Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Αφού οι Ουκρανοί του πήραν το πουλί... πως θα μας γαμήσει?---> :2funny: :2funny: :2funny:

Το chaturbate στις gay μεταδόσεις το έχει?
Μπα...
Τα τελευταια χρονια πολλες ουκρανες επιδίδονται στο webcamming και ο χάρης ως πονηρός που είναι, ξέρει πού θα της βρεί  :wanker: :tits2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα...
Τα τελευταια χρονια πολλες ουκρανες επιδίδονται στο webcamming και ο χάρης ως πονηρός που είναι, ξέρει πού θα της βρεί  :wanker: :tits2:
Αν ήξερε που θα της βρει δε θα αυνανιζόταν στο δρόμο  :2funny:αλλά στο σπίτι του  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Χαρης είναι τραγικός απλά.Περιμένει να τον δει η γκόμενα με το Tommy Hilfiger των 200 ευρώ να ενθουσιαστεί και να πιάσει τα μπούκια,αντί να της αγοράσει μια τσάντα Hermes ή Louis Vuitton και να δει άσπρη μέρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Χαρης είναι τραγικός απλά.Περιμένει να τον δει η γκόμενα με το Tommy Hilfiger των 200 ευρώ να ενθουσιαστεί και να πιάσει τα μπούκια,αντί να της αγοράσει μια τσάντα Hermes ή Louis Vuitton και να δει άσπρη μέρα.
Ο Χάρης μια ζακέτα φοράει από το παζάρι των Αδάνων.Ντυνεται όπως ντύνονται στο Κιρκούκ  :2funny:αν και καλύτερα απ αυτόν ντύνονται στο Κιρκούκ :2funny: Πάντος φοράει ίδιο βρακί με σένα  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ο Χάρης σήμερα μου είπε ότι σύντομα δικάζεται ο Σκυλοχάλιας για μαστροπεία του Χάρη του το είπε λέει ο Αλσντάλων.Αν και έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές με το Σκυλοχάλιας η υπόθεση με ενδιαφέρει σαν άνθρωπο.Αν έχετε πληροφορίες γράψτε.
Και στον Αλαντάλων το ειπε ο Θανάσης που το έμαθε από τον Γιάννη οταν του το σφυριξε ο Βασιλης  :jerking:

• Like
Αντιδράσεις: popov

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ωραία πες μας εσυ τι έγινε ακριβώς?Γιατί τίποτα δεν κρύβεται αργά ή γρήγορα θα τα μάθουμε όλα  :2funny:όπως μάθαμε και για τον dirty που του έριξαν μπογιά και είχε το θάρρος να βγει να πει τι έγινε με λεπτομέριες.
  Οι πληροφορίες προς το παρών λένε ότι μια από αυτές της τελειωμένες που έφερε την έδωσε σα βιζιτα σε κάτι φίλους του και κάποιος τον κάρφωσε και πήγε αυτόφωρο μετά απο αυτο προς το παρών δεν έχουμε άλλες πληροφορίες?γι'αυτό και ρωτάω τι έγινε?δικάστηκε?(λογικά θα έφαγε αναστολη) ή όρισαν τακτική δικάσιμο και θα γίνει δικαστήριο σε 2-3 ή και 5 Χρόνια και γ 'αυτό έχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.Καλυτερα να μας το πεις Κωστάκη γιατί αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε  :2funny:με κάθε λεπτομερια :2funny:Δεν τρώμε κουτόχορτο.
Καλά κύριε Ανακριτα θα τα πω όλα μόνο μην βαράτε  :2funny:
Είμαστε τώρα μαζί με τον Sino στον κορυδαλλο (πλατεία)  :grin: και κλαίμε την μοίρα μας.Μια που είσαι τόσο πονόψυχος και φιλεύσπλαχνος στείλε μας κανα φραγκο να πάρουμε τσιγάρα  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ρε Μητσο πως με εχεις κοψει? μοιάζω με καμία ρουφιάνα να κάθομαι να λεω ιστοριες για τον έναν ή τον αλλον  :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και στον Αλαντάλων το ειπε ο Θανάσης που το έμαθε από τον Γιάννη οταν του το σφυριξε ο Βασιλης  :jerking:
Κωστάκη μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των μελών του σάϊτ ο Αλαντάλων   ηταν τοτε κολλητος με το Σκυλοχάλια.Αυτο ότι τον τραβαγαν στο τμήμα το έχω μάθει κ από άλλους.Τα υπόλοιπα είναι φήμες όπως ότι τους έκλεισαν για πάντα την είσοδο στην Ουκρανία (αυτό δεν το πολυπιστευω).
 Όλα τα ψέματα αργά ή γρήγορα αποκαλύφθηκαν  :2funny:ο γάμος του μεγιστάνα στη Μόσχα  ;)οι γκομεναρες της Οδησσού :2funny:.
 Όπως κατάλαβα δεν πρόκειται να μας πεις τι έγινε.
  Η γνώμη μου είναι ότι πήγε αυτόφωρο  έφαγε μια αναστολή 2-3 Χρόνια και χέστηκε πανω του και σε συνδυασμό με το ότι δεν μπορεί ούτε να περπατήσει σταμάτησε τα ταξίδια.Βεβαια μπορεί να κάνω και λάθος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Μητσο πως με εχεις κοψει? μοιάζω με καμία ρουφιάνα να κάθομαι να λεω ιστοριες για τον έναν ή τον αλλον  :idiot:
Αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί με κάθε λεπτομέρια ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Κωστάκη μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των μελών του σάϊτ ο Αλαντάλων   ηταν τοτε κολλητος με το Σκυλοχάλια.Αυτο ότι τον τραβαγαν στο τμήμα το έχω μάθει κ από άλλους.Τα υπόλοιπα είναι φήμες όπως ότι τους έκλεισαν για πάντα την είσοδο στην Ουκρανία (αυτό δεν το πολυπιστευω).
  Όλα τα ψέματα αργά ή γρήγορα αποκαλύφθηκαν  :2funny:ο γάμος του μεγιστάνα στη Μόσχα  ;)οι γκομεναρες της Οδησσού :2funny:.
   Η γνώμη μου είναι ότι πήγε αυτόφωρο  έφαγε μια αναστολή 2-3 Χρόνια και χέστηκε πανω του και σε συνδυασμό με το ότι δεν μπορεί ούτε να περπατήσει σταμάτησε τα ταξίδια.Βεβαια μπορεί να κάνω και λάθος.
Ως συνηθως

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
Κωστάκη μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των μελών του σάϊτ ο Αλαντάλων  ηταν τοτε κολλητος με το Σκυλοχάλια.Αυτο ότι τον τραβαγαν στο τμήμα το έχω μάθει κ από άλλους.Τα υπόλοιπα είναι φήμες όπως ότι τους έκλεισαν για πάντα την είσοδο στην Ουκρανία (αυτό δεν το πολυπιστευω).
  Όλα τα ψέματα αργά ή γρήγορα αποκαλύφθηκαν  :2funny:ο γάμος του μεγιστάνα στη Μόσχα  ;)οι γκομεναρες της Οδησσού :2funny:.
  Η γνώμη μου είναι ότι πήγε αυτόφωρο  έφαγε μια αναστολή 2-3 Χρόνια και χέστηκε πανω του και σε συνδυασμό με το ότι δεν μπορεί ούτε να περπατήσει σταμάτησε τα ταξίδια.Βεβαια μπορεί να κάνω και λάθος.
Πολύ ενδιαφέρον βλέπω σκεφτεσαι να ασχοληθείς με το επαγγελμα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κωστάκη μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των μελών του σάϊτ ο Αλαντάλων   ηταν τοτε κολλητος με το Σκυλοχάλια.Αυτο ότι τον τραβαγαν στο τμήμα το έχω μάθει κ από άλλους.Τα υπόλοιπα είναι φήμες όπως ότι τους έκλεισαν για πάντα την είσοδο στην Ουκρανία (αυτό δεν το πολυπιστευω).
 Όλα τα ψέματα αργά ή γρήγορα αποκαλύφθηκαν  :2funny:ο γάμος του μεγιστάνα στη Μόσχα  ;)οι γκομεναρες της Οδησσού :2funny:.
  Η γνώμη μου είναι ότι πήγε αυτόφωρο  έφαγε μια αναστολή 2-3 Χρόνια και χέστηκε πανω του και σε συνδυασμό με το ότι δεν μπορεί ούτε να περπατήσει σταμάτησε τα ταξίδια.Βεβαια μπορεί να κάνω και λάθος.
Λάθος μπορεί να κάνω και να του  όρισαν τακτική δικάσιμο και έχει απαγόρευση από τη χώρα  και γ αυτό δεν πάει πια πουθενά   :2funny::2funny:
Είσαστε σαν τους Σηρυζεους πάτε να κρύψετε την αλήθεια η αλήθεια όμως πάντα λάμπει στο τέλος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολύ ενδιαφέρον βλέπω σκεφτεσαι να ασχοληθείς με το επαγγελμα;
Αυτό έχω σπουδάσει (είχα βάλει φωτο και το πτυχειο μου για κάποιους που δεν το πίστευαν  :2funny:βέβαια ο κώδικας ποινικής δικονομίας διαφέρει λιγάκι από χώρα σε χώρα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Λάθος μπορεί να κάνω και να του  όρισαν τακτική δικάσιμο και έχει απαγόρευση από τη χώρα  και γ αυτό δεν πάει πια πουθενά   :2funny::2funny:
Είσαστε σαν τους Σηρυζεους πάτε να κρύψετε την αλήθεια η αλήθεια όμως πάντα λάμπει στο τέλος.
Ρε συ με έπρηξες γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο να σου πει  :2funny:  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια διευκρίνιση; Ο Popov δεν είναι ο Sino-Slav και μεταξύ τους υπάρχει διάφορα πάνω από 1000 χιλιόμετρα.Τυχαινει να έχω μιλήσει και με τους δύο και ουδεμία σχέση έχουν.Και δεν είναι και απαραιτητο ο καθένας που δεν συντάσσεται μαζί σoυ να είναι ο Σινο.    
Μπα μπα εσυ πριν μια βδομάδα δηλωνες ότι ο popov δεν είναι ο Σινοχάρας.Τωρα μας λες ότι είναι? :2funny:Δηλαδή πάτε να μας κοροϊδέψετε με λίγα λόγια.Και το αποτέλεσμα γίνεστε ρεζίλι  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί με κάθε λεπτομέρια ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου

Κάποιος (νομίζω ο τύπος Ιάκωβος;) πόσταρε κάπου ένα βιντεάκι εχτές με τον Λιλά γυμνό που χόρευε.
Ακόμα και ο Λιλάς την έχει μεγαλύτερη από το τυρογαριδάκι σου. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...

Μπορεί να το παίζεις τρελίτσα όταν δεν σε συμφέρει, ρίχνοντας τη μπάλλα στις κερκίδες
γράφοντας ότι τάχα είμαι κλώνος του Σινοχάρα (ενώ όπως σε προειδοποίησα, υπάρχουν εδώ μέσα
αρκετοί σοβαροί άνθρωποι και παλαιοί παίχτες, που γνωριζόμαστε στην κανονική ζωή) αλλά συνεχίζεις
να ασχολείσαι πάντα με όλους τους άλλους και όχι με την ασθένειά σου.

Σε ρωτώ ευθέως, εξακολουθείς να είσαι σίγουρος ότι είμαι κλώνος του Σινοχάρα για τον οποίο διαδίδεις
όλα αυτά τα πράγματα; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, διότι επίκειται αυστηρό κωλοδάχτυλο
και θα δούμε μετά για άλλα πόσα χρόνια θα κάνεις να ξαναποστάρεις, από την τελευταία φορά
που αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά μαζί σου. Διαδίδεις φήμες για μέλος που απέχει εδώ και καιρό και προσπαθείς
να συνδέσεις το δικό μου νικ με αξιόποινες πράξεις. Απάντα ευθέως να δούμε τώρα πόσα απίδια βάζει ο σάκκος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάποιος (νομίζω ο τύπος Ιάκωβος;) πόσταρε κάπου ένα βιντεάκι εχτές με τον Λιλά γυμνό που χόρευε.
Ακόμα και ο Λιλάς την έχει μεγαλύτερη από το τυρογαριδάκι σου. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...

Μπορεί να το παίζεις τρελίτσα όταν δεν σε συμφέρει, ρίχνοντας τη μπάλλα στις κερκίδες
γράφοντας ότι τάχα είμαι κλώνος του Σινοχάρα (ενώ όπως σε προειδοποίησα, υπάρχουν εδώ μέσα
αρκετοί σοβαροί άνθρωποι και παλαιοί παίχτες, που γνωριζόμαστε στην κανονική ζωή) αλλά συνεχίζεις
να ασχολείσαι πάντα με όλους τους άλλους και όχι με την ασθένειά σου.

Σε ρωτώ ευθέως, εξακολουθείς να είσαι σίγουρος ότι είμαι κλώνος του Σινοχάρα για τον οποίο διαδίδεις
όλα αυτά τα πράγματα; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, διότι επίκειται αυστηρό κωλοδάχτυλο
και θα δούμε μετά για άλλα πόσα χρόνια θα κάνεις να ξαναποστάρεις, από την τελευταία φορά
που αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά μαζί σου. Διαδίδεις φήμες για μέλος που απέχει εδώ και καιρό και προσπαθείς
να συνδέσεις το δικό μου νικ με αξιόποινες πράξεις. Απάντα ευθέως να δούμε τώρα πόσα απίδια βάζει ο σάκκος.
Ο Κωστάκης πριν από λιγο είπε ότι εσυ είσαι ο Σκυλοχάρας.Μαλλον πανω στα νεύρα του του ξέφυγε  :2funny:γιατί μια βδομάδα πριν είχε πει τα αντίθετα.
 Το τι έγινε στ αλήθεια με αυτή την υπόθεση αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί και θα πεσει παρα πολυ γελιο όπως βγήκαν όλα τα ψέματα σας στη φορα ;)
 Τελικά είστε πολύ γελοίοι και καραγκιόζηδες  :2funny:σας είχα για γελοίους αλλά όχι τόσο  :2funny:μετά απ αυτό κατάλαβα ότι είστε μεγάλοι φουκαράδες χρεωκοπημένοι :2funny:και ο Βλάκμαν σας ταιριάζει για ηγέτης  :2funny:. Μόνος μου είχα σταματήσει να γράφω γιατί είχα βαρεθεί.Και τότε ήταν για κλάματα το επίπεδο αλλά όχι όπως τώρα  :2funny:για να γελάει κάνεις μαζί σας είστε ότι πρέπει  :2funny:
 Μήπως θα μου απαγορεύσεις να κατέβω και στις εκλογές? Με τα μέσα που διαθέτεις?:2funny:
  Πάτε πάλι να κρύψετε την αλήθεια όπως κάνετε πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom