Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στις γυναίκες εκ φύσεως αρέσει το sex..Απλά κάποιες κοινωνίες προσπαθούν να τις περιορίσουν στο να μην το απολαμβάνουν..Το θέμα είναι μόλις βρεθεί η ευκαιρία και αρχίσετε να τρίβεστε το λογικό είναι να ανάβει και ας μην σου κάτσει τελικά..Το νιώθεις όμως πάνω στο χαμούρεμα..

Από όσες φυλές έχω κάνει κάτι οι Ουκρανέζες είναι οι μόνες που δεν ανάβαν..Εντελώς όμως σαν αγγούρια!!! Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω...Είναι σαν να έχουν πατήσει ένα διακόπτη και να έχουν αποσυνδέσει την ανάγκη για σωματική επαφή..Με τα λεφτά δεν έχω δοκιμασει να τις πάω κρεβάτι (που σίγουρα όμως πάνε αφου στο λένε στα ισα) αλλά και εκεί σαν αγγούρια θα είναι λογικά αφου δεν το απολαμβάνουν. Για μένα οι Ουκρανέζες αποτελούν παράδειγμα για ψυχοσωματική και κοινωνική έρευνα...Πως κατάφεραν να μην αισθάνονται τίποτα και να νοιάζονται σαν robots μόνο για το χρήμα..

Κάνοντας πάνω απο δεκαετια το hobby του love-τουρισμόυ η Ουκρανία ( για να είμαι πιο δίκαιος το Κίεβο) είναι η μόνη πόλη που έχει τοσο τεράστιο ποσοστό ωραίων γυναικών αλλά με μηδένικο σχεδόν αποτέλεσμα..

Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω για Ρωσσίδες..Προσωπικά έχω πολύ καλές αναμνήσεις απο Ρωσσίδες. Και καλό sex και ερωτευόντουσαν σε βαθμό που δεν τις ξεφορτωνόσουν έυκολα..Δεν ένιωσα ποτέ εκμετάλευση απο Ρωσσίδα κάτι που στην Ουκρανία είναι πλέον ψωμοτύρι!!! Δηλαδή τσαντίζομαι πόσο γελοία είναι η γκόμενα να βγαίνει ραντεβού απο το δίκτυο απλά και μόνο για να πιεί τσάμπα ένα καφε και να φάει μια pizza!!! Πόσο κατάντια πια!!!ελεος...

Η Ρωσσίδα δεν θα το κάνει αυτό...Μπορεί κάποιες να ψάχνουν τον λεφτά αλλά δεν νομίζω να ξεπέφτουν τόσο χαμηλά..Η τουλάχιστον βρίσκεις Ρωσσίδες που να σε ερωτευτούν..Ουκρανέζα πλέον με αυτά που έχω ζήσει τουλάχιστον στο Κίεβο το θεωρώ πολύ δύσκολο..

Πάλι Μάρτη εκεί θα είμαι για πάνω απο 10 μέρες για δουλεία και θα γράψω...

Ειναι αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Φίλος..Βγήκε με μια γα καφέ και του λέει στο τέλος..Θα μου δώσεις λεφτά για ταξί?!!!!!!!!!

Αυτό ότι και να μου πείτε δεν συμβαίνει σε καμία χωρα στον υφήλιο!!! Ενα απλό ραντεβού για καφέ χωρίς τίποτα να σου πει δώσε μου λεφτά για ταξί!!!ΜΟΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ρωσίδες τρώνε χοντρό χρήμα και θεωρούν τις Ουκρανές θεόχαζες που πηδιούνται με πασατέμπο και χαρτζηλίκια.
Οι Ρωσίδες δε ζητάνε κινητά όπως οι Ουκρανές αλλά αυτοκίνητα,σπίτια,χρυσαφικά,γούνες κτλ.
Βέβαια μια Ουκρανή στερείται κλάσεως απλά δεν μπορεί να κάνει το παίγνιο και να πάρει τα πράγματα που καταφέρνει μια Ρωσίδα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ τα τελευτάια 2 χρόνια έχω γνωρίσει 7 Ρωσσίδες μου κάτσανε οι 6  χωρίς ούτε ένα ευρώ και χωρίς να έχω γενικά χρήματα..Η 7η με παράτησε γιατί είχαμε βγεί για καφέ στην Αθήνα και λέει πως κοίταζα την σερβιτόρα (που το καταλάβε η καρίολα) οπότε δεν είμαι αυτο που έψαχνε τον πραγματικό έρωτα και μαλακίες!!!  Απο τις 6 οι 4 (και κυρίως οι 2) με κυνήγαν με συνεχόμενα μήνηματα και πίεση οπότε αναγκάστηκα να βαρέσω πλήρη εξαφάνιση.

Ουκρανέζες έχω γνωρίσει περίπου 30+ τα τελευταία 3 χρόνια (και Κίεβο και Ελλάδα) έχω καταφέρει απλά να χαμουρέψω 2-3..Πήδημα μηδέν!!!..

Αυτά απο πρσωπική εμπειρία.Εξάλλου ο καθένας προσωπικά τα βλέπει και τα καταθέτει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν έρχομαι στα λόγια σου Kman όποιος διαβάσει τα Posts μου τα τελευταία χρόνια ΠΟΤΕ δεν έχω γράψει για Ουκρανία πέρα απο ότι είναι πουτάνες με λεφτά ή αλλιώς ανέραστες!!

Μην μπλέκεις τη  Πολωνια σε αυτό το παιχνίδι...Δεν υπάρχει κάποιος που ξέρει την Πολωνία καλύτερα απο μένα και η παραμικρή σύγκριση με Ουκρανία είναι άνευ νοήματος...Καμία απολύτως ομοιότητα σε οποιοδήποτε επίπεδο..

Ουκρανια=εκτός ΕΕ προς Ρωσσιά ας το αρνιούνται (Ρώσσικα μιλάνε εξάλλου)-> Πολωνια=ΕΕ πιο κοντά στην Γερμανία κυρίως προς τα Δυτικά..Εξάλου Γερμανικές πόλεις ήταν το wroclaw,poznan κλπ και πλήρης μίσος προς Ρώσσους!!
Ουκρανία= Κατεστραμένη χωρα -> Πολώνία = η πιο αναπτυσόμμενη χώρα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, πλέον αιώνες μπροστά απο Ελλάδα
Ουκρανία= Ορθόδοξες -> Πολωνία = καθολικές σε τραγικό/αρρωστημένο/ενοχλητικό βαθμό
Ουκρανία = Πορνεία στο 65% -> Πολωνία = Πορνεία ούτε στο 1% και κρυφά μόνο απο sites (ούτε καν στα μαγαζία)
Ουκρανία= Μουνάρες -> Πολωνία= επι το πλείστον μπάζα με φάτσες ότι να ναι
Ουκρανία= Πηδάς με λεφτά αλλά λογικά μυαλα -> Πολωνία=Πηδάς χωρίς λεφτά,ούτε καν κερνάς αλλά ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ μυαλά σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχουν κανόνες και δεν τις αντέχεις.
Ουκρανία=Καρίολες και πουτάνες απο κούνια -> Πολωνία= Η νέα γενία έχει πολύ υψηλή παιδεία και αρχές απο το σπίτι (πάιζει ρόλο και ο καθολικισμός και σε αυτό) για αυτό ποτε δεν πουλάνε το μουνί τους για τα λεφτά. Το να έχω βγάλει πάνω απο 300 Πολωνέζες ραντεβού και να μην έχω πληρώσει ποτέ σημαίνει κάτι..Όταν στις 50-60 Ουκρανέζες που έχω βγάλει θέλαν κέρασμα το 100%..Ναι απο το 0% των Πολονέζων στο 100% στις Ουκρανέζες..Αριθμοί που δεν σηκώνουν παραπάνω ανάλυση.

Θα συμφωνήσω σε κάτι που έγραψες κατα 100%..Το να βγάζεις ραντεβού Ουκρανία είναι πανεύκολο το να της πηδήξεις όμως όχι..Έχουν αποσυνδέσει το συανίσθημα απο το sex όπως είπες...Σε αυτό συμφωνω...Είναι αυτό που έγραψα ΑΚΑΒΛΕΣ...

Και όμως οι Ουκρανέζες γενετικά είναι πιο κοντά στις Πολωνές από οποιαδήποτε άλλη φυλή.Και οι Πολωνέζες το ίδιο γενετικά είναι ξαδέρφες των Ουκρανέζων.Αφού συμβιώνανε για χιλιετίες στις ίδιες πόλεις ζούσανε άπειρες επιμιξίες.
Ολα ίδια νοοτροπία,μουσική,φαγητά ειδικά η δυτική Ουκρανία έχει και ίδια αρχιτεκτονική.Ο τρόπος σκέψης ακριβώς ο ίδιος.Η μόνη διαφορά είναι στη θρησκεία.
Απλά λόγω ΕΕ πήρε μπρος η πολωνική οικονομία ενώ η ουκρανική ειδικά με τον πόλεμο βούλιαξε.Ας έβγαζαν οι Πολωνές όσα οι Ουκρανές και οι Ουκρανές όσα βγάζουν οι Πολωνές τώρα και θα βλέπαμε τι θα έλεγες.
Οι φτωχές Πολωνέζες με στάτους Ουκρανέζων ψάχνουν τους σπόνσορες με το κυάλι.Στις διακοπές πάντα οι Πολωνές πηδιούνται ευκολότερα από τις Ουκρανές αφού οι πληθυσμοί έχουν εισοδήματα που τους επιτρέπουν διακοπές.
Εχω σπονσοράρει πάνω από 30 Πολωνέζες οπότε κάτι ξέρω.Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά όσο νομίζετε.
Και οι Πολωνές και οι Ουκρανές όταν αντιληφθούν οτι πέφτει κασέρι σου φέρνουν όλες τις φίλες,τις ξαδέρφες τους και συγγενείς τους να γαμήσεις.Το ίδιο κάνουν και οι Ρωσίδες για αυτό καταλήγεις αναπόφευκτα με χαρέμια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα έχουμε χιλιοαναλύσει δεν θα συμφωνήσουμε ποτε...Ουδεμία σχέση η Πολωνέζα με την Ουκρανέζα ανεξάρτητα χρημάτων..
Η θεωρία του Σλαβισμού είναι για γέλια..Οτι και καλά Σλάβοι άρα τα ίδια!!

Και η μισή Πελλοπόνησος σλάβοι είναι (και εγώ με μπλέ μάτια είμαι και ξέρω πως έχω σλάβικες ρίζες λογικά)...Τι σημάινει αυτο? Όπου ζεί και μεγαλώνει καθένας και ότι διαπαιδαγώγηση πέρνει απο το σπίτι..

Η κουλτούρα,η θρησκέια,ο χαρακτήρας των δύο φυλών δεν έχει καμία σύγκριση..

Οι πολωνέζες είναι θεότρελες στον χαρακτήρα..Οι Ουκρανέζες δεν είναι!! Οι πολωνέζες όμως είναι τίμιες!!! Οι Ουκρανέζες είναι ΠΟΡΝΕΣ..

Η Πολωνέζα αν την καταφέρεις να την πάς κρεβάτι (με μάχη πάνω στον τρελό της χαρακτηρα) τρελένεται για sex..Οι Ουκρανέζες είναι αγγούρια όρθια!!

Η πολωνέζα ανεξάρτητα τη γράφεται ειναι ψιλο-μπαζάκι..Η Ουκρανέζα είναι Μουνάρα..

Ότι σπονοραρεις 30 Πολωνέζες δεν σημάινει τίποτα!! Ασφαλώς θα υπάρχουν πουτάνες όπως και στην Ελλάδα αλλά είναι ελαχιστότατο το ποσοστό..Πως σου ακούγεται πως εγώ 17 μήνες εκεί δεν συνάντησα πουτάνα ΠΟΥΘΕΝΑ..Και σε 10 μέρες Κίεβο με πλησίασαν δεκάδες...Τι να συγκρίνουμε τώρα.

Μην λέμε τα ίδια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα έχουμε χιλιοαναλύσει δεν θα συμφωνήσουμε ποτε...Ουδεμία σχέση η Πολωνέζα με την Ουκρανέζα ανεξάρτητα χρημάτων..
Η θεωρία του Σλαβισμού είναι για γέλια..Οτι και καλά Σλάβοι άρα τα ίδια!!

Και η μισή Πελλοπόνησος σλάβοι είναι (και εγώ με μπλέ μάτια είμαι και ξέρω πως έχω σλάβικες ρίζες λογικά)...Τι σημάινει αυτο? Όπου ζεί και μεγαλώνει καθένας και ότι διαπαιδαγώγηση πέρνει απο το σπίτι..

Η κουλτούρα,η θρησκέια,ο χαρακτήρας των δύο φυλών δεν έχει καμία σύγκριση..

Οι πολωνέζες είναι θεότρελες στον χαρακτήρα..Οι Ουκρανέζες δεν είναι!! Οι πολωνέζες όμως είναι τίμιες!!! Οι Ουκρανέζες είναι ΠΟΡΝΕΣ..

Η Πολωνέζα αν την καταφέρεις να την πάς κρεβάτι (με μάχη πάνω στον τρελό της χαρακτηρα) τρελένεται για sex..Οι Ουκρανέζες είναι αγγούρια όρθια!!

Η πολωνέζα ανεξάρτητα τη γράφεται ειναι ψιλο-μπαζάκι..Η Ουκρανέζα είναι Μουνάρα..

Μην λέμε τα ίδια

Οι Πολωνέζες τίμιες.Ελεος ρε συ.
Το τι πουστιές και αρχιδιλίκια κάνουν πίσω από την πλάτη σου δε λέγεται.Μυστικοπαθείς στο έπακρο έχουν πάντα ατζέντα και δουλεύουν ταυτόχρονα πολλούς άντρες.Μπορώ να πω οι πιο σιχαμερές είναι οι Πολωνέζες όσες φορές είδα κινητά ήταν εμετός.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τίμιες στο να πληρώνονται!!! όχι αν πηδιούνται με άλλους!!!

Μου έχει πέσει 50ευρω στην Πολωνια σε club και έχουν τρέξει δυο κοπέλες να το σηκώσουν με κυνήγησαν έξω να μου το δώσουν!!!

Ζήσε κάτι τέτοιο στο Κίεβο..

Μην τα μηδενίζεις ολα..Ξέρεις αν όντως πηγαίνεις Πολωνία πως είναι καθαροί άνθρωποι..

Έχουν άλλα θέματα οι Πολωνεζες στο μυαλό!! Αλλα εγώ πάντα θα το λέω...Τίμιες..

Μην μπερδέυεις το γαμήσι...Και εδώ Ελλάδα όλες οι παντρεμένες πηδιούνται..Που να δέις τι βλέπω έδω στην δουλεία μου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δυο παντρεμένες Πολωνέζες στο κρεβάτι μου(τότε αρραβωνιασμένες) στέλνουν μηνύματα στους αρραβωνιαστικούς.

ckdVdP.jpg

Εχω ξεκωλιάσει αρκετές παντρεμένες Πολωνές.Η πλάκα είναι τα βρισίδια που ρίχνουν στους άντρες τους τους βγάζουν μπροστά οτι τις απατούν.

Εδώ δύο Ρωσίδες που γαμούσα μαζί στην Κω όπου είχαν πάει διακοπές.Βγήκα με τη μία και μου έφερε τη φίλη στο ραντεβού.Στο τέλος μου λέει αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί σου τριολέ.Εχεις ξανακάνει?-Ναι,λέω εγώ.-Πρώτα όμως θα μας αγοράσεις από ένα φόρεμα στα μαγαζιά.Τελικά αγόρασαν δύο φορέματα η καθεμία και πλήρωσα και μια σαμπάνια.

NcA4cr.jpg

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα  εμεισ σε ξερουμε χαχαχαχαχ.ημουν σωστοσ με την διαγωση που εκανα πριν καιρο.φανταζεσαι οτι οι πουτανεσ ειναι παντρεμενεσ που απατησαν τον αντρα τους με τον βαλκανιο πουτσαρα και αντι με πελατεσ αλλα ραντεβου στελνουν μυνηματα στον αντρα τους θα αργησουν στην δουλεια χαχαχαχα.παντως ειναι οραια καβλωτικη φαντασιωση.ειχα και εγω πολλεσ τετειεσ χαχαχαχ.αν μιλα μια πουτανα στο μπαρ με καπειον και μετα αυτη παει με τον αρχοντα φαντασιωνεται οτι την πηρε απο τον αντρα της χαχαχαχαχ.αρχοντα εισαι απαιχτοσ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν υπάρχει έστω και κάποιος εδω μέσα που διαβάζει kman και πιστεύει αυτές τις ιστορίες τι να πώ πραγματικά!! No comments!!

Του την πέσανε Ρωσσίδες και Πολωνέζες για Παρτούζες...Και μετά γεννήθηκε ο ΑΛΛΑΧ!!!

Γιατί δεν λές kman απλά την αλήθεια..Είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ παραγγελία απο internet!! Απλά kman φτιαχνει μια φαντασίωση πως είναι normal γκομενες, παντρεμενες και αποφασίζουν να κάνουν παρτουζίτσα έτσι για χαβαλέ με τον Βαλκάνιο Ψωλαρέο!!!

Αν κάνετε αυτά που λεώ παίζει να πηδήξετε και τίποτα έξω στα κρύα..Άμα πιστέυεται φαντασιώσεις kman θα χρειαστεί απλά πολύ μετρητό!!!

Αν σώνηκε καλά θέλετε να παίξετε με Ουκρανία σας συστήνω να μην κυνηγήσετε νύχτα..Εγώ έδωσα πολύ σημασία στην νύχτα γνωριμίες εκέι στα clubs και βγήκαν μούφα!!!! Οι γκόμενες απλά θέλαν ποτά τσάμπα ή πληρωμένες που σου ζητούσαν στο καπάκι λεφτά!!

Η μόνη ελπίδα είναι να φερθείτε ως εξής..1 μήνα πριν πάτε παίξτε με badoo και με Tinder και το το πρώτο τριήμερο βγάλτε πάρα πολλά ραντεβού (to 90% θα είναι άκυρες).. .Θα χάσετε λεφτό σε φαγητά καφέδες αλλά θα πρέπει με εμπειρία να κόψετε πια απο αυτή δείχνει κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον και σας αρέσει ταυτόχρονα.

Αν βρείτε στοχέυστε μόνο σε αυτή maximum σε δύο γκόμενες !!! Μην βγαίνετε με άλλες γιατί το πρόβήμα της Ουκρανίας είναι πως έχει τόσα πολλά έυκολα ραντεβού αλλά με τόσο μικρό αποτέλεσμα που αποπροσανατολίζεσαι πλήρως και στο τέλος μένεις με το πουλί στο χέρι..Αν έχετε κάνει την σωστή επιλογή (που είναι καθαρά θέμα εμπειρίας εκτίμησης) μπορεί και να το πάρετε το flag με τύχη. Πάντα μιλάμε για ένα ταξίδι 7-10 ημερών max..

Γενικά πάντως δεν ξέρω ποσο αξίζει..Αν όμως αναλογιστεί κανείς το φτηνό φαί,ποτό (μπουκάλι νύχτα 12-15 ευρώ), βόλτα,μια καινούρια χώρα κλπ..Σαν βόλτα δεν είναι άσχημα..Αν το δεί κάποιος με αυτη την λογική..Πάω για χαβαλέ και αν κάτσει έκατσε!!! Κυρίως αυτοί που δεν έχουν ξαναπάει..Για τους άλλους πιστέυω Λιθουανία είναι πολύ καλυτερη επιλογη...Αλλά θα πρέπει να ξαναπάω να έχω καθαρή εικόνα στο Vilnius..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν υπάρχει έστω και κάποιος εδω μέσα που διαβάζει kman και πιστεύει αυτές τις ιστορίες τι να πώ πραγματικά!! No comments!!

Του την πέσανε Ρωσσίδες και Πολωνέζες για Παρτούζες...Και μετά γεννήθηκε ο ΑΛΛΑΧ!!!

Γιατί δεν λές kman απλά την αλήθεια..Είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ παραγγελία απο internet!! Απλά kman φτιαχνει μια φαντασίωση πως είναι normal γκομενες, παντρεμενες και αποφασίζουν να κάνουν παρτουζίτσα έτσι για χαβαλέ με τον Βαλκάνιο Ψωλαρέο!!!

Ψυχραμία,εδώ μέσα υπάρχει παλιό μάλιστα μέλος,που πιστεύει τον Σώρρα :grin:

Επειδή ο kman έχει ξαναpostάρει αυτή τη φωτό,αν θυμάμαι καλά ήταν σπονσορέτες-ρουφοκαυλέτες που γνώριζε στην Αθήνα.
Έχει πει ότι τις καμάκωσε; :think:

Όποιος διαβάζει kman πρέπει να ξέρει τι να κρατάει και τι όχι.
Αν τώρα βρεθεί κάποιος αρκετά ηλίθιος να πάει να κάνει το σύστημα "διπλή τανάλια" :grin:
και να μπλοκάρει γκόμενες σε σοκάκια,ας το κάνει..
Ή τα δόντια του στο πάτωμα θα ψάχνει ή στο τμήμα θα καταλήξει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αν κάνετε αυτά που λεώ παίζει να πηδήξετε και τίποτα έξω στα κρύα..Άμα πιστέυεται φαντασιώσεις kman θα χρειαστεί απλά πολύ μετρητό!!!

Αυτές στο δρόμο τις γνώρισα.Η μία μου έφερε άλλες εφτά συγγενείς και φίλες στο κρεβάτι και τώρα με έχει κονιάσει με την ξαδέρφη της σε χωριό στην Πολωνία που παρακαλάει να τη γαμήσω.Ολες φυσικά ψάχνανε pomoc(βοήθεια) γιατί ως γνωστό οι Πολωνέζες δεν είναι finansowo niezalozne(οικονομικά ανεξάρτητες).
Η κλασσική ατάκα είναι:Pomozes mi?(θα με βοηθήσεις?).Szukam faceta do ktorej moge liczyc(ψάχνω άντρα στον οποίο μπορώ να στηρίζομαι).Και φυσικά απάντηση Napewno kochanie bede ciebie pomogac(φυσικά μωρό μου θα σε βοηθήσω).
Ταυτόχρονα είχα άλλη Πολωνέζα 180 που ζητούσε τακτικά δώρα και σπονσοράριζα αυτή 186 ύψος από την πολωνική επαρχία.

TV4aUj.jpg

Κάποια στιγμή είχα 4 Πολωνέζες ταυτόχρονα μία στο διαμέρισμα και 3 σε γειτονικά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και έτρεχα έγκαυλος να προλάβω.Μόλις έμπαινα τον έδινα μπούκι.
Αλλες φορές τις γαμούσα διαδοχικά στο διαμέρισμα έφευγε η μία μετά έρχονταν οι άλλες δύο μετά η άλλη κτλ.
Ημουνα βέβαια τότε 5 χρόνια μικρότερος δηλαδή 37.Αλλα εμφανισιακά δεδομένα άλλες αντοχές.
Τώρα είναι όλες παντρεμένες με παιδιά δεν μπορώ να βάλω φωτό με πρόσωπα γιατί θα τις εκθέσω.

Εμένα το σπονσοριλίκι μου το έμαθαν οι Ουκρανές και μετά το εφάρμοσα με εξαιρετική επιτυχία σε Τσέχες και Πολωνές.Είναι να βρεις το κουμπί τους.Π.χ. έβγαινα με Τσέχες και ενώ όλα πήγαιναν καλά δεν έπεφτε πούτσος.Μου λέγανε οτι θέλουν δυο μήνες γνωριμία κτλ.Μετά που άρχισε να πέφτει το ρευστό και οι κοινές διακοπές άνοιγαν τα πόδια σε dt.
Οι Πολωνέζες δίνουν πρώτα μία πρόγευση τζάμπα για να κολλήσεις και μετά ζητάνε συστηματικά δαπάνες για κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη.
Μπορεί να βάλω και φωτό από την ξανθιά,180 αυτή δούλευε αρκετούς.Αλλά γενικά καλά φέρθηκαν αν και τρελιάρες.
Kazda Polka jest szalona(όλες οι Πολωνέζες είναι τρελλές μου λέγανε).Εγώ τις είχα για πλάκα αλλά οι Ελληνες κολλάγανε απειλούσανε κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ψυχραμία,εδώ μέσα υπάρχει παλιό μάλιστα μέλος,που πιστεύει τον Σώρρα :grin:

Επειδή ο kman έχει ξαναpostάρει αυτή τη φωτό,αν θυμάμαι καλά ήταν σπονσορέτες-ρουφοκαυλέτες που γνώριζε στην Αθήνα.
Έχει πει ότι τις καμάκωσε; :think:

Όποιος διαβάζει kman πρέπει να ξέρει τι να κρατάει και τι όχι.
Αν τώρα βρεθεί κάποιος αρκετά ηλίθιος να πάει να κάνει το σύστημα "διπλή τανάλια" :grin:
και να μπλοκάρει γκόμενες σε σοκάκια,ας το κάνει..
Ή τα δόντια του στο πάτωμα θα ψάχνει ή στο τμήμα θα καταλήξει.

Το σύστημα διπλή τανάλια είναι φοβερό.Θυμάμαι το κάναμε 3 ώρες Λεπτοκαρυά και ψαρέψαμε δυο Πολωνές και δυο Τσέχες που αργότερα γαμήσαμε.Δεν ξέφευγε ούτε μύγα αρκεί να ελέγχεις δύο τετραγωνικά στην κεντρική διάβαση.
Θυμάμαι οι ντόπιοι θέλανε να μας σκοτώσουνε μας έριχναν κάτι βλέμματα του στυλ θα σε γαμήσω πούστη θα σε σκοτώσω κτλ.
Ειδικά στα νησιά μπορεί να σε απειλήσουνε.Αλλά σε πόλεις όπως το Πίλσεν κτλ το κάνεις χαλαρά κανένα πρόβλημα δε σου λέει τίποτα κανείς.Γενικά δε σε εμποδίζουνε στην ανατολική Ευρώπη το καμάκι θεωρείται φυσικό δικαίωμα.
Στην Ελλάδα άμα βγάλεις γκόμενα στο κλαμπ παίζει να σε πετάξουν έξω.Αν δούνε δηλαδή οτι έχεις επιτυχία διαμαρτύρονται οι ντόπιοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν σώνηκε καλά θέλετε να παίξετε με Ουκρανία σας συστήνω να μην κυνηγήσετε νύχτα..Εγώ έδωσα πολύ σημασία στην νύχτα γνωριμίες εκέι στα clubs και βγήκαν μούφα!!!! Οι γκόμενες απλά θέλαν ποτά τσάμπα ή πληρωμένες που σου ζητούσαν στο καπάκι λεφτά!!

Η μόνη ελπίδα είναι να φερθείτε ως εξής..1 μήνα πριν πάτε παίξτε με badoo και με Tinder και το το πρώτο τριήμερο βγάλτε πάρα πολλά ραντεβού (to 90% θα είναι άκυρες).. .Θα χάσετε λεφτό σε φαγητά καφέδες αλλά θα πρέπει με εμπειρία να κόψετε πια απο αυτή δείχνει κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον και σας αρέσει ταυτόχρονα.

Αν βρείτε στοχέυστε μόνο σε αυτή maximum σε δύο γκόμενες !!! Μην βγαίνετε με άλλες γιατί το πρόβήμα της Ουκρανίας είναι πως έχει τόσα πολλά έυκολα ραντεβού αλλά με τόσο μικρό αποτέλεσμα που αποπροσανατολίζεσαι πλήρως και στο τέλος μένεις με το πουλί στο χέρι..Αν έχετε κάνει την σωστή επιλογή (που είναι καθαρά θέμα εμπειρίας εκτίμησης) μπορεί και να το πάρετε το flag με τύχη. Πάντα μιλάμε για ένα ταξίδι 7-10 ημερών max..

Γενικά πάντως δεν ξέρω ποσο αξίζει..Αν όμως αναλογιστεί κανείς το φτηνό φαί,ποτό (μπουκάλι νύχτα 12-15 ευρώ), βόλτα,μια καινούρια χώρα κλπ..Σαν βόλτα δεν είναι άσχημα..Αν το δεί κάποιος με αυτη την λογική..Πάω για χαβαλέ και αν κάτσει έκατσε!!! Κυρίως αυτοί που δεν έχουν ξαναπάει..Για τους άλλους πιστέυω Λιθουανία είναι πολύ καλυτερη επιλογη...Αλλά θα πρέπει να ξαναπάω να έχω καθαρή εικόνα στο Vilnius..

Λάθος συμβουλή.Για να βγάλεις τζάμπα γκόμενα Ουκρανία χρειάζεται daygame ειδικά επαρχία.Πρέπει να λιώσεις σόλες.Πρέπει να περπατάς κανά δεκάωρο τη μέρα σε διαφορετικά σημεία για να μη σε πάρουν χαμπάρι να εντοπίζεις τους στόχους και να λειτουργείς ακαριαία.Είναι αρκετά επίπονο.
Το άλλο είναι στα κλαμπ όταν έχει ladies night και είναι γεμάτο γκόμενες με τρομερές αναλογίες ειδικά στην πίστα(π.χ. 30 γκόμενες να χορεύουνε και κανένας άντρας.Συμβαίνει συχνά Ουκρανία).Στα κλαμπ όμως πρέπει να κερνάς και συνήθως γνωρίζεις γκόμενες που θέλουν shopping την επόμενη ενώ τη μέρα στο δρόμο γνωρίζεις απλές κοπέλες που θέλουν έρωτες,δεσμούς κτλ.
Η άλλη δυνατότητα είναι να χτυπάς γκομενοπαρέες στο νυφοπάζαρο.Στις μικρές πόλεις το απόγευμα κυκλοφορούνε στην κεντρική πλατεία πάνω κάτω γυναικοπαρέες καλοντυμένες χαχανίζοντας και οι άντρες παρουσιάζουν όλα.Το 95% χυλοπιτιάζεται αλλά αν έχεις αξιόλογη παρουσία οι γκόμενες σε καλούν να τις κεράσεις στο μαγαζί της αρεσκείας τους και έτσι γίνεται το κοννέ.

Βέβαια εγώ τώρα τη μέρα με το μάτι του σπόνσορος πάλι σπονσορέτς γνωρίζω αλλά παλιά που δεν είχα λεφτά την πάλευα χωρίς μέσα.Χωρίς ρευστό μπορείς να γαμάς το πολύ μία φοιτήτρια ας πούμε 20 ετών 175 το τριήμερο αυτή είναι η αναλογία.Αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο κάποιος να έμπαινε στην ίδια ταλαιπωρία γιατί είναι τρομερά επίπονο το lifestyle.
Είναι όλα θέμα κλίμακος.Αν κάποιος έχει δύο φορές ανώτερη εμφάνιση από εμένα και καταβάλει την ίδια προσπάθεια θα γαμήσει διπλάσιες γκόμενες ή και τριπλάσιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα με τις Πολωνες είναι ότι παριστάνουν τις ερωτευμένες και σου πρήζουν τα αρχιδια αντί να ασχοληθούν με την ουσία.Οι Τσέχες και οι Ουκρανές είναι ρεαλίστριες ποτέ δε λένε είμαι ερωτευμένη μαζί σου και πίπες οπότε δεν περιπλέκουν τα πράγματα.Ούτε κλάματα στη μάπα σου ούτε υστερίες,ξερό γαμησι.Αν και οι Ουκρανές είναι όντως dysfunctional στα πρήζουν με τη συνεχή μιρλα.Οι Σλαβες είναι συνέχεια παραπονιαρες οι Πολωνέζες δε σταματούν να εξιστορούν τις ατυχίες τους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το σύστημα διπλή τανάλια είναι φοβερό.Θυμάμαι το κάναμε 3 ώρες Λεπτοκαρυά και ψαρέψαμε δυο Πολωνές και δυο Τσέχες που αργότερα γαμήσαμε.Δεν ξέφευγε ούτε μύγα αρκεί να ελέγχεις δύο τετραγωνικά στην κεντρική διάβαση.
Θυμάμαι οι ντόπιοι θέλανε να μας σκοτώσουνε μας έριχναν κάτι βλέμματα του στυλ θα σε γαμήσω πούστη θα σε σκοτώσω κτλ.
Ειδικά στα νησιά μπορεί να σε απειλήσουνε.Αλλά σε πόλεις όπως το Πίλσεν κτλ το κάνεις χαλαρά κανένα πρόβλημα δε σου λέει τίποτα κανείς.Γενικά δε σε εμποδίζουνε στην ανατολική Ευρώπη το καμάκι θεωρείται φυσικό δικαίωμα.
Στην Ελλάδα άμα βγάλεις γκόμενα στο κλαμπ παίζει να σε πετάξουν έξω.Αν δούνε δηλαδή οτι έχεις επιτυχία διαμαρτύρονται οι ντόπιοι.

Δεν ξέρω για τι εποχές μιλάς..
Μας είχες περιγράψει ότι το είχες κάνει με έναν αλβανό στην Πράγα.
Σε διαβεβαιώνω,ότι αν πας σήμερα σε πολλές σλαβικές πόλεις,
φαίνεσαι μεσογειακός και παρέα με έναν τηγανοκέφαλο αρχίσεις και στριμώχνεις Σλάβες,θα ψάχνετε τα δόντια σας.
Και το γράφω σε εσένα,να το διαβάσουν άλλοι και να μην παίρνουν πολύ αέρα τα μυαλά τους.

Άλλα χρόνια πρόλαβες kman..
Πρόλαβες τους ψηλόλιγνους Τσέχους με το ψάθινο καπέλο και το σορτσάκι.
Εγώ αυτούς που ξέρω έχουν μανίκια,κάνουν MMA και είναι στην τσίτα.

Κρακοβία πέτυχα σε μια υπόγεια διάβαση μόνος μου,ένα γκρουπ χουλιγκάνους της Wisla,που άμα ήμουν κανάς μελαμψός τύπος το ψείρισμα θα ήταν το λιγότερο για το οποίο θα ανησυχούσα.
Αλλάξανε τα χρόνια,αλλάξανε τα κόζια..
Κρακοβία είναι η πόλη των μαχαιριών.
Με τον ταξιτζή κονέ πήγα σε μέρη που δεν πατάει τουρίστας,οπότε αυτά με τις τανάλιες και το επιθετικό καμάκι,πρέπει να ξέρει κάποιος που να το κάνει.

Οι Πολωνοί ειδικά,δεν είναι πουστόφλωροι σαν εμάς.
Είναι ότι ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ έχω ζήσει,σε συγκεκριμένη περίσταση που δε θέλω να αναφέρω.
Δεν πέφτουν,δεν νιώθουν και το χειρότερο...Είναι τρελοκομεία.

Λάθος συμβουλή.Για να βγάλεις τζάμπα γκόμενα Ουκρανία χρειάζεται daygame ειδικά επαρχία.Πρέπει να λιώσεις σόλες.Πρέπει να περπατάς κανά δεκάωρο τη μέρα σε διαφορετικά σημεία για να μη σε πάρουν χαμπάρι να εντοπίζεις τους στόχους και να λειτουργείς ακαριαία.Είναι αρκετά επίπονο.
Το άλλο είναι στα κλαμπ όταν έχει ladies night και είναι γεμάτο γκόμενες με τρομερές αναλογίες ειδικά στην πίστα(π.χ. 30 γκόμενες να χορεύουνε και κανένας άντρας.Συμβαίνει συχνά Ουκρανία).Στα κλαμπ όμως πρέπει να κερνάς και συνήθως γνωρίζεις γκόμενες που θέλουν shopping την επόμενη ενώ τη μέρα στο δρόμο γνωρίζεις απλές κοπέλες που θέλουν έρωτες,δεσμούς κτλ.
Η άλλη δυνατότητα είναι να χτυπάς γκομενοπαρέες στο νυφοπάζαρο.Στις μικρές πόλεις το απόγευμα κυκλοφορούνε στην κεντρική πλατεία πάνω κάτω γυναικοπαρέες καλοντυμένες χαχανίζοντας και οι άντρες παρουσιάζουν όλα.Το 95% χυλοπιτιάζεται αλλά αν έχεις αξιόλογη παρουσία οι γκόμενες σε καλούν να τις κεράσεις στο μαγαζί της αρεσκείας τους και έτσι γίνεται το κοννέ.

Βέβαια εγώ τώρα τη μέρα με το μάτι του σπόνσορος πάλι σπονσορέτς γνωρίζω αλλά παλιά που δεν είχα λεφτά την πάλευα χωρίς μέσα.Χωρίς ρευστό μπορείς να γαμάς το πολύ μία φοιτήτρια ας πούμε 20 ετών 175 το τριήμερο αυτή είναι η αναλογία.Αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο κάποιος να έμπαινε στην ίδια ταλαιπωρία γιατί είναι τρομερά επίπονο το lifestyle.
Είναι όλα θέμα κλίμακος.Αν κάποιος έχει δύο φορές ανώτερη εμφάνιση από εμένα και καταβάλει την ίδια προσπάθεια θα γαμήσει διπλάσιες γκόμενες ή και τριπλάσιες.

Στην Ουκρανία,ένας μέσης εμφάνισης 42χρονος Έλληνας,αξιόλογη φοιτήτρια 20χρονών 1.75,
χωρίς να πληρώσει,δεν μπορεί να βγάλει όχι στο τριήμερο,ούτε στο 20ήμερο..

Οι λόγοι έχουν αναλυθεί πολλάκις,ειδικά για τη συγκεκριμένη χώρα.

Πες μου ΕΝΑΝ λόγο να κάτσει μια αξιόλογη 20χρονη Ουκρανέζα φοιτήτρια,σε έναν μέσης εμφάνισης 42χρονο Έλληνα;
Εδώ δεν κάθονται σε νεότερους..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οπου παει καποιος πρεπει να προσεχει με την συμπεριφορα του ειδικα σε ξενες χωρες,αυτα τα ταναλια κτλπ μην καταληξουν σε σφυρια στα κεφαλια οποιου τα κανει χαχα

Ειδικα σε χωρες που ανεβαινει η ακροδεξια..μιλουσα με πολωνεζα που ειναι πολυ καλη κοπελα(μιλαμε χρονια) και μου λεει αν ερθεις πολωνια προσεχε εχουν ξεφυγει και ομαδες ολοκληρες απο μαλακοναζιδες βγαινουν και δερνουν αγρια οποιον ειναι μαυριδερος κτλπ-απορω βεβαια γιατι μου το πε αφου δεν ειμαι καν μαυριδερος αλλα τελος παντων
Στην πολωνια χουλιγκαν σαπιζουν στο ξυλο μεξικανους γιατι μιλησαν σε πολωνεζες

Στη Ρουμανια που πηγα χωνομουν σαν τρελος(με την καλη εννοια) και ειδα πολυ ενδιαφερον και κανενα προβλημα απο ρουμανους..
Ειδικα οσους γνωρισα και γνωριζω και απο δουλεια ειναι παλικαρια...
Αλλα ελα που εγινε ενα σκηνικο που πχ Ελλαδα δεν το διανοουμε καν
Το 11 νομιζω σκοτωσαν στο ξυλο εναν μαυρο παικτη του μπασκετ τον Chauncey Hardy επειδη απλα μιλησε σε μια ρουμανα..Του ριξαν τοσο ξυλο που συμφωνα με συμπαικτη του επεσε σε κομμα και υστερα πεθανε  αφου επαθε και 2 καρδιακες προσβολες

Εμενα μου ετυχε σκηνικο αγγλια που ημουν μονος σε μαγαζι(χωρις παρεα) με 2ρωσιδες-2ρωσους και η μια μου μιλαγε και οι μαλακες με κοιτουσαν πολυ απειλητικα..τελικα εφυγα πηγα πιο περα υστερα ειδα φασαρια και οταν βγηκα απο το μαγαζι 2αγγλοι ειχαν φαει το ξυλο της αρκουδας απο τους ρωσους..σκασανε μπατσοι και οι 2ρωσοι αντι να παραδοθουν προσπαθοσαν να μπουκετωσουν τους μπατσους,πρεπει να χαν παρει και κατι μαλλον μυτιες

Προσοχη παιδια,η Ελλαδα ειναι φουλ ασφαλης χωρα μην νομιζουμε οτι ετσι ειναι παντου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην Ουκρανία,ένας μέσης εμφάνισης 42χρονος Έλληνας,αξιόλογη φοιτήτρια 20χρονών 1.75,
χωρίς να πληρώσει,δεν μπορεί να βγάλει όχι στο τριήμερο,ούτε στο 20ήμερο..

Οι λόγοι έχουν αναλυθεί πολλάκις,ειδικά για τη συγκεκριμένη χώρα.

Πες μου ΕΝΑΝ λόγο να κάτσει μια αξιόλογη 20χρονη Ουκρανέζα φοιτήτρια,σε έναν μέσης εμφάνισης 42χρονο Έλληνα;
Εδώ δεν κάθονται σε νεότερους..

Δεν είπα για 42χρονο.Εγώ αυτά τα έκανα στα 30-35.Ετσι κι αλλιώς είναι πολύ κοπιαστικό θέλει απέραντο περπάτημα οπότε σα 42χρονος δεν αντέχεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω για τι εποχές μιλάς..
Μας είχες περιγράψει ότι το είχες κάνει με έναν αλβανό στην Πράγα.
Σε διαβεβαιώνω,ότι αν πας σήμερα σε πολλές σλαβικές πόλεις,
φαίνεσαι μεσογειακός και παρέα με έναν τηγανοκέφαλο αρχίσεις και στριμώχνεις Σλάβες,θα ψάχνετε τα δόντια σας.
Και το γράφω σε εσένα,να το διαβάσουν άλλοι και να μην παίρνουν πολύ αέρα τα μυαλά τους.

Άλλα χρόνια πρόλαβες kman..
Πρόλαβες τους ψηλόλιγνους Τσέχους με το ψάθινο καπέλο και το σορτσάκι.
Εγώ αυτούς που ξέρω έχουν μανίκια,κάνουν MMA και είναι στην τσίτα.

Κρακοβία πέτυχα σε μια υπόγεια διάβαση μόνος μου,ένα γκρουπ χουλιγκάνους της Wisla,που άμα ήμουν κανάς μελαμψός τύπος το ψείρισμα θα ήταν το λιγότερο για το οποίο θα ανησυχούσα.
Αλλάξανε τα χρόνια,αλλάξανε τα κόζια..
Κρακοβία είναι η πόλη των μαχαιριών.
Με τον ταξιτζή κονέ πήγα σε μέρη που δεν πατάει τουρίστας,οπότε αυτά με τις τανάλιες και το επιθετικό καμάκι,πρέπει να ξέρει κάποιος που να το κάνει.

Οι Πολωνοί ειδικά,δεν είναι πουστόφλωροι σαν εμάς.
Είναι ότι ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ έχω ζήσει,σε συγκεκριμένη περίσταση που δε θέλω να αναφέρω.
Δεν πέφτουν,δεν νιώθουν και το χειρότερο...Είναι τρελοκομεία.

Στο Πίλσεν το είχα κάνει.Ο Αλμπάνας ήταν κάπου 28 ετών,θεόρατος στεκόταν μπροστά στις γκόμενες με ανοιχτά χέρια και αυτές σταματούσαν.Τότε χωνόμουνα εγώ.Ετσι βγάλαμε 5-6 τηλέφωνα από πολύ καλά γκομενάκια σε ένα δίωρο.Βέβαια μετά τσακωθήκαμε γιατί ο Αλβανός πίεζε να του δώσω τα τηλέφωνα με το αιτιολογικό οτι οι γκόμενες ενδιαφέρονταν για τον ίδιο και όχι για εμένα.Επιασε τα αρχίδια του φυσικά.
Αλλά ήταν καλός στο να τις σταματάει και αυτό είναι σημαντικό.Ενα λεπτό αν έχεις και ξέρεις το σκριπτ κάνεις θαύματα.Μερικές φορές μου αρκεί και μισό λεπτό.

Πολωνία έπαιξαν λίγοι τσαμπουκάδες.Συνήθως σου ρίχνουν γροθιές στο κλαμπ χωρίς λόγο ξεφωνίζοντας kurwa.Αλλο που κάνουνε είναι οτι έρχονται 5-6 νταγλαράδες και σου ζητάνε φωτιά ή τσιγάρο.Είναι αφορμή για να σε σπάσουν στο ξύλο.Οποτε βλέπω τους σβέρκους να έρχονται και να ζητάνε τσιγάρα τους δίνω αμέσως λεφτά.
Γενικά Πολωνία παίζουν και πολλοί ζήτουλες είναι αρκετά σπαστικοί.
Τσεχία μόνο Οστράβα είδα κάποιους χουλιγκάνους της Μπάνικ που ίσως να δημιουργούσαν προβλήματα μόνο Stodolni στην περιοχή με τα κλαμπ παίζει να φας ξύλο αφού η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.Εκεί είναι κάπως θερμόαιμοι όπως οι Πολωνοί.Στην υπόλοιπη Τσεχία ιδίως δυτικά Βοημία είναι αρνάκια δε σε πειράζουν καθόλου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom