Νέα

Τι γίνεται πια με τα κλιματιστικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Ε αφου ξεκινησαν κανα 2 μαλακιουλες θεματα, λεω ας βαλω κι εγω κι ενα τριτο, που μπορει να μην ειναι και τοσο..

Τι γινεται με αυτα τα ερκοντισον καλοκαιριατικα στα στουντιο;; Εχω ξεκινησει και πηγαινω απο Μαιο και στα στουντιο της Αγ. Μελετιου, Βριλησσου 12, Δροσ. 95 και Φραντζη 47. Κοντεψα να πουντιασω καθε φορα να πουμε και το χω πετυχει και σε κριτικες 2 ατομων το φαινομενο..Τελευταιο για την Αλινα απο ενα φιλο. Θυμαμαι ακομα τη τελευταια φορα που περιμενα τη Ζλατα στης Αγ. Μελετιου, ειχα κατσει "βαρελακι" στο κρεβατι και να σκεφτομαι αμα θα μου σηκωνεται.. Ουτε γερμανικο νουμερο..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
περνε μαζι μια ζακετα...
χιχιχιχιχι!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...και μικρη κουβερτα κανει...!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ε αφου ξεκινησαν κανα 2 μαλακιουλες θεματα, λεω ας βαλω κι εγω κι ενα τριτο, που μπορει να μην ειναι και τοσο..

Τι γινεται με αυτα τα ερκοντισον καλοκαιριατικα στα στουντιο;; Εχω ξεκινησει και πηγαινω απο Μαιο και στα στουντιο της Αγ. Μελετιου, Βριλησσου 12, Δροσ. 95 και Φραντζη 47. Κοντεψα να πουντιασω καθε φορα να πουμε και το χω πετυχει και σε κριτικες 2 ατομων το φαινομενο..Τελευταιο για την Αλινα απο ενα φιλο. Θυμαμαι ακομα τη τελευταια φορα που περιμενα τη Ζλατα στης Αγ. Μελετιου, ειχα κατσει "βαρελακι" στο κρεβατι και να σκεφτομαι αμα θα μου σηκωνεται.. Ουτε γερμανικο νουμερο..

Παρτο πισω αυτο που ειπες!  :grin:  :knuppel:
Το Γερμανικο ειναι το καλυτερο ρεεεεεεεεε!  :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eγω παντως εκω ακουσει την ιδια ατακα απο τρεις διαφορετικες γκομενες σε ρδελο..μετα απο το γρηγορο γαμησι μου....
Και μια σε στουντιο............η φοβερη Σβετα.........

'ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ'

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Να σκας σε μπουρδέλο Αυγουστιάτικα και να φοράς ζακέτα ... συγνώμη αλλά είμαι λίγο κρυωμένος ... :rockon:

Ενναλακτικά παίζει και μάλλινη σωβρακοφανέλα ...!!!  :tickedoff:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γιατι με κουβερτα?
τι θα πεις "καλα παω για το καμπινκ?"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σκας σε μπουρδέλο Αυγουστιάτικα και να φοράς ζακέτα ... συγνώμη αλλά είμαι λίγο κρυωμένος ... :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Υπαρχει και η σκελεα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παιρνε αντίμετρα....κλάνε να ζεσταθείς.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
θα πέρνω και καμιά ζακετούλα όπως οι γκόμενες  :2funny: .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τι γινεται με αυτα τα air-condition...

O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι από τα διάφορα βακτηρίδια που αναπτύσονται εσωτερικά στον μηχανισμό, εξαιτίας πλημελούς συντήρησης και μη τακτικού καθαρισμού των φίλτρων...

M.NATALI.RU

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Αφου εισαστε τοσο φερμι ανδρεσ,αναβουμε το κλιμαστικο στο κριο  :grin: ;).Αν νιοφιτε οτι κανι κριο στο δοματιο, μποριτε να ζιτισατε το κοντρολ του ερκοδισιον οποτε φελιτε, και να ριφμιζιτε μονε. :-* :-* :-*

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν και δεν είναι ακριβώς μέσα στη θεματολογία του thread, νομίζω ότι είναι χρήσιμο:

Κατ' αρχήν για να υπολογίσετε πόσα BTU χρειάζεστε, υπάρχει ένας πολύ απλός κανόνας: τετραγωνικά μέτρα διαμερίσματός / σπιτιού / δωματίου : 2 Χ 1000.
Αν δηλαδή έχουμε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικά μέτρα (μείον 5 περίπου τετραγωνικά για το μπάνιο όπου δεν μπαίνει κλιματισμός), τα BTU που απαιτούνται (50-5) : 2 Χ 1000 = 22.500 BTU (με ένα 9άρι και ένα 12άρι κλιματιστικό είναι ΟΚ δηλαδή).

Ένας δεύτερος τύπος για να δείτε πόσο συμφέρουσα μακροπρόθεσμα είναι μια αγορά ενός συγκεκριμένου κλιματιστικού, μπορείτε να υπολογίσετε με βάση τον τύπο για τον υπολογισμό του συντελεστή κόστους απόκτησης και λειτουργίας: Τιμή αγοράς : BTU (9άρι, 12άρι, 18άρι) - Ενεργειακή κλάση Χ 2 (Α=2, Β=4, C=6, D=8).
Δηλαδή, για αγορά ενός κλιματιστικού αξίας 299 Ευρώ, 9.000 BTU και ενεργειακής κλάσης C, ο συντελεστής του κλιμστιστικού αυτού είναι 299 : (9-6) = 99,67.
Αντίστοιχα, ένα άλλο κλιματιστικό αξίας 429 Ευρώ, 9.000 BTU και ενεργειακής κλάσης Α, δίνει συντελεστή 61,28.
Αυτό σημαίνει ότι το δεύτερο κλιματιστικό έχει χαμηλότερο συντελεστή κόστους απόκτησης και λειτουργίας από το πρώτο και είναι συμφερότερο!
Τουλάχιστον όσο αφορά τα κλιματιστικά, το φθηνότερο δεν είναι και το καλύτερο...

:rockon:

OP
OP
S

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Αφου εισαστε τοσο φερμι ανδρεσ,αναβουμε το κλιμαστικο στο κριο  :grin: ;).Αν νιοφιτε οτι κανι κριο στο δοματιο, μποριτε να ζιτισατε το κοντρολ του ερκοδισιον οποτε φελιτε, και να ριφμιζιτε μονε. :-* :-* :-*

εσενα θα περιμενω να ερφεις να με ζεστανεις!!  :rockon:

DOCTOR PROCTOR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εγώ τις προάλλες στη σόνια στην λέλας περιμένωντάς και αφού είχα γδυθεί ξαναφόρεσα πουκάμισο και μποξεράκι για να την παλέψω με το κρύο. Η πούτσα μου είχε συρρικνωθεί και την έτριβα εναγωνίως να την ζεστάνω μην γίνω ρεζίλι...

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Εγώ πάντως την καταβρίσκω όταν έχει δροσιά το δωμάτιο.Όσο πιο κρύο τόσο καλύτερα γιατί μετά το γαμήσι δεν ζεσταινόσαστε-ιδρώνετε ? Και φυσικά και η γκόμενα δεν θα ιδρώνει γιατί η κακομοίρα τόση ενέργεια δαπανά στο ωράριό της.Όχι σαν εμάς που ρίχνουμε ένα και την κάνουμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom