Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
target απολυτως ,Το παραδειγμα με την Ναταλι ειναι πολυ πετυχημενο ,μιλαμε για 20 χρονων ξανθο μουνακι που δεν ειναι βιζιτα φυσικα. Εννοειται οτι θα της δωσω χαρτζιλικι 15 με 20 ευρω ,συχνα το κανω οταν η αλλη ειναι εξηγημενη και περναω καλα. To καλο με το Κισιναου ειναι οτι ειχε παλια απειρες τετοιες ,οποιος εχει ζησει εκει το καταλαβαινει.
Το επιβεβαιώνω και εγώ που το επισκεπτομουν επί 12 χρόνια, τα τελευταία τέσσερα από αυτά, μόνιμος κάτοικος.
Στο δρόμο, στα καφέ, στα club από το mail.ru. Υπήρχαν μέρες που έβγαζες και δύο. Και από την 1η μέρα ερχόταν σπίτι σου γιατί γουστάρανε τους ξένους και γιατί ήθελαν να περάσουν καλά.
Το δωράκι ήταν προεραιτικο και πολλές φορές το έδινες την 2η ή την 3η συνάντηση.
Α ρε Τάσο έχω κάνει πρωτοχρονιά 2012 στο σπίτι με 4 θεές!!! Τις δύο τις ξέρεις, την τραγουδιστρια με την αδερφή της και 2 φίλες τους που την μια την είχες γαμησει γιατί θυμήθηκε το σπίτι...  :rockon:
Τους έκανα το τραπέζι, με συμβολικά δωράκια στην κάθε μία λόγω αλλαγής χρόνου και της πήγα στο club.
Και θυμάμαι που είχαν φέρει και δώρο. Αλλά το καλύτερο δώρο μου το φυλαξαν για το τέλος στην τεράστια κρεβαταρα σου και στον καναπέ σου...  :knockinb:
Αυτό το σπίτι έχει ζήσει μεγάλες στιγμές!!!  :kneel:
Ααααχχχ!!! Περασμένα μεγαλεία...

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.136
Πόντοι
7.216
αν ειναι να ξοδεψει καποιος 4000-5000 χιλιαρικα για να γαμησει ελληνιδα μοντελα

παει στο κιεβο η στο μινσκ η στη αγ. πετρουπολη

και πηδαει με 200-300 ευρω μοντελο

συμφωνω φιλε σπυρο  :hi:
Βασικά με τα παραπάνω ποσά γαμείς μοντέλα και στην ελλάδα εξ ανατολάς.
Πιος ο λόγος να τρέχεις ως εκει??

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.136
Πόντοι
7.216
χαλαρωστε ρε εσεις που διαβαζεται τον kman2

φαινεται δεν τον διαβαζετε αρκετο καιρο

αυτος ειναι ο τροπος γραφης του βαλκανιου αρχοντα

μη ρεαλιστικος πολλες φορες με αρκετες υπερβολές στα γραφομενα του
Και που ακριβώς μας χρησιμεύει???
9638 ποστ και ζήτημα να έχει καμια 10αρια που να λεεί κάτι ουσιστικό...

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.136
Πόντοι
7.216
τυπε,τον Κμαν τον ξερουμε καμια δεκαρια χρονια, απο τοτε που πουλαγε παραμυθια οτι πηγε Λευκορωσια και σε 3 μερες γυρισε ολα τα κλαμπακια, γαμησε ολα τα γκομενακια και τον κυνηγαγε και η KGB παρακολουθωντας το internet απο το ξενοδοχειο του  :2funny: το κορυφαιο ητανε οταν του ειχανε ζητησει αποδειξεις οτι πηγε, εβγαλε (αδαης τοτε) ενα voucher ξενοδοχειου στο οποιο εκανε check in στις 12 το βραδυ και check out το επομενο πρωϊ στις 11  :2funny: :2funny: η αληθινη ιστορια ηταν οτι τον ειχε στειλει η δουλεια του υπηρεσιακο ταξιδι μερικων ωρων με διανυκτερευση, πηγε στο ξενοδοχειο, εφαγε, ηπιε, κοιμηθηκε (γιατι στη λευκορωσια δεν εχει επισημα εσκορτς) και μετα εγραφε παραμυθια και μαλακιες οτι γαμησε ολη τη λευκορωσια.

τον ξερουμε καλα επισης απο τοτε που παραμυθιαζε τον κοσμο του σαη οτι δηθεν γαμαει μονο με καμακι και ξερει τελεια τους χαρακτηρες των γυναικων και εκανε copy paste ολοκληρα σεντονια απο αλλα σαϊτ που γραφανε κανονικοι πορνοτουριστες και οταν τον ξεφτιλισαν οι χιστες του σαη το γυρισε στο ζεμπεκικο οτι γαμαει μονο με λεφτα και ειναι τοσο μπρουκλης που σκορπαει τα πεντακοσαευρα σα μαρουλοφυλλα  :uglystupid:

επισης τον ξερουμε απο τοτε που προσπαθουσε να επανελθει (μετα το ξεφτιλισμα και κραξιμο που ειχε φαει) ως δηθεν γνωστης του χαρακτηρα των πολωνεζων και οτι ταχαμου πηγαινει καθε τρεις και δυο και γαμαει οτι κινειται, αλλα ουτε τολμησε να συναντηθει με τον ιπποτη και σαν αποδειξη των μαλακισμενων θεωριων του περι ευκολων πολωνεζων που γαμιουνται με μαυρους σαν τρελες εβαζε αποσπασματα απο τσοντες (!!!) που το σεναριο τους ειναι γεια-γεια-ελα να σε γαμησω-παμε...

το ατομο ειναι βαθυτατα προβληματικο με σοβαρα ψυχολογικα θεματα και στηνει μυθους γυρω απο το προφιλ του για να αυτοεπιβεβαιωθει, οκ δεκτο μεχρι ενα σημειο και χαβαλεδιαζουμε κι ολας με τις πιπες που αραδιαζει αλλα οταν ξεπερναει τα ορια του χαβαλε και αρχιζουνε οι επαρσεις περι δασκαλου, γαμικουλα, υπεραρειου και τετοια ε αρχιζει και γυριζει λιγο το ματι μας! Και εσεις που το υποστηριζετε σκεφτειτε μηπως του κανετε κακο τελικα και τον βαζετε να υποδυεται τον ιδιο τον ψευτικο χαρακτηρα που εστησε, ξοδευοντας χρηματα τα οποια δεν εχει και δεν του περισσευουν σε καμια περιπτωση!

Με αυτα και με τα αλλα, εχει καταντησει το σαη να διωξει τους πραγματικους δασκαλους και πορνοτουριστες που εχουνε γυρισει το μισο πλανητη και μετεδωσαν γνωση και εικονες και να βαραει παλαμακια σε Κμανηδες... ελεος δλδ, πιο ξεφτιλα δε γινεται πρωτα για το σαη και δευτερο και για τα υπολοιπα μελη που πρεπει να ανεχονται την ψευτοανακυρηξη ενος φτωχομπινε που τρεχει  απο δω και απο κει για να γαμησει καμια βιζιτα μιας και δε τον πλησιαζει ουτε θυληκο κουνουπι στα 300 μετρα, σε σουπερ ηρωα!

οπως βλεπεις τυπε, τον ξερουμε αρκετα καλα τον Κμαν για να τον κραζουμε  :)

Φαντασιοπληξίες !!

Κοινά ψέματα !!

Υπερβολές σε βαθμό παραμόρφωσης της πραγματικότητας.

Ανούσιοι τσακωμοί.

Εξόφθαλμη διαστρέβλωση εννοιών όπως η χρήση του όρου γκόμενα για τις 50 αποχρώσεις της πουτάνας. Βλέπε σπονσορετ, semi pro, κλπ

Επιχειρησιακά σχέδια τύπου Μπαρμπαρόσα στα bar με οδοφράγματα στις τουαλέτες για να πετύχεις τι ?? Να χρυσοπληρώσεις μια η δύο πουτάνες.

Πληρωμή εξωπραγματικών ποσών με καταστροφή της πιάτσας και παράλληλη "υπερηφάνεια" για το "επίτευγμα".

Κλπ κλπ κλπ

Για όλους αυτούς τους λόγους το συγκεκριμμένο thread απλά δεν έχει τίποτα να προσφέρει.

Ακόμη και η αποσπασματική χρήσιμη πληροφορία από καποιους αποδεδειγμένα άξιους φίλους χάνεται στον ωκαιανό  της μαλακίας.

Ο καθένας κρίνει και επιλέγει τι κάνει !!

Αντε γειά !!! :hi:

+1 :thumbsup:
Ο,τι πιο ουσιώδες έχω διαβάσει σε αυτό το θρέντ, που το παρακολουθώ καιρό.
:hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ο λόγος που δουλεύει το Κίεβο και του απαντάνε του φίλου σου άπειρα μουνάκια μου τον εξηγήσαν οι ίδες οι Ουκρανέζες θα στον αναφέρω παρακάτω!!

Αυτά ειναι τα καλά όταν κάνεις δεσμό με κανονική γκόμενα σου λέει τα πάντα (νοοτροπία, μαγαζιά να τρως, να πίνεις) και χωρίς να ξέρει ότι σκάυει το λάκο της και σε μαθαίνει πως να ρίξεις άλλες και που να τις πας!!

Όπως ακριβώς όλες μου έχουν πεί δεν πάμε shooters επεινή πάνε οι bitches με ωθούν στην ουσία να πηγαίνω εκεί!! Όπως μου είπε και η προτελευταία της λεέω εννοείς πουτάνες? Όχι μου λέει bitches. Της λέω ποια είναι η διαφορά? Οι bitches μου λέει κάθονται απλά για λίγα δωρεάν κοκτέηλς!!! Πωπω λέω χάλια μαγαζί!!χαχαχαχα.

Anyway λοιπόν το βασικό. Πριν το 2015 στο Κίεβο ζόυσαν κοντα στα 2,8 εκατομμυρία κόσμος. Μετά τον πόλεμο ξέρετε πόσος κόσμος ζει τωρα? Για ρωτήστε τους ντόπιους.. Πλησιάζει τα 6 εκατομμυρία!!!!! Ναι καλά ακούσατε.Μετακιθήκαν εκεί λόγω του πολέμου.Απλά πιο ειναι το κόλπο και δεν καταγράφονται επίσμα? Σκάνε και δεν γράφονται στα μητρωα για να μην πληρώνουν τους φόρους του δήμου του Κιέβου.

6 εκατομμυρία σλαβικός κόσμος καταλαβαίνεται τι σημαίνει? Βρίσκεις τα πάντα..Απεριόριστη πηγη μουνίων έιτε για δωρεάν,είτε για δώρα είτε για καθαρά πληρωμένα. Οι επιλογές είναι ασταμάτητες ο μεγάλος αντίπαλος ειναι ένας..Ο χρόνος αν προλάβεις να φας καλά στον λίγο χρόνο που σου δίνεται εκεί γιατί όπως είπαμε τα one night stands δεν είναι εύκολα θέλουν ραντεβουδάκια.

Η άλλη μεγάλη διαφορά είναι πως όχι μονο ειναι 6 εκατομμυρια αλλά βλέπεις παντού νέους ανθρώπους. Αθηνα μπορεί να εχει θεωρητικά 5,5 αλλά όπου παώ βλέπω παπούδια..Γέμισε ο τόπος και χειροτερέυει!!

Αρά σε μια τόσο μεγάλη πηγή σλαβικού μουνιου δεν μπορώ να δεχτω σύγκριση με μια Ουκρανική πόλη των 400.000 κατοίκων.

Είναι απλά μαθηματικά..Σε μια μικρή πόλη θα ειναι π.χ 1000 στο tinder στο Κίεβο θα ειναι 200.000!!!!

Ακομα και οι πουτάνες αν διαβάσετε στο international sex forum λένε πως εκτός Κίεβου απλά κοροιδευουν και με πολύ χαμηλές υπηρεσίες.Πας με ταξι εκει δεν ανόιγουν πόρτες, δεν μιλάνε γρι Αγγλικά κλπ..Στο διαδίκτυο είναι όλα τα βρίσκετε και τα διαβάζετε...Για Οδησσό ας πούμε έγραφε ενας Αμερικανός τα χειρότερα για πουτάνες και έλεγε δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με τις υπηρεσίες πληρωμένου που βρήκε στο Κίεβο..Θα το βρώ και θα το ποστάρω.

Πολυ σωστες πληροφοριες ερωτοτουρισμου...

Παρολα αυτα διαφωνουμε καθετα για την επαρχια...
Εγω στο λβοβ και στο χαρκοβο και στην πολταβα και στο ντιπνο και στην μαριουπολη(πριν τον πολεμο)που εχω παει βλεπω πανω κατω τα ιδια ποσοστα...Απλα στην επαρχια βραδυ μετα τις 10 δεν υπαρχει τιποτα οποτε αν δεν εχεις γκομενα παγιδευεσε και δεν εχεις τι να κανεις..η διαφορα που λες παραπανω ειναι σωστη οτι το κιεβο μαζευει τα παντα(δεν νομιζω 6εκ ειναι πολυ υπερβολικο)αλλα στην επαρχια δεν εχει και τοσους τουριστες οσους το κιεβο οποτε ο ανταγωνισμος ειναι μικροτερος...
Τελος να πω για την Οδδησο που πηγαινω καθε καλοκαιρι(πανω απο 10)οτι ειναι μια ειδικη περιπτωση επειδη ειναι τουριστικη γνωμη μου ειναι οτι ειναι η χειροτερη πολη για καμακι...Οπως ειπα και παραπανω αξιζει μονο για τις χωριατισες που δεν εχουν λεφτα να πανε αλλου και πανε εκει οπως και για τις λευκορωσιδες που ερχονται και αυτες για τον ιδιο λογο.Οι ντοπιες ειναι ψωνια λογω τουρισμου και δεν πολυ παιζουν...Εγω παντος δεν την συστηνω νομιζω ειναι μακραν η χειροτερη επιλογη για χειμωνα στη Ουκρανια..Μονο καλοκαιρι και μονο χωριατισες και μπελαρουσιανες..Ελπιζω να σας διαφωτισα

rambo1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
22
Like
549
Πόντοι
990
Το Χάρκοβο και η Πολταβα από τιμές τι λένε ? Ετοίμαζα τουρ στην Οδησσό μέχρι το Μαρτιο..αλλά με αυτά που διαβάζω , μάλλον θα το αναβαλω...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.147
Πόντοι
2.356
Το επιβεβαιώνω και εγώ που το επισκεπτομουν επί 12 χρόνια, τα τελευταία τέσσερα από αυτά, μόνιμος κάτοικος.
Στο δρόμο, στα καφέ, στα club από το mail.ru. Υπήρχαν μέρες που έβγαζες και δύο. Και από την 1η μέρα ερχόταν σπίτι σου γιατί γουστάρανε τους ξένους και γιατί ήθελαν να περάσουν καλά.
Το δωράκι ήταν προεραιτικο και πολλές φορές το έδινες την 2η ή την 3η συνάντηση.
Α ρε Τάσο έχω κάνει πρωτοχρονιά 2012 στο σπίτι με 4 θεές!!! Τις δύο τις ξέρεις, την τραγουδιστρια με την αδερφή της και 2 φίλες τους που την μια την είχες γαμησει γιατί θυμήθηκε το σπίτι...  :rockon:
Τους έκανα το τραπέζι, με συμβολικά δωράκια στην κάθε μία λόγω αλλαγής χρόνου και της πήγα στο club.
Και θυμάμαι που είχαν φέρει και δώρο. Αλλά το καλύτερο δώρο μου το φυλαξαν για το τέλος στην τεράστια κρεβαταρα σου και στον καναπέ σου...  :knockinb:
Αυτό το σπίτι έχει ζήσει μεγάλες στιγμές!!!  :kneel:
Ααααχχχ!!! Περασμένα μεγαλεία...
Τι μου θυμισες τωρα, μου το ειχες πει αυτο τοτε την επομενη μερα καθοτι εγω βρισκομουνα Ελλαδα για τις γιορτες εκεινη την περιοδο!
Περασμενα μεγαλεια πραγματι ... my pink apartment xaxa
Υπεροχη πρωτοχρονια ειχες περασει με 4 ,μακαρι να ξαναγινουν τετοια γουστα!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ετσι,αυτο ακριβως εννοω. Φυσικα και οχι για την επαγγελματια καραβιζιτου που θα ζητησει τα αντερα της ,ετσι και εξαλου εχω αναφερει πολλες φορες οτι πανω απο πενηντα ευρω δεν δινω για πληρωμενο.
Μιλαω για τις αλλες περιπτωσεις που ειναι και οι περισσοτερες σε αυτες τις χωρες ,χαιρομαι που το διευκρινιζεις και εσυ.

:hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Α για να ολοκληρωσω την επαρχια να πω μια συμαντικη λεπτομερια...
Πολεις κατω απο 300000 κατοικους ειναι χωρια γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και ειναι παρα πολυ δυσκολο να βγαλεις γκομενα...Κατα την γνωμη μου χωρια και μικρες πολεις να αποφευγονται εκτος και αν υπαρχει μονιμη γκομενα αμορε που θα σε φιλοξενησει και μετα μπορεις να πηδηξεις και τις φιλες τις αφου θα στις εχει γνωρισει ολες(το εχω κανει παμπολες φορες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κμαν κατάλαβες ότι με 100 ευρώ ένα φορεματάκι που το κορίτσι ήταν μουνάρα αλλά φτωχή, γαμούσα ένα 19χρονο 7άρι, το οποίο το έβγαλα με καμάκι δρόμο 1 night stand και το πήρα επειδή γούσταρα και καμιά 10αριά μέρες όποτε ήθελα βγαίναμε ή κατευθείαν σπίτι και το γαμούσα? Καταλαβαίνεις τι διαφορά με αυτά που κάνεις εσύ? Τι σχέση έχει το σπόσορινγκ με αυτό το παράδειγμα που έφερα? Η πχ. με μία γκόμενα που αντί να τη βγάλεις να την ταίσεις και σου φύγει ένα 30άρι, να πεις έλα κατευθείαν σπίτι, να τη γαμήσεις όσες φορές θες, να δεις ταινία, να κοιμηθεί το βράδυ μαζί σου και να της πεις, έλα, σου πληρώνω ταξί και παντάροκ και να δώσεις 20ευρώ... βαριά 25.... Δεν το καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου πως για να το δεχτεί πρέπει να σε γουστάρει έστω και λίγο? Το καταλαβαίνει το μυαλουδάκι σου πως αν δε σε γουστάρει, για να έρθει θα σου πιεί το αίμα?

αγνωστα πραγματα αυτα για τον κμαν2  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο λόγος που δουλεύει το Κίεβο και του απαντάνε του φίλου σου άπειρα μουνάκια μου τον εξηγήσαν οι ίδες οι Ουκρανέζες θα στον αναφέρω παρακάτω!!

Αυτά ειναι τα καλά όταν κάνεις δεσμό με κανονική γκόμενα σου λέει τα πάντα (νοοτροπία, μαγαζιά να τρως, να πίνεις) και χωρίς να ξέρει ότι σκάυει το λάκο της και σε μαθαίνει πως να ρίξεις άλλες και που να τις πας!!

Όπως ακριβώς όλες μου έχουν πεί δεν πάμε shooters επεινή πάνε οι bitches με ωθούν στην ουσία να πηγαίνω εκεί!! Όπως μου είπε και η προτελευταία της λεέω εννοείς πουτάνες? Όχι μου λέει bitches. Της λέω ποια είναι η διαφορά? Οι bitches μου λέει κάθονται απλά για λίγα δωρεάν κοκτέηλς!!! Πωπω λέω χάλια μαγαζί!!χαχαχαχα.

Anyway λοιπόν το βασικό. Πριν το 2015 στο Κίεβο ζόυσαν κοντα στα 2,8 εκατομμυρία κόσμος. Μετά τον πόλεμο ξέρετε πόσος κόσμος ζει τωρα? Για ρωτήστε τους ντόπιους.. Πλησιάζει τα 6 εκατομμυρία!!!!! Ναι καλά ακούσατε.Μετακιθήκαν εκεί λόγω του πολέμου.Απλά πιο ειναι το κόλπο και δεν καταγράφονται επίσμα? Σκάνε και δεν γράφονται στα μητρωα για να μην πληρώνουν τους φόρους του δήμου του Κιέβου.

6 εκατομμυρία σλαβικός κόσμος καταλαβαίνεται τι σημαίνει? Βρίσκεις τα πάντα..Απεριόριστη πηγη μουνίων έιτε για δωρεάν,είτε για δώρα είτε για καθαρά πληρωμένα. Οι επιλογές είναι ασταμάτητες ο μεγάλος αντίπαλος ειναι ένας..Ο χρόνος αν προλάβεις να φας καλά στον λίγο χρόνο που σου δίνεται εκεί γιατί όπως είπαμε τα one night stands δεν είναι εύκολα θέλουν ραντεβουδάκια.

Η άλλη μεγάλη διαφορά είναι πως όχι μονο ειναι 6 εκατομμυρια αλλά βλέπεις παντού νέους ανθρώπους. Αθηνα μπορεί να εχει θεωρητικά 5,5 αλλά όπου παώ βλέπω παπούδια..Γέμισε ο τόπος και χειροτερέυει!!

Αρά σε μια τόσο μεγάλη πηγή σλαβικού μουνιου δεν μπορώ να δεχτω σύγκριση με μια Ουκρανική πόλη των 400.000 κατοίκων.

Είναι απλά μαθηματικά..Σε μια μικρή πόλη θα ειναι π.χ 1000 στο tinder στο Κίεβο θα ειναι 200.000!!!!

Ακομα και οι πουτάνες αν διαβάσετε στο international sex forum λένε πως εκτός Κίεβου απλά κοροιδευουν και με πολύ χαμηλές υπηρεσίες.Πας με ταξι εκει δεν ανόιγουν πόρτες, δεν μιλάνε γρι Αγγλικά κλπ..Στο διαδίκτυο είναι όλα τα βρίσκετε και τα διαβάζετε...Για Οδησσό ας πούμε έγραφε ενας Αμερικανός τα χειρότερα για πουτάνες και έλεγε δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με τις υπηρεσίες πληρωμένου που βρήκε στο Κίεβο..Θα το βρώ και θα το ποστάρω.

Δε ζουν 6 εκατομμύρια στο Κίεβο,ο αριθμός των διαμερισμάτων ειναι ίδιος με το 2015.
Και παλιά τον ίδιο κόσμο έβλεπες,δε βλέπω περισσοτερους ή λιγότερους απο το 2012.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βλεπετε τι γινετε δεν νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε ακρη..!0 ανθρωποι 50 γνωμες

Τασο φιλε ας ξεκινησουμε με τον ορισμο της μαυρης γκρι και ασπρης ζωνης

μαυρη ειναι αυτη που παει με ολους με λεφτα!

Γκρι ειναι αυτη που θελει δωρα αλλα σε γουσταρει κιολας..Δηλαδη στο χ της αρεσει του ζηταει και ενα φορεμα(7αρι)ενα κινητο 8αρι κλπ..Αν παει ο κμαν πχ σε αυτη και 1000ευρω να της δωσει αν δεν τον γουσταρει δεν θα κατσει...

Ασπρη ειναι αυτη που τον τρωει αλλα δεν ζηταει τιποτα...(συνηθως ως 6.5)

Η διαφορα λοιπον μαυρης γκρι που αναρωτιεστε ειναι οτι η μαυρη παει με ολους η γκρι παει με αυτους που γουσταρει...

Μαυρη οποιος εχει λεφτα μπορει να την βαρεσει και εκει υπαρχουν κολπα για να περνεις το value αλλα ο Kman δεν τα λεει οποτε πληρωνει τα μαλιοκεφαλα του...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ 80ΧΡΟΝΩΝ

ΓΚΡΙ παει με αυτους που της αρεσουν με το καταλληλο δωρο...Οχι χρημα αλλα δωρο και με εσενα ΚΜΑΝ δεν πανε αυτες αυτη ειναι η διαφορα καταλαβες μαν...

Ασπρη ειναι αυτη που την βαρας χωρις να ζηταει τιποτα αγνωστη λεξη για τον κμαν

αρα το γνωστο πινακακι επιτυχια ειναι αν

ωραιος και μικρος μονο ασπρες
ασχημος και μικρος μονο γκρι
ωραιως και 35-45 γκρι(70%) και ασπρες(30%)
ασχημος και 35-45 μαυρες(70%)γκρι και μεγαλες σε ηλικια(<35)
πανω απο 45 μαυρες 90%
και πανω απο 55 μονο μαυρες

Εξαιρεση αυτη που εχουν πολλα λεφτα(10 χρονια μικροτεροι απο το κανονικο)οποτε υπολογιστε αναλογα
και αυτοι με γνωσεις καμακι και λεφτα στην τσεπη που μπορουν να πετυχουν καλυτερα ποσοστα απο τα παραπανω

Αν δε θελετε οι πιο πολλοι ερωτοτουρισμο δεν εχω κανενα προβλημα...Στην Ελλαδα ψηφισαν τον λεφτα υπαρχουν και τον Τσιπρα δεν βλεπω λοιπον καμια διαφορα και εδω να μην ψηφιζετε κμαν...
Αν σας αρεσει ο Αισωπος ο Andersen και ο πινοκιο εγω δεν εχω λογο να σας παω κοντρα...
Καλη διασκεδαση

Είναι ακριβώς το αντίθετο.Αν σου δώσω ένα πεντακοσαρικο και μπούμε μαζί Carribean,εγω σε δυο ώρες θα εχω φύγει με δυο γκομενες και εσύ ακόμα θα ψάχνεσαι.
Όταν λες άλλο δώρο και άλλο χρήμα σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα απο σπονσορινγκ.
Αν αυτα που κάνω ήταν τόσο ευκολα δε θα υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση.Ρωτα το Γκλοκ που με είδε live με γκομενα πώς του φάνηκε.
Αυτές που πάνε με εμένα οι άλλοι δεν πιστεύουν καν ότι πάνε με εμένα.Αν ο Dr. Love με έβλεπε Carribean θα κλονιζοταν άσχημα ψυχολογικά με αυτά που θα έβλεπε.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Α για να ολοκληρωσω την επαρχια να πω μια συμαντικη λεπτομερια...
Πολεις κατω απο 300000 κατοικους ειναι χωρια γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και ειναι παρα πολυ δυσκολο να βγαλεις γκομενα...Κατα την γνωμη μου χωρια και μικρες πολεις να αποφευγονται εκτος και αν υπαρχει μονιμη γκομενα αμορε που θα σε φιλοξενησει και μετα μπορεις να πηδηξεις και τις φιλες τις αφου θα στις εχει γνωρισει ολες(το εχω κανει παμπολες φορες)
Εμενα τυπε η ουκρανεζα μου με ειχε κλεισμενο σπιτι δε με γνωρισε σε καμια φιλη της :S
Μου το ειπε χυμα οτι αμα με δει η κολλητη της θα θελει να με πηδηξει :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και που ακριβώς μας χρησιμεύει???
9638 ποστ και ζήτημα να έχει καμια 10αρια που να λεεί κάτι ουσιστικό...

Εγώ είμαι απο τους ελάχιστους που ποσταρουν αληθινές δικές τους φωτο και γράφουν πραγματικές τιμές.Οι υπόλοιποι λένε αμπελοφιλοσοφίες.
Πού είναι οι φωτο?Πού είναι οι τιμές?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο απλά στην σκέψη απο όσο νομίζουμε. Για να πέρνει αεροπλάνο κάποιος και να πηγαίνει ξανά και ξανά εκεί είτε λέγεται Dr. Love για Love Τουρισμό είτε kman για Sex Τουρισμό είτε Σπυρος κ.λ.π σημαίνει υπάρχει λόγος που το κάνουν!! Έστω ο καθένας για τους δικούς του.

Το σίγουρο ειναι πως αν ήταν αποτυχία το μέρος πόσο μαλακάς θα είναι κάποιος να πετάει χρόνο και χρήμα να πηγαίνει ξανά και ξανά σε ένα μέρος που δεν κατάφερε τίποτα?Για πιο λόγο? Ναρκωτικά πάιρνει? Π.χ. Για αυτό σταμάτησα να πηγαίνω Πολωνία γιατί στάματησα να πετυχαίνω εκει.

απο πέρσι Οκτώβριο έχω παέι 5 φορές Κίεβο αυτό και μόνο του σημαίνει κάτι!! Λέτε να χαλάω 800-1000 ευρώ σε ενά ταξίδι για να γράψω εδω 5 posts?Δίνει ψωμί απλά το μέρος. Ο clock λέει δεν πέρασε καλά θα ξαναπάρει αεροπλάνο να παέι εκει?Για πιο λόγο?Αν και εγω του προτείνω πριν αποσυρθει απο Ουκρανικο έδαφοα να δώσει 2 ταξιδάκια στο Κίεβο.

Τώρα ότι ορισμένοι παρουσιάζουν κάποια πράγματα διαφορετικά (π.χ. την έπιασα γκομενα ενα μοντελο 1.81 σε μιαμιση μέρα 25 χρονων - σε 2 συναντήσεις δλαδή max) οκ ειναι διαστρέβλωση αλλά ακόμα και αυτοί για να πηγαίνουν σημαίνει οτι περνάνε καλα στον τομέα τους!! Επι χρήμασι να το κάνω λιανά χωρίς να είναι κατακριτέο.
Φίλε Dr Love για να εγκατέληψες Πολωνία που πάει περίφημα,  Σερβία που πήγαινες και άλλες νορμάλ χώρες και να πηγαίνεις Ουκρανία να κυνηγάς εκτοπισμένες πολέμου σημαίνει πως έπαθες κάτι από τα τρία παρακάτω:
-απότομη αλλαγή εμφάνισης...ίσως έβγαλες ρυτίδες ή είχες τριχόπτωση το τελευταίο χρόνο
-σεξουαλικό πρόβλημα.. που οι Ουκρανές το παραβλέπουν
-ή μειώθηκε σοβαρά ο μισθός σου...

Δεν υπάρχει άλλος λόγος να ψαχτει κάποιος κάτω από 40 χρόνων στην Ουκρανία! Είσαι ο μόνος που το κάνεις και χαίρεσαι γι αυτό ...
Εγώ γύρισα πίσω και εκτός απο τους στενούς φίλους δεν είπα πουθενά αλλού που πήγα και σε έναν δύο γείτονες  που είπα Ουκρανία με κοιτούσαν περίεργα!
Δεν έχω κανέναν λόγο να πηγαίνω Ουκρανία να το παίζω λεφτάς μήπως κάτσει κάποια που θα καθόταν και σε κάποιον με εμφανηση κμαν..Απορω Αν ο ίδιος ο κμαν  θα μπορούσε να έρθει Ρόδο με 9αρι οποιασδήποτε άλλης χώρας εκτός από την Ουκρανία! Δεν το πιστεύω!
Όπως είχα πει πριν δύο χρόνια η Ουκρανία είναι μια χώρα που ίσως χρειαστεί για μετά τα 40 κάποιου εργένη...

Επίσης Ελλάδα και Ουκρανία έχουν το ίδιο ακριβώς βαθμό ηλιθιότητας στα πολιτικά σε  επίπεδο κοινωνίας και θα τα πω άλλη μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom