Νέα

Τι μου την έσπασε περισσότερο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γράψτε όσοι έχετε σπαστεί απο διάφορα σε οίκους ανοχής , στούντια , μασαζερί κ.λ.π
Εμένα ασ πούμε περισσότερο απο τη μπόχα που ανέδυε ένα μουνί και που την έννοιωσα με το που της άνοιξα τα πόδια, δεν έχει υπάρξει κάτι να μου τη σπάσει τόσο πολύ !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω πεσει σε πολλες περιπτωσεις
και σε πολυ βρωμικο δωματιο που σου ερχεται ξερατο
και σε βρωμικη πουτανα
βρωμικο μουνι
κωλι
και λοιπα
θα σου συμβουν αυτα αν ασχολισε με το αθλημα
το πιο σπαστικο ειναι οταν αλλα σου λεει και αλλα κανει στο δωματιο,μαλλον δεν κανει

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
εχω πετυχει χεσμενο σεντονι..δεν κανω πλακα.φωναξα την τσατσα και της το εδειξα...εφερε αλλο.και μου ειπε οτι μαλλον οταν εχυνε ο προηγουμενος του εφυγε ενα κουραδι  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω πετυχει χεσμενο σεντονι..δεν κανω πλακα.φωναξα την τσατσα και της το εδειξα...εφερε αλλο.και μου ειπε οτι μαλλον οταν εχυνε ο προηγουμενος του εφυγε ενα κουραδι  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:
τυχερε
εγω μεχρι χυσια μονο εχω πετυχει
:2funny: :2funny:

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
[θα σου συμβουν αυτα αν ασχολισε με το αθλημα
το πιο σπαστικο ειναι οταν αλλα σου λεει και αλλα κανει στο δωματιο,μαλλον δεν κανει
[/quote]
Ναι ρε φίλε καλά λες μια φορά θυμήθηκα τώρα με το που μπήκε στο δωμάτιο μου λέει ¨νυστάζω πάρε με αγκαλίτσα να κοιμηθώ ¨ και ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ !
Τι να πηδήξεις μετά ? Ενα ημιθανές πτώμα ? Αρχίδια κατάσταση !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ναι ρε φίλε καλά λες μια φορά θυμήθηκα τώρα με το που μπήκε στο δωμάτιο μου λέει ¨νυστάζω πάρε με αγκαλίτσα να κοιμηθώ ¨ και ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ !

αντε ρε?
αυτο δεν μουχει τυχει
να νυσταζει να χασμουριεται και τετοια ναι
αλλα υπνος οχι
γαμησε τα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα μια φορά πριν από αρκετά χρόνια, πρέπει να ήταν '97 ή '98, σε ένα μπουρδέλο στην Καλύμνου, με το που μπαίνει στο δωμάτιο μου λέει "άσε, χάλια είναι το στομάχι μου, έφαγα κάτι μαλακίες και έκανα εμετό κάτι πράσινα πράγματα...".  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
αχιλλεως στο πιο τρισαθλιο δωματιο μες τη βρωμα και μολις μπηκε το πορνιδιο στο δωματιο χαμογελασε και ειδα οτι της ελειπαν τα μπροστα δοντια ή ηταν καταυμαυρα...εφυγα τρεχοντας

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μου την έσπασε σήμερα αλλά κι άλλες φορές
στο Συγγρού 144 ,
όποτε ρωτήσω ποιά θα είναι αργότερα  πέρνω την ίδια στερεότυπη απάντηση !
¨Δεν ξέρουμε τα προγράμματα ¨ !

Επισκέπτης

τετοιες μαλακιες σας τις λενε για να μη τις γαμησετε,μερικοι τσιμπανε και πληρωνουν 20 ευρω για να τους κοροιδευει μετα η πουτανα με την τσατσα....

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου την έσπασε πιο πολύ (αλλά δε το έγραψα γιατί το site ήταν εκτός λειτουργίας και μετά ξέχασα πιο σπίτι ήταν) που πήγα στην κοπελιά (φυλής) που ήταν πολύ γλυκιά και όμορφη και μου πήρε πίπα για 5 δευτερόλεπτα, χωρίς γαμημένη υπερβολή, 5 γαμημένα δευτερόλεπτα και μετά μου λέει "έλα".

-"μα...."
-"έλα έλα, έγινε σκληρό και μεγάλο" (ούτε το 1/2 δεν είχε γίνει)
-"μα........"
-"έλαααα"

Πάω και εγώ ο μαλάκας και η κοπέλα ήταν σαν να πηδάς κομοδίνο, είχε μαζέψει τα χέρια της στο στήθος της, κοίταζε το ταβάνι και σκέφτονταν πως να φτιάξει το παστίτσιο ξέρω γώ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μου την έσπασε πιο πολύ (αλλά δε το έγραψα γιατί το site ήταν εκτός λειτουργίας και μετά ξέχασα πιο σπίτι ήταν) που πήγα στην κοπελιά (φυλής) που ήταν πολύ γλυκιά και όμορφη και μου πήρε πίπα για 5 δευτερόλεπτα, χωρίς γαμημένη υπερβολή, 5 γαμημένα δευτερόλεπτα και μετά μου λέει "έλα".

-"μα...."
-"μα........"
-"έλαααα"

Πάω και εγώ ο μαλάκας και η κοπέλα ήταν σαν να πηδάς κομοδίνο, είχε μαζέψει τα χέρια της στο στήθος της, κοίταζε το ταβάνι και σκέφτονταν πως να φτιάξει το παστίτσιο ξέρω γώ...

σε πιο ηταν αυτο?

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
-"μα...."
-"μα........"
-"έλαααα"

Μπα κεϊκ σκεφτότανε και φοβήθηκε μη παραφουσκώσει !!! :2funny: :2funny: :2funny:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
οταν μια πορνη με αφησε χωρισ να τελειωσω :jerking:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Καλά τα περισσότερα μπου στην Ελλάδα είναι άθλια.....

Ευτυχώς δεν έχουμε δει τέτοιες εικόνες στη χώρα μας..... :S

Χώρα Μανίλα.

Θέμα : "A heavily pregnant prostitute applies make up before starting work in a Manila brothel.

Φωτό: Gerhard Joren

Συνημμένα

• 4004Deadly-Sin-048-2.jpg
    4004Deadly-Sin-048-2.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 37

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Η αυτό..... :S

A group of Nepalese young girls wait for clients at the entrance of Sonargachi brothel in western city of Calcutta. These girls are being trafficked into India with promises of jobs in big cities. The business of trafficking of girls is well established - some rural communities have been selling their children into prostitution for generations. Some Indian brothels have an infection rate of HIV as high as 75%. After getting infected and sick by working in these brothels, these girls are usually replaced with fresh ones. Infected ones are send beck to their villages or rural communities, where once again prostitution is taken up, if not as a primary occupation, as part time. This pattern spreads infections in such remote communities where getting treatment, even for minor infections or disease, let alone HIV/AIDS, is considered a dream.

Πηγή: lightstalkers.org

Συνημμένα

• 21_large.jpg
    21_large.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 38

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom