Νέα

Τι κάνουν τότε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oso_nixtonei
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Αργοσχολη περιοδος αργοσχολος και εγω αυτην την περιοδο καθομαι μαλακιζομαι στο ιντερνετ.Κατεβαζω τις προαλλες που λετε κατι βιντεακια ερασιτεχνικα απο κινητα με διαφορα πουτανακια ελληνιδες να τον περνουν η να τραβουν μονα τους βιντεο να τριβουν τις τρυπες τους να λενε μαλακιουλες και λοιπα και λοιπα.Και πολλα βιντεακια οχι ενα δυο απο σχολικες εκδρομες ανηλικα τελειως πιτσιρικια και δεν συμμαζευεται.Και αναρωτηθηκα για λιγο και ανατριχιασα ρε μαγκες αν κατα καποιο τροπο δει ο πατερας τους η ο αδελφος τους ... τι κανουν οι ανθρωποι τοτε.Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει να εχει τετοια τυχη

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται...!!! ;)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Αργοσχολη περιοδος αργοσχολος και εγω αυτην την περιοδο καθομαι μαλακιζομαι στο ιντερνετ.Κατεβαζω τις προαλλες που λετε κατι βιντεακια ερασιτεχνικα απο κινητα με διαφορα πουτανακια ελληνιδες να τον περνουν η να τραβουν μονα τους βιντεο να τριβουν τις τρυπες τους να λενε μαλακιουλες και λοιπα και λοιπα.Και πολλα βιντεακια οχι ενα δυο απο σχολικες εκδρομες ανηλικα τελειως πιτσιρικια και δεν συμμαζευεται.Και αναρωτηθηκα για λιγο και ανατριχιασα ρε μαγκες αν κατα καποιο τροπο δει ο πατερας τους η ο αδελφος τους ... τι κανουν οι ανθρωποι τοτε.Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει να εχει τετοια τυχη

ποιο σιτε ειναι αυτο?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Στ αρχίδια σου!!! Να πα να γα...

Neo_melos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια φορα μου ειχε τυχει να δω την αδερφη του κολλητου μου σε βιντεο!δεν ηξερα τι να κανω.τελικα δεν του ειπα τιποτα.ασε ξεφτιλα!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το να τραβήξει κάποιος ένα βίντεο που να πηδάει την γκόμενα του δεν πιστεύω ότι είναι κάτι μεμπτό. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το εν οίκω γίνεται εν δήμω είτε επειδή έανς από τους δύο γουστάρει να το βγάλει στον αέρα χωρίς την άδεια του άλλου είτε αν κάποιος του κλέψει π.χ. το κινητό, βρει το βίντεο και το βγάλει στη φόρα. Αν βέβαια γουστάρουν και οι δύο να βγουν στον αέρα τότε οκ, δικό τους θέμα. Γι'αυτό αν μας καυλώνει η ιδέα να μας βλέπο9υμε να πηδάμε την κοπέλα μας παίρνουμε την άδεια της, τραβάμε το βίντεο και μετά το θάβουμε κάπου για να μην έχουμε παρατράγουδα...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τί είναι αυτά που λες ? Μια χαρά κάνουν τα παιδιά... Δεν ζούμε στο μεσαίωνα , όπως θα βγουν να σου πουν μερικοί

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το να τραβήξει κάποιος ένα βίντεο που να πηδάει την γκόμενα του δεν πιστεύω ότι είναι κάτι μεμπτό. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το εν οίκω γίνεται εν δήμω είτε επειδή έανς από τους δύο γουστάρει να το βγάλει στον αέρα χωρίς την άδεια του άλλου είτε αν κάποιος του κλέψει π.χ. το κινητό, βρει το βίντεο και το βγάλει στη φόρα. Αν βέβαια γουστάρουν και οι δύο να βγουν στον αέρα τότε οκ, δικό τους θέμα. Γι'αυτό αν μας καυλώνει η ιδέα να μας βλέπο9υμε να πηδάμε την κοπέλα μας παίρνουμε την άδεια της, τραβάμε το βίντεο και μετά το θάβουμε κάπου για να μην έχουμε παρατράγουδα...
και δεν χρειαζεται να στο κλεψουν κιολας,εχω ακουσει περιπτωση προσωπικων βιντεο που ειχε αποθηκευμενα στον υπολογιστη ατομο και τα υπεκλεψε τεχνικος που το πηγε καποια στιγμη για σερβις οταν ξαφνικα χαλασε...κατοπιν το υλικο αργα αλλα σταθερα διερευσε σε ολη την ελλαδα απο κινητο σε κινητο...χεσε μεσα δλδ πανελληνιο ρεζιλι..αρα που θαβεις ενα βιντεο;;;σε εξωτερικο σκληρο;;; :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γι'αυτό αν μας καυλώνει η ιδέα να μας βλέπο9υμε να πηδάμε την κοπέλα μας παίρνουμε την άδεια της, τραβάμε το βίντεο και μετά το θάβουμε κάπου για να μην έχουμε παρατράγουδα...
Δηλαδή πόσες πιθανότητες δίνεις να δουν το βίντεο μόνο το ζευγάρι;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε παιδες τις προαλλες ημουν στο τσατ και βαζαμε διαφορα λινκ με τα παιδια και ενας εβαλε ενα απο ενα σαιτ (δεν θυμαμαι ποιο ρε γμτ) και τλσπ ηταν ενα βιντεακι που σεξουαλιζονται 2 20χρονα-δεν φαινεται φατσα του αγοριου-  και αυτος το ανεβασε στο νετ!!!

και τωρα τον κυνηγαει ο μπαμπας της κοπελιας με δικηγορους και το κατεβαζει απο σαιτ σε σαιτ που το ανεβαζει αυτος!!!!!

ε τι μλκς ειναι αυτα!!!! :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδες τις προαλλες ημουν στο τσατ και βαζαμε διαφορα λινκ με τα παιδια και ενας εβαλε ενα απο ενα σαιτ (δεν θυμαμαι ποιο ρε γμτ) και τλσπ ηταν ενα βιντεακι που σεξουαλιζονται 2 20χρονα-δεν φαινεται φατσα του αγοριου-  και αυτος το ανεβασε στο νετ!!!

και τωρα τον κυνηγαει ο μπαμπας της κοπελιας με δικηγορους και το κατεβαζει απο σαιτ σε σαιτ που το ανεβαζει αυτος!!!!!

εμ ας προσεχε κι αυτος τι ανεβαζει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποιο; Το ότι τον κυνηγάει ο πατέρας της; :P

Η μαλακία αρχίζει όταν ένα άτομο δεν έχει την ικανότητα να ξέρει ποια άτομα να εμπιστεύεται, όχι μόνο για τα video αλλά γενικά.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ποιο; Το ότι τον κυνηγάει ο πατέρας της; :P

Η μαλακία αρχίζει όταν ένα άτομο δεν έχει την ικανότητα να ξέρει ποια άτομα να εμπιστεύεται, όχι μόνο για τα video αλλά γενικά.

εγω εχω μια απορια.
γτ πρεπει να κραταμε βιντεακια?

εγω θυμαμαι καθε δευτερολεπτο μιας αξιολογης συνευρεσης δεν χρειαζομαι τπτ να μου τα θυμιζει!! :P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Ο άντρας στ'αρχίδια του. Σου λέει και να βγει στο νετ (από τον ίδιο ή τρίτο) μόνο η πούτσα μου θα φαίνεται.
Οι γκόμενες εκτίθενται κι αυτές πρέπει να λένε ΟΧΙ στη βιντεοσκόπηση. Αν το επιτρέπουν τα θέλει ο κώλος τους. Υπάρχουν βέβαια και οι Jenna Jameson wannabes μην ξεράσω...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εγω εχω μια απορια.
γτ πρεπει να κραταμε βιντεακια?

εγω θυμαμαι καθε δευτερολεπτο μιας αξιολογης συνευρεσης δεν χρειαζομαι τπτ να μου τα θυμιζει!! :P
Είναι η μόδα της εποχής; :jerking:
Είναι το κάθε ψώνιο του κερατα που την έχει δει Peter North με 12 πόντους σαλαμάκι; :jerking:
Και γιατί μόλις δεις το βιντεάκι και δεις πόσο ωραία γάμηκες δε το σβήνεις;
Τι να πω;  :-

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και δεν χρειαζεται να στο κλεψουν κιολας,εχω ακουσει περιπτωση προσωπικων βιντεο που ειχε αποθηκευμενα στον υπολογιστη ατομο και τα υπεκλεψε τεχνικος που το πηγε καποια στιγμη για σερβις οταν ξαφνικα χαλασε...κατοπιν το υλικο αργα αλλα σταθερα διερευσε σε ολη την ελλαδα απο κινητο σε κινητο...χεσε μεσα δλδ πανελληνιο ρεζιλι..αρα που θαβεις ενα βιντεο;;;σε εξωτερικο σκληρο;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Γι'αυτό είπα το θάβουμε. Ούτε στο pc φάτσα κάρτα στην επιφάνεια εργασίας ούτε στο κινητό το βάζουμε. Το γράφουμε σε ένα cd και το χώνουμε σε ένα συρτάρι. Οι περισσότεροι από εμάς διάφορες κουτσουκέλες έχουμε κάνει κι όταν μαθαίνεις να κρύβεις τα ίχνη σου σε ένα τομέα το μαθαίνεις σε όλους. Ξέρω παντρεμένο που είχε γκόμενα και είχε φωτογραφίες μαζί της στο κινητό του. Όταν τις βρήκε η γυναίκα του απορούσε πως την πάτησε και έβριζε τη μοίρα του! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δηλαδή πόσες πιθανότητες δίνεις να δουν το βίντεο μόνο το ζευγάρι;

Δε λέω ότι είναι σπάνιο να τσιμπήσει κάποιος μια τουρίστρια σε ένα κλαμπ, να την πιπώσει στην τουαλέτα και να τραβάει βίντεο το οποίο να δείχνει μετά στους φίλους του. Δε λέω ότι είναι σωστό αυτό και πόσο μάλλον το να το βάλει στο νετ. Το θεωρώ χωρίς καμία υπερβολή απλά εγκληματικό. Αν όμως είναι ένα ζευγάρι που υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους δύο, όποιο κι αν είναι το βίτσιο τους είναι προσωπικό τους θέμα και δε θα παραστήσω τον ηθικολόγο. Το να εκθέτεις ή να εκτίθεσαι είναι το πρόβλημα. Είναι άλλο πράμα το να τη βρίσκει η γκόμενα μου με βρισίδια και είναι άλλο το να κάτσω και να το πω στους φίλους μου, όπως είναι άλλο το να γουστάρει ένα ζευγάρι να κινηματογραφεί τις ερωτικές του εμπειρίες και είναι άλλο να τις βλέπει ο ένας από τους δύο με τους φίλους του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom