Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αχα το ξεχασα!!Πηγαινοντας πανω πριν ενα μηνα με ukraine ειχε αεροσκαφος Airbus 320 της windrose...
20ετιας ειναι δεν ειναι καινουργια και τα embraer 17 ετων(σε αυτο Τασο ακουμπας το κεφαλι σου)...
Επειδη τα ψαχνω ειναι classic Β εταιρια..Πολυ σωστα ειναι iata Και προσγειωνεται στην Ευρωπη αλλα να ξερετε β σημαινει πιλοτοι με λιγες ωρες πτησεις η με μετρια βαθμολογια στα τεστ που περνουν συνεχεια και αεροπλανα 20ετια που στα 25 θεωρειται παλαιο και στα 30 φερετρο...
οκ μπαινεις αλλα δεν ειναι aegean Λουφταχανσα κλπ σε δυσκολη στιγμη δυσκολα θα γλιτωσεις...
Παντως η αληθεια ειναι οτι στην Ευρωπη δεν εχουμε πολλα αεροπορικα ατυχηματα και οπως μου εχουν πει πολλες φορες πιλοτοι προς ανατολικα σπανια βγαζει καιρους συνηθως οι καιροι ειναι πανω απο τις αλπεις και στην Σκανδιναβια...
Βεβαια παντα πανω απο ολα ειναι να μην σου τυχει..
Καλημερα σε ολους

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Αχα το ξεχασα!!Πηγαινοντας πανω πριν ενα μηνα με ukraine ειχε αεροσκαφος Airbus 320 της windrose...
20ετιας ειναι δεν ειναι καινουργια και τα embraer 17 ετων(σε αυτο Τασο ακουμπας το κεφαλι σου)...
Επειδη τα ψαχνω ειναι classic Β εταιρια..Πολυ σωστα ειναι iata Και προσγειωνεται στην Ευρωπη αλλα να ξερετε β σημαινει πιλοτοι με λιγες ωρες πτησεις η με μετρια βαθμολογια στα τεστ που περνουν συνεχεια και αεροπλανα 20ετια που στα 25 θεωρειται παλαιο και στα 30 φερετρο...
οκ μπαινεις αλλα δεν ειναι aegean Λουφταχανσα κλπ σε δυσκολη στιγμη δυσκολα θα γλιτωσεις...
Παντως η αληθεια ειναι οτι στην Ευρωπη δεν εχουμε πολλα αεροπορικα ατυχηματα και οπως μου εχουν πει πολλες φορες πιλοτοι προς ανατολικα σπανια βγαζει καιρους συνηθως οι καιροι ειναι πανω απο τις αλπεις και στην Σκανδιναβια...
Βεβαια παντα πανω απο ολα ειναι να μην σου τυχει..
Καλημερα σε ολους
Ετσι , με κατι παρομοια πετουσα παντα απο Βουκουρεστι-Κισιναου ...
εναι να μην σου τυχει οπως λες , τουλαχιστον θα παμε πανω στο καθηκον χαχα
την καλημερα μου

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Το πρωτο 6μισαρι που μιλησα, ψαχνει σοβαρη σχεση κ γαμο το παιξα κ εγω ετσι κ λεω ελα να δουμε αν ταιριαζουμε, πληρωνω αεροπορικο κ τα εξοδα μας εδω, λεει οχι, πρωτα κιεβο κ μετα... κ φανταστειτε πουλωντας 100% σχεση...

μπορει καποιος να της το εχει κανει στο παρελθον οποτε δεν ειναι τοσο θυμα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καλημερα Τασο γιγαντα!!

Επειδη τωρα το ειδα να βαλουμε μια κλασικ ελλεινιδα να δουμε τι λεει...

οσο αφορα το φορουμ και μια συζητηση που εγινε παραπανω δυστυχως η ευτυχως(κατ'εμε)δεν υπαρχουν πολλοι που να εχουν Info απο soviet Οποτε αναγκαστικα τα γραφουμε ολα εδω και απλα απο κιεβ εχουμε γινει καφενειο ανατολικης ευρωπης.
Ας προσπαθησουμε απλα να μεινουμε στις πληροφοριες και οχι οσο ειναι δυνατον στις αντιπαραθεσεις και στις υπερβολες ψεματος η φαντασιας(το λεω το πρωτο πρωτα σε εμενα)
Για τους κμανιστες το ξαναλεω αν επιστρεψει βαλτε του εσεις φρενο στους πυραυλους κλπ εχει πληροφοριες να δωσει αλλα αρχιζει τις τσοντες και τις φαντασιωσεις του και χανονται οι πληροφοριες που μπορει να δωσει οπως και ελπιζω να μην μας ξαναενοχλησουν οι αυνανες που δεν εχουν καμια σχεση με το δικο μας αθλημα γιατι πραγματικα ειναι σαν να οδηγας f1 και να ερχετε να σου κανει μαθημα καποιος που δεν ξερει ουτε ποδηλατο...
Καλα βαρεματα σε Ροδο Κρητη ΚΑτερινη και καλα ταξιδια
Προσφατα καποιος απο εδω μεσα πηγε και αγ.Πετρουπολη αν θελει ας γραψει 2 λογια πριν μας πει και ο Τασος φρεσκα νεα...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
της γαμημενης της Βίζας που έκανε τον κόσμο να κλείσει όλα τα tickets για να πηγαίνει διακοπές στις Ευρώπες.
Σε αυτό που σου παραθέτω μπορεί να βρεις σύμμαχους τις χοντρές φακλάνες Ελλεινίδες, τους θλιβερούς υποστηριχτές τους καθώς και τους γκευ!
Σίγουρα όμως αληθινός άντρας δεν έχει κανένα πρόβλημα που οι κοπέλες ταξιδεύουν όπου θέλουν!Το αντίθετο μάλιστα!
Γενικά το διεθνικό λόμπι στη περίπτωση της Ουκρανίας δεν του βγαίνει τίποτα!Νόμιζαν πως θα πάρουν την Ουκρανία απο τη Ρωσία  και έχασαν τη Κριμαία!Συρθηκαν με το ζόρι απο τους Ουκρανούς να δώσουν βίζα(δικό τους κατόρθωμα και όχι των Ευρωπαίων) και τώρα θα γαμήσει και ο πιο πικραμένος Γαλογερμανός !Ασχημα νέα για Ευρωπαίες και γκέυ!
Όσοι θέλετε βίζα για τις Ουκρανέζες σκεφτείτε τι σας λείπει και δεν τα καταφέρνετε !

Επισκέπτης
Σε αυτό που σου παραθέτω μπορεί να βρεις σύμμαχους τις χοντρές φακλάνες Ελλεινίδες, τους θλιβερούς υποστηριχτές τους καθώς και τους γκευ!
Σίγουρα όμως αληθινός άντρας δεν έχει κανένα πρόβλημα που οι κοπέλες ταξιδεύουν όπου θέλουν!Το αντίθετο μάλιστα!
Γενικά το διεθνικό λόμπι στη περίπτωση της Ουκρανίας δεν του βγαίνει τίποτα!Νόμιζαν πως θα πάρουν την Ουκρανία απο τη Ρωσία  και έχασαν τη Κριμαία!Συρθηκαν με το ζόρι απο τους Ουκρανούς να δώσουν βίζα(δικό τους κατόρθωμα και όχι των Ευρωπαίων) και τώρα θα γαμήσει και ο πιο πικραμένος Γαλογερμανός !Ασχημα νέα για Ευρωπαίες και γκέυ!
Όσοι θέλετε βίζα για τις Ουκρανέζες σκεφτείτε τι σας λείπει και δεν τα καταφέρνετε !

Με τη βίζα δεν μπορούσαν να βγουν εύκολα και το ξένο πέος ήταν σαν εξωτικό φρούτο.
Τώρα το ξένο πέος πληθωρίζεται επικίνδυνα μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση.

Επισκέπτης
Καλημερα Τασο γιγαντα!!

Επειδη τωρα το ειδα να βαλουμε μια κλασικ ελλεινιδα να δουμε τι λεει...

οσο αφορα το φορουμ και μια συζητηση που εγινε παραπανω δυστυχως η ευτυχως(κατ'εμε)δεν υπαρχουν πολλοι που να εχουν Info απο soviet Οποτε αναγκαστικα τα γραφουμε ολα εδω και απλα απο κιεβ εχουμε γινει καφενειο ανατολικης ευρωπης.
Ας προσπαθησουμε απλα να μεινουμε στις πληροφοριες και οχι οσο ειναι δυνατον στις αντιπαραθεσεις και στις υπερβολες ψεματος η φαντασιας(το λεω το πρωτο πρωτα σε εμενα)
Για τους κμανιστες το ξαναλεω αν επιστρεψει βαλτε του εσεις φρενο στους πυραυλους κλπ εχει πληροφοριες να δωσει αλλα αρχιζει τις τσοντες και τις φαντασιωσεις του και χανονται οι πληροφοριες που μπορει να δωσει οπως και ελπιζω να μην μας ξαναενοχλησουν οι αυνανες που δεν εχουν καμια σχεση με το δικο μας αθλημα γιατι πραγματικα ειναι σαν να οδηγας f1 και να ερχετε να σου κανει μαθημα καποιος που δεν ξερει ουτε ποδηλατο...
Καλα βαρεματα σε Ροδο Κρητη ΚΑτερινη και καλα ταξιδια
Προσφατα καποιος απο εδω μεσα πηγε και αγ.Πετρουπολη αν θελει ας γραψει 2 λογια πριν μας πει και ο Τασος φρεσκα νεα...

Είναι γιατί δεν μπορείτε να κεντράρετε στο θέμα δηλαδή το Κίεβο και θέλετε άπλα.Ο Κμαν σας περιόριζε στο θέμα.Το να μπορείς να επικεντρωθείς διεξοδικά και εμμονικά σε ένα μόνο αντικείμενο απαιτεί ικανότητες ταλέντο αλλά είναι το μόνο που φέρνει αποτέλεσμα.
Τώρα βλέπετε φωτό από κίτρινες,φωτό από Μολδαβές του 2010,αναλύσεις περί Ελλεινίδων,περί Ρωσίδων,περί βουλγαρικών budget πτήσεων,δυτικών,τουριστριών,τα πάντα όλα.Ολα εκτός από φωτό του 2018 από γκόμενες Κιέβου,πληροφορίες για Κίεβο,μαγαζιά και budget αυτά ακριβώς που ανέλυε ο Κμαν.
Απλά επειδή έχετε διεστραμμένη οπτική θεωρείτε τη γενική συζήτηση φυσιολογική και λογική ενώ τη φανατικά προσηλωμένη στο στόχο συζήτηση ψυχωτική.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Με τη βίζα δεν μπορούσαν να βγουν εύκολα και το ξένο πέος ήταν σαν εξωτικό φρούτο.
Τώρα το ξένο πέος πληθωρίζεται επικίνδυνα μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση.
αυτα ειναι βλακειες και πριν ταξιδευαν και πηγαιναν και σε μερη εξοχικα οπως ταιλανδι,καραβαικη,αμερικη και παντου στον κοσμο.ολοι οι γνωστοι μου ταξιδευαν παντου καιτοσα χρονια εγραφα αν μπεις στο ρωσικο κοντακτε  θα δεις οτι παντα ταξιδευαν.αυτο με την φρι βιζα και οτι τωρα ανακαλυψαν την ευρωπη ειναι θεωρια του μιστερ λοβ χαχαχαχ και αλλες μαλακιες γαματε γιατι χανομαστε θα γινει μολδαβια.στα αρχιδια τους οι ξενοι τι μαλακιες λες και εσυ για εξωτικα φρουτα,ιδεα δεν εχεις.
αν ηθεαν να φυγουν θα εφευγαν ολες με τους τοσους ερωτυλους και αγαπουληδες αλλα ειπαμε τους ξενους
τους εχουν για κοροιδα και να γελανε.μεχρι και ανεκδοτα λενε για αυτους,ακου εξωτικα φρουτα χαχαχαχ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τώρα βλέπετε φωτό από κίτρινες,φωτό από Μολδαβές του 2010,αναλύσεις περί Ελλεινίδων,περί Ρωσίδων,περί βουλγαρικών budget πτήσεων,δυτικών,τουριστριών,τα πάντα όλα.Ολα εκτός από φωτό του 2018 από γκόμενες Κιέβου,πληροφορίες για Κίεβο,μαγαζιά και budget αυτά ακριβώς που ανέλυε ο Κμαν.
τυπε αν θες γκομενες κιεβου τραβα στα θρεντ του diomides και των άλλων,ειναι μαντρωμενες στα σοσιαλ μηντια οι μουναρες που εβοσκαν καποτε αδεσποτες στα σλαβικα μουνολιβαδα  :grin: :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ναι windrose low budget ουκρανικη.  Ψιλο dracula airlines ακουγεται, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Χτύπησα δεύτερη, 7άρι. Δέχεται να έρθει αλλά λέει its our first meeting, ξενοδοχείο... Πολύ πονηράδα .... Δηλαδή να πληρώσω εισητήρια αεροπορικά και της λέω να σε φιλοξενήσω και λέει για αρχή ξενοδοχείο ...  είναι η πρωτη μας συναντηση... Τι μαλακίες είναι αυτές...
δεν ειπαμε τοσες φορες δεν ασχολουμαστε με ιτερνετ και τραβελ γκερλς?τι να καλεσεις ?
το πιθανοτερο να χασεις τα λεφτα σου οπως εκαναν δεκαδες φορες στον σαλονικιο και αλλους φιλους μου.
ο ενας χαζος κυπριος που δεν ακουσε πηγε και αδικα αεροδρομιο και την περιμενε χαχαχαχ.
γαμησε τες.στον κμαν ερχωντε αυτες που τον γνωριζουν και ξερουν απο πριν θα τρωνε καλα και εγγυημενα.
δεν πανε σε αγνωστους,σκεψου σε μενα γκομενες που γαμησα και ηξεραν οτι ειμαι ουκρανια σαν μονιμος και εχω λεφτα με εστηναν!πριν 3 χρονια η αλλη μου μιλουσε συνεχεια απο κιεβ στην οδυσσο απο λεωφορειο
οτι ερχωτανε σε μενα.οταν εφτασε οδυσσο δεν απαντουσε και εμφανιστηκε μετα απο 2 χρονια!
η ιδια οταν την γνωρισα 18 πριν 5 χρονια καβλιτσα οχταρι ηρθε σπιτι μου και εμεινε 2 μερες.
την τριτη μερα ειχε γενεθλια και 11 το βραδυ μου λεει παω μια βολτα να ξεσκασω εδω πιο κατω.
επεστρεψε μετα απο 3 μερες χωρις να δωσει σημειο ζωης που ηταν και ουτε διαθεση ειχε να μιλησει.
τελειος τρελες.περσι η αλλη με περνει μουναρα ενιαρι κοντουλ απο ισμαηλ.φιλη αλλα ποτε δεν την γαμησα.ερχομε οδυσσο λεει για μια μερα 100 ευρο δικη σου ολη μερα.σκεφτωμουν οτι ειναι μαλακισμενη αλλα λεω οκ καβλιτσα ειναι.μου μιλουσε και αυτη και μολις εφτασε οδυσσο αντι να παρει ταξι να ερθει σε μενα βρεθηκε σε αλλο σπιτι φιλη της με γκομενους αλλους.τωρα τι να λεμε,ουτε ουκρανια απο πολη διπλα δεν εχω εμπιστοσυνη οτι θα ερθουν.μην καλεσεις καμια και ξοδεψε τα για σενα.
αν ειδες ποσα ξοδευει ο κμαν σε ψαρια και σουσια γιατι αυτες οι πουτανες δεν θα ερθουν να τρωνε σουβλακι και κεμπαπ στο μοναστηρακι.θα θελουν κρασια μπουκαλες σε ρεστοραν μονο και ψαρια.γαμησε τις.ξεκινα και εσυ σαν εμενα το σιοπινκ θεραπι να τα τρως για παρτι σου χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μαχαίρια,ξυλα,κομμένα κεφάλια,απειλές,μαφιες κλπ
Μήπως βλέπεις πολλά αστυνομικά και σειρές ρε χάρη?

Για χορό παμε,ποτό και πηδημα..Που γίνονται όλα αυτά?Μια χαρά είναι Κίεβο υπερ-ασφαλες δεν σε ακουμπάει κάνεις εκει που θα γύρνας στα περιξ του κέντρου αντε και σε μερικά μαγαζακια εκτός όπως τα φοιτητικα.

Επιπλέον στα μαγαζιά οι μπράβοι ειναι πολύ κύριοι Ουκρανία αντίθετα απο Πολωνία που ειναι μερικές φορές μαλακες και φαίνονται σαν ζώα αν προκαλέσεις..Ακομα και εγω που δεν εχω προκαλέσει ποτέ, κινούμαι πάντα ηρεμα και πονηρά, Πολωνία κοντεψαν να μου κανουν σκηνή δυνατή οι μπραβοι.

συνήθως Ουκρανία προσπάθουν να σε ηρεμησουν και προσωπικά στα τοσα ταξίδια δεν εχω δει να της αρπαζει καποιος..Αντε καμια παρατήρηση αν μπεις με το ποτο στην πίστα...Ακομα και στο τελευταίο ταξίδι που ήταν τα παιδιά, δεν έχει νόημα να πούμε λεπτομέρειες, αλλα έπρεπε κανονικά να γίνει σκηνικό απο μπράβους αλλα απο οσο ξέρω γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλα μου είπαν πως φερθηκαν υπερβολικα σαν κύριοι..Είναι μεγάλη η μπιζνα Κίεβο με τους έρωτοτουρίστες και πορνοτουριστες για να φερθουν άσχημα και να χαθεί το παραδακι.
εσενα μαλλον σε περνουν απαρατηρητο η απλα δεν ετυχε να σου την πεσουν απο τυχη.
χτες ντιριπασοσκαγια εδειραν ενα αμερικανο απο τους πιο γνωστους τουριστες της οδυσσου.
ενας 71 τραγουδιστης που τραγουδα στην οδυσσο στον δρομο τραγουδια του φρανκ σινατρα.
ειναι φιλος του φρανκ σινατρα απο αληθεια και ειναι φωναρα ο τυπος.
μαλιστα πηγε στο χ φακτορ της ουκρανιας και τραγουδησε το νιου γιορκ του σινατρα και τρελαθηκαν ολοι.
τον κτυπησε καπειος γνωστος του ουκρανος και φωναζε στα αγγλικα να φερουν αστυνομια.
η αστυνομια ηρθε μετα απο μια ωρα και 15 λεπτα!καθωταν στο μακτοναλτσ εξω αιμοραγουσε και εκλεγε φωναζωντας που ειναι η αστυνομια.εχει και βιντεο.το ονομα του ειναι μπιλ ουορεν γνωστος ο φιλος του σινατρα.πριν λιγες ωρες παλι αγνωστοι επιτεθηκαν και πυροβολησαν στο κεντρο καπειον αλλα δεν επαθα τιποτα.χτες αλλα μαχαιρωματα.πριν λιγες μερες συνελαβαν αζερουν που απαγαγαν ξενους και αλλους.
μαλιστα εναν ουκρανο που απαγαγαν βρεθηκε νεκρος εξω απο το κεντρο.κανε κοντακτε να σου στελνω ολα τα νεα να δεις τι γινετε στο κεντρο κιεβ και οδυσσο.σου λεω ξανα μια φορα το κακο γινετε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ακομα μιστερ λοβ 2 φορες με κτυπησαν μπραβοι απο κλαμπ εσυ που λες δεν θελουν να χασουν το χρημα.
δεν παει στην τσεπη τους το χρημα αυτοι δεν βγαζουν τιποτα.μια αλλη φορα που εφαγα ξυλο και με ληστεψαν παλι ο σεκιουριτι του κλαμπ μου την εστησε αλλα επιδει ειμαι γατα αστειλα την αστυνομια σε αυτον.ειχε σχεση και δεν ξαναδουλεψε στο κλαμπ αυτο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Windrose πεταξα τον Φλεβαρη απο Σοφια - Κιεβο.
καλη ειναι αλλα οταν εισαι ορθιος ακουμπαει λιγο το κεφαλι σου πανω στην οροφη ...  :grin:

Eλα ρε φιλε στο embraer145 εχει και την εκδοση legacy business jet που αλλοι πληρωνουν 10κ την ώρα για να το ναυλώσουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το ξερω, ο χαρης ειπε ανοιξε μια καινουργια. Η μηπως δεν ειχε παρει τα χαπια του κ το πε ετσι;
pame diakopes σε αυτο το σαιτ μπες.εχει φτηνα σοφια κιεβο και σοφια οδυσσο με αιρ βουλγαρια.
σεπτεβριο εδωσα 340 πριν λιγες μερες για οδυσσο.μπορουσα με 80 ευρο να παω και να ερθω λαρνακα-σοφια με βαλιτσες και απο εκει αλλα 80 παενε ελα σοφια-οδυσσο.τελικα δεν τερειαζαν οι μερες με την δουλεια και επρεπε να μεινω αλλες 2 με 3 μερες δουλεια και πηρα μονο οδυσσο με 340.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Νομιζω οτι και η Ellinair του Μουζενιδη εχει φθηνα εισητηρια για Ουκρανια και Ρωσσια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Eλα ρε φιλε στο embraer145 εχει και την εκδοση legacy business jet που αλλοι πληρωνουν 10κ την ώρα για να το ναυλώσουν
windrose ερχετε και κυπρο εδω και μερικα χρονια.
ηθελα απο δνεπρο να παω οδυσσο και το συστημα της δνιπραβια με εβαζε στην ετερια αυτη μαλλον συνεργαζοντε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Νομιζω οτι και η Ellinair του Μουζενιδη εχει φθηνα εισητηρια για Ουκρανια και Ρωσσια
ναι εχει αν κλισεις γρηγορα με παμε διακοπες θεσαλονικη-οδυσσο 240 παενε ελα.δεν παω με ετεριες τετειες ομως για πολλους λογους.απο οδυσσο παει η γιανεαρ μπατουμι και δεν ρισκαρω.προχτες 13 ωρες καθηστερηση χωρισ φαι και τιποτα.αν ακυρωθει η πτηση με τετειες ετεριες τραβα γυρεβε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος φιλος μου πηγε μια φορα χαρκοβ και οδυσσο με μουζενιδη αλλα συνηθως παει μεσω ιστανπουλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom