πηγαινω στα μπου,και στη τελικη δε ειναι 300 ευρω,εσυ λες να γαμαει καποιος 5-6 φορες τη βδομαδα συνολο 20-25 το μηνα δλδ στη φυλης 400-500 ευρω και στα στουντιο 1000,μονο στο
μεταξουργειο ειναι 300 αλλα εγω ξερεις δε παω
μεταξουργειο γιατι εχει βρωμα λογω των πρεζακιων και των αλοδαπων,το οτι εσυ πας και γαμας με τους πακιστανους 50 χρονων παππους δε σημαινει πως βολευει και αλλους ο τροπος του
μεταξουργειου,εμενα μαρεσουν τα στουντιο και η φυλης που πιστεψε με 5-6 φορες τη βδομαδα 20-25 φορες το μηνα σε αυτα τα δυο ειναι 400-500 φυλης και 1000 στουντιο εε δε υπαρχουν τοσα λυπαμαι γιατι ειμαι 23χρονος φοιτητης και οχι ενας 50αρης με σταθερη δουλεια οπως εσυ,πιστεψε με εσυ στη ηλικια μου δε ειχες παει με τιποτα 35 φορες,10φορες και πολλες λεω και ολες σε μπουρδελο γιατι γκομενα δε σε πλησιαζει καμια με τα μυαλα που εχεις,εισαι πολυ γελοιος λυπαμαι που στο λεω λιπαμαι για σενα με τα μυαλα που εχεις,επισης στη γεννια σου που λες ειχες γκομενα και πηγαινες στα μπουρδελα δε το πιστευω καν με τα μυαλα που εχεις οτι ειχες γκομενα στα 20-25,δε σε πλησιαζει γυναικα εσενα,τωρα οσο για τα μπουρδελα εκει μπορει να ειχες παει στα 23 σου αλλα περισσοτερες απο μενα αποκλιεται να εχεις παει το πολυ 35 οχι πιο πανω,γιατι πολυ απλα δε ειχες λεφτα στα 23 σου οπως δε εχουν οι περισσοτεροι σε αυτες τις ηλικιες λεφτα ωστε να πηγαινουν καθε μερα δλδ 25 φορες το μηνα που λες εσυ,και τελος εγω βλεπω 3 κριτικες μονο απο σενα που ειναι οι 1000 φορες που εχεις παει?θα επρεπε να υπαρχουν τουλαχιστον 100 κριτικες,εγω που εχω παει 35 φορες εχω 6 κριτικες στο προφιλ ρδελιαρης μονο λογια βλεπω εγω να λες,αν πηγαινες τοσο συχνα θα ειχες κριτικες πολλες και οχι μονο 3,να πω ο νεα σμυρνη που ο ανθρωπος εχει 1000 τοσες κριτικες ο μαγκας να σχολιασει οτι εγω εχω παει λιγες φορες(που και παλι λιγες δε εχω παει για την ηλικια μου)τωρα εσυ οτι και να λες απλα γινεσαι γελοιος και δειχνεις ποσο μονο λογια εισαι,δηθεν γαμιας που ειναι οι κριτικες?πιο πολλες απο σενα εχω χαχα,αυτα ειχα να πω και τσαο.