Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
παρε κ τον θειο γοα προστασια σωματοφυλακα
Τον συνονοματο σου θα παρουμε για σωματοφυλακα ,μονο αυτος κανει για τετοια δουλεια ...
τοσα χρονια ηταν Μολδαβια και μια φορα στην Τιρασπολ δεν πηγε (φανατικος ρουμανοφιλος γαρ ):grin:
με τον Σπυρο θα τον παρουμε με το ζορι στο Μινκσ
:happy:

D

dude901123

Επισκέπτης
Για χωρις βίζα είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο Ουκρανία αυτήν την στιγμή.

Λευκορωσσία δεν έχω πάει αλλά οι διαδικτυακές μου εμπειρίες δεν είναι καλές και ταιρίαζουν 100% με αυτά που γράφεις. Λίγο ψυλομήτες, δυσκολο να κρατήσεις επικοινωνια κλπ..Δηλαδή απο τα διαδικτυακα πειραματα που κάνω δεν βγάζω ούτε το 10% των matches του Κιέβου. Οι μονες Λευκορωσσίδες που έχω γνωρίσει ήταν Βαρσοβια..Η μια Παρθενοπιπιτσα δεν γαμούσες ποτέ - 2 ακυρα ραντεβού μαζί της- η άλλη όμως σχεδόν με πήδηξε αυτή - ερχόταν σπίτι ΜΟΝΟ για σεξ και βιαζόταν να φύγει μετά. Μέρα με την νύχτα δεν μπορώ πραγματικά να βγάλω συμπέρασμα.

Φυσικά ακούγωντας και σεβόμενος τους μεγάλους παίχτες που πάνε εκει και ξέρουν ασφαλώς τι γίνεται μπορεί η πραγματική ζωή να είναι εντελώς ανάποδη και το πιστεύω, ο τρόπος γνωριμίας δηλαδή εκει να μην ειναι ο διαδικτυακός, απλά γράφω τι βιώνω στο διαδικτυακό παιχνίδι έτος 2018.

Η πρώτη μου σχέση με ex-USSR γκόμενα ήταν με Λευκορωσίδα το 2012 που είχε μόλις 6 μήνες Ελλάδα και ψαχνόταν να παραμείνει εδώ, καθότι είχε αποφασίσει να φτιάξει τη ζωή της μακριά από τη χώρα του Lucasenko. Δούλευε ήδη σε μεγάλα ρωσοποντιακά γραφεία τουρισμού ως guide. Μου είπε πολλά για τη χώρα της γιατί νταραβεριζόμασταν σε σχέση για πολλά χρόνια. Για τα ξενοδοχεία και τα Club στο Μινσκ που άνηκαν σε Τούρκους (π.χ. Next), για τις φοιτήτριες που το δίνουν για λίγα χρήματα (κάτι θυμίζει αυτό Ukraine - Slav), για την ομορφιά των γυναικών εκεί κτλ.
Η δική μου εκτίμηση, καθώς δεν έχω πάει για να μιλήσω για πραγματική εμπειρία, είναι πως πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει. Η Λευκορωσία έχει μια περισσότερο χωριάτικη αντίληψη και κοινωνία. Είναι αυτάρκεις στα λίγα που έχουν, περισσότερα από την Ουκρανία και λιγότερα από τη Ρωσία, και δεν είναι απελπισμένες. Λόγω visa υπάρχει μια γοητεία για Ευρώπη, διακοπές, θάλασσα αλλά ως εκεί. Στο διαδίκτυο με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιώ για Ουκρανία δεν κατάφερα να σιγουρέψω μια γκόμενα σε μια βδομάδα προσπάθειας ώστε να αποτελέσει το μπαστούνι μου για μια πιθανή love-εκδρομή. Ακόμα και οι μέτριες που στην Ουκρανία σου 'ανοίγουν τα πόδια'(λέμε τώρα) και τις έχεις σίγουρες πριν τις συναντήσεις ήταν προσεκτικές και δύσκολες.
Φυσικά θα αποτελέσει έναν από τους επόμενους προορισμούς για να μου φύγει και η απορία, αλλά συνήθως εγώ έχω δει ότι η ανταπόκριση στο διαδίκτυο πάντα είναι ανάλογη με την ανταπόκριση στην πραγματικότητα. μακάρι η Λευκορωσία να αποτελεί την εξαίρεση και να διαψευστώ στο μέλλον.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
^ Πραγματι αντιφατικες οι πληροφοριες για Belarus
δυο κυπριους που ειχα γνωρισει Κισιναου ,ο ενας μου ελεγε για παραδεισο και ο αλλος για σκετη αποτυχια ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
αλλά συνήθως εγώ έχω δει ότι η ανταπόκριση στο διαδίκτυο πάντα είναι ανάλογη με την ανταπόκριση στην πραγματικότητα. μακάρι η Λευκορωσία να αποτελεί την εξαίρεση και να διαψευστώ στο μέλλον.

Το μόνο μέρος που λίωνεις στα διαδικτυακά matches σε Ευρωπαική Ήπεριο είναι η Ουκρανία.

Πολωνία που έχω και εμπειρία κάτι γνώριζα παλία διαδικτυακά τωρα που το ξαναεβαλα εχω σοκαριστει!!! Μιλάμε στέλνω 5 super likes την μέρα και σε 8 μέρες είμαι στα 3 matches σύνολο (με μέτριες γκόμενες) στα 200+ likes που έχω στείλει..Σχεδόν Ελλάδα!! Και badoo στα ίδια επίπεδα 2 matches στα άπειρα likes που έστειλα- πονέσαν τα δάχτυλά μου να πατάω likes.ΣΚΑΤΑ ΣΚΕΤΑ..Βάλτε και δοκιμάστε να δείτε.

Βουδαπέστη κάνεις matches με πολλές 40+ σε ηλικία. Γενικά μπαίνουν πάρα πολλά matures στο Διαδίκτυο εκεί. Σε μικρές ηλικίες σχεδόν τίποτα.

Λευκορωσσία έγραψα μέτριες επιδόσεις δεν το συνέχισα. Δύσκολο να να κρατήσω ουσιαστική επικοινωνία.

Τσεχία πάιζουν matches με πολλές ξένες τουρίστριες αλλά απο ντόπιες δεν έβγαλα matches.

Ρωσσία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ αποτελέσματα το μόνο μέρος που ρίχνει στα αυτία την Ουκρανία.

Προσωπικά σαν άτομο πλέον δεν πηγαίνω πουθένα χωρις να έχω διασφαλίσει πως διαδικτυακά δουλέυει. Γιατι αν πέσω σε νύχτα μούφα ή σε περίοδο που έχει τίποτα γιορτές τέλος το ταξίδι. Ενδεικτικά ήμουν Πρωτοχρονία Κίεβο..Μια πόλη άδεια, με μαγαζιά άδεια, δρόμους άδειους και πέρασα πολύ καλά λόγω διαδικτυου. Δεν θα ξαναπήγαινα φυσικά τετοια περίοδο, καλό είναι να τα συνδυάζεις όλα ασφαλώς αλλά φανταστείτε τι θα πάθαινα αν δεν είχα ετοιμάσει και γκόμενες απο διαδικτυο!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Φυσικά θα αποτελέσει έναν από τους επόμενους προορισμούς για να μου φύγει και η απορία, αλλά συνήθως εγώ έχω δει ότι η ανταπόκριση στο διαδίκτυο πάντα είναι ανάλογη με την ανταπόκριση στην πραγματικότητα.

Μεγάλη αλήθεια,ισχύει 100%

Ο DRLOVE έχει δίκιο όσο αφορά Ρωσια,τα matches  που είχα Αγία και Μόσχα,δεν συγκρίνονται με άλλη χώρα.

Μινσκ ειχα λιγότερα από Ρωσια,περισσότερα όμως από Κιεβο.

