Νέα

Τι θα κάνατε αν η κοπέλα που σας άρεσε είχε ασύμμετρο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silent scream
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δευτερος προβληματισμός αλλά υπαρκτός...

Πριν λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι ακρως εντυπωσιακή...κοινώς μ...αρα, από αυτές που όταν κυκλοφορούν στο δρόμο...γυρίζουν κεφάλια...

Το παράδοξο είναι ότι ενώ εξωτερικά ειναι απλά τελεια...όταν ήρθαμε πιο κοντά...και βγαλαμε ρουχα...για να  :knockinb:, παρατήρησα ότι το δεξί στήθος της ήταν αισθητά μικρότερο από το αριστερό...οκ στις περισσοτερες γυναικες συμβαινει αλλα οχι σε αυτο το βαθμο...

μαλιστα, πολλες φορες προσπαθουσε να το κρυψει...δεν ξερω αν ειχε κανει εγχειριση παλιοτερα (δεν μιλαω για πλαστικη, αναρωτιεμαι για κατι σοβαροτερο)...

το θεμα ειναι οτι σαν θεαμα, ειναι καποιες φορες...αποκρουστικο..οκ ανθρωποι ειμαστε αλλα ρε γαμωτο μου αυτο πολλες φορες δεν λειτουργει και ανασταλτικά???σου κοβει καθε ερωτικη διαθεση..ειμαι υπερβολικος?θα το αντιμετωπιζατε διαφορετικα?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δεν μπορεις να ολοκληρωσεις λογο του προβληματος?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
εγω που εχω ασσυμετρα αρχιδια να με χωρισει η γκομενα μου τι λετε??

Επισκέπτης
Τα αρχίδια είναι ασσυμετρά απο φυσικού τους χαζούλη.  :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ρε δικε μου ολα τα περιεργα σε σενα συμβαινουν? :2funny:
στο θεμα τωρα
μπορει η κοπελα να εχει καποιο προβλημα υγειας
η να γεννηθηκε ετσι
οταν λες αποκρουστικο?δηλαδη ποσο αποκρουστικο μπορει να ειναι ενα στηθος μικροτερο απο το διπλανο του?

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε δικε μου ολα τα περιεργα σε σενα συμβαινουν? :2funny:
στο θεμα τωρα
μπορει η κοπελα να εχει καποιο προβλημα υγειας
η να γεννηθηκε ετσι
οταν λες αποκρουστικο?δηλαδη ποσο αποκρουστικο μπορει να ειναι ενα στηθος μικροτερο απο το διπλανο του?

ειπα να μην πω οτι ειναι η ιδια..γιατι θα με λεγατε ψευτη....

οταν καποιες φορες καποια μελη του σωματος δεν ειναι ιδια..δεν σοκαρεσαι..?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κοιτα να δεις, εαν αυτη δεν εχει προβλημα ή το εχει ξεπερασει τοτε μην σε απασχολει. Βεβαια δεν γνοριζω εαν παει σοβαρα το θεμα σας. Καποτε θα σου πει αυτη, γιατι δεν μπορει να μην το εχει καταλαβει οτι ειναι ορατο αυτο που εχει

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό...
γιατί δεν το συζητάτε???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειπα να μην πω οτι ειναι η ιδια..γιατι θα με λεγατε ψευτη....

οταν καποιες φορες καποια μελη του σωματος δεν ειναι ιδια..δεν σοκαρεσαι..?
εξαρτατε την διαφορα που θαχουν
αν το ενα πχ ειναι πεπονι και το αλλο μανταρινι θα μου φανει περιεργο απλα,εγω θα την ρωτουσα παντως
εσενα ποσο σε πειραζει αυτο?
σε δυκολευει στο σεξ?

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν το ενα πχ ειναι πεπονι και το αλλο μανταρινι θα μου φανει περιεργο απλα,εγω θα την ρωτουσα παντως
σε δυκολευει στο σεξ?

μπορει τελικα να μαι περιεργος..νιωθω σαν να πηγαινω με μια γυναικα με το ενα χερι..κοντυτερο απο το αλλο...εσας δε θα σας χαλουσε?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Heelover, πιστευεις οτι αυτα τα πραγματα λεγονται?ιδιως αν εισαι λιγο καιρο μαζι...

τότε κάνεις υπομονή κι όποτε βρεις το θάρος ή την ευκαιρία, το λες!!
Αλλιως μπορεί να καταλάβει πως "ξενερώνεις" ή οτιδήποτε άλλο και να στο αναφέρει από μόνη της!

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε δυκολευει στο σεξ?

α και εννοειται οτι την ρωτησα στο χαλαρο....

η απαντηση?..''ετσι ειναι σε ολες τις γυναικες...σε παρακαλω μην με φερνεις σε δυσκολη θεση!!!

mbg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
α και εννοειται οτι την ρωτησα στο χαλαρο....

η απαντηση?..''ετσι ειναι σε ολες τις γυναικες...σε παρακαλω μην με φερνεις σε δυσκολη θεση!!!
E τότε άμα δε σε ενοχλεί υπερβολικά μην το αναφέρεις για κάποιο καιρό και όταν αισθανθεί άνετα θα σου μιλήσει εκείνη.
Πάντως, εκτός εξαιρετικών "αποκλίσεων" δεν είναι αντιαισθητικό. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι σ' αυτό.
Άλλωστε, καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια: όλες έχουν κάποιο σημείο που μπορεί να ξενερώνει.  ;)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε μαστορα γαμας καλα?το φχαριστιεσαι το πραμα?
αν ναι ποθ κολλας τωρα στο βυζι?
επίσης αμα την γουστάρεις σαν ατομο και λετε και καμμια κουβεντα και συνεννοειστε να ουμ ,τι εγινε που τα βυζια της δεν ειναι συμμετρικα !!αργοτερα βαζει πλαστικα και ολα οκ!!

μην μασας !!γιατι θα σου φυγει το κορμι!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαστορα γαμας καλα?το φχαριστιεσαι το πραμα?
αν ναι ποθ κολλας τωρα στο βυζι?
επίσης αμα την γουστάρεις σαν ατομο και λετε και καμμια κουβεντα και συνεννοειστε να ουμ ,τι εγινε που τα βυζια της δεν ειναι συμμετρικα !!αργοτερα βαζει πλαστικα και ολα οκ!!

μην μασας !!γιατι θα σου φυγει το κορμι!!
βαζει και σανιτας αμα λαχει
μεγαλε μεγαλε

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
το αρνητικο θα ειναι οταν σου κανει ισπανικη!!θα περνει κλιση  το παλαμαρι!! :rockon: :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δευτερος προβληματισμός αλλά υπαρκτός...

Πριν λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι ακρως εντυπωσιακή...κοινώς μ...αρα, από αυτές που όταν κυκλοφορούν στο δρόμο...γυρίζουν κεφάλια...

[size=12pt]Το παράδοξο είναι ότι ενώ εξωτερικά ειναι απλά τελεια...όταν ήρθαμε πιο κοντά...και βγαλαμε ρουχα...για να  :knockinb:, παρατήρησα ότι το δεξί στήθος της ήταν αισθητά μικρότερο από το αριστερό...[/size]οκ στις περισσοτερες γυναικες συμβαινει αλλα οχι σε αυτο το βαθμο...

μαλιστα, πολλες φορες προσπαθουσε να το κρυψει...δεν ξερω αν ειχε κανει εγχειριση παλιοτερα (δεν μιλαω για πλαστικη, αναρωτιεμαι για κατι σοβαροτερο)...

το θεμα ειναι οτι σαν θεαμα, ειναι καποιες φορες...αποκρουστικο..οκ ανθρωποι ειμαστε αλλα ρε γαμωτο μου αυτο πολλες φορες δεν λειτουργει και ανασταλτικά???σου κοβει καθε ερωτικη διαθεση..ειμαι υπερβολικος?θα το αντιμετωπιζατε διαφορετικα?

Να την πηδάς ντυμένη  :rockon: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom