Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Η καλυτερη ηλικια στο σεξ για γυναικα ειναι μεταξυ 30 και 40 , τα 20 χρονα δεν ξερουν να γαμιουνται
Φαινεται οτι δεν τραβατε στα αλογα του σεξ και προτιματε αβγαλτα παιδακια για να δειξτε τι μεγαλοι αντρες αντρες ειστε αφου βεβαια τα χρυσωσετε πρωτα
Στις γκλαμουρατες αμερικανες γκομενες θα φατε πορτα με το κασωμα , δεν ειναι στερημενα βλαχακια να τα εχετε του χεριου σας παιρνωντας τους ενα δακτυλιδι
Ολοι οι κακομοιρηδες θελουν να μοιασουν στο τροπο ζωης των αμερικανων γιαυτο τους εχουν αντιγραψει
Τελος αν θελω να πηδηξω πουτανα μια χαρα Ουκρανεζες υπαρχουν και στην Ελλαδα δεν χρειαζεται να παω στο τριτο κοσμο για να βγαλω να καπιεσμενα κομπλεξ μου στους πεινασμενους
μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα... Κλπ κλπ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Επίσης οι σπονσορέτς θέλουν επένδυση.Δεν τις πας σπίτι με το πρώτο ραντεβού.Οι καλές θέλουν να σκάσεις πρώτα μίνιμουμ χιλιάρα σε δώρα,ρεστοράν κτλ. δηλαδή απαιτούν μίνιμουμ 3 ραντεβου με δώρο 200 ευρώ κατά μέσο όρο σε κάθε ραντεβού συν τα έξοδα ραντεβού.
Βέβαια αν πληρώσεις τα έξοδα διακοπών δηλαδή αεροπορικό,πενταστερο ξενοδοχείο,ακριβό ρεστοράν κάθε μέρα  συν δώρο συν αποστολή χρημάτων για να έρθουν συν πληρωμή ενοικίου κάθε μήνα έχεις εξασφαλισμένο το γαμήσι.

Ούτε όταν πάμε να βγάλουμε γκόμενα για σχέση δεν καθόμαστε 3 ραντεβου με την ψωλή στο χέρι λες και ειμαστε 15χρονών..
Όσο για το 1000ρικο μίνιμουμ επένδυση,αν παίρνεις τίποτα 30χιλιάρικα το μήνα από ενοικια και θέλεις να κάνεις χαβαλέ και να το παιζεις σεϊχης,έχει καλώς..

Το χιλιάρικο όμως δεν είναι vfm ούτε για σένα,ούτε φυσικά για το μέσο μέλος..
Aσε που άμα σκας τόσα λεφτά,βρίσκεις και Γερμανία σπονσορέτα από όποια φυλή θες,δε χρειάζεται να πας Κίεβο.

το οτι εισαι εξηντα φευγα ονομαζεται βαλκανικη δύναμη?

Αρχηγέ, βγάλε μια φωτό την ταυτότητα(μόνο έτος γέννησης) ανάμεσα σε πυραύλους 500άρικα να τουμπεκιαστούν οι ζηλιάρηδες  :rockon:

Υ.Γ.mida πού πέτυχες Ελληνίδες εργαζόμενες νότια Γερμανία,να πάω να κάνω καμιά βυθομέτρηση;  :fuck1:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Ούτε όταν πάμε να βγάλουμε γκόμενα για σχέση δεν καθόμαστε 3 ραντεβου με την ψωλή στο χέρι λες και ειμαστε 15χρονών..
Όσο για το 1000ρικο μίνιμουμ επένδυση,αν παίρνεις τίποτα 30χιλιάρικα το μήνα από ενοικια και θέλεις να κάνεις χαβαλέ και να το παιζεις σεϊχης,έχει καλώς..

Aσε που άμα σκας τόσα λεφτά,βρίσκεις και Γερμανία σπονσορέτα από όποια φυλή θες,δε χρειάζεται να πας Κίεβο.

Αρχηγέ, βγάλε μια φωτό την ταυτότητα(μόνο έτος γέννησης) ανάμεσα σε πυραύλους 500άρικα να τουμπεκιαστούν οι ζηλιάρηδες  :rockon:

Υ.Γ.mida πού πέτυχες Ελληνίδες εργαζόμενες νότια Γερμανία,να πάω να κάνω καμιά βυθομέτρηση;  :fuck1:
München, αν θες σε ενημερώσω μολις επανεμφανισθουν
Εχω αμεση φιλικη σχεση με τον.... Εισαγωγεα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
:worship:
Οι
Απλά τα στάνταρ τα επιβάλλω εγώ,δε σέβομαι τους κανόνες και τις ισορροπίες που υπάρχουν στο χώρο.Φερνω την ανωτερη κουλτούρα του Βαλκανιου τσομπανη και το περιβάλλον πρέπει να υποταχθεί,δεν πρέπει εγώ να υποταχτω στο περιβάλλον.
θεος :worship:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Έχεις πρόβλημα κατανόησης απλά σε ότι διαβάζεις. Η Visa τωρα ανοιξε πριν λίγους μήνες δεν το έχεις πάρει πρέφα? Και όταν άνοιξε η Visa ταυτόχρονα άρχισαν και οι φθηνές πτήσεις να πολλαπλασιάζονται λόγω μεγαλύτερης ζήτησης που προέκυψε.Πριν η μόνη επιλογή τους ήταν Τουρκία και Αίγυπτο. Στην ουσία τον Σεπτέμβριο πήρε μπροστά το σύστημα και το τελευτάιο 5μηνο έχουν αρχίσει να ξεδίνουν στα ταξίδια οι φίλες μας.

Πές μου πάλι τι έγραφα πέρσι Φεβρουάριο για ένα γεγονός που συνέβει μετά τον Σεπτέμβριο!! Ενα γεγονός που θα τα κάνει όλα μπουρδέλο!!!!

Ανήκεις σε αυτούς δυστυχως που έγραψα πως δεν αντιλαμβάνονται τις αλλαγες την δυναμική..Λόγω βαλκανικής δύναμης.
Αφού σου λένε ότι το Κίεβο έχει ευκολυνει λόγω του πολέμου και της οικονομικής κρίσης,τι λες ότι έχει δυσκολέψει?
Από 6 προς ένα το 2008 έχει πάει 32 προς ένα το γκρίβνυα προς το ευρώ,τι λέμε τώρα?
Και σιγά μη σταματήσει ο πόλεμος.Σιγα μην μπουν ΕΕ.Δεν υπάρχουν αυτά.
σωστα ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ, εαν δεν ανοιγαν οι τουρίστες βιζες
Μια πολη απολυτη μουνοφωλια, τι Νικολάεφ, που δεν προλαβαινα να γαμαω, μουναρες 22 μεχρι 32 αλλα κ πολλα 18αρια,ολες πολυ καλες, ανω τιυ 1.70 κωκαρες ααα,  κλπ,
ΤΩΡΑ,ενα μολις χρονο μετα το ανοιγμα των βιζας,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ διαθεσιμο, Αδειασε τελείως
Οι τιμές ειναι παμθηνες, αλλα οι ντεβουσκες, εξαφανισμενες.. Η αιτια.. Φρη βιζες κ κονε σε ολα τα μηκη κ πλατη τγς υφηλιου, απο λατβια μεχρι ντουμπαι κ μονακο...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
München, αν θες σε ενημερώσω μολις επανεμφανισθουν
Εχω αμεση φιλικη σχεση με τον.... Εισαγωγεα...

Ναι,στείλε ένα pm όταν εμφανιστουν να πάω να τσεκάρω,München μένω.

Αν και το 27-35 που δηλώνωουν,το βλέπω όλες 30+ στην πραγματικότητα.

Είμαι περίεργος να δω εμφάνιση και τι λεφτά θα ζητάνε...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
σωστα ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ, εαν δεν ανοιγαν οι τουρίστες βιζες... ΤΩΡΑ,ενα μολις χρονο μετα το ανοιγμα των βιζας,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ διαθεσιμο, Αδειασε τελείως Οι τιμές ειναι παμθηνες, αλλα οι ντεβουσκες, εξαφανισμενες.. Η αιτια.. Φρη βιζες κ κονε σε ολα τα μηκη κ πλατη τγς υφηλιου, απο λατβια μεχρι ντουμπαι κ μονακο...
η πηγη εχει στερεψει... θα αναγκαστουμε να εισβαλουμε πιο βαθια στην στεπα!
δηλ, αυτες φυγανε για να βρουνε δουλεια η να πανε διακοπες με πυρφορους ανα τον κοσμο?  λογικα αμα και αν επιστρεψουν θα εχουν ανεβασμενο το κασε.

ειδα κοντα στις αποκριες μια διαφημιση αεροπορικα κανα 49ευρω για βενετια, στα ουκρανικα.
μηπως αυτο με την βυζα, μας δινει μια εξτρα επιλογη, χωρις να εχουμε παει ουκρανια, μονο ιντερνετικα να κατεβασουμε για ολιγοημερες διακοπες ουκρανιδα? ομως δεν ξερω αν συμφωνουν οι εμπειροι,α) χωρις να την εχει δει καποιος απο κοντα πρωτα β) ποιο θα ειναι το κασε λογο ονλαιν ανταγωνισμου γ)???

Μυστες δωστε τα φωτα σας, εαν υπαρχει κατι θετικο στην συμφορα που μας βρηκε με την βυζα?

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Μαγκες πηγα κιεβο με ΑΕΚ πριν κανα εικοσαημερο και πραγματικα επαθα σοκ με το λαο τους. Μιλαμε για αχαμογελαστους αγριους τυπους παντου, τουρισμος μηδεν και μια κακομοιρια που φαινεται απτα προσωπα των ανθρωπων και τη συμπεριφορα τους. Δεν ειχα παει ποτε σε πρωην κομμουνιστικο κρατος και επαθα πραγματικα σοκ με την ξυνιλα τους και τη συμπεριφορα του κοσμου. Μονο για σεξοτουρισμο αξιζει το μερος ,100 ευρω και καμμια μουναρα στο σπιτι με ουμπερακι που θα σου ψυρισει κανα 5ευρω παραπανω αλλα δε γαμιεται χαχαχ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Εμφανιση η μια 9αρι ειναι πρ σε μαγαζι ααα Γλυφάδα, 1.75'μαιντανος 150€η ωρα
Η αλλη πρωην προώθηση προιοντων 27αρα, πολυ καλη αλλα 1.67μονο βιζιτωβεται πλεον Μύκονο καλοκαιρια κ κυπρο, κανα 200αρι το διωρο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.147
Πόντοι
2.356
^ :new_shocked:

φανταζομαι ποσο ξινισμενες θα ειναι ...

υγ. αν παει και ελεγξει ο ΒΠ , θα ενημερωσει πιστευω.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ο ΒΠ θα κανει υπερωριες, Μοναχο Πραγα. θα γινει Διχασμενο Κορμι.
υγ.
τωρα ειδα εικονιδιο και πανω δεξια. το χασαμε το κορμι πατριωτη. μας το πηρε η ελλαδα.
υγ2
σε ολα τα ταξιδια ρε μυστες και τα υπογεια που εχετε παει στην ανατολικη ευρωπη,
κανα σκηνικο με γλορυ χολ (και γυναικες) παιζει πουθενα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
υγ. αν παει και ελεγξει ο ΒΠ , θα ενημερωσει πιστευω.

Θα το κάνω το κασκαντεριλίκι,ειδικά άμα σκάσουν Μόναχο. :rockon:

Είμαι περίεργος να δω η Ελλάδα του 2018,τι φρούτα εξάγει.
Γιατι στο παρελθόν έχω πετύχει ελληνίδες σε στουντιο,σε Laufhaus,σε βιτρίνα στο Αμστερνταμ,αλλά ήταν πολύ χαμηλο επίπεδο εμφάνιση.
Μια φοιτήτρια στο Ντίσελντορφ σε στούντιο άξιζε μόνο,αλλά έπαιρνε και 200/ώρα.Αντίστοιχης ηλικίας/εμφάνισης στην Πράγα θα την έπαιρνα στα 70/ώρα.

Ο Μίδας είπε ότι αυτές που παίζουν είναι από 27 μέχρι 35 χρονών.
Αν μου πει 35άρα,που δεν έχει υπάρξει έστω Miss Peloponissos :grin: τίποτα για 200ευρώ,θα της πω ότι προτιμώ να με πληρώσει με τέσσερα 50εύρα και 20ευρώ έξτρα για κάθε μαλακία που θα λέει :grin:

Εδώ 34χρονη Τσέχα με φωτογραφίσεις στο PLayboy και πόσες ταινίες που στα ντουζένια της έπαιρνε βαρβατα 3ψήφια/ώρα το έχει κατεβάσει στο 80ευρω,αλλά εμείς κλασσικά να δίνουμε υπεραξία στην κάθε γεροντομπεμπέκα. :jerking:

ο ΒΠ θα κανει υπερωριες, Μοναχο Πραγα. θα γινει Διχασμενο Κορμι.
υγ.
τωρα ειδα εικονιδιο και πανω δεξια. το χασαμε το κορμι πατριωτη. μας το πηρε η ελλαδα.
υγ2
σε ολα τα ταξιδια ρε μυστες και τα υπογεια που εχετε παει στην ανατολικη ευρωπη,
[size=20pt]κανα σκηνικο με γλορυ χολ (και γυναικες) παιζει πουθενα?[/size]

Φυσικά και παίζει

2BDHAlq.jpg

Απλά να είσαι προετοιμασμένος για καλτ καταστάσεις και να μην ντρέπεσαι.Πούστηδες δεν έχει,αλλά όποτε παίζει σκηνικό στο συγκεκριμένο υπόγειο,οι παίκτες που μαζεύει είναι σκληροί πορνομύστες.
Μπορεί να σου μιλάνε π.χ.για τη γιαγιά τους που πέθανε χθες,έχοντας παράλληλα προτεταμένο το καυλωμένο πέος τους,περιμένοντας να το χώσουν μέσα στη γυψοσανίδα  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αρχηγέ, βγάλε μια φωτό την ταυτότητα(μόνο έτος γέννησης) ανάμεσα σε πυραύλους 500άρικα να τουμπεκιαστούν οι ζηλιάρηδες  :rockon:

Λέμε οτι το σπόνσορινγκ είναι ακριβό.Ζητάνε συνέχεια λεφτά.
Εδώ φωτό από το διαβατήριο.Ετοιμάζουμε τους πυραύλους για την επόμενη κρούση.

fH4Q8r.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.147
Πόντοι
2.356
Θα το κάνω το κασκαντεριλίκι,ειδικά άμα σκάσουν Μόναχο. :rockon:

Είμαι περίεργος να δω η Ελλάδα του 2018,τι φρούτα εξάγει.
Γιατι στο παρελθόν έχω πετύχει ελληνίδες σε στουντιο,σε Laufhaus,σε βιτρίνα στο Αμστερνταμ,αλλά ήταν πολύ χαμηλο επίπεδο εμφάνιση.
Μια φοιτήτρια στο Ντίσελντορφ σε στούντιο άξιζε μόνο,αλλά έπαιρνε και 200/ώρα.Αντίστοιχης ηλικίας/εμφάνισης στην Πράγα θα την έπαιρνα στα 70/ώρα.

Ο Μίδας είπε ότι αυτές που παίζουν είναι από 27 μέχρι 35 χρονών.
Αν μου πει 35άρα,που δεν έχει υπάρξει έστω Miss Peloponissos :grin: τίποτα για 200ευρώ,θα της πω ότι προτιμώ να με πληρώσει με τέσσερα 50εύρα και 20ευρώ έξτρα για κάθε μαλακία που θα λέει :grin:

Εδώ 34χρονη Τσέχα με φωτογραφίσεις στο PLayboy και πόσες ταινίες που στα ντουζένια της έπαιρνε βαρβατα 3ψήφια/ώρα το έχει κατεβάσει στο 80ευρω,αλλά εμείς κλασσικά να δίνουμε υπεραξία στην κάθε γεροντομπεμπέκα. :jerking:
+1
μακρια απο ελληνιδες πουτανες , οτι το χειροτερο συν πανακριβες ...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εδώ 34χρονη Τσέχα με φωτογραφίσεις στο PLayboy και πόσες ταινίες που στα ντουζένια της έπαιρνε βαρβατα 3ψήφια/ώρα το έχει κατεβάσει στο 80ευρω,αλλά εμείς κλασσικά να δίνουμε υπεραξία στην κάθε γεροντομπεμπέκα.
Το χωνεις βαθια το μαχαιρι. με ενα σπαρο δυο τριγονια.
1. στη σκεψη εδω σε οδηγησε η θεωρια του Δασκαλου. Την σαβουρογαμια την θεωρουσε ανεξηγητη αρρωστεια, γιατι αυτος ηθελε να γαμαει μουναρες!

2.ΡΕ ΜΥΣΤΕΣ, ειλικρινα, αμα δειτε κατι 30αρες πχ παουερ οφ λαβ, την ολγκα μουρο μου 31, οι γυναικες εχουν καει, πιο πολυ απο εμας, αντε με εξαιρεση την ασημινα ιγκλεζη,
ετσι και βγει κανενας  40ρης με εδαυτες, θα λενε τι κανει η θεια με το πιπινι, ποσα χρονια του ριχνει?! με καλοστεκουμενο 50αρη, θα την ρωτανε, αν ειναι συμμαθητες!
Φυσικά και παίζει
Απλά να είσαι προετοιμασμένος για καλτ καταστάσεις και να μην ντρέπεσαι.Πούστηδες δεν έχει,αλλά όποτε παίζει σκηνικό στο συγκεκριμένο υπόγειο,οι παίκτες που μαζεύει είναι σκληροί πορνομύστες...περιμένοντας να το χώσουν μέσα στη γυψοσανίδα
τι ειναι αυτα που λες και μας τρελαινεις. θα σε ρωτησω οταν ειμαι ετοιμος. μην μου πεις ακομα τιποτα. μην μου πεις ουτε εαν εχει χειρολαβες η γυψοσανιδα. απορω πως στεκεται ακομα ορθια.  

μολις ακουσα την Λαμπαντα(καομα) με ρωσσικο στιχο. μουρλια!
KARIOLOBA Natasha Koroliova-lambada

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

fH4Q8r.jpg

Tεκνό ο αρχηγός που πήγατε να μας τον βγάλετε γερόντι  :rockon:

Αλλά από ότι βλέπω αρχηγέ,δεν τα έτρωγες όλα τα κορν φλέικς σου όταν ήσουν μικρός.
Όμως ότι σου λείπει σε μπόι το πήρες σε μυαλό :rockon:

Και σε τρέλα,γιατί θέλει και λίγη τρέλα να είσαι 1,74 και να κυκλοφορείς δημόσια με νέτα 1,90
Εγώ στη θέση σου θα κολλούσα,αλλά εσύ είσαι άνιωθος σταρχιδιστής κρύο αίμα  :ak:

@koble Όλος πλανήτης ξέρει τι και πως,αλλά εμείς αγύριστα κεφάλια,γεννημένοι πυρφόροι..

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Λέμε οτι το σπόνσορινγκ είναι ακριβό.Ζητάνε συνέχεια λεφτά.

fH4Q8r.jpg

το διαβατηριο γιατι το ποσταρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom