sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καλυτερη ειναι η Τζουλια δλδ????πρόστυχε .. θέλης να με πάρης μάτι ??????
Καλυτερη ειναι η Τζουλια δλδ????
Αυτη ξανθια εσυ μελαχροινη.....Εμειs θα το κανουμε καλυτερο
ααααα έγω τήν περνάω... έχω πειό μεγάλα μουνόχειλα, διπλάσια
άπο τής καρακάξας !!!!!!
να σε δω να μπουφλίζεις γκόμενο και να του λες "γαμώ το ξεσταύρι σου γαμώ το μουνί που σε πέταγε μουνί παλιοκαργιόλα" και τι στον κόσμο![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι μωρο μου....αλλα με προβληματιζει που ολοι εδωσαν λεφτα για να παρουν το δικο τηs dvd με τα μικραααααα έγω τήν περνάω... έχω πειό μεγάλα μουνόχειλα, διπλάσια
άπο τής καρακάξας !!!!!!
αχαχαχα!! και μπροστα σε κοσμο κιολας! αχαχαχα! πω πω
*το καλυτερο που εχεις να κανεις οταν σε βριζει καποιος ειναι να γελας μες τα μουτρα του.![]()
αχαχαχα!! και μπροστα σε κοσμο κιολας! αχαχαχα! πω πω
*το καλυτερο που εχεις να κανεις οταν σε βριζει καποιος ειναι να γελας μες τα μουτρα του.![]()
εκει κι αν τον φουντώνεις
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι βλεπουμε και το αβαταρ σου ενα χρονο τον κοπαναει τον καημενο δοντι δεν του εχει μεινει.χαχαχχαα εμένα με σοκάρουν οι υστερίες, σηκώνω το φρύδι, γυρίζω πλάτη και φεύγω![]()
χοχο εκει ειναι το γαμάτο! απο μικρη το ειχα αυτο με τον μπαμπα.. πώς γλυτωνα απο τα χερια του ειναι θαυμα![]()
ναι βλεπουμε και το αβαταρ σου ενα χρονο τον κοπαναει τον καημενο δοντι δεν του εχει μεινει.
Εν τω μεταξύ με το αλλο χέρι τον βαστάει λες και θα κοινωνήσειναι βλεπουμε και το αβαταρ σου ενα χρονο τον κοπαναει τον καημενο δοντι δεν του εχει μεινει.
Και πιο πριν είχες τους τζέιπφφφ σιγά για μια μπούφλα, πονάνε ρε οι λοκατζήδες?
*** ε όχι κι ένα χρόνο, ένα χρόνο είχα τον πεπίτο![]()
![]()
γαμωτο μου θυμισες το τσιουααουα που μου πεθανε περυσι.15 χρονια τον ειχα.πφφφ σιγά για μια μπούφλα, πονάνε ρε οι λοκατζήδες?
*** ε όχι κι ένα χρόνο, ένα χρόνο είχα τον πεπίτο![]()
![]()
εγώ το ανέπτυξα στην πορεία, έβλεπα οτι με τις φωνές δεν γινόταν τίποτα, οπότε...
Εν τω μεταξύ με το αλλο χέρι τον βαστάει λες και θα κοινωνήσει![]()
ΝΟΤ τζέι, το έλεγε από κάτω, ήταν μεγάλη απογοήτευση που κανείς δεν το έπιασεΚαι πιο πριν είχες τους τζέι
ρε δεν το κανω επιτηδες. με πιανει νευρικο οταν ο αλλος υστεριαζει και δεν μπορω να σταματησω! αχαχα αλλα εχει και πλακα οταν σε βλεπουν ετσι και τους πιανει αμοκ!! αμα με δεις με κανα μαυρισμενο ματι, θα ξερεις απο τι ειναι![]()
ποτε ρε κοπελιά, ποσο καιρο κανονιζουμε, αλλάααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()