εγω και λιγες μερες ένα άλλο πρόβλημα ενώ δεν γουστάρω και δεν εχω τον google chrome κάθε τρεις και λιγο το πρόγραμμα εγκαθίσταται μονο του οποτε αναγκάζομαι συνεχεια να το σβηνω εχω windows 8.1 original
Ακου τι παρόμοιο έτυχε σε εμενα και ανακάλυψα την αιτία του προβλήματος εντελώς τυχάια. Εμπαινα καθημερινα στο ενημερωτικό blog του Λαζόπουλου (altsantiri), ετσι απλα για να διαβάσω καμια είδηση. Όσο βρισκομουν μεσα στο blog, o υπολογιστης έκανε οτι τρελο και παλαβο μπορουσε. Κάθε φορα που εβγαινα απο τη σελίδα ανακάλυπτα οτι μου εχουν εγκατασταθεί (χωρίς ποτε να το εχω επιλέξει εγω) διάφορες εφαρμογες και καλουδια που προστιθονταν στη μπαρα του mozilla μου, προγράμματα που δεν τα ήξερα και δεν τα είχα επιλέξει ποτέ, ούτε γνώριζα τι κάνουν όσο τρέχουν. Επι πλέον, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να το εχω κάνει, φαινόταν οτι είχα κάνει LIKE (ως λογαριασμος Facebook) στις αναρτησεις του προαναφερθέντος blog - εκεί λοιπόν, ήταν που εντόπισα ποιά σελίδα ήταν υπεθυνη για το χάος!
Έπρεπε με ανάλογο software και καθαριστικα να κάνω απεγκατάσταση προγραμμάτων, εφαρμογών και προσθέτων 3-4 φορές τη μέρα και το antivirus δεν προλάβαινε να ανακαλύπτει νέους εισβολείς, κάθε φορά που επισκεπτόμουν την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ σελίδα! Από τότε που σταμάτησα να μπαίνω στο συγκεκριμένο blog και δεν ξαναπάτησα ποτέ εκεί, τα προβλήματα ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ μαχαίρι! Συμπέρασμα? Το ενημερωτικό blog του Λαζόπουλου (altsantiri), είναι ΤΙΓΚΑ στον ιό και στα spy που εγκαθίστανται χωρίς να κάνεις τίποτα, χωρίς τη θέλησή σου, απλώς με το που επισκέπτεσαι τη σελίδα. Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ο ίδιος ή οι συνεργάτες του το γνωρίζουν ή και αυτοί έχουν πέσει θύματα, αλλά το γεγονός είναι οτι θεωρώ πλέον την συγκεκριμένη σελίδα ως τον Νο 1 κίνδυνο για την υγεία του υπολογιστή μου και την ομαλή λειτουργία του internet μου.