Αυτό που λες εδώ έχεις απόλυτο δίκιο!
Να πω για τα μαγαζιά στην Ανατολική Ευρώπη πως δεν αξίζει να ψωνίσεις τίποτα!Όλα είναι ακριβότερα απο Ευρώπη !Ακόμα και οι πολυεθνικές !Σε καμιά περίπτωση δεν ακολουθούν την αγοραστική δύναμη των χωρών αλλά μεταφέρουν την τιμή του Ευρώ στο τοπικό νόμισμα...Η βαλίτσα μου μετά απο κάθε ταξίδι Ανατολική Ευρώπη είναι ακριβώς η ίδια με το όταν πηγαίνω!Μόνο σε φαί και ποτό αξίζει να ξοδεύεις !
Και για το σπόρ του Σάιτ για όσους το εξασκούν και βέβαια θέλει προσοχή στις τομές διότι παίζουν πολλές ταχύτητες όπως διαβάζουμε...
Άλλα πληρώνεις εσύ, άλλα ο Slaviani άλλα ο μίδας και άλλα ο Άμερικάνος ο Γερμανός ο Ουκρανός και ο κάθε ενδιαφερόμενος!Ενιαίο τιμολόγιο δεν υπάρχει ακόμα και για την ίδια γκόμενα...
Ακριβώς το αντίθετο είναι.Εγώ δεν πληρώνω ούτε τα μισά από αυτούς.Αν αυτοί έκαναν αυτό που κάνω εγώ να γαμάνε έξι καινούργιες γκόμενες εφτάρια μίνιμουμ σε ΣΚ σε κάθε ταξίδι θα ξόδευαν τα τριπλά από εμένα.
Εμένα δε με ενδιαφέρει να γαμήσω ξανά την ίδια γκόμενα,ή να γαμάω την ίδια γκόμενα πάνω από μία ημέρα οπότε ανεβάζω συνειδητά το κόστος.Ούτε με ενδιαφέρει να τα έχω προγραμματισμένα όλα από το ίντερνετ για να μειώσω το κόστος χωρίς να μπορώ να ελιχθώ στα κλαμπ.
Και εσύ αν πας και γαμάς
1.μόνο prearranged γκόμενες από το ίντερνετ
2.Γκόμενες που έχεις γαμήσει ήδη
3.Τις κλείνεις πάνω από δυο μέρες
4.Πας επαρχία
5.Είναι εμφανισιακά εξάρια και κάτω
μπορείς να ρίξεις το κόστος πάνω από 80%.Εγώ δεν το κάνω γιατί είμαι άρχοντας.Στα αρχίδια μου το κόστος δε με απασχολεί είμαι υπεράνω.Κάνω ακριβώς το αντίθετο
1.Πάω πρωτεύουσα
2.Γαμάω συνέχεια καινούργιες
3.Δεν τις κρατάω καθόλου
4.Δε στηρίζομαι στο ίντερνετ.
5.Δε γαμάω κακοντυμένες αλλά μόνο εφτάρια και πάνω
Κάνω συνειδητά ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνουν οι άλλοι για να μειώσουν το κόστος.