Νέα

τι καμετε αμα σας ερθει να κλασετε πανω στο τσιμποθκι ποθτανας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι καμετε αμα σας ερθει να κλασετε πανω στο τσιμποθκι ποθτανας?

• γκλανω δθνατα κατα ριπασ!

Ψήφοι: 14 26,9%
  • την κραταω και την αμολαω μολισ βγω οξω απο το πορδελλο!

Ψήφοι: 24 46,2%
  • βαζω ωτοασπηδεσ στην ποθτανα και γκλανω!

Ψήφοι: 3 5,8%
  • βανω την κλανιόλα!

Ψήφοι: 6 11,5%
  • ειμε ποθστραδελλα και βανω φελλο!

Ψήφοι: 5 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
χμμμμμμμμ! :think: :think:
ρε παιδιά τι καμετε σε αθτη τη περιπτωση ?
εμενα μοθ εχει τθχει και κατα λαθοσ εκλασα πανω στο ακαποτο την ωρα ποθ τα περνε γαργαρα ! :pipa1: :S
αλλα εφτθχωσς δεν ακοθστηκε γιατι περναγε ενα μηχανακι εκεινη την ωρα αποξω με τριπια εξατμιση! :dancing: :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Της κλείνεις την μύτη για να μην ψοφήσει από την μπόχα.

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Τύπε τι είναι η κλανιόλα?

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Κλανιολα:
Κυπριακο ενδυμα ομιαζων με σκελεα το οποιον φοριεται απο τον ανδρα κατα την διαρκεια του νυκτερινου υπνου. Στεκεται σφιχτα στη μεση και στους αστραγαλους για να συγκρατει εντος της τις κλανιες.
Η διαφυγη των αεριων (πορδων) γινεται απο ελαστικο αγωγο (λαστιχο) που ειναι συνδεδεμενο με την κλανιολα στο υψος του αφεδρωνα.
Η αλλη ακρη του λαστιχου εβγαινε εκτος του δωματιου.
Η κλανιολα ηταν απαραιτητος εξοπλισμος στην προικα της Κυπριας νυφης.

Επισκέπτης
Κάνεις ένα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για να μην ακουστεί και κλάνεις :tooth:

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Κλανιόλα και τσιμπούκι δεν πάνε μαζί λοιπόν:

ή φοράς κλανιόλα και κατευθύνεις τα αέριά σου εκτός δωματίου και ονειρεύεσαι τσιμπούκι ή απολαμβάνεις τσιμπούκι αλλά οι πορδές παραμένουν εντός του δωματίου

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εμενα μοθ εχει τθχει και κατα λαθοσ εκλασα πανω στο ακαποτο την ωρα ποθ τα περνε γαργαρα ! :pipa1: :S
αλλα εφτθχωσς δεν ακοθστηκε γιατι περναγε ενα μηχανακι εκεινη την ωρα αποξω με τριπια εξατμιση! :dancing: :dancing:

Aπο που εισαι ρεεεεεε????
απο το τεπελενι..αγιους σαραντα..χαχχααα

μαθε να γραφεις ελληνικα

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κλανιολα:
Κυπριακο ενδυμα ομιαζων με σκελεα το οποιον φοριεται απο τον ανδρα κατα την διαρκεια του νυκτερινου υπνου. Στεκεται σφιχτα στη μεση και στους αστραγαλους για να συγκρατει εντος της τις κλανιες.
Η διαφυγη των αεριων (πορδων) γινεται απο ελαστικο αγωγο (λαστιχο) που ειναι συνδεδεμενο με την κλανιολα στο υψος του αφεδρωνα.
Η αλλη ακρη του λαστιχου εβγαινε εκτος του δωματιου.
Η κλανιολα ηταν απαραιτητος εξοπλισμος στην προικα της Κυπριας νυφης.

Δεν είστε καλά ρε!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skymaster21

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Την αμολάς και έπειτα ζητάς ευγενικά από την κοπέλα να σε ρουφάει και όχι να σε φυσάει γιατί θα σου έρθουν και άλλα αέρια....

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.212
Πόντοι
3.067
τι μου θυμησες μεγαλε?εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε να κλασω αλλα μου εχει τυχει στη δυδιμου γνωστη κορασιδα ενω τη γαμαγα ιεραποστολικα να της φυγουν δυο κλανιδια....εκλασα στα γελια μορτες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αστειος  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Η κλάσε κανονικά η βήξε δυνατά και κλάσε ταυτόχρονα έτσι ώστε ο ήχος του βηξήματος να καλύψει τον ήχο της κλανιάς...

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κλανιόλα* (η): Πρωτόγονο σωληνοειδές σύστημα εξαερισμού για το κρεβάτι. Το ένα της άκρο ήταν ελεύθερο και προσαρμόζοταν από τον χρήστη ανάλογα με τη θέση και τις διαστάσεις του κώλου, ενώ το άλλο κατέληγε έξω από το σπίτι, στον καθαρό αέρα, για να απομακρύνονται οι οσμές από το υπνοδωμάτιο. Η κλανιόλα καταργήθηκε, όταν ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από την κλανιά κάτω από τα σκεπάσματα...
Συνήθεις εκφράσεις με συνθετικό στοιχείο τη λέξη κλανιόλα:
-Αγάπη μου πέρασέ μου λίγο την κλανιόλα, γιατί θα μου φύγει μια τζούφια.
-Άντρα μου γλυκέ πάρε την κλανιόλα, γιατί τελικά θέλω να χέσω.
-Πέταξέ την την κλανιόλα κι ας μυρίζει η καριόλα.
Η νέα κλανιόλα της Siemens είναι αποτελεσματική και user friendly με δυο USB και wireless κ.λπ.
[<κλάνω + καρμανιόλα> Επειδή η συσκευή αυτή χρησιμοποιούνταν πριν τη Γαλλική επανάσταση για την κατασκευή αυτοσχέδιων θαλάμων αερίων]
(Η ετυμολογία της λέξης αναφέρεται στο Κορφιάτικο Γλωσσάριον)

Συνημμένα

• 00a1429d52051c46f1e155b9e245ae5c.jpg
    00a1429d52051c46f1e155b9e245ae5c.jpg
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 45

skymaster21

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι μου θυμησες μεγαλε?εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε να κλασω αλλα μου εχει τυχει στη δυδιμου γνωστη κορασιδα ενω τη γαμαγα ιεραποστολικα να της φυγουν δυο κλανιδια....εκλασα στα γελια μορτες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σού έκλασε τα αρχίδια δηλαδή....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.355
Πόντοι
25.467

Με τέτοια μπόχα που έχουν τα μπουρδέλα στο μετάξι, κλάνω άφοβα και της λέω ότι το έκανα για να πάρουμε και λίγο καθαρό αέρα.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τι μου θυμησες μεγαλε?εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε να κλασω αλλα μου εχει τυχει στη δυδιμου γνωστη κορασιδα ενω τη γαμαγα ιεραποστολικα να της φυγουν δυο κλανιδια....[size=13pt]εκλασα στα γελια[/size] μορτες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φάσκεις και αντιφάσκεις! Πρόσεξέ το! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom