Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οπου παει καποιος πρεπει να προσεχει με την συμπεριφορα του 
Απ όλη την Ανατολική το Κάουνας μου εχει μεινει ως επικινδυνο για ξενο να κυκλοφορει παρέα  με ντόπια  γκόμενα και μιλάμε για καμμια 15 αρια χρόνια πριν,φανταζομαι τωρα θα ειναι χειρότερα
Στα κλάμπ της Ρουμανίας παιζουν σκηνικα με τρελλά μουνιά,

απλά ο nigga ως αδαής Αμερικάνος δε καταλαβε οτι τα μουνια αυτα συνηθως ανηκουν στους euroniggas τους Ρομ-ανους με τους οποίους καλο ειναι να μη μπλέκεις

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
kman μια μικρή λεπτομέρεια..Έγραψες 5 χρόνια πριν είχα επιτυχία κλπ κλπ κλπ, άρα μεγάλωσα!! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!

Λοιπόν ξεχνάμε κάτι εδώ πολύ βασίκο...Το έχω γράψει το αγνοείται και για αυτό χάνεται την ουσία....5 χρόνια πρίν 2010-2011 ας πούμε δεν είχε καμιά σύγκριση η Ελλάδα και οι Ανατολικές χώρες με σήμερα!!!  Τα 5 χρόνια αυτά ισοδυναμουν με 20 χρόνια σε κανονική περίοδο!!!

Η Ελλάδα και ο Έλληνας οικονομικά αλλά και στην αντίληψη των ξένων έπεσε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!! Πτωχέυσαμε,διαλυθήκαμε αλλά το χειρότερο λές Έλληνα και γελάνε ακόμα και οι γκόμενες των Ανατολικών χωρών!!!! Έχουμε φάει πολύ δυσφήμηση!!!

Την ίδια στιγμή σε χώρες όπως η Πολωνία και η Τσεχία ύπηρξε ΑΛΜΑΤΩΔΗ ανάπτυξη και του βιοτικού επιπέδου αλλά και της εσωτερικής μετανάστευσης άλλων Ευρωπάιων στις χώρες τους.Οπότε χορτάσανε ξένους!!!..Σας μιλάω απο Προσωπικη εμπειρία!! Το 2011 Βαρσοβία και το 2016 Βαρσοβία δεν υφίσταται καν σύγκριση!!Ούτε καν.. Έχω άπειρους γνωστούς εκέι μαχητές και μου γράφάουνε κάθε μέρα πόσο καταρρέει το θέμα γυναίκας!!!.Και Τσεχια φέτος η ανεργία έπεσε κάτω απο το 5% ξεπερνώντας την Γερμανία!!Έχουν πλέον φαί!!!
Οπότε αναλογίστείτε που πάει το πράγμα και βγάλτε συμπέρασμα κατά πόσο αξίζει πλέον ένας Έλληνας να κυνηγάει σε τέτοιες χώρες που κάποτε πηδούσες με μια colgate όπως έλεγε ο Χάρυ κλίν!!!

Έτσι είναι,δυστυχώς για εμάς που δεν προλάβαμε τα καλά χρόνια..
Πριν κάτι μήνες έλεγα στον kman ότι μια βυζαρού Πολωνέζα που ξέρω παίρνει 1200 καθαρά
σε παραΙατρικό επάγγελμα και αυτός μου έλεγε χώστης ένα 100ευρω ανάμεσα στα βυζγιά να δεις..

Πας Πολωνία,Τσεχία,βλέπεις ίδιες τιμές με Γερμανία και τα Mall όλα γεμάτα.
Καινούργια αυτοκίνητα,κτίρια,υποδομές..

Φυσικά δε μιλάω για χωριά,εκεί είναι πίσω ακόμα..

Έχει τύχει πάρα πολλές φορές να με συλλυπούνται με ειλικρίνεια για το κατάντημα της Ελλάδας,να με ρωτάνε αν η οικογένειά μου στην Ελλάδα πεινάει,κ.λ.π.
Η μετοχή μας σαν Έλληνες,θεωρώ ότι έχει πιάσει ιστορικό χαμηλό.

Κman,δεν ισχύει ότι εργασιακα στη Γερμανία,τουλάχιστον στην αρχή πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε εκτός "ελληνικού στερεοτύπου";
Ότι δεν είμαστε τρόμπες;
Μας σώζει λιγάκι η ιστορία μας,το θρήσκευμα και ότι σαν μετανάστες δεν εμπλεκόμαστε σε βαριά εγκληματικότητα.
Αλλά το να σε θεωρούν απλά ανώτερο από Ρουμάνους και Βούλγαρους,δεν είναι δα και επιτυχία.

Δεν πούλησα παραμύθι.Απλά έχω το κολλάει εμείς τα μάθαμε τότε που ήταν φτηνά.Τώρα πρέπει να ξοδέψει κάποιος για να μάθει τα ίδια πράγματα.Οι γκόμενες κάπως οσμίζονται τι έχεις κάνει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις.
Στο πάνω ποστ μιλάω για εφτάρια.Δηλαδή γκόμενες από 6.5-7.Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσει κανείς οχτάρια σε μια βδομάδα.Μιλάω πάντα χωρίς λεφτά.Εννοείται τώρα γιατί πριν μια δεκαετία μπορούσες.
Αν κάποιος πάει Πολωνία,Τσεχία και χτυπάει εξάρια τι να πώ?Αν και δεν αποκλείεται να του κάτσει ένα τέτοιο τελικά γιατί τα πολωνικά εξαράκια έρχονται μόνα τους και κολλάνε είναι κάπως απελπισμένες με τη μουνοθύελλα γύρω.

Εσύ τα έμαθες τότε που ήταν φθηνα και βρωμούσαν τα χνώτα τους πείνα
και λες ότι εφαρμόζεις το ίδιο παίγνιο στη γενιά 20χρονων που μεγάλωσαν τελείως αλλιώς
και έχεις επιτυχία και μάλιστα σε μοντελοειδή;

Τι οσμίζεται Kman ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις το 23χρονο;
Να της δώσεις καλύτερα το μουνί στο χέρι από έναν 20άρη plus;

Όχι μόνο χτυπάνε εξάρια,σε Πολωνία και Τσεχία,αλλά πολλές φορές τα πληρώνουν κιόλας.
Είναι άτομα που είτε στις χώρες τους γαμάνε κατσίκες ή  Ελληνες που ότι μουνί είδαν ήταν στο Μετάξι.

Και στο ξαναλέω..
Όποιος μπορεί να βγάλει χωρίς λεφτά αξιόλογη γκόμενα,ειδικά  στο Κίεβο,μπορεί να βγάλει παντού.
Αλλά αυτός είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έτσι είναι,δυστυχώς για εμάς που δεν προλάβαμε τα καλά χρόνια..
Πριν κάτι μήνες έλεγα στον kman ότι μια βυζαρού Πολωνέζα που ξέρω παίρνει 1200 καθαρά
σε παραΙατρικό επάγγελμα και αυτός μου έλεγε χώστης ένα 100ευρω ανάμεσα στα βυζγιά να δεις..

Πας Πολωνία,Τσεχία,βλέπεις ίδιες τιμές με Γερμανία και τα Mall όλα γεμάτα.
Καινούργια αυτοκίνητα,κτίρια,υποδομές..

Φυσικά δε μιλάω για χωριά,εκεί είναι πίσω ακόμα..

Έχει τύχει πάρα πολλές φορές να με συλλυπούνται με ειλικρίνεια για το κατάντημα της Ελλάδας,να με ρωτάνε αν η οικογένειά μου στην Ελλάδα πεινάει,κ.λ.π.
Η μετοχή μας σαν Έλληνες,θεωρώ ότι έχει πιάσει ιστορικό χαμηλό.

Κman,δεν ισχύει ότι εργασιακα στη Γερμανία,τουλάχιστον στην αρχή πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε εκτός "ελληνικού στερεοτύπου";
Ότι δεν είμαστε τρόμπες;
Μας σώζει λιγάκι η ιστορία μας,το θρήσκευμα και ότι σαν μετανάστες δεν εμπλεκόμαστε σε βαριά εγκληματικότητα.
Αλλά το να σε θεωρούν απλά ανώτερο από Ρουμάνους και Βούλγαρους,δεν είναι δα και επιτυχία.

Εσύ τα έμαθες τότε που ήταν φθηνα και βρωμούσαν τα χνώτα τους πείνα
και λες ότι εφαρμόζεις το ίδιο παίγνιο στη γενιά 20χρονων που μεγάλωσαν τελείως αλλιώς
και έχεις επιτυχία και μάλιστα σε μοντελοειδή;

Τι οσμίζεται Kman ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις το 23χρονο;
Να της δώσεις καλύτερα το μουνί στο χέρι από έναν 20άρη plus;

Όχι μόνο χτυπάνε εξάρια,σε Πολωνία και Τσεχία,αλλά πολλές φορές τα πληρώνουν κιόλας.
Είναι άτομα που είτε στις χώρες τους γαμάνε κατσίκες ή  Ελληνες που ότι μουνί είδαν ήταν στο Μετάξι.

Και στο ξαναλέω..
Όποιος μπορεί να βγάλει χωρίς λεφτά αξιόλογη γκόμενα,ειδικά  στο Κίεβο,μπορεί να βγάλει παντού.
Αλλά αυτός είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Η ατμόσφαιρα ίδια είναι δεν έχει αλλάξει πολύ.Κεφάτες γκόμενες,καυλιάρες,πιώμα.Αυτό που άλλαξε είναι το γενικό περιβάλλον πριν ήταν πιο παρακμή,σκοτεινά κτλ αλλά είχε ωραία ατμόσφαιρα ένιωθες οτι εδώ είναι Τσεχία ή Πολωνία είχαν χρώμα οι χώρες χωρίς εξωτερική επίδραση.Οι γκόμενες ήταν λεπτές και φτηνά ντυμένες και καύλωνες αμέσως.Ηθελες να τις γαμήσεις όλες.Θυμάμαι Πράγα έβλεπες μουνάρες και φόραγαν κουρέλια.Οι Δυτικές τουρίστριες χοντρές για τον πούτσο εμφανισιακά είχαν ρούχα 5 φορές καλύτερα.Ηταν εποχή της ευκαιρίας.
Τώρα είναι πιο generic το θέαμα παντού μίξη.
Εδώ Γερμανία μου εκφράζουν την απορία τους πώς γίνεται να έχουμε κρίση όταν βλέπουν τις επιδόσεις μας.Δίνουν διάφορες ερμηνείες δεν είστε οργανωμένοι κτλ.

Η βυζαρού είπες οτι έβγαζε όσα έγραψα για Πολωνία λάθος.Τώρα που πήγες Πολωνία και είδες ποιος λες οτι είχε δίκιο για τις Πολωνέζες εγώ ή η βυζαρού?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η ατμόσφαιρα ίδια είναι δεν έχει αλλάξει πολύ.Κεφάτες γκόμενες,καυλιάρες,πιώμα.Αυτό που άλλαξε είναι το γενικό περιβάλλον πριν ήταν πιο παρακμή,σκοτεινά κτλ αλλά είχε ωραία ατμόσφαιρα ένιωθες οτι εδώ είναι Τσεχία ή Πολωνία είχαν χρώμα οι χώρες χωρίς εξωτερική επίδραση.Οι γκόμενες ήταν λεπτές και φτηνά ντυμένες και καύλωνες αμέσως.Ηθελες να τις γαμήσεις όλες.Θυμάμαι Πράγα έβλεπες μουνάρες και φόραγαν κουρέλια.Οι Δυτικές τουρίστριες χοντρές για τον πούτσο εμφανισιακά είχαν ρούχα 5 φορές καλύτερα.Ηταν εποχή της ευκαιρίας.
Τώρα είναι πιο generic το θέαμα παντού μίξη.
Εδώ Γερμανία μου εκφράζουν την απορία τους πώς γίνεται να έχουμε κρίση όταν βλέπουν τις επιδόσεις μας.Δίνουν διάφορες ερμηνείες δεν είστε οργανωμένοι κτλ.

Η βυζαρού είπες οτι έβγαζε όσα έγραψα για Πολωνία λάθος.Τώρα που πήγες Πολωνία και είδες ποιος λες οτι είχε δίκιο για τις Πολωνέζες εγώ ή η βυζαρού?

Κοίτα,η ουσία είναι ότι για τη δική μου γενιά,αυτά

Οντως έχουν αλλάξει Πολωνία,Τσεχία προς το χειρότερο εγώ είμαι ο πρώτος που το έγραψα αλλά και εγώ μεγάλωσα.Αλλο να είσαι 35 άλλο 42.Καμία σχέση.
Σίγουρα όμως η Τσεχία ειδικά έχει χειροτερέψει πολύ.Αίτια:
1.Οι γκόμενες παχύνανε κατά 10 κιλά κατά μέσο όρο τουλάχιστον με αποτέλεσμα 30% από τις πρώην γαμήσιμες να έχουν βγει εκτός αγοράς
2.Καλά μουνάκια που γούσταραν ξένους έχουν μεταναστεύσει με την ένταξη στην ΕΕ για να φάνε ξένο πούτσο οπότε εξαφανίστηκαν από τη χώρα(και ήταν οι πιο πρόθυμες)
3.Οι μισθοί τριπλασιάστηκαν από το 2000 και η αξία της κορώνας ως προς το δολλάριο διπλασιάστηκε.Αυτό σημαίνει οτι η αξία του ξένου μειώθηκε 6 φορές.
4.Γέμισε η χώρα ξένους(κυρίως low value μαλάκες) οπότε χάθηκε ο ρομαντισμός απέναντί τους οτι είναι πλούσιοι,γαλαντόμοι κτλ.
5.Η ΕΕ και ο γκλομπαλισμός πιέζουν για φεμινιστικά πρότυπα με τους άντρες στην άκρη
6.Μπήκε η καταναλωτική κουλτούρα με τα smartphones,ta malls την κατανάλωση κτλ αντί οι γκόμενες να σκέφτονται πώς θα φάνε πούτσο.
7.Οι ντόπιοι άντρες βελτιώθηκαν αρκετά ενώ πριν ούτε καν τους πρόσεχες δεν ήταν ανταγωνισμός.

μας κάνουν την αποστολή δυσκολότερη..
Τίποτα δεν έγινε ευκολότερο για εμάς και ειδικά εμάς τους Έλληνες,ακόμη χειρότερα..

Τα προσυπογράφω όλα εκτός από το πρώτο.
Όχι ότι δεν εχει ανέβει η παχυσαρκία λόγω lifestyle,αλλά όχι στα ποσοστά που αναφέρεις.
Οι περισσότεροι παχύσαρκοι/ες στις Σλαβικές χώρες,είναι τουρίστες..
Οι ντόπιοι λίγα πράγματα.
Μη συγκρίνω με Ελλάδα και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Η βυζαρού σε έκραζε όταν έλεγες ότι με το σκληρό ευρώ,όλες αγοράζονται.
Και αυτό εννοείται πως δεν έχει καμία βάση.

Είναι ξεφτίλα το μουνί στην Πολωνία,πληρωμένο και μη,αλλά μέχρι εκεί.
Άμα κάποιος σε διαβάσει και δεν ξέρει να ξεχωρίζει ποιες βγήκαν έξω για να μασήσουν φράγκα και νομίσει ότι προτείνοντας λεφτά σε οποιαδήποτε θα γαμήσει,έχει να μαζέψει πολύ ξύλο.

Κατά τα άλλα,τα όσα έχεις γράψει κατά καιρούς για Πολωνία είναι έγκυρα.

Α,όσο περί εργασίας.
Να τους λες τους Γερμανούς απλά ότι οι θέσεις κλειδιά και το δημόσιο, είναι στελεχωμένα από άχρηστα αμόρφωτα βύσματα που δεν ξέρουν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους.
Και που τους ευχομαι ολόψυχα μισθό 200ευρώ για να κατεβαίνω να γαμάω τις γυναίκες τους στο Μετάξι για 2 ευρώ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Περίπτωση θρασυτατης τύπισσας 35 ετών από Κίεβο που μιλούσαμε στο Τιντερ από τα Χριστούγεννα την οποία δεν την συνάντησα ποτέ.Δεν έδινε γουατσαπ εξαρχής. Αποφάσισα να της προτείνω να έρθει εδώ Αθήνα για να δω πως θα αντιδράσει. Από τις φωτό την έκοψα ότι μάλλον είναι οικονομικά άνετη.Ζητουσε όμως να της πληρώσω το εισιτήριο και να έχει δωμάτιο ξενοδοχείου εδώ δικο της !!!!!!
Ορισμένες το έχουν χάσει εκεί στο Κίεβο.
Τέτοιες μαλακίες κάνουν εκεί τα όργια οι ξένοι που πάνε και ζητάνε γελοίες παροχές και χωρίς αντάλλαγμα το γαμησι!!!!

Flirter τώρα διάβασα τα συννημένα.
Δηλαδή τι παράξενο σου έγραψε η γκόμενα;

Μιλούσατε στο Tinder;
Αμοιβαιότητα υπήρχε ή την φλέρταρες εσύ;
Άμα την φλέρταρες ρε τύπε,εννοείται ότι εσύ πρέπει να την κατεβάσεις εδώ και εννοείται ότι πρέπει να νιώσει,τουλάχιστον στην αρχή, την ασφάλεια του ατομικού δωματίου/ξενοδοχείου.

Ποιος της εγγυάται δηλαδή ότι εσύ δεν είσαι από ψυχάκι,μέχρι προαγωγός;

Σε έχω διαβάσει κι άλλη φορά και θεωρώ ότι το έχεις δει πολύ στραβά το έργο.
Από την απαίτηση που έχεις να σου απαντάει η κάθε γκόμενα επειδή είναι online,μέχρι να τραβηχτεί η άλλη εδώ στα τυφλά για κάποιον που δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662

Μιλούσατε στο Tinder;
Άμα την φλέρταρες ρε τύπε,εννοείται ότι εσύ πρέπει να την κατεβάσεις εδώ και εννοείται ότι πρέπει να νιώσει,τουλάχιστον στην αρχή, την ασφάλεια του ατομικού δωματίου/ξενοδοχείου.

Από την απαίτηση που έχεις να σου απαντάει η κάθε γκόμενα επειδή είναι online,μέχρι να τραβηχτεί η άλλη εδώ στα τυφλά για κάποιον που δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι..
correct
ο φιλος διαβαζει παρα πολυ kman και το θρεντ τι τρεχει επιτελους με τις ελλεηνιδες
του εχω τονισει οτι το παν ειναι η εξωστρεφια και το θαρρος/θρασσος και θα εχει επιτυχιες παντου και δεν θα χρειαζετε να τρεχει πουθενα και για τιποτα
οκ πιο παλια οι δικες μας ειχαν ενα θεματακι συμπεριφορας αλλα οχι και τοσο σπουδαιο
εγω χωρις να ειμαι φετες (μαλλον καρβελι ) και χωρις να εχω ιδιεταιρο χρημα γιατι δεν εχω το ιδιο ποσοστο αποτυχιας;
τεσπα
η γνωμη μου ειναι οτι πρωτιστως φταιει ο αντρας

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36

Μιλούσατε στο Tinder;

Η τύπισσα είναι Γκόλντεν ντιγκερ. Απ' ότι κατάλαβα δεν εχει κάποια σοβαρή δουλειά και ότι ακριβές παροχές θέλει τις ζητάει από τους άλλους και το τρελό χωρίς αντάλλαγμα το σεξ κάποιες φορές, αν σε καταλάβει ότι το πας χαλαρά και χωρίς διαπραγματεύσεις. Πλέον τις έχουμε μάθει 2 φορές που έχουμε πάει Κίεβο κι έχουμε μιλήσει με πολλές.
Όσο για το σχόλιο σου για το τσατιν, οι αναφορές στα προφίλ γίνονται από την πλευρά μου στις Ελληνιδες και ειδικά σε εκείνες που προσβάλλουν χωρίς να τις προσβάλλω. Αν εσείς αυτό το περάσετε στο ντου κου και δεν τις κάνετε αναφορά αυτές θα συνεχισουν στο ίδιο βιολί με τους επόμενους. Οι γυναίκες τέτοια συμπεριφορά στο εξωτερικό δεν βγάζουν αν δεν τις προκαλέσεις. Φταίμε εμείς και η παιδεία μας όμως που δεν γνωρίζει τα όρια της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Έξω τα: μαλακά, ρε πουστη μου, κλπ κουβέντες από γκομενες δεν παίζουν σε συζητήσεις.
Έχουμε φθάσει στο σημείο να θεωρούμε τις παρεκλινουσες συμπεριφορες και τα βρισιδια από γυναίκες ως δεδομένα και φυσιολογικα.
Έχω βάλει Ελληνίδες στην θέση τους με κουβέντα που αφορά την συμπεριφορά τους κι έχουν φθάσει στο σημείο να λένε και συγνώμη ονλαιν.
Όσο όμως υπάρχουν άνδρες που παρακάμπτουν την προκλητική συμπεριφορά και δεν αντιδρούν τόσο αυτές συνεχίζουν την δράση και σου βγάζουν γλώσσα.
Αν θέλετε να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση από τις Ελληνίδες, απλά καθίστε με σταυρωμένα χέρια. Μην διαμαρτυρόμαστε μετά ότι φταίνε αυτές. Για να φεύγει ο καθένας στο εξωτερικό και να μιλάει για ξένες κι όχι για ντόπιες σημαίνει ότι έχει αηδιάσει με το σκηνικό εδώ. Αλλά ας κάνουμε και ένα βήμα να αλλάξει κάτι. Στείλτε και καμία επιστολή σε φορείς και ινστιτούτα εδώ μπας και ξυπνήσουν και μπεί ένα φρένο στην μαλακια που δέρνει αυτή την κωλοκοινωνια εδώ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η τύπισσα είναι Γκόλντεν ντιγκερ. Απ' ότι κατάλαβα δεν εχει κάποια σοβαρή δουλειά και ότι ακριβές παροχές θέλει τις ζητάει από τους άλλους και το τρελό χωρίς αντάλλαγμα το σεξ κάποιες φορές, αν σε καταλάβει ότι το πας χαλαρά και χωρίς διαπραγματεύσεις. Πλέον τις έχουμε μάθει 2 φορές που έχουμε πάει Κίεβο κι έχουμε μιλήσει με πολλές.
Όσο για το σχόλιο σου για το τσατιν, οι αναφορές στα προφίλ γίνονται από την πλευρά μου στις Ελληνιδες και ειδικά σε εκείνες που προσβάλλουν χωρίς να τις προσβάλλω. Αν εσείς αυτό το περάσετε στο ντου κου και δεν τις κάνετε αναφορά αυτές θα συνεχισουν στο ίδιο βιολί με τους επόμενους. Οι γυναίκες τέτοια συμπεριφορά στο εξωτερικό δεν βγάζουν αν δεν τις προκαλέσεις. Φταίμε εμείς και η παιδεία μας όμως που δεν γνωρίζει τα όρια της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Έξω τα: μαλακά, ρε πουστη μου, κλπ κουβέντες από γκομενες δεν παίζουν σε συζητήσεις.
Έχουμε φθάσει στο σημείο να θεωρούμε τις παρεκλινουσες συμπεριφορες και τα βρισιδια από γυναίκες ως δεδομένα και φυσιολογικα.
Έχω βάλει Ελληνίδες στην θέση τους με κουβέντα που αφορά την συμπεριφορά τους κι έχουν φθάσει στο σημείο να λένε και συγνώμη ονλαιν.
Όσο όμως υπάρχουν άνδρες που παρακάμπτουν την προκλητική συμπεριφορά και δεν αντιδρούν τόσο αυτές συνεχίζουν την δράση και σου βγάζουν γλώσσα.
Αν θέλετε να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση από τις Ελληνίδες, απλά καθίστε με σταυρωμένα χέρια. Μην διαμαρτυρόμαστε μετά ότι φταίνε αυτές. Για να φεύγει ο καθένας στο εξωτερικό και να μιλάει για ξένες κι όχι για ντόπιες σημαίνει ότι έχει αηδιάσει με το σκηνικό εδώ. Αλλά ας κάνουμε και ένα βήμα να αλλάξει κάτι. Στείλτε και καμία επιστολή σε φορείς και ινστιτούτα εδώ μπας και ξυπνήσουν και μπεί ένα φρένο στην μαλακια που δέρνει αυτή την κωλοκοινωνια εδώ.

Δηλαδή είναι Gold Digger επειδή σου είπε να της πληρώσεις εισιτήριο και Hotel;
Και ποιο το κέρδος της δηλαδή,το τζάμπα ταξίδι στην μαγευτική...Αθήνα..

Eσύ έλεγες να κάνουμε μήνυση σε ελληνίδες που δεν εκφράζονται καλά/βρίζουν στα chat :rolleyes:
Και διαμαρτυρόσουν γιατί δε σου απαντάνε,ενώ είναι online.
Λες και είναι υποχρεωμένες..

Και το εξωτερικό πίσω από τη βιτρίνα της ευγένειας κρύβει έναν τοίχο 5 μέτρα.
Άμα ζήσεις ποτέ έξω,θα το καταλάβεις.

Αυτός που φεύγει εξωτερικό επειδή του βρωμάνε και οι 5 εκατομύρια ελληνίδες,είναι ο ίδιος προβληματικός και καθυστερημένος σαν το δημητράκη τον πορνομετανάστη.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Dr Love, Kman2  εγώ θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Αν έχετε να προτείνετε κάποια δουλειά με 1000 ευρώ σε Πολωνία ή Ουκρανια σε εταιρείες πολυεθνικές με γνώση την Αγγλική εγώ έρχομαι χαλαρά. Είμαι στον τομεα της Πληροφορικής χωρίς εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρω ότι προσλαμβάνουν και σαν τζούνιορ κάποιους όπως εγω.
επειδη κ εγω ψαχνομαι σε αυτο το στυλ δυσκολα τα λεφτα που ζητας .
650 μου δινει η fujitsu πολωνια καθαρα , με εισητηρια ενοικια κλπ ολα δικα μου
η NESTLE  οΥΚΡΑΝΙΑ στο Λιβ 300 με το ζορι
τωρα αν με κανενα γνωστο βρεισ κατι καλυτερο δεν ξερω

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
kman μια μικρή λεπτομέρεια..Έγραψες 5 χρόνια πριν είχα επιτυχία κλπ κλπ κλπ, άρα μεγάλωσα!! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!

Λοιπόν ξεχνάμε κάτι εδώ πολύ βασίκο...Το έχω γράψει το αγνοείται και για αυτό χάνεται την ουσία....5 χρόνια πρίν 2010-2011 ας πούμε δεν είχε καμιά σύγκριση η Ελλάδα και οι Ανατολικές χώρες με σήμερα!!!  Τα 5 χρόνια αυτά ισοδυναμουν με 20 χρόνια σε κανονική περίοδο!!!

Η Ελλάδα και ο Έλληνας οικονομικά αλλά και στην αντίληψη των ξένων έπεσε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!! Πτωχέυσαμε,διαλυθήκαμε αλλά το χειρότερο λές Έλληνα και γελάνε ακόμα και οι γκόμενες των Ανατολικών χωρών!!!! Έχουμε φάει πολύ δυσφήμηση!!!

Την ίδια στιγμή σε χώρες όπως η Πολωνία και η Τσεχία ύπηρξε ΑΛΜΑΤΩΔΗ ανάπτυξη και του βιοτικού επιπέδου αλλά και της εσωτερικής μετανάστευσης άλλων Ευρωπάιων στις χώρες τους.Οπότε χορτάσανε ξένους!!!..Σας μιλάω απο Προσωπικη εμπειρία!! Το 2011 Βαρσοβία και το 2016 Βαρσοβία δεν υφίσταται καν σύγκριση!!Ούτε καν.. Έχω άπειρους γνωστούς εκέι μαχητές και μου γράφάουνε κάθε μέρα πόσο καταρρέει το θέμα γυναίκας!!!.Και Τσεχια φέτος η ανεργία έπεσε κάτω απο το 5% ξεπερνώντας την Γερμανία!!Έχουν πλέον φαί!!!
Οπότε αναλογίστείτε που πάει το πράγμα και βγάλτε συμπέρασμα κατά πόσο αξίζει πλέον ένας Έλληνας να κυνηγάει σε τέτοιες χώρες που κάποτε πηδούσες με μια colgate όπως έλεγε ο Χάρυ κλίν!!!

πω ρε φιλε μιλαμε εισαι 100% μεσα σε οσα γραφεις .
Τα τελευταια 5-6 χρονια στην Ελλαδα φαινονται βουνο .
Ειναι λες και εχουνε περασει 20-30 χρονια μιζεριας και φτωχειας και στην ουσια μιλαμε για 5 μονο.
Δεν θελω να φανταζομαι για πιο μετα τι εχει να γινει.
Παντως ετσι φαινεται ακομα και για Πολωνια , Τσεχια κτλπ που καποτε γαμαγες free τωρα πρεπει να τα σκασεις...εχουμε πεσει πολυ στα ματια των υπολοιπων λαων και δικαιολογημενα...αφου δεν κυκλοφορει σαλιο πλεον στην Ελλαδα ...

Πραγματικα δεν νομιζω καποιος να αξιζει να καθεται πλεον εδω για τους παρακατω 2 λογους :
1)Αν ανηκεις στην πλειοψηφια των Ελληνων με προβληματα οικονομικα απλα περιμενεις να χειροτερεψει το πραγμα και να καταληξεις να παιρνεις 300 ευρω μισθο (γιατι για εκει παει) ειτε αυτο λεγεται δημοσιο ειτε ιδιωτικος τομεας.

2)Αν ανηκεις στο μικρο ποσοστο των Ελληνων που δεν εχει οικονομικο προβλημα παλι δεν αξιζει να καθεσαι γιατι τρως ολη την φτωχολογια το μισος και την μιζερια των υπολοιπων διοτι δεν σε κοιτανε και με το καλυτερο ματι.

~ Οποτε οτι και να εισαι με λιγα λογια στην Ελλαδα πρεπει να σηκωθεις να φυγεις.

Για μενα οι μονοι που δικαιολογουνται καπως και μενουνε ακομα εδω ειναι ειτε οι πολυ μεγαλοι (ανημποροι ανθρωποι κτλπ) ειτε αυτοι που εχουνε εδω δουλεια με οικογενεια κτλπ και οπως και να το κανουμε εχει εξοδα να σηκωθεις να φυγεις και να τους παρεις ολους μαζι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για να μην παρεξηγούμαστε εγώ δεν κατηγορώ Ελλάδα ούτε λέω να σηκωθεί ο κόσμος να φύγει...Αυτό που απλά λέω είναι πως έχει χαλάσει τελείως η εικόνα μας στο εξωτερικό κυρίως στις γκόμενες και ταυτόχρονα αυτοί ανεβαίνουν.. Θυμάμαι το καλοκαίρι που έκλεισαν οι τράπεζες που ζούσα Βαρσοβία το τι πέρασα...Σε όποιο τραπέζι πήγαινα πέφταν πάνω μου οι γκόμενες και κάναν ερωτήσεις φτωχέυσατε θα φύγετε από Ευρώ βλέπουμε ουρές στα super markets, μπορείς να βγάλεις χρήματα κλπ!!

To θέμα δεν είναι αν αλήθεια γιατί κατά με υπερέβαλαν κατά πολύ τα Media..Η αλήθεια όμως δεν μετράει!!! Η ΕΙΚΟΝΑ μετράει...Πρώτο θέμα παντού στα Πολωνικά κανάλια η κακομοιριά με τα ATMS και τα super markets!! Πρώτο θέμα θυμάμαι για 10 μέρες...Εκεί ήμουν και τα ζούσα...Άντε μετά από αυτή την διαφήμιση να πηδήξεις λέγοντας στην άλλη θα σε πάρω Ελλάδα..

Τον φίλο πιο πάνω δεν το αμφισβητώ, προσωπικά όμως εγώ μισθό πληροφορικής κάτω από 1000 ευρώ Βαρσοβία έτος 2015 δεν έχω συναντήσει. Στην DELL ξέρω πως παίρνουν τα παιδάκια (24-26) γύρω στα 1100 απλά για επισκευές υπολογιστών (συναρμολόγηση κλπ).

Αυτούς που έκανα παρέα παίρνουν πολύ παραπάνω γιατί έχουν καλύτερες θέσεις αλλά και μεγαλύτερη ηλικία (Microsoft, Intel στο γκτάνσκ). Αν και έχω περιπτώσεις μικρών 23 φίλος μου Ούγγρος που βγάζει τώρα 1800 σε software house μικρό Πολωνικό. Και έφυγε από την microsoft στην Βαρσοβία γιατί του δίναν 1400. Αλλά ήταν 22 τότε και του έλεγα χέσε με ρε στην ηλικία σου είναι άπειρα λεφτά μη μιλάς καν!! Αυτά δεν είναι θεωρίες ακόμα μιλάω μαζί τους.

Για εκτός πληροφορικής δεν ξέρω..Αλλά εκεί πάς ούτως άλλως μόνο για Τεχνολογία η για property investment..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα,η ουσία είναι ότι για τη δική μου γενιά,αυτά

μας κάνουν την αποστολή δυσκολότερη..
Τίποτα δεν έγινε ευκολότερο για εμάς και ειδικά εμάς τους Έλληνες,ακόμη χειρότερα..

Τα προσυπογράφω όλα εκτός από το πρώτο.
Όχι ότι δεν εχει ανέβει η παχυσαρκία λόγω lifestyle,αλλά όχι στα ποσοστά που αναφέρεις.
Οι περισσότεροι παχύσαρκοι/ες στις Σλαβικές χώρες,είναι τουρίστες..
Οι ντόπιοι λίγα πράγματα.
Μη συγκρίνω με Ελλάδα και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Η βυζαρού σε έκραζε όταν έλεγες ότι με το σκληρό ευρώ,όλες αγοράζονται.
Και αυτό εννοείται πως δεν έχει καμία βάση.

Είναι ξεφτίλα το μουνί στην Πολωνία,πληρωμένο και μη,αλλά μέχρι εκεί.
Άμα κάποιος σε διαβάσει και δεν ξέρει να ξεχωρίζει ποιες βγήκαν έξω για να μασήσουν φράγκα και νομίσει ότι προτείνοντας λεφτά σε οποιαδήποτε θα γαμήσει,έχει να μαζέψει πολύ ξύλο.

Κατά τα άλλα,τα όσα έχεις γράψει κατά καιρούς για Πολωνία είναι έγκυρα.

Α,όσο περί εργασίας.
Να τους λες τους Γερμανούς απλά ότι οι θέσεις κλειδιά και το δημόσιο, είναι στελεχωμένα από άχρηστα αμόρφωτα βύσματα που δεν ξέρουν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους.
Και που τους ευχομαι ολόψυχα μισθό 200ευρώ για να κατεβαίνω να γαμάω τις γυναίκες τους στο Μετάξι για 2 ευρώ.

Δεν ξέρεις πώς ήτανε παλιά.Να βλέπεις μια εκατοντάδα να περνάει και να μην είναι καμία χοντρή.Πολλές στέκες σα μοντέλα(τα βυζέτα ορθά όμως).Εχανες τη μπάλλα νόμιζες οτι παρακολουθείς πασαρέλα.
Τώρα έχουν κάνει περιφέρειες βλέπεις χοντρούς γλουτούς,χοντρομπούτες και αντιαισθητικά θεάματα που στο παρελθόν ήταν παντελώς αδιαννόητα.

Δεν αγοράζονται όλες αλλά πολλές.Πολωνία στο σπονσοριλίκι γίνεται χαμός.Εχω βρει και αγγελίες από γκόμενες που σπονσοράρουν άντρες να τις γαμάνε.Και είναι πολύ αξιόλογες εμφανισιακά.

Κοίτα εδώ πόσες βάζουν αγγελίες καθημερινά για σπόνσορα.

Αυτή η Πολωνέζα που οι Ελληνες θα πλήρωναν να γαμήσουν πληρώνει για γαμιά.

OD5rjn.jpg

Οπως και αυτή.

xRVW11.jpg

Η αυτή.

wcn62Z.jpg

Απλά αδιαννόητο για Ελλάδα τέτοιες γκόμενες να πληρώνουν αδρά για σεξ αλλά οι Πολωνέζες είναι σεξομανείς.Ταξιδεύουν μαζικά Αφρική,μεσογειακές χώρες κτλ για πούτσο.Συχνά πληρώνουν Αιγύπτιους,Αραπάδες και λοιπούς απλά για να τις γαμάνε.
Η ταινία που έκανε πάταγο για τις Πολωνέζες σεξοτουρίστριες στην Αίγυπτο.

Σίγουρα οι μαλακοτσούτσουνοι,οι μαλθακοί και τα βύσματα θα την πληρώσουν ακριβά.Δεν υπάρχει βασικά κανείς να δουλέψει για αυτούς.Εμείς ο αφρός της χώρας όπως μας αποκαλούσανε,η μοναδική ελπίδα ανάκαμψης δραπετεύσαμε με ελαφρά πηδηματάκια και τα πράττουμε στο Ράιχ.Οπότε νομοτελειακά θα βουλιάξουνε.
Και το Ράιχ πρέπει να μας δώσει υψηλές θέσεις και πολλά λεφτά τουλάχιστον σε ένα βαθμό οι Γερμανοί πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται λόγω νόμων δηλαδή.
Βαλκάνιοι παντού.Ανθρωποι με πούτσες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι gold digger?Από τη στιγμή που προσκαλείς μια κοπέλα κάνεις όλα τα έξοδα.Δεν μπορεί να την προσκαλείς εσύ και εκείνη να πληρώνει εισιτήριο,ξενοδοχείο.Εκτός του οτι το έκανες άγαρμπα και προσβλητικά.I invite you to come and meet me.Και γιατί να έρθει?Τι κίνητρο της δίνεις?Να δει την αφεντιά σου?Εσύ θα έπρεπε να πανηγυρίζεις που έρχεται.
Εννοείται 35 ετών Ουκρανή δεν έχει κανένα νόημα απολύτως να την καλέσεις και να μπεις στα έξοδα.Αυτό το κάνεις με πιπίνια ή πρόθυμες άντε ως 30 ετών.Και πάλι μάπα είναι το έκανα πρόσφατα και απογοητεύτηκα.Δεσμεύεσαι με μία μόνο γκόμενα.Αυτό είναι εξωφρενικό για τα ουκρανικά δεδομένα.
Μία έχει νόημα να καλέσεις από Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία όπου όντως αξίζει η εμπειρία.(αν και οι Πολωνέζες στα πρήζουν μετά από λίγο για δέσμευση).

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
επειδη κ εγω ψαχνομαι σε αυτο το στυλ δυσκολα τα λεφτα που ζητας .
650 μου δινει η fujitsu πολωνια καθαρα , με εισητηρια ενοικια κλπ ολα δικα μου
η NESTLE  οΥΚΡΑΝΙΑ στο Λιβ 300 με το ζορι
τωρα αν με κανενα γνωστο βρεισ κατι καλυτερο δεν ξερω
sorry που  δεν διευκρινισα δεν μηλαω για δουλεια πληροφορικαριου αλλα για Customer  service δουλειες με χειρισμο office ,word ,excel με γνωση Αγγλικων  κ Ελληνικων

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Για να μην παρεξηγούμαστε εγώ δεν κατηγορώ Ελλάδα ούτε λέω να σηκωθεί ο κόσμος να φύγει...Αυτό που απλά λέω είναι πως έχει χαλάσει τελείως η εικόνα μας στο εξωτερικό κυρίως στις γκόμενες και ταυτόχρονα αυτοί ανεβαίνουν.. Θυμάμαι το καλοκαίρι που έκλεισαν οι τράπεζες που ζούσα Βαρσοβία το τι πέρασα...Σε όποιο τραπέζι πήγαινα πέφταν πάνω μου οι γκόμενες και κάναν ερωτήσεις φτωχέυσατε θα φύγετε από Ευρώ βλέπουμε ουρές στα super markets, μπορείς να βγάλεις χρήματα κλπ!!

To θέμα δεν είναι αν αλήθεια γιατί κατά με υπερέβαλαν κατά πολύ τα Media..Η αλήθεια όμως δεν μετράει!!! Η ΕΙΚΟΝΑ μετράει...Πρώτο θέμα παντού στα Πολωνικά κανάλια η κακομοιριά με τα ATMS και τα super markets!! Πρώτο θέμα θυμάμαι για 10 μέρες...Εκεί ήμουν και τα ζούσα...Άντε μετά από αυτή την διαφήμιση να πηδήξεις λέγοντας στην άλλη θα σε πάρω Ελλάδα..

Τον φίλο πιο πάνω δεν το αμφισβητώ, προσωπικά όμως εγώ μισθό πληροφορικής κάτω από 1000 ευρώ Βαρσοβία έτος 2015 δεν έχω συναντήσει. Στην DELL ξέρω πως παίρνουν τα παιδάκια (24-26) γύρω στα 1100 απλά για επισκευές υπολογιστών (συναρμολόγηση κλπ).

Αυτούς που έκανα παρέα παίρνουν πολύ παραπάνω γιατί έχουν καλύτερες θέσεις αλλά και μεγαλύτερη ηλικία (Microsoft, Intel στο γκτάνσκ). Αν και έχω περιπτώσεις μικρών 23 φίλος μου Ούγγρος που βγάζει τώρα 1800 σε software house μικρό Πολωνικό. Και έφυγε από την microsoft στην Βαρσοβία γιατί του δίναν 1400. Αλλά ήταν 22 τότε και του έλεγα χέσε με ρε στην ηλικία σου είναι άπειρα λεφτά μη μιλάς καν!! Αυτά δεν είναι θεωρίες ακόμα μιλάω μαζί τους.

Για εκτός πληροφορικής δεν ξέρω..Αλλά εκεί πάς ούτως άλλως μόνο για Τεχνολογία η για property investment..
αυτη η ταση να τα βλεπουν οσοι πανε εξω για δουλεια καλυτερα και πιο αισιοδοξα και περνουν στο λαιμο τους ανθρωπους μονο σε ελληνες το εχω συναντησει.....και για να τελειωνουμε μια και καλη σε αυτην την ευρω και κυριως πολωνολαγνεια οπου η υπερβολη θα την κανει λιγο καλυτερη κι απο το την ιαπωνια εκτος οτι ειναι προσωρινη....και το μπουμ θα ειναι μεγαλο ....στην καλυτερη προβλεψη να μπουν σε κατα κεφαλη εισοδημα στην πρωτη 50αδα παγκοσμιος η πολωνια ειναι το 2020 κι αυτο στην 50η θεση...σιλικον βαλευ την παρουσιαζετε την πολωνια ενα βημα παραπανω κιολας
οτι κακο κανει ο κμαν φιλε μου που θα φαει κανας κακομοιρης μπουφλες αν τον ακουσει καποιος το ιδιο κανεις κι εσυ οπου λες για μισθους μονο σε ενα μικρο κομματι του εργασιακου δυναμικου οπου οι υψηλομισθοι δεν ειναι καν πολωνοι

σαν να παει καποιος μυκονο καλοκαιρι και συγκεκριμενα στο ναμμος αι να γυρισει πισω και να λεει πραγματα που δεν ισχιουν καθολικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτη η ταση να τα βλεπουν οσοι πανε εξω για δουλεια καλυτερα και πιο αισιοδοξα και περνουν στο λαιμο τους ανθρωπους μονο σε ελληνες το εχω συναντησει.....και για να τελειωνουμε μια και καλη σε αυτην την ευρω και κυριως πολωνολαγνεια οπου η υπερβολη θα την κανει λιγο καλυτερη κι απο το την ιαπωνια εκτος οτι ειναι προσωρινη....και το μπουμ θα ειναι μεγαλο ....στην καλυτερη προβλεψη να μπουν σε κατα κεφαλη εισοδημα στην πρωτη 50αδα παγκοσμιος η πολωνια ειναι το 2020 κι αυτο στην 50η θεση...σιλικον βαλευ την παρουσιαζετε την πολωνια ενα βημα παραπανω κιολας
οτι κακο κανει ο κμαν φιλε μου που θα φαει κανας κακομοιρης μπουφλες αν τον ακουσει καποιος το ιδιο κανεις κι εσυ οπου λες για μισθους μονο σε ενα μικρο κομματι του εργασιακου δυναμικου οπου οι υψηλομισθοι δεν ειναι καν πολωνοι

σαν να παει καποιος μυκονο καλοκαιρι και συγκεκριμενα στο ναμμος αι να γυρισει πισω και να λεει πραγματα που δεν ισχιουν καθολικα

Τι κακό κάνω εγώ?Ο Βαλκάνιος με άκουσε πήγε Πολωνία,Τσεχία γάμησε.Ο Γκλοκ με άκουσε πήγε Πολωνία γάμησε.Οταν δε με άκουσε και πήγε Λβωφ δε γάμησε.
Αυτά που λέω είναι σωστά στη λεπτομέρεια δηλαδή ένα προς ένα.Δεν έχει σημασία το γενικό πλαίσιο αλλά οι λεπτομέρειες.Αυτά που λέει ο Dr. Love ένα προς ένα είναι όλα λάθος απλά το πλαίσιο είναι σωστό.
Εγώ λέω ακριβώς ανάλογα με μπάτζετ σε ποιες πόλεις να πάει κάποιος,σε ποια μαγαζιά τι ώρα και τι να κάνει ακριβώς.Είναι τελείως τσελεμεντές.Δε λέω γενικολογίες.
Απλά δεν κολλάει το πλαίσιο για αυτό μερικοί φρικάρουνε.

Πάρε ας πούμε μία μία τις προτάσεις του Dr. Love:
1.Οι Ουκρανέζες δε γαμιούνται ποτέ τζάμπα-λάθος
2.Οι Πολωνέζες δεν τα τρώνε ποτέ-λάθος
3.Σαν τουρίστας δεν έχεις καμιά πιθανότητα να γαμήσεις Πολωνία-λάθος
4.Στην Πολωνία τα εισοδήματα είναι υψηλά-λάθος
5.Οι νέες Ελληνίδες είναι πολύ ανώτερες εμφανισιακά από τις νέες Τσέχες και Πολωνές-λάθος
Είναι όλα λάθος.Απλά ο τρόπος που τα λέει σε κάνει να τα πιστεύεις και το πλαίσιο.Εγώ γράφω τελείως brutal,χύμα την αλήθεια οπότε λένε τι βλάκας είναι αυτός ενώ εμένα στα αρχίδια μου τα γράφω όπως ακριβώς είναι χωρίς διπλωματίες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Είσαι εκτός ουσίας!!
Η συζήτηση γίνεται στο που να πάω να παίρνω ένα αξιοπρεπή μισθό (για τα δεδομένα της χώρας-που Πολωνία σαν ξένος θα πάρεις - στα αρχίδια μας τι κάνουν οι Πολωνοί) και ταυτόχρονα να έχει γυναίκες και διασκέδαση!! Για αυτό γίνεται η συζήτηση εδώ!! Αυτό ξεχνάς ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και την διασκέδαση!!!

Δεν θα συγκριθεί ποτέ η Βαρσοβία με τις Βρυξέλλες ή το Λουξεμβούργο!! Αλλά στις Βρυξέλες θα τρώς απλά σοκολάτες και θα πέφτεις για ύπνο!! Όσοι είμαστε εδώ έχουμε την αρρώστια της ΚΑΒΛΑΣ...Για αυτο ψάχνουμε που αξίζει να είσαι με βάση μια αξιοπρεπή ζωή οικονομικά και διασκέδαση!

Επίσης για την αγάπη Πολωνία που λές, ξεχνάς οτι εγώ έφυγα γιατί είδα πως ενώ άρχισε να ανεβαίνει ο μισθός άρχισε να χαλάει κατά πολύ το θέμα της Γυναίκας και της Διασκέδασης!! Καθημερίνες δεν έβρισκες clubs με κόσμο!! Οπότε τι να κάτσω για καριέρα?Χέστηκα..Αμα είναι πάω Γερμανία η Βέλγιο..Τώρα μελετάω που αξίζει να την κάνω πάλι τέλος του έτους..Οπότε άκυρο το επιχείρημα της Πολωνολαγνείας γιατι έγω ζόυσα εκέι δεν  γραφω απλά θεωρίες και σηκώθηκα και έφυγα!!

Και κανείς δεν θα πάει επειδή θα του πεί κάποιος πηγαινε..Προφανώς θα βρεί δουλειά πρώτα και μετά θα πάει!! Πληροφορίκη,τράπεζες και investement πάιζει πολύ ..Επιπλέον όποιως διαβάζει το θέμα της Πολωνίας έγραφα μόνιμα να μην πάει ο κόσμος...Γιατί όπως είπαμε το μουνί καταρρέει...Οπότε για δουλειά αν και σίγουρα θα βρεί στην πληροφορική στο θέμα γυναίκας δεν έχει δυναμική!

Οικονομικές αναλύσεις δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει..Την άνοδο δεν την γράφω εγώ υπάρχει και την αποτυπώνουν όλοι οι δείκτες και οι αναλύσεις..αν πέσουν εξώ είναι άλλο θέμα!!

Το δέυτερο αν έισαι πληροφορικός θα έπρεπε να το γνωρίζεις!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

''5.Η Πολωνία θα αναδειχθεί σε ηγετική δύναμη στην Ευρώπη

Τη θέση της Γερμανίας σε όρους οικονομικής ανάπτυξης αλλά και πολιτικής επιρροής θα καταλάβει η Πολωνία.''

Δε χρειάζεται να διαβάσει κανείς παραπάνω για να καταλάβει οτι το άρθρο είναι ένα αστείο.

Το πρόβλημα του να γαμάς και ταυτόχρονα να κονομάς στην ανατολική Ευρώπη δεν έχει λυθεί από κανένα Δυτικό τα τελευταία 30 χρόνια.
Το πιο έξυπνο που έχουν σκεφτεί είναι να αγοράζουν διαμερίσματα και να τα νοικιάζουν.Φέξε μου και γλίστρησε δηλαδή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι κακό κάνω εγώ?Ο Βαλκάνιος με άκουσε πήγε Πολωνία,Τσεχία γάμησε.Ο Γκλοκ με άκουσε πήγε Πολωνία γάμησε.Οταν δε με άκουσε και πήγε Λβωφ δε γάμησε.
Αυτά που λέω είναι σωστά στη λεπτομέρεια δηλαδή ένα προς ένα.Δεν έχει σημασία το γενικό πλαίσι....
...
ς και Πολωνές-λάθος
Είναι όλα λάθος.Απλά ο τρόπος που τα λέει σε κάνει να τα πιστεύεις και το πλαίσιο.Εγώ γράφω τελείως brutal,χύμα την αλήθεια οπότε λένε τι βλάκας είναι αυτός ενώ εμένα στα αρχίδια μου τα γράφω όπως ακριβώς είναι χωρίς διπλωματίες.

Αρχηγέ,εγώ γάμησα εφαρμόζοντας τις οδηγίες σου περί υπεροχής και επιβολής στο χώρο, :grin:
γιατί είμαι 1.90 άνθρωπος και έχω αυτοπεποίθηση και πάλι Κρακοβία παρά λίγο να τις μαζέψω
για τα μάτια μιας γκόμενας.

Όταν εσύ γράφεις για "παθητικούς Σλάβους" που δεν αντιδρούν,όταν γράφεις ότι ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού σπονσοράρεται,δε νομίζεις ότι υπάρχει κίνδυνος για τον μέσο αναγνώστη;
Ας πούμε ότι εγώ δε φοβάμαι το ξύλο και εσένα κόβει το μάτι σου ποιες σπονσοράρονται σε ένα μαγαζί.
Το μέσο μέλος θα διαβάσει περί βαλκάνιας υπεροχής :grin:(άσχετα που απλά μας έχουν ένα σκαλάκι πάνω από τα μουσλίμια),θα διαβάσει ότι όλοι οι άλλοι είναι φλώροι και αδερφές,ότι οι Πολωνές είναι στην πλειοψηφία τους πουτάνες,αλλά όταν θα του φορέσουν καμιά ντισκομπάλα στο κεφάλι,
εσύ και εγώ θα είμαστε μακριά.. :grin:

Τα υπερπουτσαριλίκια που γράφεις,πρέπει κανείς να μπορεί να τα εφαρμόσει.
Και μόνο Πολωνία,όχι Τσεχία..
Τσεχία προσεγγίζεις αλλιώς,δεν έχουν τόσο ζωώδη ένστικτα οι γκόμενες.

''5.Η Πολωνία θα αναδειχθεί σε ηγετική δύναμη στην Ευρώπη

Τη θέση της Γερμανίας σε όρους οικονομικής ανάπτυξης αλλά και πολιτικής επιρροής θα καταλάβει η Πολωνία.''

Δε χρειάζεται να διαβάσει κανείς παραπάνω για να καταλάβει οτι το άρθρο είναι ένα αστείο.

Για λίγα δευτερόλεπτα δεν πρόλαβα να παραθέσω το ίδιο πράγμα.
Τύποι,αυτό που γράφει το άρθρο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ,όπως και ποτέ
δεν έγινε στο παρελθόν.
Οι Πολωνοί είναι ιστορικά,τα πουτανάκια της περιοχής και κανένας ποτέ δε τους λογάριασε.
Οι Γερμανοί κουμαντάρουν όλη την Ευρώπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom