Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ναι αρκεί να μην αρχίσει και πάλιΕυτυχώς που υπάρχει ο Δημητράκης και μαθαίνουμε κάποια πράγματα κατ' ευθείαν απο την πηγή και όχι ιστορίες για αγρίους για τη λετσαρία όσων ταξιδευουν και κοιμούνται σε καναπέδες για να μην πληρώσουν ξενοδοχείο! Και μετά λενε οτι γαμάνε τσάμπα και όχι πληρωμένο! Αφού έχουν κοιμήσει τη λέτσα τζάμπα δεν είναι πληρωμή???Τελείως υποκουλτούρα...
Ο αρχηγός Κμαν ετοιμάζετε για Βρότσλαβ! Ελπίζουμε να ξεμιουταριστεί και να μπορεί να γράψει και αυτός διότι θα έχει πολλά να πει! Αντίθετα με τον παριπαπαριπαρι που δεν είχε να πει τίποτα για ανατολική ευρώπη!
Ευχαριστούμε τους πραγματικούς πορνοανταποκριτές μας !!!!!
-Τα επιτελικά σχέδια τύπου Μπαρμπαρόσα με πυραύλους και οπλοπολυβόλα προκειμένου να "καταλάβει" το "οχυρό" μιας πουτάνας.
- Να μην προσπαθεί να μας πείσει ότι οι χρυσοπληρωμένες σπονσορέτες του δεν είναι πουτάνες
-Να μην μας αρχίσει στα σχέδια "τανάλια" στα μπαρ μετά οδοφραγμάτων στις τουαλετες προκειμένου να "υφαρπάξει" χρυσοπληρόντας και πάλι τις πουτάνες από τους αραβότουρκους.
-Να μην αρχίσει εκ νέου τις οδηγίες περί δακτυλιασμάτων των γκομενών σε μέσα μαζικής μεταφοράς
-Να μην τον ξανακυνηγήσει η ΚGB !!
-Να μην αναφερθεί εκ νέου στις ιδιαίτερα ηδονικές στιγμές του όπου εχεζε την πολωνέζα ( Μόνο οταν δεν την γάμαγε ο σκύλος της, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ).
-Να μην κατουράει η χύνει στη μάπα οποιον διαφωνεί μαζί του.
Κλπ κλπ κλπ
Για όποιον εχει τη παραμικρή ένσταση για την ακρίβεια των παραπάνω ας το ζητήσει και θα προχωρήσω σε παραθέσεις του "αρχηγού".
ΥΓ.Δεν είναι του χαρακτήρα μου να αναφέρομαι σε μιουταρισμέμους !! Οτι γράφω ομως παραπάνω τα έχω ξαναγράψει και πριν μιουταριστεί ο περί ού ο λόγος. Εφόσον όμως γίνονται επανηλλειμένα αναφορές σε αυτόν έχω και εγώ το δικαίωμα να αναφερθώ.