hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
πςςςςςςςςςςςςςςςοπως παντα,εγω.![]()
πςςςςςςςςςςςςςςςοπως παντα,εγω.![]()
ευτυχως γλυτωσαμε τις βουρδουλιες ειδαλως αν ειχες παρει χαρακα και σε καθε λαθος εριχνε απο μια εδω μεσα θα χες πολυ δουλειαθα θελα!![]()
![]()
![]()
και γω....να δουλευω τρεις ωρες την μερα στο δημοσιο σχολειο....θα θελα!![]()
![]()
![]()
ελα ρε,αφου ειμαι εγω η ξινη της ορθογραφιας που ολους τους διορθωνω αλλα ποτε δεν βαζω τονους!πςςςςςςςςςςςςςςς
το παραγαμησες τωρα σε λιγο θα μας πεις πως θα δουλευες και στις αργιες του πασχα και των χριστουγεννωνκαι γω....να δουλευω τρεις ωρες την μερα στο δημοσιο σχολειο....![]()
Είσαι σε κάτι άλλο καλή?![]()
και γω....να δουλευω τρεις ωρες την μερα στο δημοσιο σχολειο....![]()
ναι θα ημουν πολυ ευσυνειδητος φιλολογος.....το παραγαμησες τωρα σε λιγο θα μας πεις πως θα δουλευες και στις αργιες του πασχα και των χριστουγεννων![]()
![]()
![]()
![]()
σε τιποτα.
ειμαι μια αχρηστη,ελεηνιδα.
2 Λ στο ελλεηνιδα ετσι να μην την λες μονο εσυσε τιποτα.
ειμαι μια αχρηστη,ελεηνιδα.
φανταζομαι θα τους εβαζες και ντοκιμαντερ στα παιδια σεξουαλικη διαπεδαγωγησηναι θα ημουν πολυ ευσυνειδητος φιλολογος.....![]()
στις δικαιολογιες ασσοςεγω το εννοω εκ του ελεεινη baros!![]()
επ....σεμνα.....ο συνειρμος μου με παει σε ρηση του πλε.....Ολο και σε κάτι θα χρησιμεύεις..... :-* Ουδείς άχρηστος!
στις δικαιολογιες ασσος![]()
respect δεν φοραω και καπελο για να στο βγαλω
![]()
![]()
![]()
επ....σεμνα.....ο συνειρμος μου με παει σε ρηση του πλε.....![]()
![]()
![]()
οπως και να χει μιας 22αρας ο τριανταρης δεν της ειναι και πολυ μεγαλυτερος... ;)
apo to 88 μπερδευτηκα!21 κοπελια μη μου βαζετε και χρονια! 10 χρονια μεγαλυτερος ειναι πολλα οσο να ναι
ναι θα ημουν πολυ ευσυνειδητος φιλολογος.....![]()