Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για λίγα δευτερόλεπτα δεν πρόλαβα να παραθέσω το ίδιο πράγμα.
Τύποι,αυτό που γράφει το άρθρο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ,όπως και ποτέ
δεν έγινε στο παρελθόν.
Οι Πολωνοί είναι ιστορικά,τα πουτανάκια της περιοχής και κανένας ποτέ δε τους λογάριασε.
Οι Γερμανοί κουμαντάρουν όλη την Ευρώπη.

Και όμως δεν μπορείς να πείσεις τους Πολωνούς οτι επί Πολωνολιθουανικής Κοινοπολιτείας δεν ήταν οι απόλυτοι άρχοντες.(έκαψαν τη Μόσχα,διέλυσαν τους Τεύτονες,σάπισαν τους Τούρκους στη Βιέννη).Θεωρούν οτι σε ένα όχι τόσο μακρινό παρελθόν ήταν οι απόλυτοι άρχοντες γαμούσαν και έδερναν.

Εδώ η ρωσική υπερπαραγωγή 1612 το έτος όπου οι Πολωνοί εισέβαλαν στη Ρωσία και έκαψαν τα πάντα.

Η πολωνολιθουανική Κοινοπολιτεία.

d6kktH.png

Μιλάμε για το απόλυτο κράτος.Ολα τα σημερινά ψωλέττα ήταν μέσα στα γεωγραφικά όρια.(το άλλο τεράστιο μέγεθος ήταν διαχρονικά η Αυστροοουγγαρία η πορνοκάπιταλ της Ευρώπης με τα κέντρα Πράγα,Βουδαπέστη,Μπρατισλάβα,Κράκωβ,Ζάγκρεμπ,Λβωβ).
Οποιος επισκέπτεται περιοχές της πρώην Αυστροουγγαρίας δεν κάνει ποτέ λάθος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,εγώ γάμησα εφαρμόζοντας τις οδηγίες σου περί υπεροχής και επιβολής στο χώρο, :grin:
γιατί είμαι 1.90 άνθρωπος και έχω αυτοπεποίθηση και πάλι Κρακοβία παρά λίγο να τις μαζέψω
για τα μάτια μιας γκόμενας.

Όταν εσύ γράφεις για "παθητικούς Σλάβους" που δεν αντιδρούν,όταν γράφεις ότι ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού σπονσοράρεται,δε νομίζεις ότι υπάρχει κίνδυνος για τον μέσο αναγνώστη;
Ας πούμε ότι εγώ δε φοβάμαι το ξύλο και εσένα κόβει το μάτι σου ποιες σπονσοράρονται σε ένα μαγαζί.
Το μέσο μέλος θα διαβάσει περί βαλκάνιας υπεροχής :grin:(άσχετα που απλά μας έχουν ένα σκαλάκι πάνω από τα μουσλίμια),θα διαβάσει ότι όλοι οι άλλοι είναι φλώροι και αδερφές,ότι οι Πολωνές είναι στην πλειοψηφία τους πουτάνες,αλλά όταν θα του φορέσουν καμιά ντισκομπάλα στο κεφάλι,
εσύ και εγώ θα είμαστε μακριά.. :grin:

Τα υπερπουτσαριλίκια που γράφεις,πρέπει κανείς να μπορεί να τα εφαρμόσει.
Και μόνο Πολωνία,όχι Τσεχία..
Τσεχία προσεγγίζεις αλλιώς,δεν έχουν τόσο ζωώδη ένστικτα οι γκόμενες.

Εχω γράψει πολλές φορές οτι οι Πολωνοί είναι θερμόαιμοι σου κολλάνε και μπορεί να πέσουν μπουκέτα αλλά γενικώς δεν είναι μποξέρ και έχουν αδύναμη γροθιά σε σχέση με τους Ρώσους.Οι Ουκρανοί εφαρμόζουν συνήθως κεφαλοκλείδωμα.
Γενικά παίζει ρόλο η εμφάνιση.Ενας μαυριδερός κινδυνεύει αρκετά αν χρωματικώς μοιάζεις με Πολωνούς και δε χαλιέσαι όταν καμακώνουν ή γαμάνε τη γκόμενά σου(έτσι κι αλλιώς γαμιόλες είναι δεν υπάρχει λόγος να τις περιορίζεις) δεν έχεις πρόβλημα.
Εμένα συνήθως με παίρνουν για Σλάβο από γειτονική χώρα Ουκρανό ή Τσέχο.
Οι Τσέχες θέλουν πιο κουλτουρέ προσέγγιση αλλά οι Τσέχοι είναι σαφώς πιο παθητικοί.Δεν είναι κοκοράκια ούτε κάνουν φασαρίες όπως οι Πολωνοί.Είναι πιο πλαδαροί.Βέβαια και οι Πολωνοί δε συγκρίνονται με Σέρβους στα τσαμπουκαλίκια.
Οι οδηγίες που δίνω είναι εφαρμόσιμες.Αν κάποιος προτιμάει βλάχικο τσιμπούκι πιο rough φάσεις εννοείται Πολωνία.Αν θέλει κουλτούρα,πολιτισμό γκόμενες με πνευματικές ανησυχίες,αρτίστριες κτλ εννοείται Τσεχία.Πολωνία μερικές φορές παραείναι βλάχες σε στυλ σα να είσαι Γρεβενά ή Κιλκίς.Βρίζουν,μεθάνε,ξερνάνε,τσιμπουκώνουν ασύστολα.
Αλλά έχει φάση απόλυτο χυμαδιό,παρανοική κατάσταση.Οπου αρχίζουν οι Πολωνέζες τελειώνει η λογική που λένε.

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
καλησπέρα μόλις έφτασα κιέβο....απόγνωση με μια λέξη πρώτη φορά βλέπω τόσα μπάζα μαζεμένα σε μια πόλη ...τέλος πάντων αυριο θα δω τη πόλη μέρα και βλέπουμε ...μέχρι τώρα απογοήτευση  ...έχω φυσικά μια απορία ?? όλοι εσείς που γράφετε στο φόρουμ  τα ζήσατε η κάπου τα διαβάσατε?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
καλησπέρα μόλις έφτασα κιέβο....απόγνωση με μια λέξη πρώτη φορά βλέπω τόσα μπάζα μαζεμένα σε μια πόλη ...τέλος πάντων αυριο θα δω τη πόλη μέρα και βλέπουμε ...μέχρι τώρα απογοήτευση  ...έχω φυσικά μια απορία ?? όλοι εσείς που γράφετε στο φόρουμ  τα ζήσατε η κάπου τα διαβάσατε?
μν διαβαζεις φαντασιωσεις και ονειρωσεις τυπου κμαν φιλε μου
ομως η υπεροχη των ουκρανων ειναι οταν πεταξουν τα ρουχα με απιστευτο κορμι και επιδερμιδα
ντυμενα μερα ειναι κοινες θνητες.....δεν υπαρχει μουνοθυελα απο 10αρια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Αρχηγέ,εγώ γάμησα εφαρμόζοντας τις οδηγίες σου περί υπεροχής και επιβολής στο χώρο, :grin:
γιατί είμαι 1.90 άνθρωπος και έχω αυτοπεποίθηση και πάλι Κρακοβία παρά λίγο να τις μαζέψω
για τα μάτια μιας γκόμενας.

Όταν εσύ γράφεις για "παθητικούς Σλάβους" που δεν αντιδρούν,όταν γράφεις ότι ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού σπονσοράρεται,δε νομίζεις ότι υπάρχει κίνδυνος για τον μέσο αναγνώστη;
Ας πούμε ότι εγώ δε φοβάμαι το ξύλο και εσένα κόβει το μάτι σου ποιες σπονσοράρονται σε ένα μαγαζί.
Το μέσο μέλος θα διαβάσει περί βαλκάνιας υπεροχής :grin:(άσχετα που απλά μας έχουν ένα σκαλάκι πάνω από τα μουσλίμια),θα διαβάσει ότι όλοι οι άλλοι είναι φλώροι και αδερφές,ότι οι Πολωνές είναι στην πλειοψηφία τους πουτάνες,αλλά όταν θα του φορέσουν καμιά ντισκομπάλα στο κεφάλι,
εσύ και εγώ θα είμαστε μακριά.. :grin:

Τα υπερπουτσαριλίκια που γράφεις,πρέπει κανείς να μπορεί να τα εφαρμόσει.
ακριβως...το πιο πιθανο ειναι να μαζευει τα δοντια του 1-1 αν αρχιζει να κανει μπιζνες ντιλ στην καθεμια ενας που θα παει να εφαρμοσει την λογικη κμαν
τωρα το δεν μασαω αν σε κοπανανε 4 κι εχουν μαλθακη μπουνια λιγο θα τον νοιαξει....οτι θα τις φαει θα τις φαει
κι επειδη τον ρολογα ετυχε και τον γνωρισα με την καμια δεν ειναι πεφτουλας οτι περπαταει το χτυπαει....λοκαρει στοχο αν του κατσει το κανει δεσμο,,,,οποτε δεν εχει λογικη κμαν.....απλα τον τρολαρει.....οπως κι εσυ....απλα ειναι μπουφος δεν το καταλαβαινει κι επαναλαμβανετε διαρκως.....αλλα αγαπαμε κμαν....ειναι η αληθινη μασκοτ του φορουμ....και στην τελικη δεν ειναι κακιστρω και κουτσομπολα σαν τον εξω απ εδω
εγω ευχαριστως θα πηγαινα με τον κμαν καπου.....(σε αποσταση ασφαλειας βεβαιως στα κλαμπ καλου κακου) και πιστευω οτι θα περναγα καλα μαζι του....αλλα να εφαρμοζα την λογικη του? ζαμαι....προσφατα εσκασα 2χηνες για δοντια  :2funny:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Εχω γράψει πολλές φορές οτι οι Πολωνοί είναι θερμόαιμοι σου κολλάνε και μπορεί να πέσουν μπουκέτα αλλά γενικώς δεν είναι μποξέρ και έχουν αδύναμη γροθιά σε σχέση με τους Ρώσους.Οι Ουκρανοί εφαρμόζουν συνήθως κεφαλοκλείδωμα.
Μιλαμε πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο οπου πας για να εχεις τετοια εμπειρια. :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καλησπέρα μόλις έφτασα κιέβο....απόγνωση με μια λέξη πρώτη φορά βλέπω τόσα μπάζα μαζεμένα σε μια πόλη ...τέλος πάντων αυριο θα δω τη πόλη μέρα και βλέπουμε ...μέχρι τώρα απογοήτευση  ...έχω φυσικά μια απορία ?? όλοι εσείς που γράφετε στο φόρουμ  τα ζήσατε η κάπου τα διαβάσατε?

Πήγαινε στο Chi να δεις τις μουνάρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μιλαμε πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο οπου πας για να εχεις τετοια εμπειρια. :2funny:

Οχι σιγά.Απλά μπορεί κανένας low class να θυμώσει που ο ξένος κλέβει γκόμενες στη μάπα του.
Οι λογικές που προτείνω είναι υψηλού ρίσκου υψηλού κέρδους.Ας πούμε εγώ στο Carribean έχω 100% φόρτωσα και τις 4 φορές που πήγα φέτος.Αλλος δε θα καταλάβαινε καν τι παίζει στο μαγαζί.
Κίεβο αν είσαι συνέχεια κέντρο δεν κινδυνεύεις.Τώρα αν κάποιος κυνηγάει την τύχη του εκτός κέντρου τότε όντως μπορεί να έχει προβλήματα.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
οι ουκρανεζες ειναι ανοιχτες στο ψωνιστηρι για τριο με "ζευγαρι"?γινεται πιο ευκολο η πιο δυσκολο και κοστιζει παραπανω η λιγοτερο απο την σολο ταριφα?εχει δοκιμασει κανεις απο τους γνωστες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οι ουκρανεζες ειναι ανοιχτες στο ψωνιστηρι για τριο με "ζευγαρι"?γινεται πιο ευκολο η πιο δυσκολο και κοστιζει παραπανω η λιγοτερο απο την σολο ταριφα?εχει δοκιμασει κανεις απο τους γνωστες?

Τριολέ είναι πάρα πολύ εύκολο.Στο προτείνουν οι ίδιες δηλαδή σχεδόν κάθε σχέση με Ουκρανέζα καταλήγει σε τριολέ.
Για δύο καλές χρειάζεσαι κάπου 200 ευρώ τη μέρα στο Κίεβο πλας τα έξοδα κυκλοφορίας(ρεστωράν,καλιάν κτλ).
Αυτές οι δύό δίδυμες 183 μου κόστισαν 100 ευρώ συνολικά.

vnHUHq.jpg

pniWWSPaj

7aSd2s.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Τριολέ είναι πάρα πολύ εύκολο.Στο προτείνουν οι ίδιες δηλαδή σχεδόν κάθε σχέση με Ουκρανέζα καταλήγει σε τριολέ.
Για δύο καλές χρειάζεσαι κάπου 200 ευρώ τη μέρα στο Κίεβο πλας τα έξοδα κυκλοφορίας(ρεστωράν,καλιάν κτλ).
Αυτές οι δύό δίδυμες 183 μου κόστισαν 100 ευρώ συνολικά.
οχι 2 μαζι,εννοω αν ερχονται με σενα και την γκομενα σου...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ακριβως...το πιο πιθανο ειναι να μαζευει τα δοντια του 1-1 αν αρχιζει να κανει μπιζνες ντιλ στην καθεμια ενας που θα παει να εφαρμοσει την λογικη κμαν
τωρα το δεν μασαω αν σε κοπανανε 4 κι εχουν μαλθακη μπουνια λιγο θα τον νοιαξει....οτι θα τις φαει θα τις φαει
κι επειδη τον ρολογα ετυχε και τον γνωρισα με την καμια δεν ειναι πεφτουλας οτι περπαταει το χτυπαει....λοκαρει στοχο αν του κατσει το κανει δεσμο,,,,οποτε δεν εχει λογικη κμαν.....απλα τον τρολαρει.....οπως κι εσυ....απλα ειναι μπουφος δεν το καταλαβαινει κι επαναλαμβανετε διαρκως.....αλλα αγαπαμε κμαν....ειναι η αληθινη μασκοτ του φορουμ....και στην τελικη δεν ειναι κακιστρω και κουτσομπολα σαν τον εξω απ εδω
εγω ευχαριστως θα πηγαινα με τον κμαν καπου.....(σε αποσταση ασφαλειας βεβαιως στα κλαμπ καλου κακου) και πιστευω οτι θα περναγα καλα μαζι του....αλλα να εφαρμοζα την λογικη του? ζαμαι....προσφατα εσκασα 2χηνες για δοντια  :2funny:

Τρολάρουμε μαζί με τον Glock τον ΑΡΧΗΓΟ; :tickedoff:
Εγέρθητω λέμε όταν μιλάει ο ΑΡΧΗΓΟΣ  :s&m_2:

καλησπέρα μόλις έφτασα κιέβο....απόγνωση με μια λέξη πρώτη φορά βλέπω τόσα μπάζα μαζεμένα σε μια πόλη ...τέλος πάντων αυριο θα δω τη πόλη μέρα και βλέπουμε ...μέχρι τώρα απογοήτευση  ...έχω φυσικά μια απορία ?? όλοι εσείς που γράφετε στο φόρουμ  τα ζήσατε η κάπου τα διαβάσατε?

Μετά από το "μπάζα στην Πράγα" στο αντιστοιχο thread,έφτασε η ώρα να διαβάσω για μπάζα στο Κίεβο..
Και δεν το γράφουν Σουηδοί ή Ρώσοι.
Αλλά Έλληνες.. :rolleyes:

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
όλη μέρα γυρνάω στα mall για ψώνια κυριολεκτικά πολλά μπάζα ......το βράδυ θα πάω στη ντίσκο ράδιο και βλέπουμε...καθα ένας με τη τρέλα μου και γω με τη δικιά μου :erection:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μπάζα στο Κίεβο?? Εγώ όποτε πάω μου φέυγει η μασέλα.Άλλο οτι μένεις συνήθως στο μάτι αν δεν πληρώσεις..

Αν σου φαίνονται μπάζα στην Ουκρανία δεν θέλω να φανταστώ καν πως θα σου φανούν στην Πολωνια που έχουν σκατόφατσες και οι λίγες όμορφες (σε σχέση με τον πλυθησμό) σηκώνουν μύτη πιο ψηλά απο Ελλάδα.. Στην Πολωνία κυνηγάς max 6αρια..Στην Ουκρανία 8αρια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά. Απλά στη Πολωνία μπορέι και να πηδήξεις με τύχη ενώ στην Ουκρανία συνήθως μένεις στο μάτι..Πάντα μιλάμε χωρίς λεφτά.

Ελλάδα παίζεις με matures 38+ ή αλλιώς ξένες που σκάνε απο Tinder...Αυτά έχω συμπεράνει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
όλη μέρα γυρνάω στα mall για ψώνια κυριολεκτικά πολλά μπάζα ......το βράδυ θα πάω στη ντίσκο ράδιο και βλέπουμε...καθα ένας με τη τρέλα μου και γω με τη δικιά μου :erection:

Σίγουρα είσαι Κίεβο?Τι είναι η ντίσκο ράδιο?Πήγαινε Carribean,D Lux να δεις άσπρη μέρα.
Ποια ψώνια στο Κίεβο?Ποιος πάει Κίεβο για να ψωνίσει?Οι τιμές είναι πολύ χειρότερες από ΕΕ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπάζα στο Κίεβο?? Εγώ όποτε πάω μου φέυγει η μασέλα.Άλλο οτι μένεις συνήθως στο μάτι αν δεν πληρώσεις..

Αν σου φαίνονται μπάζα στην Ουκρανία δεν θέλω να φανταστώ καν πως θα σου φανούν στην Πολωνια που έχουν σκατόφατσες και οι λίγες όμορφες (σε σχέση με τον πλυθησμό) σηκώνουν μύτη πιο ψηλά απο Ελλάδα.. Στην Πολωνία κυνηγάς max 6αρια..Στην Ουκρανία 8αρια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά. Απλά στη Πολωνία μπορέι και να πηδήξεις με τύχη ενώ στην Ουκρανία συνήθως μένεις στο μάτι..Πάντα μιλάμε χωρίς λεφτά.

Ελλάδα παίζεις με matures 38+ ή αλλιώς ξένες που σκάνε απο Tinder...Αυτά έχω συμπεράνει..

Ουκρανία οχτάρια και με λεφτά δύσκολο.Μέχρι 7.5 πας.Πολωνία με λεφτά φτάνεις μέχρι 7 το πολύ.Μιλάμε πάντα για πορνοτουρίστες.Οχτάρια εφικτά μόνο Ρωσία παλιά και Τσεχία.

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
μόλις τώρα έφυγε μια από γραφείο ..μου είπαν 22χρονων αλλα άστο ...στον αγώνα ρουμάνα  :vomit: .....οι καλύτερες γυναίκες στο κόσμο είναι ουκρανές ρωσίδες βραζιλιάνες συμφωνώ ...απλά από ότι μου είπαν εδώ τα καλά έχουν φύγει ντουμπάϊ δαμασκό κλπ...η μπορεί να φταίει η καλή μου τύχη τι να πω ....εσείς πρεπει να ξέρετε καλύτερα   ( δε ψάχνω για τζάμπα πήδημα) απλά κατάλαβα ότι μερικοί μερικοί γράφουν ότι επιστημονική φαντασία τους ερχεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom