Νέα

Τι μου έτυχε ρε παιδιά.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HammerHead
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Μάλλον ο Μητσοτάκης με είδε στο δρόμο τις προάλλες και σκεύτηκε "Τι ωραίο παλικάρι, όλα καλά να του πάνε" :tickedoff: .....

Λοιπόν έχω ενα Rover 200 του 98 (το οποίο πλέoν δεν το προλαβαίνω, με τα προβλήματα που βγάζει) και προ διετίας κάποιος έσπασε κλειδί μέσα στην κλειδαριά της πόρτας του οδηγού (το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μόνο μία κλειδαριά για ξεκλείδωμα).
Εγώ ο μαλάκας, εμέλησα να πάω να το φτιάξω και χρησιμοποιούσα το κεντρικό κλειδωμα με το τηλεκοντρόλ.
Πριν από δύο μέρες πήγα να το ανοίξω για να μπω μέσα και δεν ξεκλείδωνε! Δοκίμασα και to 2o τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα!
Μετά παρατήρησα ότι το λαμπάκι του immobilizer σβήνει όταν πατάω ξεκλειδωμα αλλά οι πόρτες δεν απασφαλίζονται....
Για να συνοψήσουμε....
1) σπασμένο κλειδί μέσα σε κλειδαριά
2) (μάλλον) χαλασμένο κεντρικό κλείδωμα
3) απουσία άλλης κλειδαριάς που ξεκλειδώνει το αμάξι

Καμία πρόταση;

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Να μπεις απο πορτ μπαγκαζ δε παιζει?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μάλλον ο Μητσοτάκης με είδε στο δρόμο τις προάλλες και σκεύτηκε "Τι ωραίο παλικάρι, όλα καλά να του πάνε" :tickedoff: .....

Λοιπόν έχω ενα Rover 200 του 98 (το οποίο πλέoν δεν το προλαβαίνω, με τα προβλήματα που βγάζει) και προ διετίας κάποιος έσπασε κλειδί μέσα στην κλειδαριά της πόρτας του οδηγού (το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μόνο μία κλειδαριά για ξεκλείδωμα).
Εγώ ο μαλάκας, εμέλησα να πάω να το φτιάξω και χρησιμοποιούσα το κεντρικό κλειδωμα με το τηλεκοντρόλ.
Πριν από δύο μέρες πήγα να το ανοίξω για να μπω μέσα και δεν ξεκλείδωνε! Δοκίμασα και to 2o τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα!
Μετά παρατήρησα ότι το λαμπάκι του immobilizer σβήνει όταν πατάω ξεκλειδωμα αλλά οι πόρτες δεν απασφαλίζονται....
Για να συνοψήσουμε....

Καμία πρόταση;

Σαν πρόβλημα μπαταρίας μου φαίνεται... απευθύνσου σε ηλεκτρολόγο! Αλλιώς ο κλειδαράς ούτως ή άλλως θα σου χρειαστεί για να σου αλλάξει την κλειδαριά (ή να μπορέσει να σου βγάλει το σπασμένο κλειδί από μέσα)...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
περιμενε την αποσυρση....

OP
OP
H

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Να μπεις απο πορτ μπαγκαζ δε παιζει?

μα και το πορτ-μπαγκαζ ξεκλειδωνει από το κεντρικό. Η κλειδαρια στο πορτ μπαγκάζ λειτουργεί μόνο αν το κεντρικό είναι ξεκλείδωμενο. Τώρα γιατι το φτιάξαν έστι.....

Σαν πρόβλημα μπαταρίας μου φαίνεται... απευθύνσου σε ηλεκτρολόγο! Αλλιώς ο κλειδαράς ούτως ή άλλως θα σου χρειαστεί για να σου αλλάξει την κλειδαριά (ή να μπορέσει να σου βγάλει το σπασμένο κλειδί από μέσα)...

Δεν νομίζω να είναι μπαταρία... θα το τσεκάρω πάντος... αφού μπορέσω να μπω μέσα.... για να ανοιξω το καπώ!!
Πήρα τηλέφωνο σε δύο κλειδαράδες και μου λένε ότι δεν αναλαμβάνουν τετοιες περιπτωσεις (σκατά κλειδαράδες ήταν απ'οτι φένεται).
Εχω φτάσει σε σημείο να σκεύτομαι να σπάσω ενα από τα πίσω τζάμια (που δεν είναι ηλεκτρικά).... Σκατα ρε πούστη μου...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Βαρα τους μεγαλεεεεεεεεεεεε :hammer: :hammer: :hammer: :bottom: :bottom:

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αστο οπως είναι και πηγαινε να αγορασεις αλλο οχι ευρωπαικο όμως...

OP
OP
H

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ok έγινε. εβγαλα το κλειδί μέσα από την κλειδαριά με τσιμπίδα!
Τελικά ήταν η μπαταρία. Ο μαλάκας ξέχασα τα alarm αναμένα αφού πάρκαρα (:jerking:) και ξελιγώθηκε η μπαταρία... σε σημείο που δεν έμεινε βολτ μέσα της... Τα μυαλά μου κι η μιαλύρα.....  :uglystupid:

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν χωνευω το σαιτ και θελω να το καταστρεψω :

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τελικά ήταν η μπαταρία. Ο μαλάκας ξέχασα τα alarm αναμένα αφού πάρκαρα (:jerking:) και ξελιγώθηκε η μπαταρία... σε σημείο που δεν έμεινε βολτ μέσα της... Τα μυαλά μου κι η μιαλύρα.....  :uglystupid:

...στα ΄λεγα ;)

Τέσπα, τέλος καλό, όλα καλά!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
ο κύριος μπαταρίας....ξέρει από μπαταρίες.

Με πρόλαβε. Το ίδιο θα σου έλεγα κι εγώ. Τέλος καλό όλα καλά επομένως.
:-*

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925

Πως τα κατάφερες με τσιμπίδα ? Και τόσο καιρό γιατί δεν το'βγαζες. Μια φορά που μου είχε σπάσει το κλειδί στην μιζα χωρίς να το καταλάβω και κλείδωσα τις πόρτες (το πως δεν θυμάμαι) μου τις άνοιξε μία περαστική που είχε Opel ενώ εγώ civic. Επέμενε να δοκιμάσει με το κλειδι της και έγινε. Μετά προσπαθούσα να το βγάλω και μου στάθηκε αδύνατον.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Για να συνοψήσουμε....

Καμία πρόταση;

Δεν φταιει ο Μητσοτακης φιλε.
Εσυ φταις που πηγες και πηρες Αγγλικο αυτοκινητο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε ποοοοοσοι  :jerking: υπαρχουν στον κοσμο και πετανε τα φραγκα τους σε αχριστα αυτοκινητα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θες μια προταση?

Ξερω μια καλη ρεματια να σου πω να πας να το πεταξεις!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
speed ποια η γνωμη σου για το b200???

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
1. Ο duracell επιβεβαίωσε το nickname του  :rockon:
Μεγάλε έγραψες!

2. Ακόμη και εγώ που δεν ξέρω πολλά απο μάρκες στέλνω τα συλλυπητήριά μου στους ιδιοκτήτες Rover - τα αμάξια είναι για τα μπάζα.

3. Φίλε free: η φάση με την περαστική ήταν γαμώ τις ευκαιρίες για καμάκι - αν ήταν εμφανίσιμη εννοείται.

4. Για την γνώμη που γράφτηκε ότι πρέπει να μένουμε μακρυά από Ευρωπαϊκά αμάξια: γιατί ρε παιδιά; Πιστεύω ότι υπάρχουν και καλές Ευρωπαϊκές μάρκες.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Πραγματικά το Land Rover το έχω ζήσει απο φίλο που το είχε 3 χρόνια, και γαμήθηκε στα συνεργεία. Κάθε μήνα απο 200-1000 ευρώ στα συνεργεία, το αμάξι είναι για τα μπάζα.

Αν πας Αφρική για σαφάρι, ή καμμία Αίγυπτο για ταξίδι στην έρημο, όλοι εκεί έχουν ΜΟΝΟ  Toyota Land Cruiser. Γαμιούνται μέσα στην άμμο για δεκάδες χιλιόμετρα τη μέρα, μέσα στη ζέστη, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Τα Land Rover είναι για τα μπάζα. :tickedoff: :tickedoff:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Παρτε ενα coouperaki να βρητε το ρυθμο σας :tickedoff: :tickedoff:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Για χρόνια είχα Σκαραβαίο (μοντ.69) Σκυλί αθάνατο !!!

Το 99 πήρα ένα Polo μεταχειρισμένο (mont.96) δεν καταλάβαινε τίποτα !!!

Το 2004 που παντρευτηκα πούλησα το Polo και πήρα Honda μηχανάκι ... και έχω και το Astra της γυναίκας μου

Και φέτος το έστειλα και χτύπησα ένα Ford C-Max κατάλληλο για οικογενιάρχες με παιδιά ...

Είμαι υπέρ των γερμανικών, μαύρα σκυλιά που δεν ψοφάνε

Βέβαια το μηχανάκι είναι ότι καλύτερο και δεν συγκρίνεται με το αυτοκίνητο ... ούτε κίνηση, ούτε ψάξιμο για παρκάρισμα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom