Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο Κωστάκης πριν από λιγο είπε ότι εσυ είσαι ο Σκυλοχάρας.Μαλλον πανω στα νεύρα του του ξέφυγε  :2funny:γιατί μια βδομάδα πριν είχε πει τα αντίθετα.
 Το τι έγινε στ αλήθεια με αυτή την υπόθεση αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί και θα πεσει παρα πολυ γελιο όπως βγήκαν όλα τα ψέματα σας στη φορα ;)
 Τελικά είστε πολύ γελοίοι και καραγκιόζηδες  :2funny:σας είχα για γελοίους αλλά όχι τόσο  :2funny:μετά απ αυτό κατάλαβα ότι είστε μεγάλοι φουκαράδες χρεωκοπημένοι :2funny:και ο Βλάκμαν σας ταιριάζει για ηγέτης  :2funny:. Μόνος μου είχα σταματήσει να γράφω γιατί είχα βαρεθεί.Και τότε ήταν για κλάματα το επίπεδο αλλά όχι όπως τώρα  :2funny:για να γελάει κάνεις μαζί σας είστε ότι πρέπει  :2funny:
 Μήπως θα μου απαγορεύσεις να κατέβω και στις εκλογές? Με τα μέσα που διαθέτεις?:2funny:
 Πάτε πάλι να κρύψετε την αλήθεια όπως κάνετε πάντα.

Ο Νύκτερος εννοείται ότι σε ειρωνεύεται. Αλλά, βέβαια, άτομο που τον βάζουν να ξεβρακώνεται και να χορεύει
σαν το αρκουδάκι για να γελάνε με τα χάλια του και νομίζει ότι τον καμαρώνουνε (επειδή αρνείται συστηματικά να δεί
την πραγματικότητα και το πρόβλημά του), αυτό έλειπε να πιάσει το ύφος και το δούλεμα του Νύκτερου στο παραπάνω ποστ.
Όταν σου δείχνουν το φεγγάρι, μάθε να εστιάζεις σε αυτό και όχι να κοιτάζεις το δάχτυλο.
Όταν επίσης σε ρωτάνε κάτι σοβαρό, μάθε να απαντάς ευθέως σαν άντρας
και όχι με υπεκφυγές σαν μικρό παιδάκι. Περιμένω ακόμα ευθέως απάντηση στο ερώτημα που έθεσα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ο Κωστάκης πριν από λιγο είπε ότι εσυ είσαι ο Σκυλοχάρας.Μαλλον πανω στα νεύρα του του ξέφυγε  :2funny:γιατί μια βδομάδα πριν είχε πει τα αντίθετα.
  Το τι έγινε στ αλήθεια με αυτή την υπόθεση αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί και θα πεσει παρα πολυ γελιο όπως βγήκαν όλα τα ψέματα σας στη φορα ;)
  Τελικά είστε πολύ γελοίοι και καραγκιόζηδες  :2funny:σας είχα για γελοίους αλλά όχι τόσο  :2funny:μετά απ αυτό κατάλαβα ότι είστε μεγάλοι φουκαράδες χρεωκοπημένοι :2funny:και ο Βλάκμαν σας ταιριάζει για ηγέτης  :2funny:. Μόνος μου είχα σταματήσει να γράφω γιατί είχα βαρεθεί.Και τότε ήταν για κλάματα το επίπεδο αλλά όχι όπως τώρα  :2funny:για να γελάει κάνεις μαζί σας είστε ότι πρέπει  :2funny:
  Μήπως θα μου απαγορεύσεις να κατέβω και στις εκλογές? Με τα μέσα που διαθέτεις?:2funny:
  Πάτε πάλι να κρύψετε την αλήθεια όπως κάνετε πάντα.
Πεινάμε Μητσο πεινάμε

Συνημμένα

• 20180924_024842.jpg
    20180924_024842.jpg
    220,3 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Νύκτερος εννοείται ότι σε ειρωνεύεται. Αλλά, βέβαια, άτομο που τον βάζουν να ξεβρακώνεται και να χορεύει
σαν το αρκουδάκι για να γελάνε με τα χάλια του και νομίζει ότι τον καμαρώνουνε (επειδή αρνείται συστηματικά να δεί
την πραγματικότητα και το πρόβλημά του), αυτό έλειπε να πιάσει το ύφος και το δούλεμα του Νύκτερου στο παραπάνω ποστ.
Όταν σου δείχνουν το φεγγάρι, μάθε να εστιάζεις σε αυτό και όχι να κοιτάζεις το δάχτυλο.
Όταν επίσης σε ρωτάνε κάτι σοβαρό, μάθε να απαντάς ευθέως σαν άντρας
και όχι με υπεκφυγές σαν μικρό παιδάκι. Περιμένω ακόμα ευθέως απάντηση στο ερώτημα που έθεσα.
Μια διευκρίνιση; Ο Popov δεν είναι ο Sino-Slav και μεταξύ τους υπάρχει διάφορα πάνω από 1000 χιλιόμετρα.Τυχαινει να έχω μιλήσει και με τους δύο και ουδεμία σχέση έχουν.Και δεν είναι και απαραιτητο ο καθένας που δεν συντάσσεται μαζί σoυ να είναι ο Σινο.    
Μήπως εσύ είσαι ο Master21?  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα μέλη του σάϊτ δεν τρώνε κουτόχορτο οπως νομιζετε.Δε χρειάζεται κάθε φορά να λέω ότι είσαι κλώνος του Σινοχάρα.Απλος ο Κώστας στα νεύρα του ξέχασε τι είχε γράψει πριν λίγο καιρό και γίνατε πάλι ρεζίλι  :2funny:
 Αυτή τη φορά δε θα σου ευχηθω τιποτα κακο ουτε να παθεις εφραγμα γιατι σε λυπαμαι.Δε φταίω εγώ όμως για το τι πάθατε εσείς φταιτε που ψηφίσατε τους πολιτικούς μη βγάζετε κακιά σε μένα για την αποτυχία της Ελλάδας και τη δική σας .Παντός σήμερα είχε πολύ γέλιο  :2funny:.Τωρα το τι έγινε με την υπόθεση αν και όταν έχω νέα θα σας τα πω αφου εσεις δε θέλετε να μας το πείτε απο μονοι σα να  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ρε συ με έπρηξες γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο να σου πει  :2funny:  :2funny:

Όταν κάποιος, όπως ο Νύκτερος, παραπάνω, σου γράφει κάτι τέτοιο και σου βάζει δίπλα αυτά =  :2funny: :2funny:
νομίζεις ότι πάνω στα νεύρα του αποκαλύπτει κάτι; Κι εγώ στην προηγούμενη σελίδα ειρωνευόμουν ρωτώντας
αν θα έρθει ο Νύκτερος στη "δίκη" μου, βάζοντας δίπλα αυτό =  :grin: . Έκανα κάποια παραδοχή, κι εγώ στα νεύρα μου;
Aν σου φέρω άτομο, που ο λόγος και η εγκυρότητά του στο σάητ δεν αμφισβητείται, το οποίο έχει γνωριστεί και με τον
Σινο-Σλαβι στην κανονική ζωή, αλλά και με εμένα και πιστοποιήσει ότι δεν έχουμε σχέση, θα κάνεις διαγραφή προφίλ;
Αλλιώς, θα πρέπει να αποδείξεις με στοιχεία τα λεγόμενά σου. Και τότε να είσαι σίγουρος ότι το κωλοδάχτυλο θα το φάς με μεγάλη όρεξη, όταν θα έρθουν και άλλοι που με γνωρίζουν να σε πάρουμε παρτούζα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Όταν κάποιος, όπως ο Νύκτερος, παραπάνω, σου γράφει κάτι τέτοιο και σου βάζει δίπλα αυτά =  :2funny: :2funny:
νομίζεις ότι πάνω στα νεύρα του αποκαλύπτει κάτι; Κι εγώ στην προηγούμενη σελίδα ειρωνευόμουν ρωτώντας
αν θα έρθει ο Νύκτερος στη "δίκη" μου, βάζοντας δίπλα αυτό =  :grin: . Έκανα κάποια παραδοχή, κι εγώ στα νεύρα μου;
Aν σου φέρω άτομο, που ο λόγος και η εγκυρότητά του στο σάητ δεν αμφισβητείται, το οποίο έχει γνωριστεί και με τον
Σινο-Σλαβι στην κανονική ζωή, αλλά και με εμένα και πιστοποιήσει ότι δεν έχουμε σχέση, θα κάνεις διαγραφή προφίλ;
Αλλιώς, θα πρέπει να αποδείξεις με στοιχεία τα λεγόμενά σου. Και τότε να είσαι σίγουρος ότι το κωλοδάχτυλο θα το φάς με μεγάλη όρεξη, όταν θα έρθουν και άλλοι που με γνωρίζουν να σε πάρουμε παρτούζα.
Έλα τώρα δεν το σώζεις μας καταλαβε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τα μέλη του σάϊτ δεν τρώνε κουτόχορτο οπως νομιζετε.Δε χρειάζεται κάθε φορά να λέω ότι είσαι κλώνος του Σινοχάρα.Απλος ο Κώστας στα νεύρα του ξέχασε τι είχε γράψει πριν λίγο καιρό και γίνατε πάλι ρεζίλι  :2funny:
 Αυτή τη φορά δε θα σου ευχηθω τιποτα κακο ουτε να παθεις εφραγμα γιατι σε λυπαμαι.Δε φταίω εγώ όμως για το τι πάθατε εσείς φταιτε που ψηφίσατε τους πολιτικούς μη βγάζετε κακιά σε μένα για την αποτυχία της Ελλάδας και τη δική σας .Παντός σήμερα είχε πολύ γέλιο  :2funny:.Τωρα το τι έγινε με την υπόθεση αν και όταν έχω νέα θα σας τα πω αφου εσεις δε θέλετε να μας το πείτε απο μονοι σα να  :2funny:

Εφόσον με κατηγορείς ότι είμαι κλώνος του Σινοχάρα-Σλαβιάνι φέρε αποδείξεις. Ζήτα και συνδρομή από τη διεύθυνση
του σάητ αλλά αν αποδειχτεί ότι δεν είμαι κλώνος, τότε θα κάνεις διαγραφή προφίλ αφού προηγουμένως ζητήσεις δημόσια
συγγνώμη. Έχεις τα κότσια να το προχωρήσουμε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έλα τώρα δεν το σώζεις μας καταλαβε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα δεν κατάλαβε τίποτα. Από αύριο που θα αρχίσει να καταλαβαίνει, θα νιώσει παράλληλα και μια ενόχληση στον πρωκτό.
Να δούμε έπειτα, πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κατηγορεί μέλη του σάητ ακόμα και για αξιόποινες πράξεις, χωρίς στοιχεία,
νομίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για μια ακόμα φορά γελοιοποιηθηκατε  :2funny:αποτυχημένοι νταβατζήδες :2funny:αυτές της μέρες γελάγαμε με τον Χάρη και της περιπέτειες του  :2funny:τώρα με σας  :2funny:.
 Καλά που υπάρχει το σάϊτ και  :2funny:λιγάκι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Για μια ακόμα φορά γελοιοποιηθηκατε  :2funny:αποτυχημένοι νταβατζήδες :2funny:αυτές της μέρες γελάγαμε με τον Χάρη και της περιπέτειες του  :2funny:τώρα με σας  :2funny:.
 Καλά που υπάρχει το σάϊτ και  :2funny:λιγάκι.

Σου πρότεινα κάτι. Απάντα σαν άντρας και όχι πάλι με υπεκφυγές σαν αδερφή, αν έχεις τα κότσια να το προχωρήσουμε.
Άσε τον Χάρη ήσυχο, που τον βρήκες εύκολο θύμα να βγάλεις την κομπλεξαμάρα σου πάνω του. Αν έχεις αποδείξεις, να δώσεις
στοιχεία εδώ και τώρα, αλλιώς σε περιμένει δημόσιος εξευτελισμός, αφού πρώτα σε γλεντήσω. Περιμένω απάντηση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμα δεν κατάλαβε τίποτα. Από αύριο που θα αρχίσει να καταλαβαίνει, θα νιώσει παράλληλα και μια ενόχληση στον πρωκτό.
Να δούμε έπειτα, πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κατηγορεί μέλη του σάητ ακόμα και για αξιόποινες πράξεις, χωρίς στοιχεία,
νομίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες.
Τώρα φοβήθηκα  :2funny:τρέμω ολοκληρος :2funny:όσο για τα στοιχεία μη φοβάσαι θα βρεθούνε  :2funny:και τότε θα πέσει το μεγάλο γέλιο  :2funny:.
 Παντός βλέπω έχετε πάθει κωλούμπρα :2funny:ο άλλος μπερδεύτηκε εσυ απειλείς  :2funny:γιατί ξέρετε ότι δε χαρίζομαι ποτέ σε κανέναν  :2funny:.
Σου πρότεινα κάτι. Απάντα σαν άντρας και όχι πάλι με υπεκφυγές σαν αδερφή, αν έχεις τα κότσια να το προχωρήσουμε.
Άσε τον Χάρη ήσυχο, που τον βρήκες εύκολο θύμα να βγάλεις την κομπλεξαμάρα σου πάνω του. Αν έχεις αποδείξεις, να δώσεις
στοιχεία εδώ και τώρα, αλλιώς σε περιμένει δημόσιος εξευτελισμός, αφού πρώτα σε γλεντήσω. Περιμένω απάντηση.
Ξέρω πάρα πολύ καλά πως θα αποδείξεις ότι δεν είσαι ο Σινοχάρας,ή θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την ip ή θα βάλεις κάποιον να μπει από άλλο κομπιούτερ π.χ. από Βουλγαρία.Απλα πράγματα.
  Όπως σε όλα τα ψέματα σας έτσι κ εδώ αργά ή γρήγορα θα βρω στοιχεία γ αυτή την υπόθεση (ΔΕ βιάζομαι καθολου) και τότε σας υπόσχομαι πάρα πολύ γέλιο  :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εχει μεγάλη καρδιά ο Μήτσος  :2funny: :2funny: :2funny: και κάποιοι εδώ δεν το εκτιμάτε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

*Πριν χρόνια είχε γράψει τρεις φορές που καταράστηκε άτομα και πάθανε ακριβώς αυτό που είπε και ευτυχώς δεν είχαμε θανάτους ή τραυματισμους*  :2funny:  :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο Χάρης σήμερα μου είπε ότι σύντομα δικάζεται ο Σκυλοχάλιας για μαστροπεία του Χάρη του το είπε λέει ο Αλσντάλων.Αν και έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές με το Σκυλοχάλιας η υπόθεση με ενδιαφέρει σαν άνθρωπο.Αν έχετε πληροφορίες γράψτε.

Να μην λετε μαλακιες που δεν στεκουν.
εγω δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο  στον Χαρη,εκτος του οτι εχω να τον δω περισσοτερο απο 1,5 χρονια.

Και συ ρε......
ακομα Δημητρακης εμεινες δεν μεγαλωσες λιγο να σοβαρευτεις
ακομα  εισαι αγαμητος και ασχολεισε με τον καθε εναν τι κανει;;;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Και στον Αλαντάλων το ειπε ο Θανάσης που το έμαθε από τον Γιάννη οταν του το σφυριξε ο Βασιλης  :jerking:

μην ασχολεισε ρε φιλε ,δεν εχει τι να κανει και αυτη ειναι η ζωη του,
αστον να σκαρφιζετε ιστοριες με λυκους και αρκουδες.
Τοσα χρονια δεν τον βαρεθηκατε προκειτε για τον βλακα του Μπου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εγω δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο  στον Χαρη,εκτος του οτι εχω να τον δω περισσοτερο απο 1,5 χρονια.

Και συ ρε......
ακομα  εισαι αγαμητος και ασχολεισε με τον καθε εναν τι κανει;;;

Σώπα εσύ, δεν ξέρεις. Ο σαλτιμπάγκος τα ξέρει καλύτερα, με τη διαφορά ότι αν του ζητήσει
κάποιος αποδείξεις για τις συκοφαντίες του, γίνεται  :turkydance: και πουλάει τρελίτσα...

Ως συνεπής ψυχωτικός, εκτός των άλλων, έχει πείσει τον εαυτό του ότι είμαι κλώνος του Σινο-Σλαβι και μαζί με τον
Νύκτερο είμαστε νταβάδες της ρωσικής μαφίας που αλληλοκαλυπτόμαστε.
Κάποτε στο μέλλον, θα φέρει ατράνταχτες αποδείξεις ο αδικημένος της φύσεως... :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μην ασχολεισε ρε φιλε ,δεν εχει τι να κανει και αυτη ειναι η ζωη του,
αστον να σκαρφιζετε ιστοριες με λυκους και αρκουδες.
Τοσα χρονια δεν τον βαρεθηκατε προκειτε για τον βλακα του Μπου.

Μετά όμως φίλε, ας μην απορούν κάποιοι γιατί τα ανατολικά νήματα απαξιώνονται από παλιούς και έγκυρους παίχτες
και δεν δίνονται πλέον πληροφορίες ουσίας. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη όταν κάποια άτομα λειτουργούν
διαβρωτικά λόγω κομπλεξαμάρας με την ανοχή όλων. Μονίμως κομπάρσοι της ζωής, που έχουν αξιώσεις πρωταγωνιστή
έστω σε έναν virtual κόσμο. Και ειδικά όταν βρίσκουν και χειροκροτητές, για άλφα ή βήτα λόγους.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σώπα εσύ, δεν ξέρεις. Ο σαλτιμπάγκος τα ξέρει καλύτερα, με τη διαφορά ότι αν του ζητήσει
κάποιος αποδείξεις για τις συκοφαντίες του, γίνεται  :turkydance: και πουλάει τρελίτσα...

Ως συνεπής ψυχωτικός, εκτός των άλλων, έχει πείσει τον εαυτό του ότι είμαι κλώνος του Σινο-Σλαβι και μαζί με τον
Κάποτε στο μέλλον, θα φέρει ατράνταχτες αποδείξεις ο αδικημένος της φύσεως... :jerking:

σταματηστε ρε να σχολειστε μαζι του σας γλενταει,  αυτο κανει... τυπος ασταθης και βλάκας, μην του δινετε σημασια αδιαφορηστε.
Οσο για το αν θελει να διασταυρωση το ποιος εισαι θα μπορουσε να διαβασει τα αρχικα σου ποστ η ακομα να ρωτηση και τον  Τασσο απο Μολντοβα .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει μεγάλη καρδιά ο Μήτσος  :2funny: :2funny: :2funny: και κάποιοι εδώ δεν το εκτιμάτε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

*Πριν χρόνια είχε γράψει τρεις φορές που καταράστηκε άτομα και πάθανε ακριβώς αυτό που είπε και ευτυχώς δεν είχαμε θανάτους ή τραυματισμους*  :2funny:  :2funny: :2funny:
Είδες που τα παιξαν? :2funny:και μπερδεύτηκαν δεν ξέραν τι να γράψουν? :2funny:απειλούσαν  :2funny:έγραφαν ότι  :jerking:τους κατέβαινε  :2funny:ένα Ρωσσικό ρητό λεει:το χαζό φόβισε τον και θα κάνει τα λάθη μόνος του.Χτες μπορεί και να έστειλε στον Αντισθενη και 10 μηνύματα  :2funny:.
 Φανταζεται τι τον περιμένει
εγω δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο  στον Χαρη,εκτος του οτι εχω να τον δω περισσοτερο απο 1,5 χρονια.

Και συ ρε......
ακομα  εισαι αγαμητος και ασχολεισε με τον καθε εναν τι κανει;;;
Και ο Γιάννης ο Θεσσαλονικιός δεν είναι σοβαρός?γιατι και αυτός μου είπε τα ίδια  :)Αν το έλεγε μόνο ο Χάρης δεν θα το έπαιρνα στα σοβαρά.Αλλα μου το είπε και ο Γιάννης και αλλά παιδιά από το σάϊτ.
 Πάτε να το κουκουλώσετε αλλα δε θα σας περασει :2funny:η αληθεια αργα ή γρηγορα θα βγει και θα πεσει πολυ  :2funny:Στις επομενες εκλογες σκοπευω να πολιτευθω οπότε σογουρα θα μαθω τι εγινε με κάθε λεπτομερια και θα πεσει τρομερό γέλιο :2funny: και με σενα που πας να θολώσεις τα νερα :2funny:.Μετα θα λες γιατί ασχολείστε με τέτοια πράγματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι νταβατζήδες μωρέ  :2funny:φουκαράδες χρεωκοπημένοι είσαστε  :2funny:ποια μαφία? :2funny:
  Εγώ αποδείξεις βάζω πάντα.Για το γάμο του μεγιστάνα που έλεγε οτι πήγε μπηκε πλουσιο φωτογραφικο υλικο και επεσε πολη γελιο γιατι ηταν σαν γλεντι αστέγων  :2funny:.Με τα σουργελα του Κισινιώφ που έλεγαν ότι  :knockinb: :2funny:είδε ο κόσμος την κατάντια τους και ότι είναι ψευτες.Με της μουναρες της Οδησσού  :2funny:της βρήκε φωτο και σας της έβαλα και πάλι  :2funny:μαζι σας ειστε και απατεωνες σαν τους αριστερους.Τι πληροφορίες να μας δώσετε αφού τώρα που χρεωκοπησατε δεν πάει πια κανένας πουθενά  :2funny:
  Πόσο απογοητευμένοι,πεινασμένοι,φουκαράδες και χρεωκοπημένοι πρέπει να είστε  :2funny:.Ο Σκυλοχάρας νταβατζής και μόνος της νυχτας:2funny:μόνο που το σκέφτομαι  :2funny:
  Πιο πιθανόν είναι να είναι ο ρολογας ο master21 από το να μην είσαι ο Σκυλοχάρας και να μην κάνει η γάτα νιάου,νιάου στα κεραμίδια.
  Η πλάκα είναι ότι όταν όπως πάντα βρω αποδείξεις 4-5 μέρες θα σωπάσετε και Θα λέτε ότι αυτό το θέμα δε μας ενδιαφέρει  :2funny:.Έχετε πάθει κωλούμπρα και κανετε σπασμωδικες κινησεις γιατί έχετε καταλάβει τι γέλιο πρόκειται να πέσει  αργά ή γρηγορα:2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
890
για να τελειωνει αυτη η κωμωδια
ο λογος που δεν παω επανω πλεον ειναι τι ειμαι 45 και εχω σχεση με ελληνιδα για γαμο ειναι καιρος να κανω παιδια και οικογενεια οποτε τα κεφαλια μεσα
ολα τα αλλα ειναι καραγκιοζιλικια
και εννοειτε οτι θα κανω αναφορα δεν μπορει ο καθε χαζος να σπιλωνει την υποληψη μου
και επ ευκαιρια ειμαι εδω εγω και συνομιλω με τον εαυτο μου το 2016

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο3.jpg
    Χωρίς τίτλο3.jpg
    117 KB · Εμφανίσεις: 40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom