Νέα

Τη γνώμη σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λπν το προβλημα μου ειναι το εξης
Τα εχω με μια κοπελα 6 μηνες τωρα(γνωριζομαστε ενα χρονο)κ ενω στην αρχη ολα ηταν μια χαρα τωρα το πραγμα καπου εχει στραβωσει...ΔΛΔ λεει οτι με βαριεται(εγω μενω αθηνα και αυτη θεσσαλονικη)οτι θα με ηθελε πιο δυναμικο και να την διεκδικω(δλδ να της κανω αγριαδες,να της κλεινω κανα τηλ κτλ.)οπως κ το οτι δν εχει εντονη επιθυμια για σεξ(ημουν ο πρωτος της)κ μ ρωταγε μηπως τλκ της περασε η καψα κ δν μ θελει πολυ...
το ερωτημα μου ειναι το εξης
μπορω να ξανακερδισω το ερωτικο της ενδιαφερον?(στο κρεββατι κολλαμε απιστευτα πολυ)η αμα σβησει μετα δν τν ξανακερδιζεις με τπτ?
κ τελος θελω να ρωτησω αμα της κανω αγριαδες δλδ ειμαι λιγο αποτομος τν γραφω κτλ δν παιζει στο τελος να ξενερωσει?
'Η παιζει να κολλησει μαζι μ?

Επισκέπτης
Έφυγες τρέχοντας.
Μη σπαταλιέσαι χωρίς λόγο. Όλα αυτά που σου λέει περι διεκδίκησης είναι προφάσεις εν αμαρτίαις!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μη σπαταλιέσαι χωρίς λόγο. Όλα αυτά που σου λέει περι διεκδίκησης είναι προφάσεις εν αμαρτίαις!

:thumbsup:

Η σχέση σε μεγάλη απόσταση είναι μεγάλο πακέτο......! Βρες κάτι κοντινό σου (το καθημερινό ψωμοτύρι) και αν θέλεις κράτα τη Θεσσαλονικιά (για το μηνιαίο παντεσπάνι σου).

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Μην αγχωνεσαι αγορι μου...εισαι νεος ακομα... εαν εχει αρχισει και σου ζαλιζει τα ουμπαλα με τις γνωστες και συνηθεις γυναικιες μαλακιες ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ.
Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Δηλαδή φιλαράκι όσο και να ακούγεται σκληρό η τύπισσα ήδη κολατσίζει αλλού.
Μην κολλάς φιλαράκι είσαι μόνο 21 ακόμα.Έχεις να φας κουραμάνα νέε μου!
καλημερα κολιτε.......
" ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

ΠΩΣ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ,

ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ "

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
καλημερα κολιτε.......
" ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ

πρωι πρωι αρχισες τα ρητορικα σου???? καλημερα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καμμία γκόμενα και κανένα μουνί δεν αξίζει να ψυχοπλακωνόμαστε, να ζοριζόμαστε, να αγχωνόμαστε, να ταλαιπωρούμεθα και να υποφέρουμε. Οσα πάνε κι όσα έλθουν!

Η την σουτάρεις για να έχεις την ησυχία σου, ή την κρατάς καβάτζα και κάνεις παιγνίδι και εδώ στα πέριξ των Αθηνών.

Σου τα λέει κάποιος που έχει υποφέρει, έχει πάθει και έχει μάθει.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Καμμία γκόμενα και κανένα μουνί δεν αξίζει να ψυχοπλακωνόμαστε, να ζοριζόμαστε, να αγχωνόμαστε, να ταλαιπωρούμεθα και να υποφέρουμε. Οσα πάνε κι όσα έλθουν!

Η την σουτάρεις για να έχεις την ησυχία σου, ή την κρατάς καβάτζα και κάνεις παιγνίδι και εδώ στα πέριξ των Αθηνών.

:thumbsup:

Επισκέπτης
καλημερα κολιτε.......
" ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ

Καλημέρα φιλαράκι χαθήκαμε.
Έχω δίλημα για την Κυριακή των εκλογών.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

μεγαλε adviser μαθε με να μι πονο... :helpplea: :helpplea:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Καλημέρα φιλαράκι χαθήκαμε.
Έχω δίλημα για την Κυριακή των εκλογών.

Το συνθημα του ιστορικου κομματος της παραλιας ειναι..
7 Ιουνιου : ΔΕΝ ΜΑΥΡΙΖΩ  - ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΩ  
Ξερεις καλα ποιους πρεπει να μαυρισεις -δεν θα σου κανω τον εξυπνο εγω.
Απ' την αποχη θα επωφεληθουν τα μεγαλα κομματα και κυριως η κυβερνηση και δεν θα εκφραστει η διαμαρτυρια και η αγανακτηση μας. { ...} Δεν λεμε πως θ' αλλαξει κατι , αν παμε να ψηφισουμε. Απλως δεν γουσταρουμε να τους βλεπουμε το βραδυ να αναλυουν οτι " ολα ειναι ενταξει ", πως " μιλησε ο λαος " και να μας γραψουν παλι εκει που ξερετε , επειδη μασησαμε ταραμα και μαλακιζομασταν στις παραλιες , ενω εκεινοι αποφασιζαν για μας -χωρις εμας. Πες: " παω παραλια " , κλεισε πονηρα το ματι πρωι πρωι , μαυρισε αυτους που ξερεις κι ελα μετα κοντα μας να κανεις ηλιοθεραπεια. Θα σου'χουμε φυλαξει σουπερ-ουαου ξαπλωστρα πρωτο τραπεζι κυμα..."

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
λπν το προβλημα μου ειναι το εξης
Τα εχω με μια κοπελα 6 μηνες τωρα(γνωριζομαστε ενα χρονο)κ ενω στην αρχη ολα ηταν μια χαρα τωρα το πραγμα καπου εχει στραβωσει...ΔΛΔ λεει οτι με βαριεται(εγω μενω αθηνα και αυτη θεσσαλονικη)οτι θα με ηθελε πιο δυναμικο και να την διεκδικω(δλδ να της κανω αγριαδες,να της κλεινω κανα τηλ κτλ.)οπως κ το οτι δν εχει εντονη επιθυμια για σεξ(ημουν ο πρωτος της)κ μ ρωταγε μηπως τλκ της περασε η καψα κ δν μ θελει πολυ...
το ερωτημα μου ειναι το εξης
μπορω να ξανακερδισω το ερωτικο της ενδιαφερον?(στο κρεββατι κολλαμε απιστευτα πολυ)η αμα σβησει μετα δν τν ξανακερδιζεις με τπτ?
κ τελος θελω να ρωτησω αμα της κανω αγριαδες δλδ ειμαι λιγο αποτομος τν γραφω κτλ δν παιζει στο τελος να ξενερωσει?
'Η παιζει να κολλησει μαζι μ?
μεγαλε  6 μηνες τα εχετε οχι 6 χρονακια!! εμενα η αποψη μου ειναι οτι αν η γκομενα εφτασε σε σημειο να σου πει τετοια πραγματα βρωμα η δουλεια!! αν ραγιζσει το γυαλι γαμησε τα!! γιατι σου ζηταει να κανεις πραγματα που δεν ειναι του χαρακτηρα σου π.χ να της κλεισεις το τηλ να εισαι πιο αγριος....κλπ αν το κανεις υπαρχει περιπτωση να σου βγει και ασχημα...οποτε μην το κανεις!
και κατι αλλο!! εσυ μενεις Αθηνα και αυτη Θεσ/νικη????? και καθε ποτε βλεπεστε? και που ξερεις τι κανει αυτη εκει?
ειπες οτι στο κρεβατι ταιριαζετε και που το ξερεις? και τι ενοω?? μπορει να νομιζεις οτι ταιριαζετε! εχεις παει με πολλες γυναικες μεχρι τωρα ωστε να μπορεις να συγκρινεις και να κρινεις αν ταιριαζετε??
αυτα...!

Υ.Γ ειπες οτι δεν εχει εντονη επιθυμια για σεξ (και οτι εισαι ο 1ος της)!! ειστε για να τα χαλατε και στο φερνει απ εξω απ εξω!! δεν ειναι λογικο να μην γουσταρει να κανει σεξ! ελεος!! μετα το ποπ δεν εχει στοπ! αν ταιριαζατε τοσο πολυ θα πηδιοσασταν σαν τα κουνελια! το σεξ ειναι τα θεμελια μιας σχεσης!

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ψηλέ οι σχέσεις από απόσταση είναι για να ρίχνεις κανα πούτσο στο που και που.Ως εκεί... Αν είναι να σου ζαλίζει και τα αρχίδια σφύρα τη λήξη και παίξε μπάλα αλλού. Μπορείς να της το εξηγήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα δείξει απόλυτη κατανόηση

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ψηλέ οι σχέσεις από απόσταση είναι για να ρίχνεις κανα πούτσο στο που και που.Ως εκεί... Αν είναι να σου ζαλίζει και τα αρχίδια σφύρα τη λήξη και παίξε μπάλα αλλού. Μπορείς να της το εξηγήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα δείξει απόλυτη κατανόηση

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom