Νέα

Τι «παίζει» με το ring (DUREX play);

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια τι ειναι αυτη η καινουργια μαλακια που μας προβαλλουν συνεχεια?το δινουν δωρο τα περιοδικα,τα durex....τι σκατα κανει πλεον αυτη η μαλακια?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ρε παιδια τι ειναι αυτη η καινουργια μαλακια που μας προβαλλουν συνεχεια?το δινουν δωρο τα περιοδικα,τα durex....τι σκατα κανει πλεον αυτη η μαλακια?

virbator για την κλειτοριδα

Επισκέπτης
και δηλαδή ρε παλικάρια βάζεις το δαχτυλίδι μετά βάζεις το εργαλείο στην γκόμενα και αυτό κοθνιέται μόνο του;;;; δεν χρειάζεται να τραβήξεις κουπί;;;
χαχαχα τι άλλο θα δουμε

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μια μαλακια ειναι. πιο πολυ για το χαβαλε. στν αρχη εχει πλακα. αλλα οταν αρχιζεις ταμεσα , εξω δεν καταλαβαινεις τιποτα. παντως οι δικια μου γούσταρε.

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα μου φαινονται παπαριες...
Αμα δεν ιδρωσεις πανω απο την γκομενα τι να σου κανει και το δαχτυλιδι...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
εχω κανει το καθηκον μου 3 φορες και πεφτω για υπνο.εκει που κοιμαμαι ακουγα ενα ζζζζζζζ..λεω τι σκατα γινεται συνεχιζω να ακουω ζζζζζζ..και ακουω τη δικια μου να ψιλοβογκαει..λεω οπα ρε τι γινεται..ξυπναω και τι να δω ρε μαγκες..η γκομενα ειχε βαλει το δαχτυλιδι μεσα στο μουνι της και επαιζε..τις εριξα αλλα 2 με αρκετες σφαλιαρες στα κωλομερια και δεν ξανακουνηθηκε ολο το βραδυ..ανωμαλες..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εχω κανει το καθηκον μου 3 φορες και πεφτω για υπνο.εκει που κοιμαμαι ακουγα ενα ζζζζζζζ..λεω τι σκατα γινεται συνεχιζω να ακουω ζζζζζζ..και ακουω τη δικια μου να ψιλοβογκαει..λεω οπα ρε τι γινεται..ξυπναω και τι να δω ρε μαγκες..η γκομενα ειχε βαλει το δαχτυλιδι μεσα στο μουνι της και επαιζε..τις εριξα αλλα 2 με αρκετες σφαλιαρες στα κωλομερια και δεν ξανακουνηθηκε ολο το βραδυ..ανωμαλες..
Σωστος 1000%-Ετσι πρεπει..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

χαχα χα..  σωστός ο πλαίιερ ..

hot_alkis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακία είναι το έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν λέει η γκόμενα νευρίασε γιατι της την έπσαγε, αλλά και από άλλους φίλους τα σχόλια είναι επίσης αρνητικά

rolling stone

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν είσαι fan των toys είναι καλό, αλλά όχι τρελό. μπορείς να καταφέρεις συνεχόμενους κλειτοριδικούς οργασμούς στην παρτενέρ σου χωρίς καθόλου κόπο.
that's all about it...

Επισκέπτης
μια μαλακια ειναι...
το περνας στον κορμο του πουτσου με ή χωρις προφυλακτικο...
ειναι ενα λαστιχενιο δακτυλιδι,που απο πανω εχει ενα πολυ μικρο βαρελακι σκεφτειται,μεναν διακοπτη απο δεξια οπου αναβει και σβηνει απο αριστερα αν το ξαναπατησεις...
της δικιας μου την κλειτοριδα δεν την εφτανε παντως καθως επισης ολο γλιστραει γιατι υπαρχουν τα υγρα της γυναικας  που πανε εκει και το "βαρελακι" μετακινειται δεξια ή αριστερα...
ή δικια μου μουπε οτι απλα δονηται ο πουτσος και δεν κανει κατι στην κλειτοριδα...
γενικα για μια φορα καλο ειναι να το δειτε.γελιο...εχει!
το αστειο ειναι οτι επειδη ειχα ακουσει για 20 λεπτα οτι κραταει,αφου το χρησιμοποιουσα για κανα 30λεπτο και δεν ειχε τελειωσει η μπαταρια,μετα αφου τελειωσαμε,ταφησα ανοιχτο πανω στο τραπεζι και κρατησει συνολο για καμια ωρα!!οποτε απο αποψη -τελικα- μπαταριας/euro πιστευω πως αξιζει...
αλλα απο αποτελεσμα...αστα να πανε...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
εγώ το έδωσα στη γάτα μου η οποία το έκανε τσατάλια γιατί έμοιαζε με έντομο που σπαρταράει.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.368
Πόντοι
506
Εγώ το δοκίμασα μια φορά και δεν το ξανα κάνω. Στη γυναίκα δεν της έκανε τίποτα. Σε εμένα που φόραγα προφυλακτικό και αυτή την μαλακία όταν τελείωσα με πέθανε στο τσούξιμο.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
μπορεί να είσαι αλλεργικός στο latex.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγώ το δοκίμασα μια φορά και δεν το ξανα κάνω. Στη γυναίκα δεν της έκανε τίποτα. Σε εμένα που φόραγα προφυλακτικό και αυτή την μαλακία όταν τελείωσα με πέθανε στο τσούξιμο.
Δεν ειναι το λατεξ αλλα το οτι επειδη σφιγγει τον πουτσο σου ,''κλεινει'' την κυστη απ οπου διερχεται το σπερμα κι ετσι προκαλει ερεθισμο..

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
To ίδιο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά κολλητός που το χρησιμοποίησε μου είπε πως είναι απάτη, περισσότερο μπελάς ήταν.

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά σε ποιο thread να ρωτησω αν εχει δοκιμάσει κανεις cock rings?
Πήρα αυτά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη με την γυναίκα μου.

Συνημμένα

• 6700003044.jpg
    6700003044.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom