Νέα

Tί παίζει με τα μυνήματα στα κινητά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα griniarhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Την πρωτη φορα δεν εδωσα σημασια αλλα το σκηνικο επαναληφθηκε και θελω να ρωτησω αν σας εχει συμβει και εσας.
Σκανε μυνηματα στο κινητο απο δηθεν παντρεμενες που θελουν μια εχεμυθη σχεση και καλα και σε ρωτανε αν ενδιαφερεσαι να σου στειλουν το τηλεφωνο τους.
Το κολπο ειναι οτι τα μυνηματα ερχονται απο πενταψηφιο αριθμο,αρα απο τηλεφωνικο κεντρο!
Προφανως καποιο κολπακι κονομας παιζει κι εκει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την πρωτη φορα δεν εδωσα σημασια αλλα το σκηνικο επαναληφθηκε και θελω να ρωτησω αν σας εχει συμβει και εσας.
Σκανε μυνηματα στο κινητο απο δηθεν παντρεμενες που θελουν μια εχεμυθη σχεση και καλα και σε ρωτανε αν ενδιαφερεσαι να σου στειλουν το τηλεφωνο τους.
Το κολπο ειναι οτι τα μυνηματα ερχονται απο πενταψηφιο αριθμο,αρα απο τηλεφωνικο κεντρο!
απλα πηρες καποτε σε ροζ τηλεφωνο και σε βαλαν στο πελατολογιο τους και στο υπενθυμιζουν :grin:

OP
OP
G

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
απλα πηρες καποτε σε ροζ τηλεφωνο και σε βαλαν στο πελατολογιο τους και στο υπενθυμιζουν :grin:
Εχω κανει πολλες μαλακιες αλλα αυτην την μαλακια ποτε!
Γενικα με το τηλεφωνο ειμαι πολυ προσεχτικος!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Παίζει να αρχίσεις να χρεώνεσαι κάμποσα ευρώ αν απαντήσεις...
Don't do it  :grin:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
γραφτο με ι για να ισε σουστοσ κε οθογραφιμενοσ

μινιματα

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ειναι γνωστο πια το κολπακι με το μνμ δηθεν καποιας γκομενας που εχει μοναξιες.....κλπ ! !
Απλα δεν απαντας - δεν παιρνεις τηλ + το διαγραφεις ! !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ολοι την εχουμε πατησει τυπε :grin:
εγω ειχα στειλει πριν χρονια ενα μηνυμα και μου εσκαγαν μηνυματα για 3-4 χρονια :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
οχι ρε πραγματικες παντρεμενες ειναι και ψηνονται για πηδημα χωρις υποχρεωσεις, ΣΤΕΙΛΕ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε τηλεφωνα που δεν γνωριζουμε δεν απανταμε..... Τελος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μΗνΥματα.

-η κ μετά -υ.

Γλίτσα πού χαζεύεις ρε μαλάκα;;; :birdman:

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1

Μην τυχον και το απαντησεις. Σβηστο αμεσως. Θα μπλεξεις. Κολπο ειναι και μετα θα χρεωνεσαι. Πριν 1-2 χρονια μου εσκασε μηνυμα απο γκομενα που και καλα το εστελνε σε κολλητη της οτι χωρισε και να βρεθουν να τα πουν και εμφανιζοταν ενα νουμερο κινητου κανονικο. Την ψυλιαστικα και το εσβησα αμεσως. Ενα φιλαρακι μου ομως την πατησε...Απαντησε στο μηνυμα λεγοντας "σε λαθος νουμερο το στειλατε" και μετα εμπλεξε, ειχε κατι χρεωσεις και ετρεχε εδω και εκει. Σβηστο αμεσως!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom