galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια τι ειναι αυτη η καινουργια μαλακια που μας προβαλλουν συνεχεια?το δινουν δωρο τα περιοδικα,τα durex....τι σκατα κανει πλεον αυτη η μαλακια?
ρε παιδια τι ειναι αυτη η καινουργια μαλακια που μας προβαλλουν συνεχεια?το δινουν δωρο τα περιοδικα,τα durex....τι σκατα κανει πλεον αυτη η μαλακια?
Σωστος 1000%-Ετσι πρεπει..εχω κανει το καθηκον μου 3 φορες και πεφτω για υπνο.εκει που κοιμαμαι ακουγα ενα ζζζζζζζ..λεω τι σκατα γινεται συνεχιζω να ακουω ζζζζζζ..και ακουω τη δικια μου να ψιλοβογκαει..λεω οπα ρε τι γινεται..ξυπναω και τι να δω ρε μαγκες..η γκομενα ειχε βαλει το δαχτυλιδι μεσα στο μουνι της και επαιζε..τις εριξα αλλα 2 με αρκετες σφαλιαρες στα κωλομερια και δεν ξανακουνηθηκε ολο το βραδυ..ανωμαλες..
εχω κανει το καθηκον μου 3 φορες και πεφτω για υπνο.εκει που κοιμαμαι ακουγα ενα ζζζζζζζ..λεω τι σκατα γινεται συνεχιζω να ακουω ζζζζζζ..και ακουω τη δικια μου να ψιλοβογκαει..λεω οπα ρε τι γινεται..ξυπναω και τι να δω ρε μαγκες..η γκομενα ειχε βαλει το δαχτυλιδι μεσα στο μουνι της και επαιζε..τις εριξα αλλα 2 με αρκετες σφαλιαρες στα κωλομερια και δεν ξανακουνηθηκε ολο το βραδυ..ανωμαλες..
Δεν ειναι το λατεξ αλλα το οτι επειδη σφιγγει τον πουτσο σου ,''κλεινει'' την κυστη απ οπου διερχεται το σπερμα κι ετσι προκαλει ερεθισμο..Εγώ το δοκίμασα μια φορά και δεν το ξανα κάνω. Στη γυναίκα δεν της έκανε τίποτα. Σε εμένα που φόραγα προφυλακτικό και αυτή την μαλακία όταν τελείωσα με πέθανε στο τσούξιμο.
εγώ το έδωσα στη γάτα μου η οποία το έκανε τσατάλια γιατί έμοιαζε με έντομο που σπαρταράει.