Νέα

Τι να κάνω??Γουσταρει??? "Η απλά κανω χαζά σενάρια στο μυαλό μου??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
φίλε prostixos ....άσε τα τσίπουρα και την έκθεση (εννοώ να σε πετύχει κάποιος γνωστός)...το πουτανάκι είναι έτοιμο.
Πήγε διακοπές με το γκόμενο, τσακώθηκαν (κλασσική περίπτωση διακοπών ζευγαριού) είναι σε φάση ξενερωμένη ΧΩΡΙΣ όμως να τα έχει χαλάσει....πρέπει να γαμήσεις ΤΩΡΑ.
Άσε τα τσίπουρα και τις μαλακίες ....και κάνε ένα παρα πολυ συντομο παιχνίδι με τα μηνύματα να φέρεις την κατάσταση/δικαιολογία να πας σπίτι της (ελπίζω να μένει μόνη...αυτο μου έχει διαφύγει είναι η αλήθεια και είναι σημαντικό) ....ή αν σε παίρνει λόγο σχέσης σπίτι σου (δεν θυμάμαι αν συζείς με τη δικιά σου για αρχή) και κατευθείαν στο ψητό.

Έξοδος και ποτάκια και μαλακίες προδιαθέτουν την άλλη διαφορετικά και οταν θέλεις την άλλη μονο για πούτσα είναι για τις περιπτώσεις που την γνώρισες στο σινεμα και δεν έχετε ανταλλάξει ούτε 5 κουβέντες. Απο τη στιγμη που έχετε πει τόσα και τόσα είσαι έτοιμος....η συνάντηση κατευθείαν για πούτσα δεν αφήνει περιθώρια στην άλλη να βάλει στο μυαλό της σχέσεις και μαλακίες έτσι εύκολα εκτός και αν είναι παντελώς βούρλο.
τυπε εχει κανονιστεί . Το σημείο που θα την πάω ειναι άγνωστο αλλα ποτέ δεν ξερεις εχει δικιο. Ειμαι τυχερός έρχεται και ένας φιλος που μένει μακριά και το εχουμε,οργανώσει καλα. Το θέμα ειναι οτι θα γινει ένα μόνο ραντεβού . Θα δηλωθεί απο την αρχή ξανά οτι υπαρχει σχέση απο την μεριά μου και οτι απλα δεν χαλάω αυτο που έχω. Μένει μόνη της , δεν χρειάζεται να ξέρει και που μένω.

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
...δουλεύει πλέον σε πολιτικό γραφείο......πάει τριήμερες αποδράσεις.....το θες στεγνά και κόντρα ?...
βρήκε ότι ήσουν online και σου σπρέχαρε 2-3 φθόγγους και εσύ ανθίστηκες ότι το λιγότερο θα την μακελέψεις στα 4...σε μια άκρη ενός γκρεμού με εντελβάις ολούθε....παιχνίδια του σωστού αντρικού μυαλού..αλλά δυσκολάκι για να σε δει στο αλλιώς...έχει μπει..σε άλλες ράγες...ή της έχουν μπει άφτερ ολ..μαζί με τον κλειδούχο και τις μπάρες...
κα το μου πιο λιανά...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Πρόστυχε
Για καληνυχτάκια σε κόβω

argendo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα να βγεις την Τεταρτη και να μην μας κανεις περιγραφη μετα. Δεν θα μας αφησεις με την αγωνια!!!

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Κοιτα να βγεις την Τεταρτη και να μην μας κανεις περιγραφη μετα. Δεν θα μας αφησεις με την αγωνια!!!
Οπως βλέπετε υπαρχει συνεχής ενημερωση, Χαχαχα ειναι σημαντικό γεγονός!!! Χαχαχζ

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Χωρίς γλυκάνισο πάντως ... έτσι πρέπει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Boy μου κατα την ταπεινή μου άποψη χρόνια σχέσης δεν τα πετάς έτσι εύκολα στα σκουπίδια εκτός φυσικά αν έχεις την κοπελιά σου μόνο για σεξ (αν ισχυεί αυτό θα έχεις βαρεθέι είδη), αν αξίζει η σχέση σου μην πιρφορίζεις γιατί στο τέλος θα τα χάσεις όλα και θα χτυπάς την κεφαλή σου στους πλίνθους. Αν θέλεις τόσο πολύ να πας με πιτσιρίκι πάρε ενα καλό cg να σου φύγει και το αποθημένο (ετσι τουλάχιστον θα έκανα εγώ) και κανείς δεν θα το καταλάβει. Από την άλλη μεριά βέβαια αν εκτιμάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καλό είναι να μην την κερατώνεις

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Boy μου κατα την ταπεινή μου άποψη χρόνια σχέσης δεν τα πετάς έτσι εύκολα στα σκουπίδια εκτός φυσικά αν έχεις την κοπελιά σου μόνο για σεξ (αν ισχυεί αυτό θα έχεις βαρεθέι είδη), αν αξίζει η σχέση σου μην πιρφορίζεις γιατί στο τέλος θα τα χάσεις όλα και θα χτυπάς την κεφαλή σου στους πλίνθους. Αν θέλεις τόσο πολύ να πας με πιτσιρίκι πάρε ενα καλό cg να σου φύγει και το αποθημένο (ετσι τουλάχιστον θα έκανα εγώ) και κανείς δεν θα το καταλάβει. Από την άλλη μεριά βέβαια αν εκτιμάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καλό είναι να μην την κερατώνεις
Αρχιζουν και με ζωνουν οι τυψεις......

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Λοιπόν αλανια μου έστειλα μηνυμα.
- Ποτε ξεκινάς να γράφεις? Για να κανονίσω το προγράμμα .
Απάντηση 
- 6 του μηνός ομορφε.
- Α οκ εχουμε χρόνο . Λοιπόν κανόνισε και εσυ το προγράμμα σου για την Τετάρτη . Προλαβαίνουμε να πιουμε πολλα τσιπουρα!
- Όσα θελεις.
Μετά σκέφτομαι να της γράψω και καλα μια χαζομάρα ταυτόχρονα με υπονοούμενο και τις απαντάω.
- Ωραία ! Ελπίζω να αντέχεις τα τσιμπουκια και χωρις γλυκάνισο !!
Απάντηση της
- Για τσιμπουκια δεν ξέρω αλλα Παντα χωρις γλυκάνισο  Χαχαχχαχα.
- sorry Καταλαθος οτι θελει γράφει το κινητό .
Απάντηση
- Δεν υπαρχει πρόβλημα δεν μου έβρισες και την μανα.
-Οκ μανάρι αντε να μην σε ζαλίζω ,μιλάμε
Τα σχόλια δικά σας
αυτοι σε λιγο θα κανουν cyber sex και ο μαντραχαλος ακομα θ αναρωτιεται αν το πουτανί γουσταρει...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ετοιμη η γκομενα, πρεπει να το χειριστεις πολυ λαθος για να μη τη σκισεις απο παντου..

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Ετοιμη η γκομενα, πρεπει να το χειριστεις πολυ λαθος για να μη τη σκισεις απο παντου..
Και εγω ετσι πιστευω, απλα πλεον η μονη μου αμφιβολια ειναι οτι πολλες  ελλεηνιδες βλεπουν την φαση φιλικα. θα δειξει. Προς ενημερωση σας το ραντεβου επιβαιωθηκε για αυριο.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Λοιπον τυπε ακου τι θα κανεις...
Αν και ειναι ντροπη και ξεφτιλα να πεταξεις στα σκουπιδια 6 χρονια σχεσης με μια κοπελα που σε αγαπα και σε νιαζεται για να ξενογαμησεις ενα τσουλακι, αφου δεν προχωραει η σχεση και τοσα χρονια δεν εγινε το επομενο βημα, προχωρα με την καριολιτσα...

Λοιπον.. θα τη πας πεμπτη που εχει και ευρωμπασκετ ελλαδα-ισλανδια και το βραδυ προκριματικα μουντιαλ ελλαδα-εσθονια σε ενα καφενε... θα αραξετε θα πιειτε τις τσιπουραρες και τις ουζαρες σας (παντα με γλυκανισο αλλα γουστα ειναι αυτα...) θα φατε τις μεζεδαρες σας, και πανω στο κεφι και στο μεθυσι της κανεις και νυξη για πουτσα!
Αν κατσει καλως, αν δε κατσει στα αρχιδια σου... θα δεις τη μπαλιτσα σου θα χεις πιει τις ουζαρες σου, τις μεζεδαρες σου και τι ειχαμε τι χασαμε...

Αν ομως προχωρησει...αφου τη ξεκολιασεις, γυρνα σπιτι και πανω στο μεθυσι σου τραβα ενα ξεγηρησμενο τσαμωμο, στην ετσι, στη σχεση σου, καντης τα ολα πουτανα, τραβα της και κανα σφαλιαρικι και χωρισε την, φυγε απο το σπιτι και συνεχισε τη ζωη σου με τη πιτσιρικα τη καυλιαρα γιατι απ οτι φαινεται η σχεση σου βαλτωσε και τελειωσε ενω η μικρη καριολιτσα σε εξιταρει και θα περασεις ζαχαρη μαζι της...

Αυτη ειναι η συμβουλη μου... :rockon:

αναμενουμε ενημερωση!  :headbaning1:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.795
Πόντοι
216
τυπε!!!

ταπεινη μου γνωμη:

Γαμα οσο το δυνατον περισσοτερο και πιο ευκολα μπορεις, με οσο το δυνατον μικροτερο χρονικο αντιτιμο!
Δηλαδη?-μπορεις αφιερώνοντας 2-3 ωρες στο τσουλακι να χορτασεις τις τρυπουλες του? Καντο!
Εάν δεις ότι θελει κι αλλο'μπιρι-μπιρι' και εξοδους, μην ασχολείσαι περεταίρω.
Μπορει απλα να παιζει το 'άλλος γαμαει κι άλλος πληρωνει'
Ειτε εχεις ειτε δεν εχεις σχεση, προσπαθησε να μην αναλώνεις πολύ χρονο σε καμμια!
Είναι πολύτιμος και δεν τον παιρνεις πισω.

Μην αφησεις μια τυχαια συνευρεση με ένα τσουλακι να επηρεασει την σχεση σου! Δεν πρεπει να σχετισουν αυτά τα 2 για κανεναν λογο.
Σου καθεται μπαμ? δωσε!
Δεν σου καθεται μπαμ? -γεια σας!

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Συναγωνιστες ευχαριστω για τα χρησιμα  και μη σχολια σας.Η αποφαση παρθηκε. Αυριο οπως εχω πει εχει κλειστει το ραντεβου. Θα κοψω κινηση, θα πεταξω τις μπηχτες και οτι γινει.Τωρα υπαρχει και το σεναριο οτι μπορει να σερνει σαν νταλικα η γκομενα και εγω να μην κναω κινηση γιατι μπορει να μου βγει η ανωμαλια και να επιβαιωθω σαν αντρας και να πας σπιτι και να σκισω την δικια μου. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο το βραδυ θα ειναι ενδιαφερον. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αφησω ττην κοπελα μου για το πορνιδιο .

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Μη παρατατε ετσι ευκολα σοβαρες σχεσεις για τη πρωτη πουτανα που θα τυχει ρε τυποι... οι καιροι ειναι δυσκολοι... η μοναξια θεριζει και το να βρεις καλο και σωστο κοριτσι να αραξεις ειναι σα το τζοκερ!!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.795
Πόντοι
216
Μη παρατατε ετσι ευκολα σοβαρες σχεσεις για τη πρωτη πουτανα που θα τυχει ρε τυποι... οι καιροι ειναι δυσκολοι... η μοναξια θεριζει και το να βρεις καλο και σωστο κοριτσι να αραξεις ειναι σα το τζοκερ!!!

1000% και επαυξάνω τυπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom