Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ευχαριστω αρχηγέ,αργησα αλλα το πιασα το συστημα σου και αυτοι που σε βριζουν οταν σε καταλαβουν θα σε παραδεχτουναρχηγε

Το σύστημα στηρίζεται στη μανία και την έλλειψη ορίων.Κανένα όριο οικονομικό κανένα όριο ενέργειας ή δυνατοτήτων,γενικά πρέπει να είσαι excess σε όλα.Unlimited τύπος άτομο τεράστιων δυνατοτήτων και προδιαγραφών που με την παρουσία σου λιώνεις τον ανταγωνισμό.Δεν πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν τα τοπικά ήθη και έθιμα όντας μια κατηγορία μόνος σου.
Κάπως έτσι είναι το mind frame για να γαμήσεις στο μπλοκ.
Αμα αρχίσεις και μετράς τόσα εδώ τόσα εκεί δε με παίρνει για οχτάρι καλύτερα εφτάρι,το έχασες το παίγνιο θα σε κατασπαράξουν οι ανταγωνιστές και τα κοράκια.
Και οι γκόμενες τέτοιους unlimited ακραίους τύπους γουστάρουνε δέσμιους των παθών και του πούτσου τους,δε θέλουν συμβατικούς,μπίχλες,υπολογιστές,προβλέψιμους κτλ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εγώ χρησιμοποιώ το πουτσοραντάρ δηλαδή τον πότσο σαν πυξίδα.Αν ο πότσος γυρίσει προς Κίεβο,ταξιδεύω Κίεβο.Αν στραφεί προς Μόσχα πάω Μόσχα.Πάντα ακούω τη φωνή της λογικής δηλαδή ρωτάω τον πούτσο μου και μου λέει τι πρέπει να κάνω.

Είναι φανερό ότι σκέφτεσαι με τον πούτσο !!  :grin: :grin:

Για αυτό και οι σκέψεις σου είναι απο τον πούτσο, και για τον πούτσο !! :grin:

Βέβαια το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο εκεί !!

Το πρόβλημά σου είναι ότι όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι με τον πούτσο τότε κάπου εκεί κοντά αρχίζεις να γαμάς με το κεφάλι!!  :grin:  

Συνέχισε τις μαλακίες !!! Ούτως η άλλως παιδική χαρά για να γελάμε έχει γίνει το νήμα !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ δίνω το πλαίσιο σκέψης.Ο Ελλην καμάκιας θα ακούσει:
1.Φίλε άργησες.Μέχρι 10 χρόνια πριν οι γκόμενες γαμιόνταν με ένα κεφάλι τυρί και πιο πριν με νάυλον κάλτσες ή μια Κολυνός.Τώρα εξευρωπαίστηκαν,δυτικοποιήθηκαν,γάμησέ τα.Πεντάρια και μπαζάκια θα γαμήσεις.
2.Είσαι αρχίδας,φτωχός,ανάπηρος και λέτσος.Τελευταίος στην Ευρώπη.Πού πας ρε ξεβράκωτος στους κωλομπαράδες?Κάτσε Ελλάδα να γαμάς μπορδελάκια με 10 ευρώ καλύτερα δε θα βρεις.
3.Αυτοί που γαμάνε είναι βύσματα,μάγκες,κοννέκτορες,δυνατά άτομα με καταγωγή και κύκλο που εσύ δεν μπαίνεις ούτε του Αγίου Πούτσου.Οπότε άστο καλύτερα.
4.Δε μετράς ξόφλησες.Ριξτο στη χειρογλύκανη ή κάνε καμιά προσευχή.Βρες καμιά χοντρή Ελλεινίδα να γαμήσεις γιατί σε λίγο ούτε για αυτό δε θα είσαι ικανός.

Ενώ εγώ του δίνω τη δυναμική προοπτική.Απελευθερώσου,γάμα τους bollocks,σπάστους τα κεφάλια και επέβαλε την τεράστια ανωτερότητά σου.Ενας Βαλκάνιος Ελληναράς πουτσαράς δε φοβάται κανέναν.Με την πούτσα όρθια όρμα στο μπλοκ και γάμα μέχρι εξαντλήσεως.Γίνε άρχοντας κονομώντας χύσε αυτούς που σου πουλάνε σανό,γίνε επικίνδυνος μην προβατοποιείσαι αλλά τρίψε τους τον καύλο τους στη μάπα.Χύσε ξανά και ξανά τους αντιπάλους ως ανώτερος πέουλας.Και αν αντιδράσουν,τράβα τους κι έναν πούτσο.
Είναι το σωστό mindframe για να γαμήσετε στο μπλοκ.Δε θέλουν ηττημένους.Θέλουν επικίνδυνους,ζόρικους,πέουλες άτομα εξτρίμ και με φιλοδοξίες.Θέλουν γενικά άτομα αξίας που έχουν τα αρχίδια τους στη θέση τους δε θέλουν ευνουχισμένους μίζερους.Ετσι είναι οι Σλάβες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά έχει σημασία πώς σκέφτεται ο ανταγωνισμός για εμάς.
Κωλότουρκος:Ρε μαλάκα Ελληνα,μια ζωή παπαρίκος ήσουνα σε όλους του πολέμους one to one σε γάμησα,όταν δεν έτρεχες να κρυφτείς πίσω από τις φούστες των δυτικών.Που σε ξέρουν έτσι κι αλλιώς τι καραγκιόζης και ζήτουλας είσαι.
Αραβας:Αδερφέ σαν εμάς είσαι μεσογειακός,μελαμψός λίγο πάνω από τον Αράπη.Εχουμε Ελληνες στην Αραβία,καλά παιδιά με περίεργα ονόματα είναι.
Δυτικός:Ρε αρχίδα τι σχέση έχεις με εμένα.Εγώ είμαι λευκός,πλούσιος,καθαρός,επιτυχημένος,PC,εσύ είσαι ένας βρωμύλος,loser,μαυρούλιακας που τον χέζουν όλοι.
Σλάβος:Τα έφτιαξες με Ελληνα?Χα,χα.Να κλάσω ή να γελάσω?Μα πας με τον πίθηκα,τον καθυστερημένο,τον brudasy,τον γκαίουλα?Τέτοιες βλαμένες είστε έτσι κι αλλιώς αλλά κοίτα τι χάνεις Σλάβο μπρατσαρά,φραγκάτο πουτσαρά.Χεσμένες σας έχουμε πουτάνες,όλες ξέρουν τι είσαστε.
Ελληναράς πουτσαράς:Σκάστε όλοι πουστράκια,γατάκια.Ελληνας εδώ.Βαλκάνιος.Σας γαμάμε όλους για χιλιετίες βλάκες.Πάρτε μου μια πίπα κνώδαλα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Είναι φανερό ότι σκέφτεσαι με τον πούτσο !!  :grin: :grin:

Για αυτό και οι σκέψεις σου είναι απο τον πούτσο, και για τον πούτσο !! :grin:

Βέβαια το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο εκεί !!

Το πρόβλημά σου είναι ότι όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι με τον πούτσο τότε κάπου εκεί κοντά αρχίζεις να γαμάς με το κεφάλι!!  :grin:  

Συνέχισε τις μαλακίες !!! Ούτως η άλλως παιδική χαρά για να γελάμε έχει γίνει το νήμα !!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε cool ακούς τους λογικούς εδώ και 10 χρόνια και τι έχεις πετύχει?Γαμάς μόνο τη χούφτα σου.
Εντωμεταξύ τα πάκια και οι Αράπηδες ξέσκισαν τις Πολωνέζες UK και Πολωνία μέχρι το 2015,οι Ουκρανέζες γαμιόνταν πανεύκολα με όλους τους ξένους μέχρι το 2017,όλες οι Τσέχες και Ουγγαρέζες είχαν πηδηχτεί με Ιταλούς στα 90s και στα 00s και εσύ την ψάχνεις συνεχώς αλλά είσαι συνέχεια ένα βήμα πίσω.
Θες να βγεις ένα βήμα μπροστά να καθορίσεις εσύ τις εξελίξεις έστω για μια φορά?
Παράτα τους λογικούς,άσε τη συσσωρευμένη μανία να σε συνεπάρει.Ακου τον πούτσο σου επιτέλους και μη ζυγίζεις τις καταστάσεις.Γίνε άγριος,unlimited,barbarian φάση.Οι γκόμενες δε θέλουν λεπτεπίλεπτους πούτσους και καλλιτέχνες θέλουν καυλωμένους άντρες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το σύστημα στηρίζεται στη μανία και την έλλειψη ορίων.Κανένα όριο οικονομικό κανένα όριο ενέργειας ή δυνατοτήτων,γενικά πρέπει να είσαι excess σε όλα.Unlimited τύπος άτομο τεράστιων δυνατοτήτων και προδιαγραφών που με την παρουσία σου λιώνεις τον ανταγωνισμό.Δεν πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν τα τοπικά ήθη και έθιμα όντας μια κατηγορία μόνος σου.
Κάπως έτσι είναι το mind frame για να γαμήσεις στο μπλοκ.
Αμα αρχίσεις και μετράς τόσα εδώ τόσα εκεί δε με παίρνει για οχτάρι καλύτερα εφτάρι,το έχασες το παίγνιο θα σε κατασπαράξουν οι ανταγωνιστές και τα κοράκια.
Και οι γκόμενες τέτοιους unlimited ακραίους τύπους γουστάρουνε δέσμιους των παθών και του πούτσου τους,δε θέλουν συμβατικούς,μπίχλες,υπολογιστές,προβλέψιμους κτλ.
Οι καριόλιδες οι ΓΟΝΟΙ αντιστέκονται! Κρύβονται σαν πουστάκια πίσω απο νόμους και υπηρεσίες και ψάχνουν τρόπο να σε γαμάνε νομικά! Είναι όμως λίγοι μπροστά στον αφυπνισμένο πέουλα! Όπως ακριβώς το είπες! Τους Γαμάς και μετά τους ρίχνεις και έναν Πούτσο!!!! Όταν σε κοιτάνε τους κοιτάς και δεν κατεβάζεις το κεφάλι! Αν σπάσεις την πούτσισες!
Είναι μεγάλη σκατόρατσα οι Γόνοι! Χειρότεροι απο τους ψωλάδες! Οι Γόνοι έχουν και την πουστοοικογένεια τους τη χεσμένη πνευματικά για αβάντα!! Αυτός που κερδίζει είναι αυτός που τους χτυπάει με το ρόπαλο που δεν αφήνει σημάδια ενώ εσωτερικά τους έχει κάνει κιμά!!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.550
Πόντοι
2.886
Εμένα δεν τις βρίσκουν τις γκόμενες δεν είναι τόσο εύκολο.
Τώρα πήρα έμπνευση θα ποστάρω στο εφεξής δίπλα σε όλες με ελληνικό σώβρακο να δείξω την ανωτερότητα του Ελληναρά.

:rockon: :rockon: :rockon:

Προτιμάτε ελληνικά προϊόντα !  :rockon:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ελληναράς πουτσαράς:Σκάστε όλοι πουστράκια,γατάκια.Ελληνας εδώ.Βαλκάνιος.Σας γαμάμε όλους για χιλιετίες βλάκες.Πάρτε μου μια πίπα κνώδαλα.

Άμα πάς να τα πεις αυτά μπροστά σε Γιούγκους ή Αλβανούς,θα σε γαμήσουν αυτοί όμως.Μόνο από απόσταση και να μπορείς να τρέξεις γρήγορα.Όλοι αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι ενώ εμεις τζάμπα μάγκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι καριόλιδες οι ΓΟΝΟΙ αντιστέκονται! Κρύβονται σαν πουστάκια πίσω απο νόμους και υπηρεσίες και ψάχνουν τρόπο να σε γαμάνε νομικά! Είναι όμως λίγοι μπροστά στον αφυπνισμένο πέουλα! Όπως ακριβώς το είπες! Τους Γαμάς και μετά τους ρίχνεις και έναν Πούτσο!!!! Όταν σε κοιτάνε τους κοιτάς και δεν κατεβάζεις το κεφάλι! Αν σπάσεις την πούτσισες!
Είναι μεγάλη σκατόρατσα οι Γόνοι! Χειρότεροι απο τους ψωλάδες! Οι Γόνοι έχουν και την πουστοοικογένεια τους τη χεσμένη πνευματικά για αβάντα!! Αυτός που κερδίζει είναι αυτός που τους χτυπάει με το ρόπαλο που δεν αφήνει σημάδια ενώ εσωτερικά τους έχει κάνει κιμά!!

Οχι,οι γόνοι είναι χάρτινες τίγρεις.Κάναν τρελλά τσιμπούκια οι γόνοι αυτό που πάθανε,δεν το περιμένανε.
Βασικά είναι irrelevant,ο προπάππους τους βοσκός ήταν έτσι κι αλλιώς οπότε δεν υπάρχει ιδαίτερος σεβασμός.Δεν παίζουν δυτικά συστήματα και δυναστείες.
Δηλαδή άμα ο προπάππους του άλλου ήταν βοσκός και ο δικός σου πάππος γεωργός,σιγά τον πολυέλαιο.Δεν παίζει καμιά αναγνώριση,ο πούτσος πέφτει επί τας κεφαλάς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άμα πάς να τα πεις αυτά μπροστά σε Γιούγκους ή Αλβανούς,θα σε γαμήσουν αυτοί όμως.Μόνο από απόσταση και να μπορείς να τρέξεις γρήγορα.Όλοι αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι ενώ εμεις τζάμπα μάγκες.

Για αυτό Παραλία οι Σέρβοι τις παίρνουν όλες σουβλάκι Γιούγκες,Ανατολικές,Ελλεηνίδες ενώ οι Ελληνες μένουν με το πουλί στο χέρι.Η οι Αλβανοί γαμάνε αβέρτα Πολωνές,Ρουμάνες ακόμα και Ελληνίδες ενώ οι Ελληνες περιποιούνται το μούσι τους και το μαλλί.
Μιλάμε για συνολική αλλαγή νοοτροπίας.Με πουστέ φωνή,βέγκανς,λέτσους,ντεφορμέ τύπους δε γίνεται δουλειά.
Ο Ελληνας έχει δυνατότητες,εγώ είδα συσσωρευμένη οργή στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια,απλά δεν του δίνουν έναν τρόπο να τη διοχετεύσει,του λένε συνέχεια τι παπάρας και αδύναμος,loser είναι.
Ενώ δηλαδή ο νέος έχει τα όπλα,τον μπλοκάρουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι καριόλιδες οι ΓΟΝΟΙ αντιστέκονται! Κρύβονται σαν πουστάκια πίσω απο νόμους και υπηρεσίες και ψάχνουν τρόπο να σε γαμάνε νομικά! Είναι όμως λίγοι μπροστά στον αφυπνισμένο πέουλα!

Οντως έτσι είναι.Εχουν όλο το νομικό σύστημα με το μέρος τους,οι νόμοι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους.Και αν κάπως δεν τους κάνουν διότι ως στόκοι δεν προέβλεψαν σωστά,τους αλλάζουν και αναγνωρίζουν και κληρονομικά δικαιώματα αμαλάχι.Κράτος εν κράτει.
Οχι βέβαια αν δε μασάς και γενικά δεν αναγνωρίζεις την κατάσταση.
Καλά Ελλάδα είναι εύκολο,Γερμανία δεν είναι τόσο απλά γιατί οι ισορροπίες συμφερόντων είναι από αιώνες καθορισμένες και τα μέρη μάχονται λυσσαλέα για τα δικαιώματά τους.
Αλλά σλαβικές χώρες ο Βαλκάνιος Ελληναράς δεν έχει πρόβλημα.Είναι ένα είδος Μεσσία,White God αν καταλάβει τη δύναμή του.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για αυτό Παραλία οι Σέρβοι τις παίρνουν όλες σουβλάκι Γιούγκες,Ανατολικές,Ελλεηνίδες ενώ οι Ελληνες μένουν με το πουλί στο χέρι.Η οι Αλβανοί γαμάνε αβέρτα Πολωνές,Ρουμάνες ακόμα και Ελληνίδες ενώ οι Ελληνες περιποιούνται το μούσι τους και το μαλλί.
Μιλάμε για συνολική αλλαγή νοοτροπίας.Με πουστέ φωνή,βέγκανς,λέτσους,ντεφορμέ τύπους δε γίνεται δουλειά.
Ο Ελληνας έχει δυνατότητες,εγώ είδα συσσωρευμένη οργή στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια,απλά δεν του δίνουν έναν τρόπο να τη διοχετεύσει,του λένε συνέχεια τι παπάρας και αδύναμος,loser είναι.
Ενώ δηλαδή ο νέος έχει τα όπλα,τον μπλοκάρουν.

Ο Έλληνας έχει οργή για τα πάντα,αλλά έτσι και βολευτεί,το βουλώνει.Βρίζει τους ψωλάδες,αλλά αν καταφέρει να γίνει κι αυτός ψωλάς,όλα καλά.Βρίζει τις ελλεηνίδες όταν δεν γαμάει,αλλά μόλις βρει καμία γίνεται υπηρέτης της.Βρίζει τους εργοδότες του,αλλά εαν γίνει αυτός εργοδότης,κάνει τα ίδια και χειρότερα.Άσε ρε αρχηγέ με τον Έλληνα...

Επισκέπτης
Ο κμαν περιγραφει τη νοοτροπια του Ωναση απο τη ζωη του οποιου πιστευω εχει επηρεαστει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο κμαν περιγραφει τη νοοτροπια του Ωναση απο τη ζωη του οποιου πιστευω εχει επηρεαστει.
Με τη διαφορά ότι ο Ωνάσης είχε μια αμύθητη περιουσία ενώ ο Βλακμαν δεν έχει λεφτά να πάρει ενα βρακί της προκοπής  :2funny:. Ο Χάρης με απειλεί επειδή αποκάλυψα ότι τον συνέλαβε η αστυνομία να αυνανίζεται στο πάρκο δημόσια ότι θα με  :ak: :2funny:ας ελπίσουμε να γυρίσει στην Κύπρο χωρίς άλλες περιπέτειες  :2funny:γυρίζει στο σπίτι 8 το απόγευμα και το βράδυ σε βγαίνει καθόλου έξω ο μόνος κυνδινος με το chaturbate είναι να στραβοψωλιασει :2funny:.
  Και ο Βλακμαν εχει μεγάλη πλάκα  :2funny:6 μήνες θα κάνει οικονομία για να μαζέψει 3.000 ευρώ να πάρει μια για τρεις μέρες να τη βγάλει φωτογραφία να μας τη δείχνει  :2funny:. Μου θυμίζει ένα φίλο μου που ενώ έχει κόψει το ρεύμα στο σπίτι του για οικονομία του έφαγε μια 40χρονη Λευκορωσιδα 6.000 ευρώ  :2funny:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
ας ελπίσουμε να γυρίσει στην Κύπρο χωρίς άλλες περιπέτειες  :2funny: γυρίζει στο σπίτι 8 το απόγευμα και το βράδυ δε βγαίνει καθόλου έξω ο μόνος κυνδινος με το chaturbate είναι να στραβοψωλιασει :2funny:
Mπα θα τον έχουν κλέψει μέχρι να γυρισει Κυπρο πιστευω. 500 με 800 η προσωπικη μου εκτίμηση  :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Mπα θα τον έχουν κλέψει μέχρι να γυρισει Κυπρο πιστευω. 500 με 800 η προσωπικη μου εκτίμηση  :S
Με πήρε πριν από 2 ώρες μέσω Facebook και απειλούσε ότι αύριο θα μας γαμισει όλους  ;). Μέχρι τώρα δεν τον έχουν κλέψει  :2funny:αύριο γυρίζει Κύπρο.Εγω του είπα για να μην τον κλέψουν να κάτσει σπίτι Αφού μια μέρα έμεινε.....να παραγγείλει πίτσες και να βάλει το chaturbate να αυνανιστεί  ;) :2funny:αν βγει έξω είναι πολύ πιθανόν να φάει πάλι ξύλο  :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Με πήρε πριν από 2 ώρες μέσω Facebook και απειλούσε ότι αύριο θα μας γαμισει όλους  ;). Μέχρι τώρα δεν τον έχουν κλέψει  :2funny:αύριο γυρίζει Κύπρο.Εγω του είπα για να μην τον κλέψουν να κάτσει σπίτι Αφού μια μέρα έμεινε.....να παραγγείλει πίτσες και να βάλει το chaturbate να αυνανιστεί  ;) :2funny:αν βγει έξω είναι πολύ πιθανόν να φάει πάλι ξύλο  :2funny:
Αφού οι Ουκρανοί του πήραν το πουλί... πως θα μας γαμήσει?---> :2funny: :2funny: :2funny:

Το chaturbate στις gay μεταδόσεις το έχει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφού οι Ουκρανοί του πήραν το πουλί... πως θα μας γαμήσει?---> :2funny: :2funny: :2funny:

Το chaturbate στις gay μεταδόσεις το έχει?
Δεν ξέρω  :2funny:από το να αυνανίζεται στο δρόμο και να τον μαζευει η αστυνομια  :2funny:ας τον και παιζει τουλάχιστον στο σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom