Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
Για σπίτι μόνο μέσω airbnb. Με 25 ευρώ την μέρα χαλάρα. Κατα προτίμηση κάπου κοντα στο metro Olympiska. Αλλα γενικά με uber δεν σε νοιάζει η απόσταση.
στο εν λογο σαιτ πληρωνεις απο 20% εως 45% πιο ακριβο το διαμερισμα
με το πρωτο που βρηκα μπροστα μου σας κανω την ερευνα

σε απλη αναζητηση τυχαια εχει διαφορα 12 ευρουλακια με επιμονη αν θελεις στο βρισκω πολυ πιο χαμηλα
το εΙρ μπι εν μπι ειναι το πιο ακριβο απο ολα και χωρις να κερδιζεις κατι στο σερβις η σε προσοχη

D

dude901123

Επισκέπτης
Αν θέλετε υπερτιμημένα διαμερίσματα.. Booking και Airbrb είναι οι επιλογές. Αν έχετε όμως κάποιον να συνεννοείται ρώσικα ή κάποια γκόμενα με την οποία έχετε ραντεβού ζητείστε να σας βοηθήσει να κλείσετε σε πολύ καλές τιμές στα παρακάτω site:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν θέλετε υπερτιμημένα διαμερίσματα.. Booking και Airbrb είναι οι επιλογές. Αν έχετε όμως κάποιον να συνεννοείται ρώσικα ή κάποια γκόμενα με την οποία έχετε ραντεβού ζητείστε να σας βοηθήσει να κλείσετε σε πολύ καλές τιμές στα παρακάτω site:

Το dobovo.com όντως πολύ καλό...Γιατί δεν τα γράφετε αυτά νωρίτερα? Στο επόμενο ταξίδι θα δοκιμάσω μέσα απο αυτο...

D

dude901123

Επισκέπτης
Το dobovo.com όντως πολύ καλό...Γιατί δεν τα γράφετε αυτά νωρίτερα? Στο επόμενο ταξίδι θα δοκιμάσω μέσα απο αυτο...

Εγώ στο τελευταίο μου ταξίδι χρησιμοποίησα μέσω των κοριτσιών το στο οποίο όμως διευκρινίζω πως οι κρατήσεις έγιναν τηλεφωνικά από τις κοπέλες που είχα ραντεβού. Κανένας από τους ιδιοκτήτες όμως δεν μιλούσε γρι αγγλικά και δεν μπορούσες να κάνεις εσύ κράτηση ηλεκτρονικά. Οι τιμές όμως Βίννιτσα ήταν εξωφρενικά χαμηλότερες για τα ίδια διαμερίσματα που έβρισκα σε άλλα site 30-40% ακριβότερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε βλέπω μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο domovo και στο booking.Σε πολλά από τα διαμερίσματα αυτά έχω μείνει οπότε ξέρω περί τίνος πρόκειται.
Θα δοκιμάσω τώρα να πάω επαρχία ακολουθώντας τις συμβουλές Dirty και θα νοικιάσω από domovo με 15 ευρώ τη μέρα.Να δούμε τι θα γίνει.
Γενικά για διαμέρισμα στο Κίεβο με καλή θέρμανση,κεντρικό,ανακαινισμένο(μη σοβιετικού τύπου),χωρίς θόρυβο από έξω δεν πληρώνεις λιγότερα από 60 ευρώ.Αν θες και ασφάλεια στην είσοδο,κυριλέ διαδρόμους,ανακαινισμένο ασανσέρ κτλ μιλάμε για 100 ευρώ.
Αλλιώς κάνεις υποχωρήσεις και το χειρότερο είναι η θέρμανση.Υπάρχουν και με 20 ευρώ αλλά πουντιάζεις έχουν καλοριφέρ του κώλου κυριολεκτικά εντελώς μικροσκοπικά.(καμία σχέση με τα τέρατα εδώ Γερμανία που σκας από τη ζέστη).
Η πρέπει να μείνεις εκτός κέντρου στη Baseina ας πούμε που είναι καλά διαμερίσματα αλλά πιο επικίνδυνους δρόμους  με περίεργους τύπους και πολλές πολυκατοικίες μπορδέλα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Δε βλέπω μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο domovo και στο booking.Σε πολλά από τα διαμερίσματα αυτά έχω μείνει οπότε ξέρω περί τίνος πρόκειται.
Θα δοκιμάσω τώρα να πάω επαρχία ακολουθώντας τις συμβουλές Dirty και θα νοικιάσω από domovo με 15 ευρώ τη μέρα.Να δούμε τι θα γίνει.
Γενικά για διαμέρισμα στο Κίεβο με καλή θέρμανση,κεντρικό,ανακαινισμένο(μη σοβιετικού τύπου),χωρίς θόρυβο από έξω δεν πληρώνεις λιγότερα από 60 ευρώ.Αν θες και ασφάλεια στην είσοδο,κυριλέ διαδρόμους,ανακαινισμένο ασανσέρ κτλ μιλάμε για 100 ευρώ.
Αλλιώς κάνεις υποχωρήσεις και το χειρότερο είναι η θέρμανση.Υπάρχουν και με 20 ευρώ αλλά πουντιάζεις έχουν καλοριφέρ του κώλου κυριολεκτικά εντελώς μικροσκοπικά.(καμία σχέση με τα τέρατα εδώ Γερμανία που σκας από τη ζέστη).
Η πρέπει να μείνεις εκτός κέντρου στη Baseina ας πούμε που είναι καλά διαμερίσματα αλλά πιο επικίνδυνους δρόμους  με περίεργους τύπους και πολλές πολυκατοικίες μπορδέλα.

Αν πας για πληρωμένο σε πόλεις τύπου Vinnitsa, Ternopil, Chernivcy, Khleminsky.. Μην πας. Θα βρεις φυσικά αλλά για 2ήμερο-3ήμερο μείνε στο Κίεβο. Εγώ μιλώντας στα site πέτυχα 2,3 Vinnitsa που έψαχναν χορηγό αλλά η φάση δεν αξίζει για μικρής διάρκειας ραντεβού και πήδημα όπως εγώ κατάλαβα. Κορίτσια που δεν τις λες επαγγελματίες και που ως επί το πλείστον δεν ξέρουν πόσο αξίζει η τρύπα τους σε Κίεβο και Οδησσό. Μάλιστα εγώ κάνοντας πλάκα αφού δεν είχα σκοπό να αγοράσω μια και είχα γκόμενες και ραντεβού, κάναμε συζήτηση και της είπα να περάσουμε μαζί ένα 48ωρο και μου είπε οκ χωρίς να ζητήσει χρήματα. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε γιατί δεν τη συνάντησα αλλά η αίσθησή μου είναι πως δεν θα ζητούσε χρήματα.. μάλλον κολακεύτηκε από το γεγονός πως της είπα να βγούμε για καφέ, φαγητό, clubbing.. και μπερδεύτηκε, με πέρασε για γκόμενο.
Επίσης τα διαμερίσματα είναι απλά τα περισσότερα. Εγώ όμως δεν περνούσα χρόνο στο διαμέρισμα πέρα από το βράδυ για ύπνο και τη χρήση του κρεβατιού. Αν θέλεις υψηλή πολυτέλεια μπορείς να την πληρώσεις στα γνωστά site που όλοι γνωρίζουμε. Ότι έχει ανάγκη ο καθείς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πας για πληρωμένο σε πόλεις τύπου Vinnitsa, Ternopil, Chernivcy, Khleminsky.. Μην πας. Θα βρεις φυσικά αλλά για 2ήμερο-3ήμερο μείνε στο Κίεβο. Εγώ μιλώντας στα site πέτυχα 2,3 Vinnitsa που έψαχναν χορηγό αλλά η φάση δεν αξίζει για μικρής διάρκειας ραντεβού και πήδημα όπως εγώ κατάλαβα. Κορίτσια που δεν τις λες επαγγελματίες και που ως επί το πλείστον δεν ξέρουν πόσο αξίζει η τρύπα τους σε Κίεβο και Οδησσό. Μάλιστα εγώ κάνοντας πλάκα αφού δεν είχα σκοπό να αγοράσω μια και είχα γκόμενες και ραντεβού, κάναμε συζήτηση και της είπα να περάσουμε μαζί ένα 48ωρο και μου είπε οκ χωρίς να ζητήσει χρήματα. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε γιατί δεν τη συνάντησα αλλά η αίσθησή μου είναι πως δεν θα ζητούσε χρήματα.. μάλλον κολακεύτηκε από το γεγονός πως της είπα να βγούμε για καφέ, φαγητό, clubbing.. και μπερδεύτηκε, με πέρασε για γκόμενο.
Επίσης τα διαμερίσματα είναι απλά τα περισσότερα. Εγώ όμως δεν περνούσα χρόνο στο διαμέρισμα πέρα από το βράδυ για ύπνο και τη χρήση του κρεβατιού. Αν θέλεις υψηλή πολυτέλεια μπορείς να την πληρώσεις στα γνωστά site που όλοι γνωρίζουμε. Ότι έχει ανάγκη ο καθείς.

Επαρχία δεν υπάρχει κλασσικό σπόνσορινγκ είναι πιο πολύ φιλοδώρημα.Ο,τι θέλει ο καθείς.
Πολύ πιο βαρετά σε σχέση με Κίεβο με λίγη ποικιλία.Αλλά θα πάω γιατί βαρέθηκα να πάω συνέχεια Κίεβο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Επαρχία δεν υπάρχει κλασσικό σπόνσορινγκ είναι πιο πολύ φιλοδώρημα.Ο,τι θέλει ο καθείς.
Πολύ πιο βαρετά σε σχέση με Κίεβο με λίγη ποικιλία.Αλλά θα πάω γιατί βαρέθηκα να πάω συνέχεια Κίεβο.

Πληροφοριακά.. σε πόλεις επιπέδου κάτω 1.000.000 κατοίκων βλέπω πολύ καλή ανταπόκριση σε Kryvyi Rih και καλή ποιότητα από γκόμενες, ενώ στην κεντρονότια Ουκρανία Vinnitsa έχει πολλές που μιλάνε αγγλικά αλλά και το Khleminsky τελευταία ξεχωρίζει σε σχέση με το καταθλιπτικό Ternopil. Αν πας επαρχία επέλεξε πόλη χωρίς διεθνείς πτήσεις αν θέλεις να ζήσεις επαρχιακό οδοιπορικό.. και άλλαξε στυλ.. μην τις χαλάσεις δίνοντας 50-100 ευρώ. 600-1.000 Hryvnia ζητάνε για 3-12ωρα αν δεν έρθουν τζάμπα  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχω πάει σε πολλές πόλεις Ουκρανία.Για τζαμπε είναι στάνταρ η δυτική Ουκρανία.Εχω εντοπίσει τα μέρη.
Να δούμε πόσο μπορεί να μειώσει κανείς το κόστος.Μπορεί να βγει κάτω από χιλιάρικο άνετα αν είσαι επαρχία ακόμα και 10 μέρες.

D

dude901123

Επισκέπτης
Έχω πάει σε πολλές πόλεις Ουκρανία.Για τζαμπε είναι στάνταρ η δυτική Ουκρανία.Εχω εντοπίσει τα μέρη.
Να δούμε πόσο μπορεί να μειώσει κανείς το κόστος.Μπορεί να βγει κάτω από χιλιάρικο άνετα αν είσαι επαρχία ακόμα και 10 μέρες.

15 ημέρες με 800-850 μαζί με τα έξοδα μετακίνησης από Ελλάδα και κάθε ημέρα έξω για φαγητό, καφέδες, γλυκά και ποτά κερνώντας πάντα τη γκόμενα που κυκλοφορούσα, στις περισσότερες περιπτώσεις παραγγέλνοντας περισσότερα από όσα μπορούσα να καταναλώσω. Τώρα εσύ που έχεις συνηθίσει να τα σκορπάς.. και να αγοράζεις παρέα.. ίσως πρέπει να βάλεις καπέλο τις αγορές γυναικών στην τιμή που ανέφερα.

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Η πρέπει να μείνεις εκτός κέντρου στη Baseina ας πούμε που είναι καλά διαμερίσματα αλλά πιο επικίνδυνους δρόμους  με περίεργους τύπους και πολλές πολυκατοικίες μπορδέλα.
baseina st.ο δρομος της αμαρτιας! Ιδιως στο ρευμα που πηγαινουμε προσ τους ουρανοξυστες gouliver, εχει μερικα διαμερισματα με πολυ καλα μωρα!

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
15 ημέρες με 800-850 μαζί με τα έξοδα μετακίνησης από Ελλάδα και κάθε ημέρα έξω για φαγητό, καφέδες, γλυκά και ποτά κερνώντας πάντα τη γκόμενα που κυκλοφορούσα, στις περισσότερες περιπτώσεις παραγγέλνοντας περισσότερα από όσα μπορούσα να καταναλώσω. Τώρα εσύ που έχεις συνηθίσει να τα σκορπάς.. και να αγοράζεις παρέα.. ίσως πρέπει να βάλεις καπέλο τις αγορές γυναικών στην τιμή που ανέφερα.
Εγώ στο τελευταίο μου ταξίδι χρησιμοποίησα μέσω των κοριτσιών το στο οποίο όμως διευκρινίζω πως οι κρατήσεις έγιναν τηλεφωνικά από τις κοπέλες που είχα ραντεβού. Κανένας από τους ιδιοκτήτες όμως δεν μιλούσε γρι αγγλικά και δεν μπορούσες να κάνεις εσύ κράτηση ηλεκτρονικά. Οι τιμές όμως Βίννιτσα ήταν εξωφρενικά χαμηλότερες για τα ίδια διαμερίσματα που έβρισκα σε άλλα site 30-40% ακριβότερα.
Η πρέπει να μείνεις εκτός κέντρου στη Baseina ας πούμε που είναι καλά διαμερίσματα αλλά πιο επικίνδυνους δρόμους  με περίεργους τύπους και πολλές πολυκατοικίες μπορδέλα.
Εγινε και ενα σκηνικο ,με αρπαγη τσαντας,απο δυο περιθωριακους τυπους..δεν ειναι κ το πιο ασφαλες μερος γυρω απο την baseina..!

• Like
Αντιδράσεις: pixkar

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
baseina st.ο δρομος της αμαρτιας! Ιδιως στο ρευμα που πηγαινουμε προσ τους ουρανοξυστες gouliver, εχει μερικα διαμερισματα με πολυ καλα μωρα!
κατι μπαζα ηταν εκει γυρω στο γκουλιβερ σε σπιτια,περασα μια βολτα καποτε γιατι ημουν νυχτα στην περιοχη μετα απο κλαμπινγκ αρενα,και μας σταματησε τυπος να μας δειξει. πηγαμε να δουμε κ ζηταγε 1200 γκριβνα για κατι χαλια γκομενες, τετοια μπαζα ουτε φυλης!

αν ειναι να πας ουκρανια για μπουρδελο/σαλον ..αστο τυπε

Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πιστευω οτι μεσω tinder γαμας αβερτα αν εχεις εμφανιση, ακομα και στην Ελλαδα. Η τεχνολογια στην υπηρεσια του παικτη.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
για να κατσει MATCH tinder στην ελλαδα θα πρεπει να εισαι σε νησι διακοπες με ΞΕΝΕΣ..καλα κρασια δηλ..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απο αρχες του 2015 εως τα μεσα 2016 έπαιζε καλη μπάλα στο tinder..πλεον καηκε..μπήκε ολος ο λαος μεσα αρχισε τις καφριλες "να σε πηδηξω" κλπ και τις εδιωξε όλες..Σαν badoo εχει καταλήξει πλεον..Αυτα τα πράγματα είναι οποίος προλάβει στην αρχή...Dating sites, μαγαζια κλπ..Μόλις διαδοθουν και τα μαθαίνουν οι πυρφοροι και καίγονται μετα..
Για Ελλάδα μιλάμε...Εξω κρατάει ακόμα.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

CTonDuty

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Κριτικές
8
Like
316
Πόντοι
281
Εχω διαβασει 100 σελιδες και.δεν εχω βγαλει βασικα συμπερασματα. Ας με βοηθησει καποιος που ταξιδευει κιεβο να μπω στο κλιμα. Δεν με ενδιαφερει να ξοδευω χρονο σε πιτσιρικες στο τιντερ κτλ. Θελω ενα ταξιδι αναψυχης. Φοραω κουλουρα και θελω τα πραγματα να ειναι απλα.
1) το relaxportal ειναι μουφα η οχι ;
2) πως βρισκω ονλαιν κατι αξιολογο οικονομικο επι πληρωμη;
3) Κανα πριβε χαμαμ( πισινα ) για καμια επι πληρωμη κατασταση παιζει;;; αν ναι που και ποσο κοστος περιπου.
Γενικα εναν μπουσουλα για ενα ταξιδι αναψυξης τετραημερου με.οσο το δυνατον λογικο κοστος....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγινε και ενα σκηνικο ,με αρπαγη τσαντας,απο δυο περιθωριακους τυπους..δεν ειναι κ το πιο ασφαλες μερος γυρω απο την baseina..!

Ακριβώς.Αν πληρώνεις 50 ευρώ ή λιγότερα τη μέρα κινδυνεύεις:
1.Το διαμέρισμα να μην έχει επαρκή θέρμανση ή
2.Να έχει θόρυβο(π.χ. μπαρ έναν όροφο πιο κάτω) ή
3.Να μην είναι κεντρικό(οπότε θες ταξί) ή
4.Να είναι σε επικίνδυνο δρόμο(στυλ Μπασέινα) οπότε κινδυνεύεις αν περιμένεις γκόμενες ή
5.Να έχει παλιά έπιλα,χάλια κρεβάτι και να μυρίζουνε
Με 80 ευρώ και πάνω είναι όλα εντάξει αλλιώς είναι ρίσκο.Με κάτω από 50 ευρώ το διαμέρισμα στο Κίεβο έχει σίγουρα κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα.Το ασανσέρ,διάδρομος είναι πάντα χάλια,κομμουνιστικού τύπου εκτός αν πας σε πλήρως ανακαινισμένο ή καινούργιο κεντρικό κτίριο αλλά τότε μιλάμε για μίνιμουμ 100 ευρώ τη μέρα.
Τις γκόμενες γενικώς δεν τις χαλάει η ποιότητα του διαμερίσματος έχει πιο πολλή σχέση με τις δικές σου απαιτήσεις.Τα κομμουνιστικού τύπου πάνε και σε κάτω από 30 ευρώ αλλά εκεί δεν μπορώ να κοιμηθώ λεπτό.(εντελώς χάλια,καμία άνεση).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το επόμενο Σάββατο Κίεβο για ολική επαναφορά.Καταφτάνω με 3000 ευρώ για 5 μέρες.Ελπίζω να φτάσουνε.Ακολουθεί επιδρομή βαλκανιοπουτσισμού στη δυτική ενδοχώρα.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω ετοιμάσει μπόλικο υλικό.Θα ακολουθήσει εισβολή στα κλαμπ Chi,Carribean,Avalon και άπειρες χύσεις.Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Οι τιμές διαπιστώνω έχουν μείνει οι ίδιες και η χώρα όπως πάντα πολλά υποσχόμενη.
3000 ευρώ δε νομίζω να φτάσουνε μάλλον θα φέρω 4000.
Στόχος 7 μέρες,15 πούτσοι και 5 καυλιά.
Πάνε οι παλιές καλές εποχές με τους 6 πούτσους τη μέρα τώρα θα είμαι πιο ρομαντικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom