αλλά συνήθως εγώ έχω δει ότι η ανταπόκριση στο διαδίκτυο πάντα είναι ανάλογη με την ανταπόκριση στην πραγματικότητα. μακάρι η Λευκορωσία να αποτελεί την εξαίρεση και να διαψευστώ στο μέλλον.
Το μόνο μέρος που λίωνεις στα διαδικτυακά matches σε Ευρωπαική Ήπεριο είναι η Ουκρανία.
Πολωνία που έχω και εμπειρία κάτι γνώριζα παλία διαδικτυακά τωρα που το ξαναεβαλα εχω σοκαριστει!!! Μιλάμε στέλνω 5 super likes την μέρα και σε 8 μέρες είμαι στα 3 matches σύνολο (με μέτριες γκόμενες) στα 200+ likes που έχω στείλει..Σχεδόν Ελλάδα!! Και badoo στα ίδια επίπεδα 2 matches στα άπειρα likes που έστειλα- πονέσαν τα δάχτυλά μου να πατάω likes.ΣΚΑΤΑ ΣΚΕΤΑ..Βάλτε και δοκιμάστε να δείτε.
Βουδαπέστη κάνεις matches με πολλές 40+ σε ηλικία. Γενικά μπαίνουν πάρα πολλά matures στο Διαδίκτυο εκεί. Σε μικρές ηλικίες σχεδόν τίποτα.
Λευκορωσσία έγραψα μέτριες επιδόσεις δεν το συνέχισα. Δύσκολο να να κρατήσω ουσιαστική επικοινωνία.
Τσεχία πάιζουν matches με πολλές ξένες τουρίστριες αλλά απο ντόπιες δεν έβγαλα matches.
Ρωσσία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ αποτελέσματα το μόνο μέρος που ρίχνει στα αυτία την Ουκρανία.
Προσωπικά σαν άτομο πλέον δεν πηγαίνω πουθένα χωρις να έχω διασφαλίσει πως διαδικτυακά δουλέυει. Γιατι αν πέσω σε νύχτα μούφα ή σε περίοδο που έχει τίποτα γιορτές τέλος το ταξίδι. Ενδεικτικά ήμουν Πρωτοχρονία Κίεβο..Μια πόλη άδεια, με μαγαζιά άδεια, δρόμους άδειους και πέρασα πολύ καλά λόγω διαδικτυου. Δεν θα ξαναπήγαινα φυσικά τετοια περίοδο, καλό είναι να τα συνδυάζεις όλα ασφαλώς αλλά φανταστείτε τι θα πάθαινα αν δεν είχα ετοιμάσει και γκόμενες απο διαδικτυο!!