kman μια μικρή λεπτομέρεια..Έγραψες 5 χρόνια πριν είχα επιτυχία κλπ κλπ κλπ, άρα μεγάλωσα!! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!
Λοιπόν ξεχνάμε κάτι εδώ πολύ βασίκο...Το έχω γράψει το αγνοείται και για αυτό χάνεται την ουσία....5 χρόνια πρίν 2010-2011 ας πούμε δεν είχε καμιά σύγκριση η Ελλάδα και οι Ανατολικές χώρες με σήμερα!!! Τα 5 χρόνια αυτά ισοδυναμουν με 20 χρόνια σε κανονική περίοδο!!!
Η Ελλάδα και ο Έλληνας οικονομικά αλλά και στην αντίληψη των ξένων έπεσε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!! Πτωχέυσαμε,διαλυθήκαμε αλλά το χειρότερο λές Έλληνα και γελάνε ακόμα και οι γκόμενες των Ανατολικών χωρών!!!! Έχουμε φάει πολύ δυσφήμηση!!!
Την ίδια στιγμή σε χώρες όπως η Πολωνία και η Τσεχία ύπηρξε ΑΛΜΑΤΩΔΗ ανάπτυξη και του βιοτικού επιπέδου αλλά και της εσωτερικής μετανάστευσης άλλων Ευρωπάιων στις χώρες τους.Οπότε χορτάσανε ξένους!!!..Σας μιλάω απο Προσωπικη εμπειρία!! Το 2011 Βαρσοβία και το 2016 Βαρσοβία δεν υφίσταται καν σύγκριση!!Ούτε καν.. Έχω άπειρους γνωστούς εκέι μαχητές και μου γράφάουνε κάθε μέρα πόσο καταρρέει το θέμα γυναίκας!!!.Και Τσεχια φέτος η ανεργία έπεσε κάτω απο το 5% ξεπερνώντας την Γερμανία!!Έχουν πλέον φαί!!!
Οπότε αναλογίστείτε που πάει το πράγμα και βγάλτε συμπέρασμα κατά πόσο αξίζει πλέον ένας Έλληνας να κυνηγάει σε τέτοιες χώρες που κάποτε πηδούσες με μια colgate όπως έλεγε ο Χάρυ κλίν!!!
Έτσι είναι,δυστυχώς για εμάς που δεν προλάβαμε τα καλά χρόνια..
Πριν κάτι μήνες έλεγα στον kman ότι μια βυζαρού Πολωνέζα που ξέρω παίρνει 1200 καθαρά
σε παραΙατρικό επάγγελμα και αυτός μου έλεγε χώστης ένα 100ευρω ανάμεσα στα βυζγιά να δεις..
Πας Πολωνία,Τσεχία,βλέπεις ίδιες τιμές με Γερμανία και τα Mall όλα γεμάτα.
Καινούργια αυτοκίνητα,κτίρια,υποδομές..
Φυσικά δε μιλάω για χωριά,εκεί είναι πίσω ακόμα..
Έχει τύχει πάρα πολλές φορές να με συλλυπούνται με ειλικρίνεια για το κατάντημα της Ελλάδας,να με ρωτάνε αν η οικογένειά μου στην Ελλάδα πεινάει,κ.λ.π.
Η μετοχή μας σαν Έλληνες,θεωρώ ότι έχει πιάσει ιστορικό χαμηλό.
Κman,δεν ισχύει ότι εργασιακα στη Γερμανία,τουλάχιστον στην αρχή πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε εκτός "ελληνικού στερεοτύπου";
Ότι δεν είμαστε τρόμπες;
Μας σώζει λιγάκι η ιστορία μας,το θρήσκευμα και ότι σαν μετανάστες δεν εμπλεκόμαστε σε βαριά εγκληματικότητα.
Αλλά το να σε θεωρούν απλά ανώτερο από Ρουμάνους και Βούλγαρους,δεν είναι δα και επιτυχία.
Δεν πούλησα παραμύθι.Απλά έχω το κολλάει εμείς τα μάθαμε τότε που ήταν φτηνά.Τώρα πρέπει να ξοδέψει κάποιος για να μάθει τα ίδια πράγματα.Οι γκόμενες κάπως οσμίζονται τι έχεις κάνει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις.
Στο πάνω ποστ μιλάω για εφτάρια.Δηλαδή γκόμενες από 6.5-7.Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσει κανείς οχτάρια σε μια βδομάδα.Μιλάω πάντα χωρίς λεφτά.Εννοείται τώρα γιατί πριν μια δεκαετία μπορούσες.
Αν κάποιος πάει Πολωνία,Τσεχία και χτυπάει εξάρια τι να πώ?Αν και δεν αποκλείεται να του κάτσει ένα τέτοιο τελικά γιατί τα πολωνικά εξαράκια έρχονται μόνα τους και κολλάνε είναι κάπως απελπισμένες με τη μουνοθύελλα γύρω.
Εσύ τα έμαθες τότε που ήταν φθηνα και βρωμούσαν τα χνώτα τους πείνα
και λες ότι εφαρμόζεις το ίδιο παίγνιο στη γενιά 20χρονων που μεγάλωσαν τελείως αλλιώς
και έχεις επιτυχία και μάλιστα σε μοντελοειδή;
Τι οσμίζεται Kman ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις το 23χρονο;
Να της δώσεις καλύτερα το μουνί στο χέρι από έναν 20άρη plus;
Όχι μόνο χτυπάνε εξάρια,σε Πολωνία και Τσεχία,αλλά πολλές φορές τα πληρώνουν κιόλας.
Είναι άτομα που είτε στις χώρες τους γαμάνε κατσίκες ή Ελληνες που ότι μουνί είδαν ήταν στο Μετάξι.
Και στο ξαναλέω..
Όποιος μπορεί να βγάλει χωρίς λεφτά αξιόλογη γκόμενα,ειδικά στο Κίεβο,μπορεί να βγάλει παντού.
Αλλά αυτός είναι η εξαίρεση στον κανόνα.