ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ειναι ξεφτιλα....οταν λες κατι μενεις σταθερος σε αυτο.
δηλαδη πρεπει να σε γαμησω οπωσδηποτε? ντε και καλα?
ειναι ξεφτιλα....οταν λες κατι μενεις σταθερος σε αυτο.
κι αυτον?δηλαδη πρεπει να σε γαμησω οπωσδηποτε? ντε και καλα?
τι εγινε ρε πουτη...μολις εγινε μεντιουμ ο ερευνητης, αμεσως καταληφθηκε η θεση που χηρευε![]()
Η κυβερνηση φροντιζει γι αυτο
δηλαδη πρεπει να σε γαμησω οπωσδηποτε? ντε και καλα?
Δεσποιν
Ρε τοσες αγαμητες ειναι εκει εξω, αστα τα αγορακια.
εκαστος στο ειδος τουΡε τοσες αγαμητες ειναι εκει εξω, αστα τα αγορακια.
τελικα ειναι αγαμητες η οχι αποφασιστε.στην αρχη λεγατε οτι ακομη και τα μπαζα γαμιουνται.τωρα λετε οτι δεν;Δεσποιν
Ρε τοσες αγαμητες ειναι εκει εξω, αστα τα αγορακια.
εκαστος στο ειδος του![]()
τελικα ειναι αγαμητες η οχι αποφασιστε.στην αρχη λεγατε οτι ακομη και τα μπαζα γαμιουνται.τωρα λετε οτι δεν;
Μια χαρα γαμημένες είμαστε.τελικα ειναι αγαμητες η οχι αποφασιστε.στην αρχη λεγατε οτι ακομη και τα μπαζα γαμιουνται.τωρα λετε οτι δεν;
εχουμε τον λιλα πως τον λενε. Να βολευτει με αυτον. Εγω παω μονο με κοριτσακια.
σε εχω ερωτευτει. θελω να γινουμε ενα. θελω να ειμαι το στριγκακι και συ το κωλαρακι. θελω να ειμαι η τζαμαρια και να εισαι η μαριαννα.
θελω να ειμαι η τζαμαρια και να εισαι η μαριαννα.
ντροπη μην ριχεις το επιπεδο της κουβενταςΜια χαρα γαμημένες είμαστε.
Ρε Εκτωρ Λοπεζ ,που πηγες και βρηκες τοσο γαματη φωτο ,με το τυπο που παιζει γυμνος πιανο ,εν κινησει !παιξε κατι πιο γρηγορο, ιδια μιρλα ολη την ωρα εισαι
![]()
Ρε Εκτωρ Λοπεζ ,που πηγες και βρηκες τοσο γαματη φωτο ,με το τυπο που παιζει γυμνος πιανο ,εν κινησει !
Ο Λαζοπουλος εισαι ?
Εισαι ομοφυλοφιλος ή μπαϊσεξουαλ αγορακι ,σαν τον Λαζοπουλο ,και βρισκεις καλες φωτο ?
Η σχεση ομως των ελληνων αντρων με ελλεηνιδες ή ελληνιδες σε αφορα ?
Πας ρε με γυναικες ? Ξερεις αν ειναι ή οχι οι γκομενες αγαμητες ?
Με τα λεφτα της μαμας σου και του μπαμπα σου ,που σπαταλας ,πας ρε ποτε σε κανενα μπουρδελακι ?
Γεια σου ρε Μαστερ 21 ,διακορευτη των Σλοβακων γυναικων ,μυστικε πρακτορα της Σαμσουγκπου σαι ρε ερευνηταρα οταν λειπεις το σαιτ δεν ειναι το ιδιο.