Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
890
ΥΓ εννοειτε πως παλι δεν θα γραφω γιατι απλα δεν εχω να πω κατι παραπανω
ΥΓ2 νυκτερε φερε μου τσιγαρα στις φυλακες
ΥΓ3 οποιος θελει καμια πουτανα να μου πει αλλωστε κατα βλαμμενου ευαγγελιο ειμαι μαστρωπος ))))

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
για να τελειωνει αυτη η κωμωδια
ο λογος που δεν παω επανω πλεον ειναι τι ειμαι 45 και εχω σχεση με ελληνιδα για γαμο ειναι καιρος να κανω παιδια και οικογενεια οποτε τα κεφαλια μεσα
ολα τα αλλα ειναι καραγκιοζιλικια
και εννοειτε οτι θα κανω αναφορα δεν μπορει ο καθε χαζος να σπιλωνει την υποληψη μου
και επ ευκαιρια ειμαι εδω εγω και συνομιλω με τον εαυτο μου το 2016

Η μισοριξιά, είπε ότι θα φέρει ατράνταχτες αποδείξεις για να φανερώσει ότι είμαι κλώνος σου.
Υπάρχει βέβαια και αξιόπιστο άτομο, που τυχαίνει να γνωρίζει στην κανονική ζωή τόσο εμένα
όσο κι εσένα. Οπότε δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να μας πεί κι αυτός τη γνώμη του για τα μυθεύματα
του αυτιστικού. Βέβαια, στις προκλήσεις παραμένει πάντοτε  :turkydance: όταν του πρότεινα
διαγραφή προφίλ... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ΥΓ εννοειτε πως παλι δεν θα γραφω γιατι απλα δεν εχω να πω κατι παραπανω
ΥΓ2 νυκτερε φερε μου τσιγαρα στις φυλακες
ΥΓ3 οποιος θελει καμια πουτανα να μου πει αλλωστε κατα βλαμμενου ευαγγελιο ειμαι μαστρωπος ))))

Θα πρέπει να βρείς άλλον να σου (μας) φέρνει τσιγάρα, διότι ο Νύκτερος ανήκει στο ίδιο κύκλωμα
μαστροπών και αργά ή γρήγορα θα είναι στο ίδιο κελί μαζί σου (μας)... :grin:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
μόνο ο δημητράκης έμεινε να λέει καμιά σοβαρή κουβέντα σε αυτό το θρεντ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα πρέπει να βρείς άλλον να σου (μας) φέρνει τσιγάρα, διότι ο Νύκτερος ανήκει στο ίδιο κύκλωμα
μαστροπών και αργά ή γρήγορα θα είναι στο ίδιο κελί μαζί σου (μας)... :grin:
χτες το έγραψα ότι θα πάτε να το διακομωδησετε για να θολωσετε τα νερά  :2funny:
  Το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα που ο Σκυλοχάρας είπε ότι βρήκε Ελεηνιδα και ετοιμάζεται να παντρευτεί  :2funny:μιλάμε έχω πεθάνει στα  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
χτες το έγραψα ότι θα πάτε να το διακομωδησετε για να θολωσετε τα νερά  :2funny:
 Το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα που ο Σκυλοχάρας είπε ότι βρήκε Ελεηνιδα και ετοιμάζεται να παντρευτεί  :2funny:μιλάμε έχω πεθάνει στα  :2funny:

Ο τρόπος με τον οποίο κάνεις παράθεση σε μένα, και αναφέρεσαι χωριστά σε ποστ άλλου μέλους
του οποίου υποτίθεται ότι είμαι κλώνος, αποδεικνύει ότι ακόμα κι εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις
όσα ισχυρίζεσαι. Αλλιώς, θα τα υποστήριζες με στοιχεία και δεν θα μιλούσες
μέχρι να τα φέρεις για να κλείσεις τάχα στόματα.
Όσο δεν προσκομίζεις στοιχεία και εξακολουθείς να πουλάς τρελίτσα, θα εξακολουθείς να σέρνεσαι στα
ανατολικά νήματα με ανοιχτή τη σούφρα. Σου πέταξα το γάντι δύο φορές και δεν έσκυψες να το σηκώσεις.
Με την ίδια λογική που ενώ σε φτύνουν εσύ νομίζεις ότι βρέχει (είδαμε όλοι το βιντεάκι του ξεβρακώματος
και το τυρογαριδάκι) έτσι και τα πρώτα κωλοδάχτυλα που έπεσαν να τα θεωρείς ως εξέταση για προστάτη.
Όσοι διαβάζουν, μπορούν να κρίνουν. "Εκφράσου" ελεύθερα (κακαρίζοντας, εννοείται)... :effemine:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο τρόπος με τον οποίο κάνεις παράθεση σε μένα, και αναφέρεσαι χωριστά σε ποστ άλλου μέλους
του οποίου υποτίθεται ότι είμαι κλώνος, αποδεικνύει ότι ακόμα κι εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις
Όσο δεν προσκομίζεις στοιχεία και εξακολουθείς να πουλάς τρελίτσα, θα εξακολουθείς να σέρνεσαι στα
ανατολικά νήματα με ανοιχτή τη σούφρα. Σου πέταξα το γάντι δύο φορές και δεν έσκυψες να το σηκώσεις.
Με την ίδια λογική που ενώ σε φτύνουν εσύ νομίζεις ότι βρέχει (είδαμε όλοι το βιντεάκι του ξεβρακώματος
και το τυρογαριδάκι) έτσι και τα πρώτα κωλοδάχτυλα που έπεσαν να τα θεωρείς ως εξέταση για προστάτη.
Όσοι διαβάζουν, μπορούν να κρίνουν. "Εκφράσου" ελεύθερα (κακαρίζοντας, εννοείται)... :effemine:
Για το ότι είσαι κλώνος του Σκυλοχάλια ποτέ δεν αμφέβαλα γι'αυτό και όταν έγραφες έτρωγες κατάρες του τύπου να πάθεις έμφραγμα συχαμα κλπ. :2funny:
 Εγώ ότι έχω πει το απέδειξα πάντα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό  :2funny:.
 Σχετικά με το θέμα μας δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά σίγουρα κάτι έχει γίνει και αργα ή γρηγορα θα το μάθω οπως εμαθα τα παντα  :2funny: και σου υπόσχομαι πάρα πολύ  :2funny:
 Τώρα περιμένουμε να γράψει ο Χάρης που πρέπει να γύρισε από Οδησσό.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εχει μεγάλη καρδιά ο Μήτσος  :2funny: :2funny: :2funny: και κάποιοι εδώ δεν το εκτιμάτε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

*Πριν χρόνια είχε γράψει τρεις φορές που καταράστηκε άτομα και πάθανε ακριβώς αυτό που είπε και ευτυχώς δεν είχαμε θανάτους ή τραυματισμους*  :2funny:  :2funny: :2funny:
το μονο που εχει μεγαλο ειναι η χουφτα του και η μαλακεια του
Να μην λετε μαλακιες που δεν στεκουν.
εγω δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο  στον Χαρη,εκτος του οτι εχω να τον δω περισσοτερο απο 1,5 χρονια.

Και συ ρε......
ακομα Δημητρακης εμεινες δεν μεγαλωσες λιγο να σοβαρευτεις
ακομα  εισαι αγαμητος και ασχολεισε με τον καθε εναν τι κανει;;;
χαχαχαχαχ ολο μαλακιες.αυτο εγραψα στον σινοχαρα.πιστεψε οτι ειπα στον πεπονογαμη αυνανιστη
καυκασιος τσεχο οτι σου ειπα αυτο ειπα στον σλαβ-σινοχαρα οτι εχς να σου μιλισω νομιζω απο περσι τον νιοβρι η ακομα πιο πριν δεν θυμαμε ποτε σε ειδα.τωρα ολες οι μαλακιες που γραφει τοσες μερες για μενα επιδει βρηκε ευκαιρια που δεν μπαινω 10 μερες γιατι δεν ειχα μαζι μου λαπτοπ.
αυτη η πλακα που σκαρφιστηκε ταχα εξαφανιστηκα ισως εχει σχεση με το οτι δεν εκραξα τον βαλκανιο
στην κοντρα τους και δεν τον υποστιριξα.τουλαχιστον ο βαλκανιος γαμα καμια στην πετρουπολη.
ο διμητρακης γαμα μονο την φουχτα του,την μογγολα και αντε κανα δεκαρικο στην φυλης.
ειναι το καλο του μονιμου ρωσια,αυνανιζετε σε ρωσικο εδαφος χαχαχαχαχ.οπως και οδυσσο την εβγαζε την μερα κλισμενος σπιτι αν δεν εκανε βιντεακι να αυνανιζετε χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και σε μενα οπειον κλωνο με πειραζε παλια ελεγε ειναι ο σινοχαρας και νευριασε μαζι μου αυτος.τελικα δεν ηταν ο σινοχαρας ολοι οι κλωνοι αλλα αλλα ατομα.εχει μανια καταδιοξης οπως τον σινοχαρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Να μην λετε μαλακιες που δεν στεκουν.
εγω δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο  στον Χαρη,εκτος του οτι εχω να τον δω περισσοτερο απο 1,5 χρονια.

Και συ ρε......
ακομα Δημητρακης εμεινες δεν μεγαλωσες λιγο να σοβαρευτεις
ακομα  εισαι αγαμητος και ασχολεισε με τον καθε εναν τι κανει;;;
οπως τα ειπες αδερφε.οπως λεει ο δασκαλος η αφραγεια και η αγαμια επιρεαζει.λες να του εκοψαν
το επιδομα και δεν μπορει να παει αθηνα να χεσει να ξαλαφρωσει στον δρομο η να αυνανιστει με τους πακιστανους εξω απο το μεταξουργιο?ας κανουμε ερανο ολοι να παει απο την πετρουπολη αθηνα να γαμησει
χχαχαχαχααχ.παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση που μας ελεγε για μπαζα 30 ετων και αλλες μαλακιες.
οδυσσο που πηγαμε σαλον πηρε μια 30--35 με κυταριτιδα και κιλακια το εγραψα τοτε και το ελεγα στον τασο και γελουσα χαχαχαχ.μετα καμακωσε την αλλη βιζιτα 33-38 και μιλουσε με τις ωρες μαζι της.
παντως τον θαυμαζω που ζει τοσα χρονια πετρουπολη και αντεχει να γαμα ακομα τοσα χρονια την μογγολα.
δεν θα γαμουσα ποτε στην ζωη μου ουτε γαμω ξανα την ιδια γκομενα.μαλλον τα καλα του μονιμου
ειναι αυτα χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Με πήρε πριν από 2 ώρες μέσω Facebook και απειλούσε ότι αύριο θα μας γαμισει όλους  ;). Μέχρι τώρα δεν τον έχουν κλέψει  :2funny:αύριο γυρίζει Κύπρο.Εγω του είπα για να μην τον κλέψουν να κάτσει σπίτι Αφού μια μέρα έμεινε.....να παραγγείλει πίτσες και να βάλει το chaturbate να αυνανιστεί  ;) :2funny:αν βγει έξω είναι πολύ πιθανόν να φάει πάλι ξύλο  :2funny:
το μονο που ειπες αληθεια.σε πηρα να γραψεις οτι κανεις πλακα γιατι θα σε γαμησω αλλα εσυ συνεχισες και εβαλες και τον σινοχαρα στο κεφαλι μου οτι τον κατηγορησα κατι που οσοι με γνωριζουν
δεν το πιστευουν.σου αρεσει να βαζεις ολουσ να τσακωνονοντε χωρις να υπαρχει λογος.
ειπαμε ξερουμε εισαι  ο πιο ομορφος,ο πιο καλοντυμενος απο της φωτο σου χχαχαχαχα,ο πιο πετυχημενος,
ο πιο διασημος και εισαι εκεντρικος οπως ολοι οι πισοκινητοι σταρς.
εισαι μοντελο φτηστος ο ρωσος που βαζεις βιντεακια για αυτο γαμασ μονο την μογγολα που δεν θελει
να κατοικηση στο κοτεινερ μαζι σου οπως οι αλλες που σε ενοχλουν χαχαχαχ.οσο για τις φωτο που βαλεις με τισ μικρες εχω και φωτο σου οδυσσο με ασχετες που τις επερνεσ κλαμπ αγγαλια για να σε φωτογραφιζω. χααχαχαχ.εκτος απο το πιο ομορφος και επιτυχημενος εισαι και ο πιο μαλιας του σαιτ χαχαχαχ σου πανε οι πουτσοτριχες στο κεφαλι.αντε τελος μαζι σου γιατι βαριεμε να ασχολουμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτά είναι!! :rockon: :rockon: :rockon:

Dirty-dimitrakis ---> :grouphug: σε κόσμια ανταλλαγή πληροφοριών!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Γίνονται και ωραία πράγματα στο νήμα :respect: :happy:
οπως και ο δοκτορασ γλυφουν τον ντερτι μπασ και τουσ δωσει κανα κοκαλακι εστο και τελειωμενες
αχριστες του ιτερνετ αφου η ποιοτητα για τον διμητρακη και οι ηλικιες που λεει κυνηγα η οτι τον παρακαλουν πετρουπολη ειναι ολα στο μυαλο του.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Nα σε ρωτήσω κάτι..
Γιατί αν πραγματικά δεν τρολάρεις, όπως και ο Glock που έχει γράψει σε ανάλογο ύφος,μάλλον υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.
Aν και τη γνώμη του Glock για τον πεπονογάμη, την ξέρω, άσχετα που γράφει άλλα αντ' άλλων εδώ..

Δηλαδή υποβάλλεις τα σέβη σου σε έναν καθυστερημένο μόγγολο που κάνει μπάνιο με γατάκια και γαμάει πεπόνια;
Και που αν έχεις γαμήσει 500 γκόμενες ξέρεις πολύ καλά, ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ γκόμενα χωρίς αντάλλαγμα.

Ότι δηλαδή πάει η αποτυχημένη εμφύτευση πουτσότριχας στην επαρχία της Λευκορωσιας και καμακώνει; :2funny:

Σοβαρευτείτε ρε σεις...
ποιες 500 με κασερι μια μογγολα και την χουφτα του γαμα.πεπονια 500 ισως να γαμησε χαχαχαχ.
δειχνει πιο νεοσ τωρα με την εμφυτευση ο πουστης ρε ουτε 45 δεν τον βαζεισ χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τελικά υπάρχουν νέα για την τύχη του ΟΥΚ Λέοντος Χάρη ???

Η όταν προσπάθησε να τους εξηγήσει αναλυτικά ,με τον δικό του εύγλωτο τρόπο, τους εκνεύρισε τόσο που  τον τουλούμιασαν οι Ουκρανοί περισσότερο στο ξύλο ???
δεν δερνωμε ασε που ειδα ενα τυπο που πιστευα ισως ειναι αυτος που με κτυπησε ο ενας.
πηρα τον θειο μου αλλα επεμενε ξεχασε το δεν θα ειναι αυτος.δεν ηξερα τι να κανω,να τον κτυπησω?να φερεω αστυνομια που ηταν διπλα?αν δεν ηταν αυτος?θα τον εδειρναν χωρισ λογο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
το μονο που ειπες αληθεια.σε πηρα να γραψεις οτι κανεις πλακα γιατι θα σε γαμησω αλλα εσυ συνεχισες και εβαλες και τον σινοχαρα στο κεφαλι μου οτι τον κατηγορησα κατι που οσοι με γνωριζουν
δεν το πιστευουν
.σου αρεσει να βαζεις ολουσ να τσακωνονοντε χωρις να υπαρχει λογος.

Χαλάρωσε Χάρη,κανείς δεν το πίστεψε.

Τόσα χρόνια όλοι ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας εδώ μέσα.

Εγώ έχω ήδη παραγγείλει σώβρακα Μινέρβα από Ελλάδα. :rockon:

Αρχηγέ, φαντάζομαι ότι η λέξη "τριμάρισμα πουτσότριχας" είναι άγνωστη ορολογία για σένα.
Εμείς είμαστε η επόμενη γενιά βαλκανιοπουτσιστών, άμα σκάσουμε με Μινέρβες και θάμνους, θα νομίζουν τα νέτα ότι ήρθαμε με χρονομηχανή από ταινία με το Στάθη Ψάλτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom