Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
μπορει να εχεις δικιο
την αριστερη μπορει να την υποτιμησα λιγο ενω δεν επρεπε
φαντασου η πισω ναχει το μουνι αυγο,ναχει πιει κ τα τζακ της κ ν αρχισει να σου πιανει το τσαπου..ιθα πεις οχι δεν σε γαμαω?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
όχι και σαύρες ρε φίλε είπαμε. για ελλάδα είναι πολύ καλές απλά για Ουκρανία ίσως είναι μέτριες. και ολόσωμη
Screen_Shot_2017_02_10_at_00_48_14.png
καλα ειναι τα πιτ μπουλ
παρε το τζακ κ το μαρτινι κ θα με θυμηθεις!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς βιζιτόνια είναι πάρα πολλά τα 1200 Ευρώ για 5 μέρες... Ο Μίδας είτε κάνει πλάκα είτε γενικά τα φουσκώνει για να απαξιώσει το Κίεβο μιας και μετά απο χρόνια εμπειρίας του βγαίνουν καλύτερα σκηνικά στην επαρχία και σε σούπερ τιμές!
Πάμε στο Κίεβο! Είχα πάει πρίν την Κρίση με ισοτιμίες 1 προς 10,5 και πάλι μου φάνηκαν όλα φτηνά εκτός απο την είσοδο στο Decadance και το μπουκαλι νερού στα εστιατόρια ή τα μπάρ! Καλύτερα να παίρνεις Μπύρα... ΟΛΑ τα άλλα ΤΟΤΕ ήταν φτηνότερα όπως τα ταξί το φαγητό, το σούπερ μάρκετ και οι επισκέψεις σε μνημεία! Σκέψου τώρα με το 1 προς 29! Όλα δικά σας με ελάχιστα!
Ακόμα και σε καλά εστιατόρια να πάτε και στα Σούσι μπάρ το πενηντάρικο την μέρα μετά βίας θα φεύγει και ας κερνάτε και ΝΟΡΜΑΛ γκόμενες!
Αν κάνεις απλό τουρισμό είναι ο πιο οικονομικός προορισμός αυτή τη στιγμή!
Ωραίο post φίλε. Μακάρι να γράφανε όλοι σαν κι εσένα. αλλά στα περισσότερα posts πέφτει τρολάρισμα ή τα φυσκώνουν και είναι δύσκολο να μάθεις πληροφορίες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Ωραίο post φίλε. Μακάρι να γράφανε όλοι σαν κι εσένα. αλλά στα περισσότερα posts πέφτει τρολάρισμα ή τα φυσκώνουν και είναι δύσκολο να μάθεις πληροφορίες.
ο γκλοκ ειναι ο πιο καταλληλος για τη φαση σας να ενημερωθειτε οντως

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
όχι και σαύρες ρε φίλε είπαμε. για ελλάδα είναι πολύ καλές απλά για Ουκρανία ίσως είναι μέτριες. και ολόσωμη
Screen_Shot_2017_02_10_at_00_48_14.png
Μην ακούς τι λένε,μια χαρά οι κοπέλες.Αυτή έχει και περισσοτερο ταμπεραμέντο, του φίλου σου είναι πιο κρυόκωλη να είσαι σίγουρος για αυτό και θα με θυμηθείς    

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Μην ακούς τι λένε,μια χαρά οι κοπέλες.Αυτή έχει και περισσοτερο ταμπεραμέντο, του φίλου σου είναι πιο κρυόκωλη να είσαι σίγουρος για αυτό και θα με θυμηθείς    
ελα ρε εμπειρια,,!!!!! :kneel: :kneel: :kneel:
ουτε ο κμαν τετοια αναλυση κ προγνωση!!!!

Επισκέπτης
εγω παλι το lohnabrechnung δεν βλεπω απο τον Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν  :rolleyes:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
εγω παλι το lohnabrechnung δεν βλεπω απο τον Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν  :rolleyes:
α.ψαχνει καποιον ελληνα να του κανει το φωτοσοπ τα 1800 τα δικα του σε 8000
η
β.ψαχνει καποιον με 8000 μπρουτο στην Γερμανια,να ποσταρει οριτζιναλ αυτουνου ,φυσικα πολυ δυσκολο εως απιθανο να βρει ατομο με τετοιο μισθο....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογας βιλκομεν
παρε θεση στο ζητημα,ειναι καλες η σαυρες οι ντεβουσκες!!!???
υγ.ειπα πριν οτι 300 ειναι λιγα,νομιζοντας οτι πανε για βιζιτες..διαβασε την σειρα των ποστ κ θα καταλαβεις
Οκ για τα οικονομικά!

Τα κοριτσάκια μια χαρά είναι! Τυπικές ουκρανέζες!!! Ότι πρέπει! Αυτές οι γκόμενες γυμνές είναι αψεγάδιαστες! Να τις γαμάς μέχρι τελικής πτώσεως!
Απλά ο φίλος την πρώτη φορά στο ψήσιμο να μην πάει για το όλες με  όλους όπως προτείνεις, τα σχήματα δηλαδή γιατί μπορεί να χαλάσει το σκηνικό και στο ένας προς ένα και να πάρει και τη φίλη να φύγουν  και να μείνουν και οι δύο μόνοι! Παρτούζες κάνουν μόνο οι σεξουαλικά χωρτασμένες γκόμενες ή αυτές που έχουν οικονομικό κίνητρο! Όλες οι άλλες είναι "Κυρίες"

Σου ευχομαι φίλε marmotas να έρθει με γκάυλες ή να της προκύψουν στο ψήσιμο και όχι για απλή γνωριμία και κέρασμα!Τυχερά είναι αυτά  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Οκ για τα οικονομικά!

Τα κοριτσάκια μια χαρά είναι! Τυπικές ουκρανέζες!!! Ότι πρέπει! Αυτές οι γκόμενες γυμνές είναι αψεγάδιαστες! Να τις γαμάς μέχρι τελικής πτώσεως!
Απλά ο φίλος την πρώτη φορά στο ψήσιμο να μην πάει για το όλες με  όλους όπως προτείνεις, τα σχήματα δηλαδή γιατί μπορεί να χαλάσει το σκηνικό και στο ένας προς ένα και να πάρει και τη φίλη να φύγουν  και να μείνουν και οι δύο μόνοι! Παρτούζες κάνουν μόνο οι σεξουαλικά χωρτασμένες γκόμενες ή αυτές που έχουν οικονομικό κίνητρο! Όλες οι άλλες είναι "Κυρίες"

Σου ευχομαι να έρθει με γκάυλες ή να της προκύψουν στο ψήσιμο και όχι για απλή γνωριμία και κέρασμα!Τυχερά είναι αυτά  
γι αυτο ειπα μαρτινι ενα μπουκαλι
αρχικα πινουμε αυτο
πεφτει το πρωτο γαμησι ο καθεις την δικια μου
μετα καπακι,ολοι πισω μαζι πινουμε  το τζακ,
εκει παει στο μπανιο ο ενας,πεφτει ο αλλος δηθεν μεθυσμενος στην αλλη κι κατσει εκατσε,βγαινει ο αλλλος κουτωπωνει την αλλη που χαζευει την φαση κλπ..
δοκιμασμενα δουλεμενα κολπα,πιαναν ακομα κ σε ρουμανες μεχρι το 2000
ποσο μαλλον με ουκρανες!!!!!

Επισκέπτης
απο δω και περα οποτε ξεκινα να παραθετει τις οποιες "εμπειριες" του  :jerking: , πρεπει να του ζηταμε το lohnabrechnung πρωτα.  :zfuck:  :knockinb:  :humpleg:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
κατ αρχας πιστευω οτι ΔΕΝ θα βρετιε κατι αξιωσεων γενικα
τα λεφτα για καλες νεξτ ντορ στα 200ευρω ηταν,προ διετιας
κι εγω μιλαγα κ ρωσσικα επικοινωνιακα
καπου εκει 200 με 250,πιο κατω δεν θα βρειτε κατι
παλεψτε το στην διαρκεια,πειτε οκ,αλλα 2 ωρες μινιμουμ πχ
το μερος ειναι ακυρο γενικως,πολυ κακο για το τιποτα που λενε...
το γαμας και ψοφαει εσυ....οκ εγω εχωαρκετη γνωση της γλωσσας....αλλα 200 δεν θα δωσει με τιποτα....μονο αν ειναι μαπας η ενθουσιαστει υπερβολικα.....εγω κιεβο προσωπικα τ πιο πολυ που εχω δωσει ειναι αρκετα λιγοτερα αλλα ειμαι εκτος μεσου ορου....μακραν....στα 1200-1300 μαξ θα χτυπησει τριωρο γκομενα μπυντα ντελουξ και καραμεαν κατα τις 1.30 το βραδυ με 3

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
πολυ ερισσοτερη εμπειρια απο ολους μαζι συνολικα μιδα μου εχει ο νυκτερος
αστο σε λεω...
δεν ηταν ειρωνικο
το ξερω οτι ο νυχτεριδας εχει μεγαλωσει απο κει μερια
κι οτι ειναι επισης σχεδον παντα αντικημενικος στις αποψεις του

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χωρίς βιζιτόνια είναι πάρα πολλά τα 1200 Ευρώ για 5 μέρες... Ο Μίδας είτε κάνει πλάκα είτε γενικά τα φουσκώνει για να απαξιώσει το Κίεβο μιας και μετά απο χρόνια εμπειρίας του βγαίνουν καλύτερα σκηνικά στην επαρχία και σε σούπερ τιμές!
Πάμε στο Κίεβο! Είχα πάει πρίν την Κρίση με ισοτιμίες 1 προς 10,5 και πάλι μου φάνηκαν όλα φτηνά εκτός απο την είσοδο στο Decadance και το μπουκαλι νερού στα εστιατόρια ή τα μπάρ! Καλύτερα να παίρνεις Μπύρα... ΟΛΑ τα άλλα ΤΟΤΕ ήταν φτηνότερα όπως τα ταξί το φαγητό, το σούπερ μάρκετ και οι επισκέψεις σε μνημεία! Σκέψου τώρα με το 1 προς 29! Όλα δικά σας με ελάχιστα!
Ακόμα και σε καλά εστιατόρια να πάτε και στα Σούσι μπάρ το πενηντάρικο την μέρα μετά βίας θα φεύγει και ας κερνάτε και ΝΟΡΜΑΛ γκόμενες!
Αν κάνεις απλό τουρισμό είναι ο πιο οικονομικός προορισμός αυτή τη στιγμή!

Ωραία αυτά αλλά Κίεβο μόνο με κέρασμα δε γαμάς ούτε τη χούφτα σου.Οι γκόμενες θέλουν δωράκι.
Το κέρασμα είναι αυτονόητο απλά φουσκώνει το έξοδο.
Συνεπώς αν είναι φτηνά τα ρεστωράν λίγο μετράει.Μετράει βέβαια αφού παλιά σου πιάνανε τον κώλο με τα καλιάν και τα σούσια οι γκόμενες ενώ τώρα είναι πιο φτηνά.
Τα δώρα όμως που απαιτούν έχουν τις ίδιες τιμές δεν είναι οτι φτήνηναν τα κινητά ή έπεσε το δολλάριο.
Απλά τώρα οι σπονσορέτς έχουν πολλαπλασιαστεί σε ποσότητα και ποιότητα.Οι επιλογές είναι απέραντες.Γκαφρά να καις να έχεις,απεριόριστη προσφορά μούνεως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οκ για τα οικονομικά!

Σου ευχομαι φίλε marmotas να έρθει με γκάυλες ή να της προκύψουν στο ψήσιμο και όχι για απλή γνωριμία και κέρασμα!Τυχερά είναι αυτά  

Αυτές οι γκόμενες είναι χάλια για τα δεδομένα του Κιέβου.Ούτε 20 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις εγώ θα τις πήγαινα στο Mr. Snacks και στα Mc Donalds στην καλύτερη περίπτωση.
Αν πας με αυτές D Lux ή Decadance προφανώς θα φάνε πόρτα.(Ουκρανία,Πολωνία οι χώρες που οι γκόμενες τρώνε πόρτα στα κλαμπ αν είναι ατημέλητες ενώ οι πορτιέρηδες αφήνουν μέσα τους περιποιημένους άντρες που τις συνοδεύουν).
Εντελώς βλακεία να πληρώσει κανείς αεροπορικό και διαμονή για να γαμήσει τέτοιες γκόμενες.Ακόμα και με γλυφοκώλι και ακάποτο μπούκι 24 ώρες non stop.Απλά πήδημα του ελέους για πουτσαράδες.
Ετσι κι αλλιώς Κίεβο πας μόνο αν είναι να γαμήσεις πάνω από 3 μούνες.Αλλιώς δεν έχει νόημα είναι τζάμπα κόπος και έξοδο ακόμα και για ΣΚ.
Βέβαια ο 26άρης ξένος Κίεβο είναι απλά νούλης,μηδενικό σε σχέση με έναν φτασμένο σαραντάρη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ωραία αυτά αλλά Κίεβο μόνο με κέρασμα δε γαμάς ούτε τη χούφτα σου.Οι γκόμενες θέλουν δωράκι.
Το κέρασμα είναι αυτονόητο απλά φουσκώνει το έξοδο.
Συνεπώς αν είναι φτηνά τα ρεστωράν λίγο μετράει.Μετράει βέβαια αφού παλιά σου πιάνανε τον κώλο με τα καλιάν και τα σούσια οι γκόμενες ενώ τώρα είναι πιο φτηνά.
Τα δώρα όμως που απαιτούν έχουν τις ίδιες τιμές δεν είναι οτι φτήνηναν τα κινητά ή έπεσε το δολλάριο.
Απλά τώρα οι σπονσορέτς έχουν πολλαπλασιαστεί σε ποσότητα και ποιότητα.Οι επιλογές είναι απέραντες.Γκαφρά να καις να έχεις,απεριόριστη προσφορά μούνεως.
Αυτό που λες εδώ έχεις απόλυτο δίκιο!
Να πω για τα μαγαζιά στην Ανατολική Ευρώπη πως δεν αξίζει να ψωνίσεις τίποτα!Όλα είναι ακριβότερα απο Ευρώπη !Ακόμα και οι πολυεθνικές !Σε καμιά περίπτωση δεν ακολουθούν την αγοραστική δύναμη των χωρών αλλά μεταφέρουν την τιμή του Ευρώ στο τοπικό νόμισμα...Η βαλίτσα μου μετά απο κάθε ταξίδι Ανατολική Ευρώπη είναι ακριβώς η ίδια με το όταν πηγαίνω!Μόνο σε φαί και ποτό αξίζει να ξοδεύεις !
Και για το σπόρ του Σάιτ για όσους το εξασκούν και βέβαια θέλει προσοχή στις τομές διότι παίζουν πολλές ταχύτητες όπως διαβάζουμε...
Άλλα πληρώνεις εσύ, άλλα ο Slaviani άλλα ο μίδας και άλλα ο Άμερικάνος ο Γερμανός ο Ουκρανός και ο κάθε ενδιαφερόμενος!Ενιαίο τιμολόγιο δεν υπάρχει ακόμα και για την  ίδια γκόμενα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτές οι γκόμενες είναι χάλια για τα δεδομένα του Κιέβου.Ούτε 20 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις εγώ θα τις πήγαινα στο Mr. Snacks και στα Mc Donalds στην καλύτερη περίπτωση.
Αν πας με αυτές D Lux ή Decadance προφανώς θα φάνε πόρτα.(Ουκρανία,Πολωνία οι χώρες που οι γκόμενες τρώνε πόρτα στα κλαμπ αν είναι ατημέλητες ενώ οι πορτιέρηδες αφήνουν μέσα τους περιποιημένους άντρες που τις συνοδεύουν).
Εντελώς βλακεία να πληρώσει κανείς αεροπορικό και διαμονή για να γαμήσει τέτοιες γκόμενες.Ακόμα και με γλυφοκώλι και ακάποτο μπούκι 24 ώρες non stop.Απλά πήδημα του ελέους για πουτσαράδες.
Ετσι κι αλλιώς Κίεβο πας μόνο αν είναι να γαμήσεις πάνω από 3 μούνες.Αλλιώς δεν έχει νόημα είναι τζάμπα κόπος και έξοδο ακόμα και για ΣΚ.
Βέβαια ο 26άρης ξένος Κίεβο είναι απλά νούλης,μηδενικό σε σχέση με έναν φτασμένο σαραντάρη.
Άσε τα παιδια να πάνε  ...Τα κοριτσάκια μια χαρά είναι!Και με σύστημα Μίδα με Jack και Martini και υπομονή θα γίνει ο χαμός!!!
Μιλάμε για κανονικά κοριτσάκια!Δεν μιλάμε για πουτάνες  "ενταγμένες στο σύστημα αξιών"...
Αυτό που φοβόμαστε είναι μην τις δασκαλέψει καμια πιο μεγάλη μάνα τους ή αδερφή τους για να έχουν διαφορετική συμπεριφορά και απαιτήςεις στα παιδιά απ´οτι θα είχαν σε δύο αντίστοιχα ουκρανάκια ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που λες εδώ έχεις απόλυτο δίκιο!
Να πω για τα μαγαζιά στην Ανατολική Ευρώπη πως δεν αξίζει να ψωνίσεις τίποτα!Όλα είναι ακριβότερα απο Ευρώπη !Ακόμα και οι πολυεθνικές !Σε καμιά περίπτωση δεν ακολουθούν την αγοραστική δύναμη των χωρών αλλά μεταφέρουν την τιμή του Ευρώ στο τοπικό νόμισμα...Η βαλίτσα μου μετά απο κάθε ταξίδι Ανατολική Ευρώπη είναι ακριβώς η ίδια με το όταν πηγαίνω!Μόνο σε φαί και ποτό αξίζει να ξοδεύεις !
Και για το σπόρ του Σάιτ για όσους το εξασκούν και βέβαια θέλει προσοχή στις τομές διότι παίζουν πολλές ταχύτητες όπως διαβάζουμε...
Άλλα πληρώνεις εσύ, άλλα ο Slaviani άλλα ο μίδας και άλλα ο Άμερικάνος ο Γερμανός ο Ουκρανός και ο κάθε ενδιαφερόμενος!Ενιαίο τιμολόγιο δεν υπάρχει ακόμα και για την  ίδια γκόμενα...

Ακριβώς το αντίθετο είναι.Εγώ δεν πληρώνω ούτε τα μισά από αυτούς.Αν αυτοί έκαναν αυτό που κάνω εγώ να γαμάνε έξι καινούργιες γκόμενες εφτάρια μίνιμουμ σε ΣΚ σε κάθε ταξίδι θα ξόδευαν τα τριπλά από εμένα.
Εμένα δε με ενδιαφέρει να γαμήσω ξανά την ίδια γκόμενα,ή να γαμάω την ίδια γκόμενα πάνω από μία ημέρα οπότε ανεβάζω συνειδητά το κόστος.Ούτε με ενδιαφέρει να τα έχω προγραμματισμένα όλα από το ίντερνετ για να μειώσω το κόστος χωρίς να μπορώ να ελιχθώ στα κλαμπ.
Και εσύ αν πας και γαμάς
1.μόνο prearranged γκόμενες από το ίντερνετ
2.Γκόμενες που έχεις γαμήσει ήδη
3.Τις κλείνεις πάνω από δυο μέρες
4.Πας επαρχία
5.Είναι εμφανισιακά εξάρια και κάτω
μπορείς να ρίξεις το κόστος πάνω από 80%.Εγώ δεν το κάνω γιατί είμαι άρχοντας.Στα αρχίδια μου το κόστος δε με απασχολεί είμαι υπεράνω.Κάνω ακριβώς το αντίθετο
1.Πάω πρωτεύουσα
2.Γαμάω συνέχεια καινούργιες
3.Δεν τις κρατάω καθόλου
4.Δε στηρίζομαι στο ίντερνετ.
5.Δε γαμάω κακοντυμένες αλλά μόνο εφτάρια και πάνω
Κάνω συνειδητά ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνουν οι άλλοι για να μειώσουν το κόστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom