Οκ, παω πασο.Ε είπα να μην κάνω ειδική κατηγορία για σένα, για να κρύψω το πόσο σ'αγαπώ.
Απο εδω και περα μονο βρισιες, γιατι πηραμε θαρος βλεπω!
Οκ, παω πασο.Ε είπα να μην κάνω ειδική κατηγορία για σένα, για να κρύψω το πόσο σ'αγαπώ.
Οχι ρε φίλε...Α-Ρ-Η-Σ είμαι...AEKTZHS εισαι τυπε?
Εξακολουθώ να μην κατανοώ
γιατί όποιος δεν είναι πουστρόνι των Εξαρχείων
τρώει παντόφλα από τη γυναίκα του.
Ανδρα που τον κανει μια οποιαδηποτε γυναικα οπως θελει τον θεωρω μαλακα η μαλλον ......Τον άντρα που τον κάνει μία τέτοια ό,τι θέλει πώς τον κρίνεις-περιγράφεις;
Είναι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα γυναίκα .Ανδρα που τον κανει μια οποιαδηποτε γυναικα οπως θελει τον θεωρω μαλακα η μαλλον ......
ΜΑΛΑΚΑ
Είναι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα γυναίκα .
Ας ελπίσουμε οτι θα έρθει η ώρα σου κάποια στιγμή.
Θα του βρει η μανούλα γυναίκα στο τέλος,να με θυμηθείς.εδω δεν τον αφηνει η μανα του 75 χρονων ουτε να κλασει.
Είπαμε..όταν γνωρίσεις θα καταλάβεις.Τι εστι ελλεεινιδα θα πει κανεις ?
Ασε το τι θα καταλαβω εγω ....Είπαμε..όταν γνωρίσεις θα καταλάβεις.
Θα του βρει η μανούλα γυναίκα στο τέλος,να με θυμηθείς.
Τι προσδοκας, τι θες να μαθεις δηλαδη για τις γυναικες?Ασε το τι θα καταλαβω εγω ....
Το ερωτημα στο θρεντ ειναι σαφεστατο....
Τι τρεχει με τις ελλεεινιδες λεει και απαντηση καμια μεχρι τωρα.....
Ευελπιστω μεχρι να φτασουμε τις 3.000 σελιδες να μαθουμε επιτελους κατι ουσιωδες !!!!!
εδω δεν τον αφηνει η μανα του 75 χρονων ουτε να κλασει.
Εγω ... ΤΙΠΟΤΑΤι προσδοκας, τι θες να μαθεις δηλαδη για τις γυναικες?
Τι προσδοκας, τι θες να μαθεις δηλαδη για τις γυναικες?
αν μπορουν να κατουρησουν ορθιες ή βρεχονται;Τι προσδοκας, τι θες να μαθεις δηλαδη για τις γυναικες?
τυπε αυτος και στην εντατικη να παει να την πεσει σε γκομενα, θα ξυπνησει η αλλη απο το κωμα και θα τον κοπαναει με τους ορους
Ελα μου ντε..... μεγα ερωτημα αυτο !!!!!!αν μπορουν να κατουρησουν ορθιες ή βρεχονται;
τυπε αυτος και στην εντατικη να παει να την πεσει σε γκομενα, θα ξυπνησει η αλλη απο το κωμα και θα τον κοπαναει με τους ορους
Eχω ακριβως την σκηνη που λες.τυπε αυτος και στην εντατικη να παει να την πεσει σε γκομενα, θα ξυπνησει η αλλη απο το κωμα και θα τον κοπαναει με τους ορους