Πράγα περισσότερα από Κίεβο,αλλά όπως γράφτηκε συνηθως από τουρίστριες(με εξαιρεση την περίοδο που έμενα εκει)

Κίεβο πολύ περισσότερα matches απο Θεσσαλονίκη,Σόφια,Μπρατισλάβα.

Πόλεις όπως Βερολίνο,Λονδίνο,Άμστερνταμ,κ.ά. δεν τις βάζω σε σύγκριση,γιατί είναι τόσο μεγάλη η δεξαμενή των γυναικείων προφίλ που μπορεί σε ένα ΣΚ να φας 40-50 superlikes και να ματσαρεις αβέρτα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
γενικα συγκριση μοσχας πετρουπολης μινσκ κιεβου που εχει καλυτερο παιχνιδι μεσω τιντερ σοσιαλ μεντια για να βγαλεις και να φας γκομενακια αν πας για 5 μερες??

Τύπε για 5 μέρες μόνο για μουνί προτείνω με τη σειρά Κίεβο - Πήτερ - Μόσχα. Οπωσδήποτε φρόντισε οι 2 από τις 5 μέρες να είναι ΣΚ. Πρόσεχε όχι ΠΣ, αλλά ΣΚ, το πρόβλημα τους δεν είναι τόσο το ξενύχτι όσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι αποστάσεις, οι υποχρεώσεις, να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο κτλ.

Αν θες να το συνδυάσεις και με τουρισμό θα άλλαζα τη σειρά σε Πήτερ - Κίεβο - Μόσχα.

Για περισσότερες μέρες, ειδικά από δυο βδομάδες και πάνω, η Μόσχα πάει πρώτη.

Επίσης μην ξεχνάς και την παράμετρο που κάνει το Κίεβο τόσο ελκυστικό σεξοπροορισμό, εκτός των γυναικών, το χαμηλό κόστος δράσης εκεί. Για παράδειγμα, και με κάποια δόση υπερβολής, πιο φτηνά θα μου έρθει να πληρώσω όλο το δείπνο σε αξιοπρεπές εστιατόριο σε ραντεβού στο Κίεβο παρά να πληρώσω μόνο τα δικά μου σε Μακ Ντόναλντς στη Στοκχόλμη. Χωρίς καν να υπολογίζουμε τα κόστη διαμονής.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
^ Πραγματι αντιφατικες οι πληροφοριες για Belarus
δυο κυπριους που ειχα γνωρισει Κισιναου ,ο ενας μου ελεγε για παραδεισο και ο αλλος για σκετη αποτυχια ...
φιλοι λευκωρωσοι λενε αλλαξανε τωρα τα πραγματα.απο τουριστες που βλεπω ειναι οι καλυτεροι
οικονομικα απο τους αλλους ρωσους τουριστες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
χαιρετω τον πληθυσμο......ενας λογος που δεν γραφω ειναι οτι δεν εχω να προσθεσω κατι....και ειδικα τωρα που παροτι ελευθερωθηκαν οι βιζες τα πραγματα ειναι ακομα πιο φτηνα....εχω αποφασισει να κοψω το σπορ και το εχω κοψει γιατι απλα βαρεθηκα....δεν με γεμιζει οπως καποτε πλεον

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Aμα θελετε ρωσιδες για καμακι και σχεση, οι τοπ προορισμοι ειναι:

1. Ταϊλανδη
2. Βιετναμ
3. Σοτσι
4. Τουρκια
5. Χαλκιδικη

και αφηστε τους Κμανιδες να σκανε τους πυραυλους τους στα μουτρα τους  :sunglasses:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες μου ειπε μια ποντια οτι ο αδερφος της πηγε κιεβ μετα απο γνωριμια ιτερνετ.
πηγε 3 μερες και λεει η κοπελα ειναι θετικη για γαμο κυπρο χαχαχαχαχαχ.
της ειπα τον δουλευει και τι παιζει και την εβαλα σε υποψιες.ο ποντιος ασχετος απο ουκρανιδες και κιεβ.
οπως ο αλλος ο ραντεβουδακιας πανω που πηγε κιεβ και νομιζε θα γαμησει την νατασα ιτερνετ γκομενα.
του ειπε ειναι θετικη και για ελλαδα η την ιδια γκομενα γμωρισε με τον ποντιο η ολες ειναι οι ιδιες σε
συμπεριφορα και τροπο σκεψης απλα αλλη φατσα και ονομα οπως σας γραφω παντα χαχαχαχ.
ο αλλος ενθουσιαστηκε με το κλασικο ντυσιμο επαγγελατιων ραντεβουδων με τα φουστανακια και πιστευει
σε επικοινωνια με την νατασα.τι αλλο να ακουσω,αρχιστε απο αρχη διαβασμα τον δασκαλο ιωσηφ και εμενα αργοτερα godchary να μαθετε τον τροπο σκεψης τους ολοι οι ασχετοι.
στο τελος θα μας λενε ειναι η ιδανικη χωρα για να βρεις νυφη η γκομενα!οταν στον αλλο πει η νατασα θελω λεφτακια για να ερθω ταχα ελλαδα η θα γινει καπνος η η γκομενα εξαφανιζολ αφου ηταν το ραντεβουδακι αριθμος 300 για αυτην εκεινη την μερα.σε εμενα ολες εξαφανιζοντε απο το πρωτο γιατι καταλαβαινουν δεν πιανομε χαχαχαχαχ.καλα κρασια σε ολους τους ραντεβουδακιες καλυνικτακιδες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Aμα θελετε ρωσιδες για καμακι και σχεση, οι τοπ προορισμοι ειναι:

1. Ταϊλανδη
2. Βιετναμ
3. Σοτσι
4. Τουρκια
5. Χαλκιδικη

και αφηστε τους Κμανιδες να σκανε τους πυραυλους τους στα μουτρα τους  :sunglasses:
δεν εγραφα οτι εδω και 2 χρονια προσπαθω να παω μπατουμι γεωργια οπου ειναι ιδανικα για νορμαλ γκομενες διακοπες?δεν επιμενω μονο τουριστας με τουριστες σε θερετρο?νιοβρη γεωργια γνωρισα πιο πολλες γκομενες νορμαλ σε 4 μερες απο οτι στην οδυσσο τα τελευταια 6 χρονια!ειμαι φοβερος στο να πιανω αμεσως το περιβαλον και να βγαζω συμπερασμα για ενα μερος μετα απο λιγες ωρες οπως εκανα και αθηνα για μονατηρακι,βελιγραδι,λετονια και αλλους προορισμους.δεν χρειαζετε να παω πολλες φορες να καταλαβω.για τουρκια ειναι φαση μονες βιζιτες η οικογενεια δεν πανε μονες τουρκια που εχει κακη φυμη.χαλκιδικη ειναι οικογενοιακα απο οτι μου λεει ο σαλονικιος.κριμεα παλι πολυ καλα λογο ρωσικου τουρισμου.καμια σχεση με την οδυσσο με ουκρανιδες που ποιοτικα δεν ειναι οτι ψαχνω ουτε σε εμφανιση ουτε χαρακτηρα.κυπρο βλεπω κουκλια μονες παρεα απο εκατερινιμπουρκ,πιτερ και δεν παιζουν ουτε λεφτα πολλα να εχουν και ειναι θετικες πολυ.απλα δεν εχω χρονο να ασχολειθω απο λευκωσια να τρεχω τουριστικα.θες διαμονη και χρονο αν εισαι απο αλλη πολη

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χάρη σου γράφουμε εδώ τουλάχιστον 5 άτομα πως πηγαίνουμε Κίεβο και με ραντεβουδακια απο διαδίκτυο τρώμε γκομενες και ακόμα επέμενεις πως δεν γίνεται ..Μιλαω πάντα χωρίς λεφτά και επίπεδο γύρω στο 7..Δοκίμασε το και θα δεις πόσο εύκολα γίνεται..Απλα να παίξεις με τους κανόνες που προτείνουμε..Υπομονή 2-3 ραντεβού, επίπεδο max εφταρι και υπόσχεσεις υπονοούμενα πως ψάχνεις κάτι σοβαρό.

Για να σου γράφω πως πήγαινω ενδεικτικά Πολωνία,Τσεχία και Ουγγαρία και με την ιδια στρατηγική και προσπαθεία δεν βγάζω σχεδόν τίποτα, ποιος ο λόγος να λεω παπαδες πως βγάζω συγκεκριμένα στο Κίεβο?

Απο την άλλη αν κάποιος ειναι τοσο μάγκας που γαμαει αβερτα ακόμα και σήμερα στην π.χ. Πολωνία  τότε κατα αντίστοιχια Ουκρανία θα θερισει!!!!

Οσο για γάμο που λες εγω προσωπικά σύμφωνω απόλυτα ειναι παρανοικος κάποιος να ψάχνει νύφη Ουκρανεζα..Και λεω επανελλειμενα παμε να πηδαμε εκεί οχι να ερωτευτουμε.
Πολωνεζα αν πέτυχεις καλη περίπτωση (1 στις 100) οκ θα μπορούσες να το δεις για γάμο..Αλλα Ουκρανεζα το ποσοστό πάει (1/10000).

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
δεν εγραφα οτι εδω και 2 χρονια προσπαθω να παω μπατουμι γεωργια οπου ειναι ιδανικα για νορμαλ γκομενες διακοπες?δεν επιμενω μονο τουριστας με τουριστες σε θερετρο?νιοβρη γεωργια γνωρισα πιο πολλες γκομενες νορμαλ σε 4 μερες απο οτι στην οδυσσο τα τελευταια 6 χρονια!ειμαι φοβερος στο να πιανω αμεσως το περιβαλον και να βγαζω συμπερασμα για ενα μερος μετα απο λιγες ωρες οπως εκανα και αθηνα για μονατηρακι,βελιγραδι,λετονια και αλλους προορισμους.δεν χρειαζετε να παω πολλες φορες να καταλαβω.για τουρκια ειναι φαση μονες βιζιτες η οικογενεια δεν πανε μονες τουρκια που εχει κακη φυμη.χαλκιδικη ειναι οικογενοιακα απο οτι μου λεει ο σαλονικιος.κριμεα παλι πολυ καλα λογο ρωσικου τουρισμου.καμια σχεση με την οδυσσο με ουκρανιδες που ποιοτικα δεν ειναι οτι ψαχνω ουτε σε εμφανιση ουτε χαρακτηρα.κυπρο βλεπω κουκλια μονες παρεα απο εκατερινιμπουρκ,πιτερ και δεν παιζουν ουτε λεφτα πολλα να εχουν και ειναι θετικες πολυ.απλα δεν εχω χρονο να ασχολειθω απο λευκωσια να τρεχω τουριστικα.θες διαμονη και χρονο αν εισαι απο αλλη πολη
εχεις οργωσει ολον τον πλανητη κι εσυ....στο χω πει 1000 φορες οπου και να πας το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαιρετω τον πληθυσμο......ενας λογος που δεν γραφω ειναι οτι δεν εχω να προσθεσω κατι....και ειδικα τωρα που παροτι ελευθερωθηκαν οι βιζες τα πραγματα ειναι ακομα πιο φτηνα....εχω αποφασισει να κοψω το σπορ και το εχω κοψει γιατι απλα βαρεθηκα....δεν με γεμιζει οπως καποτε πλεον
καλοςτονα και ας αργησε!ουτε εμενα με γεμιζει.σκεψου τον τελαιτεο χρονο οδυσσο δεν περνω πανω απο μια αντε δυο βιζιτες.ειναι χασιμο χρονου να ψαχνω και να τρεχω καθε σαλον και διευθησεις και δεν με ευχαριστει και το ψυχρο γαμησι σε σαλον.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
Χάρη σου γράφουμε εδώ τουλάχιστον 5 άτομα πως πηγαίνουμε Κίεβο και με ραντεβουδακια απο διαδίκτυο τρώμε γκομενες και ακόμα επέμενεις πως δεν γίνεται ..Μιλαω πάντα χωρίς λεφτά και επίπεδο γύρω στο 7..Δοκίμασε το και θα δεις πόσο εύκολα γίνεται..Απλα να παίξεις με τους κανόνες που προτείνουμε..Υπομονή 2-3 ραντεβού, επίπεδο max εφταρι και υπόσχεσεις υπονοούμενα πως ψάχνεις κάτι σοβαρό.

Για να σου γράφω πως πήγαινω ενδεικτικά Πολωνία,Τσεχία και Ουγγαρία και με την ιδια στρατηγική και προσπαθεία δεν βγάζω σχεδόν τίποτα, ποιος ο λόγος να λεω παπαδες πως βγάζω συγκεκριμένα στο Κίεβο?

Απο την άλλη αν κάποιος ειναι τοσο μάγκας που γαμαει αβερτα ακόμα και σήμερα στην π.χ. Πολωνία  τότε κατα αντίστοιχια Ουκρανία θα θερισει!!!!
ετσι ακριβως
κι αν την ποτισεις λιγο δεν χρειαζετε και 2ο ραντεβου

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα αυτο που δεν καταλαβουν οπως ο μιστερ λοβ ειναι οτι και πριν εκαναν ταξιδακια.
καπιες που πηγαιναν σε συγκεκριμενες χωρες για βιζιτες ηταν και η ταλαιπωρια που ειχαν με βιζες.
αν δεν βαριωμουν την διαδικασια θα ετρεχα εκατερινιμπουρκ.σαμαρα,περμ,σιβιρια,ουφα και οχι στην ουκρανια που δεν βλεπω ομορφες ουτε διαθεσιμες νορμαλ γκομενες.πληρωμενο καθομε και σπιτι μου.
ελεγα να σας δωσω φιλους στο ιτερνετ ουκρανους απο κιεβ και οδυσσο να δειτε ποσες χωρες εχουν ταξιδεψει με την οικογενεια τους.η φρι βιζα δεν εκανε κακο γιατι καμια νορμαλ δεν φευγει η θελει να φυγει και ουτε θα γινει μολδαβια γιατι χρημα υπαρχει και βρισκουν και εκει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ετσι ακριβως
κι αν την ποτισεις λιγο δεν χρειαζετε και 2ο ραντεβου
εμενα η πειρα μου απο 19 χρονων που αρχισα να μην ντρεπομε ουκρανια και να καμακωνω ειναι η σου καθωντε απο την πρωτη τζαμπα η ποτε!χιλιδες γκομενακια κιεβ ταιζα για χρονια και με ειχαν μονο
για κεραστη και με εψαχναν οταν ηταν κεντρο και ηθελαν τζαμπα κερασμα.με ιτερνετ τα τελαιτεα 6 χρονια αρχισα να παιζω και εδω και 2 χρονια σταματησα γιατι δεν βγαινει τιποτα εκτος πληρωμενο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα έχεις μπερδέψει Χάρη..Η free visa δεν αφορά να φύγει κάποια όπως γράφεις..Δεν μιλάμε για τις πουτανες που ταξιδεύαν Ντουμπάι η τις μεταναστριες κλπ..Η free visa δίνει πλέον δικαίωμα σε  ΟΛΕΣ τις Ουκρανεζες να ταξιδέψουν διακοπές Ευρώπη με ελάχιστα λεφτά και μηδενική προετοιμασία..Ενα εισητηριο των 80 ευρώ και σε δυο ώρες  είμαστε Ιταλια,Γαλλία κλπ.

Αυτές που μιλάω εγω Κίεβο πάνω απο 10 μου λενε θα κάνουν καλοκαίρι διακοπές Ευρώπη για πρώτη φορά..Αν πιστεύετε πως αυτο δεν θα τις αλλάξεις οκ έχουμε διαφορετικες κόσμο θεωρίες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom