Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παραμύθι ήταν τελικά τύπε, αποδείχτηκε ότι κατοσταρικάκια δίνει, βαριά 150 και απλά γράφει εδώ τις αρλούμπες του γιατί ηδονίζεται να τον αποκαλούν αρχηγό. Γαμάει για τους άλλους και βγάζει φώτος για τους άλλους. Προχωρημένη κλινική περίπτωση. Κάνει και κάποια σπονσοραρίσματα κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές και thats it. Εκτός αν πιστεύεις υπάρχει νορμάλ άνθρωπος να χαλάει 3-4 χιλιάρικα το μήνα για ταξίδι με πυραύλους συν τα μηνιάτικα που έλεγε ότι δίνει. με 100-150 φορτώνει από carribean και ένα-δυο μαξ σπονσορ τα καλοκαίρια για τις διακοπές του, συνοδεία δηλαδή και thats it. O ορισμός του ναρκισσισμού και της παραπληροφόρησης. Το παίζει και λεφτάς από πάνω ενώ είναι υπάλληλος, εκεί κλαις από γέλια απλά...
Ο Βλάκμαν μετά τον διασυρμό του στην Κρακοβία που πήγαν με το Fidel σε κλαμπ και όλα έγιναν όπως τα είχα πει  :2funny:την έπεσε σε όλες της γκόμενες και έφαγε απ όλες χυλοπίτες  :2funny:Τελικά φώναξαν και το σεκιουριτα και παραλίγο να φάει και ξύλο  :2funny:Τα έκανε όλα αυτά μπας και σβήσει το ρεζιλικι :2funny:
 Σου έστειλα τους Έλληνες της Αγίας Πετρούπολης  :2funny:Εγώ πήγαινα να τους συναντήσω για να γελάσω με τα χάλια τους και την κακομοιριά τους  :2funny:Ο ένας είναι αυτός που έλεγα με τη φακλάνα που τον έβαλε να της κάνει παιδί αλλιώς θα έφευγε  :2funny:. Για γκόμενες δε μίλησε αλλά έλεγε για χλιδή στους άλλους Έλληνες  :2funny:
 Το αρνητικό στις μεγάλες πολεις είναι ότι η νέα γενιά δε βγαίνει πια και έχει αλλά ενδιαφέροντα.Οποτε για κάποιον που έρχεται για λίγο ή ρίχνει τον πήχη σαν τον Dirty και γαμάει 35+ ετων και ότι σαβούρα βρει ή δε γαμαει τιποτα.Οι πουτανες δεν θα έλεγα οτι ειναι λύση γιατί έχει πέσει πολύ το επίπεδο όλο 30χρονες Έχει πια!
 Το στυλ καμάκια πάλι δεν έχει πέραση.Ειχε έρθει ο φίλος του ρολογα που είναι καμακι της Ρόδου....ειχε μια γκόμενά που είχε γνωρίσει στη Ρόδο....τη συνάντησε και ήταν πολύ αδιάφορη ήταν συνέχεια απασχολημένη.οντως πολυ εξυπνος γρηγορα κατάλαβε οτι το στυλ καμάκι της Ρόδου δεν έχει πέραση εδω.θυμαμαι του άρεσε μια αντμινιστρατορ στο μπαρ ugly kogiot του είπα αυτες ειναι οι πιο εύκολες γιατι εχουν μισθο  :shit:και σχεδον παντα ειναι απο αλλες πολεις.Μου απάντησε:για σένα Ναι που έχεις σιδερένιο άλογο και σπίτια,εγώ τι να της πω πάμε στο αριστερό ξενοδοχείο?
 Ο Τάσος είπε την αλήθεια παντός και αυτό τον τιμά,ειπε γαμησα αυτες της πουτανες.Θα μπορούσε κ ο Τάσος να έλεγε ιστορίες για άγριους.
 Για μένα είναι χρυσωρυχείο τα καταστήματα καλλυντικών από μόνες τους μου δίνουν τα τηλέφωνα τους!και οι τράπεζες (οι γκομενες τραπεζικοί υπάλληλοι μου τη σπάνε γιατί είναι πολύ μίζερες) από τα καλλυντικά ταιριάζουμε πολύ  :2funny:.
 Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι το επίπεδο του Έλληνα έχει πέσει τρομερά.Τη δεκαετία του '90 οι Έλληνες ήταν ετη η φωτος μπροστά σε σχέση με τους Ρώσσους τώρα συμβαίνει το αντίθετο οι Έλληνες εδω φενονται χάλια σα Ρώσσοι άστεγοι (οι μουσατοι) και ακόμα και Έλληνες σχετικά κάποιου επιπέδου εδω φενονται χειρότεροι από το μέσο  όρο.
 Αυτός που αν ήξερε Ρωσσικά θα είχε επυτηχια στην επαρχία είναι ο ΔΡ ψεύτης (αν είναι όπως στις φωτο που ήταν 25 ετων) Βαρσοβια τον έφτυναν γιατί φενοτσν η μιζέρια του...εδω θα συνέβαινε το ίδιο επαρχία όμως θα μπορούσε με αυτές της φωτο με το opel astra cabrio και την παραλία κάτι να βγάλει.

D

dude901123

Επισκέπτης
  Το αρνητικό στις μεγάλες πολεις είναι ότι η νέα γενιά δε βγαίνει πια και έχει αλλά ενδιαφέροντα.Οποτε για κάποιον που έρχεται για λίγο ή ρίχνει τον πήχη σαν τον Dirty και γαμάει 35+ ετων και ότι σαβούρα βρει ή δε γαμαει τιποτα.Οι πουτανες δεν θα έλεγα οτι ειναι λύση γιατί έχει πέσει πολύ το επίπεδο όλο 30χρονες Έχει πια!

Δημητράκη με πολύ αγάπη στις αναλύσεις σου.. αλλά πλέον έχεις εκ των έσω πληροφόρηση οπότε ρώτα να μάθεις πόσο χρονών ήταν αυτές με το ιώδιο για να είσαι ακριβής στις αναλύσεις σου (-30 και οι δυο). Επίσης ρώτα αν ήταν άσχημες, καημένες ή σαβούρες. Οι αναλύσεις για να είναι αξιόπιστες πρέπει να αναφέρονται στην πραγματικότητα και όχι στη φαντασία. Έλα καμιά βόλτα Κίεβο να πάρουμε τον ΚΜΑΝ και να δώσουμε μάχη μέχρι εσχάτων στα ουκρανικά μουνολίβαδα (DISCO), αν και δεν είναι το στοιχείο μου και μετά να δώσουμε ρεπορτάζ από το πεδίο της μάχης.
Γιατί δεν ξέρω από Αγ. Πετρούπολη αλλά τι να τρέχεις στην επαρχία της Λευκορωσίας μέσα στη χωριατίλα και την κακομοιριά? Εδώ έχει ατελείωτο υλικό για όλους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη με πολύ αγάπη στις αναλύσεις σου.. αλλά πλέον έχεις εκ των έσω πληροφόρηση οπότε ρώτα να μάθεις πόσο χρονών ήταν αυτές με το ιώδιο για να είσαι ακριβής στις αναλύσεις σου (-30 και οι δυο). Επίσης ρώτα αν ήταν άσχημες, καημένες ή σαβούρες. Οι αναλύσεις για να είναι αξιόπιστες πρέπει να αναφέρονται στην πραγματικότητα και όχι στη φαντασία. Έλα καμιά βόλτα Κίεβο να πάρουμε τον ΚΜΑΝ και να δώσουμε μάχη μέχρι εσχάτων στα ουκρανικά μουνολίβαδα (DISCO), αν και δεν είναι το στοιχείο μου και μετά να δώσουμε ρεπορτάζ από το πεδίο της μάχης.
Γιατί δεν ξέρω από Αγ. Πετρούπολη αλλά τι να τρέχεις στην επαρχία της Λευκορωσίας μέσα στη χωριατίλα και την κακομοιριά? Εδώ έχει ατελείωτο υλικό για όλους.
Αφου γαμας καλύτερες βάλε μας φωτο να της δούμε γιατί οι επόμενες στις φωτο μαζί σου είναι για κλάματα (για Ελλάδα δε λέω μπορεί να είναι καλες).
 Οι Ουκρανες είναι πολύ κωλοφάρα και ζηλεύουν κιόλας.Δεν σου έριξαν μπογιά τοτε?εμένα με αυτά που τους κάνω θα με είχαν σφάξει οι γκομενες εκεί  :2funny:δεν υπάρχει χειρότερη ταπείνωση για μια γκόμενα από το να σου υπονοεί ότι θέλει να πάτε σπίτι σου να  :knockinb: :knockinb:Κ εσύ να την αγνοείς  :2funny:το 1995  με είχαν ληστέψει γ αυτο το λόγο!Μια που δεν την πηδαγα γιατί ήταν απερηποιητη έβαλε να με ληστέψουν για εκδίκηση.Γλυτωσε τη φυλακή γιατί ήταν 17.5 ετών μονο κλωτσομπουνιδια εφαγε απο μενα και σφαλιαρες απο τους μπατσους :2funny:αυτοί έφαγαν 8,8.5 και 9 χρόνια ο τέταρτος που ήταν Ρωσσοποντιος δρν συνεληφθει αλλα την πληρωσαν οι συγγενεις του και νε το παραπανω   :2funny::2funny: (το γράφω γιατί από το 1995 έχουν περάσει τα 20 χρόνια και ότι αδίκημα και να είναι έχει διαγραφεί).
 Εγώ πηγαίνω επαρχία για αλλαγή περιβάλλοντος εκεί ηρεμείς ο κόσμος δε βιάζεται οι επόμενες σε κυβηγσνσ από μόνες τους οι ρυθμοί ζωής είναι πολύ ήρεμοι.Και μέχρι πρότινος οι τιμές ήταν τσάμπα!Δεν έχει χωματόδρομους στη Λευκορωσία.εχει πολύ καλύτερους δρόμους σε σχέση με τους επαρχιακούς δρόμους της Ρωσσιας.Να ζήσω εκεί δεν θα μπορούσα ποτέ Αλλά για μια βδομάδα είναι πολύ ωραία.Μετα σκυλόβαριεσαι.
 Αν πάω Λευκορωσία σου γράφω να έρθεις 1 μήνα χωρίς βίζα και 10 μέρες χωρίς ρεγκιστρατσια ΑΛΛΑ πρέπει από το αεροδρόμιο του Μινσκ να μπεις αλλιώς θέλεις βιζα.
  Αν πας με τον ΚΜΑΝ θα δώσετε μάχη αλλά κανονική μάχη όταν θα σας κυνηγάνε να σας δείρουν  :2funny:
  Από τον Χάρη δεν έχω νέα?λογικά όταν τον άφησαν από την αστυνομία θα πρέπει να τον έκλεψαν  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αφου γαμας καλύτερες βάλε μας φωτο να της δούμε γιατί οι επόμενες στις φωτο μαζί σου είναι για κλάματα (για Ελλάδα δε λέω μπορεί να είναι καλες).
 Οι Ουκρανες είναι πολύ κωλοφάρα και ζηλεύουν κιόλας.Δεν σου έριξαν μπογιά τοτε?εμένα με αυτά που τους κάνω θα με είχαν σφάξει οι γκομενες εκεί  :2funny:δεν υπάρχει χειρότερη ταπείνωση για μια γκόμενα από το να σου υπονοεί ότι θέλει να πάτε σπίτι σου να  :knockinb: :knockinb:Κ εσύ να την αγνοείς  :2funny:το 1995  με είχαν ληστέψει γ αυτο το λόγο!Μια που δεν την πηδαγα γιατί ήταν απερηποιητη έβαλε να με ληστέψουν για εκδίκηση.Γλυτωσε τη φυλακή γιατί ήταν 17.5 ετών μονο κλωτσομπουνιδια εφαγε απο μενα και σφαλιαρες απο τους μπατσους :2funny:αυτοί έφαγαν 8,8.5 και 9 χρόνια ο τέταρτος που ήταν Ρωσσοποντιος δρν συνεληφθει αλλα την πληρωσαν οι συγγενεις του και νε το παραπανω   :2funny::2funny: (το γράφω γιατί από το 1995 έχουν περάσει τα 20 χρόνια και ότι αδίκημα και να είναι έχει διαγραφεί).
 Εγώ πηγαίνω επαρχία για αλλαγή περιβάλλοντος εκεί ηρεμείς ο κόσμος δε βιάζεται οι επόμενες σε κυβηγσνσ από μόνες τους οι ρυθμοί ζωής είναι πολύ ήρεμοι.Και μέχρι πρότινος οι τιμές ήταν τσάμπα!Δεν έχει χωματόδρομους στη Λευκορωσία.εχει πολύ καλύτερους δρόμους σε σχέση με τους επαρχιακούς δρόμους της Ρωσσιας.Να ζήσω εκεί δεν θα μπορούσα ποτέ Αλλά για μια βδομάδα είναι πολύ ωραία.Μετα σκυλόβαριεσαι.
 Αν πάω Λευκορωσία σου γράφω να έρθεις 1 μήνα χωρίς βίζα και 10 μέρες χωρίς ρεγκιστρατσια ΑΛΛΑ πρέπει από το αεροδρόμιο του Μινσκ να μπεις αλλιώς θέλεις βιζα.
 Αν πας με τον ΚΜΑΝ θα δώσετε μάχη αλλά κανονική μάχη όταν θα σας κυνηγάνε να σας δείρουν  :2funny:
 Από τον Χάρη δεν έχω νέα?λογικά όταν τον άφησαν από την αστυνομία θα πρέπει να τον έκλεψαν  :2funny:
Δεν χρειάζομαι ή για να το πω σωστότερα είναι τυπικό θέμα και βγαίνει αμέσως η Visa χωρίς πολλά πολλά αν θέλω να παω Λευκορωσία. Άσε που από εδώ τα εισιτήρια έχουν πολύ καλές τιμές για Μινσκ (80) όπως και για Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη από (140) μετ'επιστροφής. Αλλά όσα εγώ έχω δει και ακούσει για Λευκορωσία δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Σίγουρα θα την επισκεφθώ αλλά περισσότερο για καυλάντισμα και όχι για πορνοεκδρομή. Εσύ πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλύτερα ότι εκεί υπάρχει πολύ χωριατίλα και λόγω της απομόνωσης. Βέβαια έχουν αισθητά μεγαλύτερους μισθούς από την Ουκρανία αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού? Όσο για φωτογραφίες πρέπει ως δικηγόρος να γνωρίζεις τις αλλαγές στον νόμο. Αν σου γίνει καταγγελία τη γάμησες για τα καλά. Ας είμαστε προσεκτικοί. Άλλωστε υπάρχουν έγκυροι συναγωνιστές που τις έχουν δει διά ζώσης. Για ποιο λόγο να μπλέκεις με το νόμο? Για να αποδείξω τι? Ότι είμαι γαμιάς? Εδώ την πλάκα μας κάνουμε, λέμε καμιά μαλακία και που και που δίνουμε και καμιά πληροφορία.. με βλέπεις να δίνω λεπτομέρειες και πληροφορίες για το τι κάνω? Αυτο ήταν παιδική ασθένεια που την άφησα πίσω μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν χρειάζομαι Visa
Για Λευκορωσία μιλάω.Αν πας με αμάξι χρειάζεσαι από το αεροδρόμιο του Μινσκ ένα μήνα χωρίς βίζα ΑΛΛΑ μόνο 10 μέρες χωρίς ρεγκιστράτσια.Μεχρι τον Ιούνιο ήταν μόνο 5 μέρες χωρίς βίζα.
Με αμάξι θέλεις,εκτός αυτού έχει μια μαλάκια ηλεκτρονικά διόδια (εξαιρούνται τα αυτοκίνητα με
Πινακιδες  Λευκορωσικες,Ρωσσικες,Αρμενίας,Καζαχστάν και Κιργιζίας.Εχει ένα τροχόσπιτο στα σύνορα και πρέπει εσυ ν πάρεις μια ηλεκτρονική μαλάκια και να το φορτώσεις με λεφτά.Αλλιως έχει πρόστιμο σε κάθε πυλώνα που περνάς 100 ευρώ!
  Είναι ωραία η Λευκορωσία λες και γύρισα το 1995 χωρίς όμως εγκληματικότητα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Για Λευκορωσία μιλάω.Αν πας με αμάξι χρειάζεσαι από το αεροδρόμιο του Μινσκ ένα μήνα χωρίς βίζα ΑΛΛΑ μόνο 10 μέρες χωρίς ρεγκιστράτσια.Μεχρι τον Ιούνιο ήταν μόνο 5 μέρες χωρίς βίζα.
Με αμάξι θέλεις,εκτός αυτού έχει μια μαλάκια ηλεκτρονικά διόδια (εξαιρούνται τα αυτοκίνητα με
Πινακιδες  Λευκορωσικες,Ρωσσικες,Αρμενίας,Καζαχστάν και Κιργιζίας.Εχει ένα τροχόσπιτο στα σύνορα και πρέπει εσυ ν πάρεις μια ηλεκτρονική μαλάκια και να το φορτώσεις με λεφτά.Αλλιως έχει πρόστιμο σε κάθε πυλώνα που περνάς 100 ευρώ!
  Είναι ωραία η Λευκορωσία λες και γύρισα το 1995 χωρίς όμως εγκληματικότητα.
Σίγουρα θα πάω να τα ζήσω αυτά.. ακούγονται ενδιαφέρον. Το Gomel άλλωστε είναι δίπλα. Αλλά για γυναίκες είσαι σίγουρος ότι αξίζει? Εγώ έχω διαφορετικά δείγματα μέχρι στιγμης πάντα σε σχέση με την Ουκρανία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σίγουρα θα πάω να τα ζήσω αυτά.. ακούγονται ενδιαφέρον. Το Gomel άλλωστε είναι δίπλα. Αλλά για γυναίκες είσαι σίγουρος ότι αξίζει? Εγώ έχω διαφορετικά δείγματα μέχρι στιγμης πάντα σε σχέση με την Ουκρανία.
καταρχήν σχετικά με το ότι 30 μέρες δε θέλει βίζα είναι μόνο από το αεροδρόμιο του Μινσκ
  В течение установленного срока можно побывать в любой точке Беларуси, однако прибыть и покинуть страну необходимо только через главную воздушную гавань Беларуси – Национальный аэропорт Минск. На сухопутной границе в международных пунктах пропуска, а также других аэропортах страны этот порядок не действует.

Ούτε από αλλά αεροδρόμια ούτε οδικός ούτε αν έρχεσαι από Ρωσσία.Οι γκομενες είναι λιγότερο ζιλιάρες από της Ουκρανες αλλά ζηλεύουν περισσότερο απ ότι στη Ρωσσία.Τα αρνητικά τα έχω γράψει.Για ξένους δεν είδα να τρελενοντε (μιλάω για ηλικιες μέχρι 25 ετων).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παραμύθι ήταν τελικά τύπε, αποδείχτηκε ότι κατοσταρικάκια δίνει, βαριά 150 και απλά γράφει εδώ τις αρλούμπες του γιατί ηδονίζεται να τον αποκαλούν αρχηγό. Γαμάει για τους άλλους και βγάζει φώτος για τους άλλους. Προχωρημένη κλινική περίπτωση. Κάνει και κάποια σπονσοραρίσματα κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές και thats it. Εκτός αν πιστεύεις υπάρχει νορμάλ άνθρωπος να χαλάει 3-4 χιλιάρικα το μήνα για ταξίδι με πυραύλους συν τα μηνιάτικα που έλεγε ότι δίνει. με 100-150 φορτώνει από carribean και ένα-δυο μαξ σπονσορ τα καλοκαίρια για τις διακοπές του, συνοδεία δηλαδή και thats it. O ορισμός του ναρκισσισμού και της παραπληροφόρησης. Το παίζει και λεφτάς από πάνω ενώ είναι υπάλληλος, εκεί κλαις από γέλια απλά...

Πάλι τα ίδια.Τα ίδια και τα ίδια.Θα πάω στο Carribean να δώσω 150 για πουτάνες όταν έχει εδώ στα FKK δίπλα καλύτερες με 50 ευρώ.
Εχω αναλύσει τόσες φορές το θέμα σπόνσορινγκ που δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι.
Στο σπόνσορινγκ δεν είναι επαγγελματίες,είναι κανονικές γκόμενες που τα τρώνε.Θέλουν 200 ευρώ σε δώρα ή μετρητά σε κάθε έξοδο χώρια τα έξοδα dating.Είναι όλες οι γκόμενες από οχτώ και πάνω.
Τι βρίσκεις στο δρόμοσ,στα μωλς στα κλαμπ και στο ίντερνετ.Αυτές που έχω ποστάρει είναι όλες από live καμάκι για αυτό και δεν μπορούν να τις βρουν.
Ενας μπορδελιάρης δεν κάνει σπόνσορινγκ.Το σπόνσορινγκ είναι ευγενές άθλημα.Δεν είναι για όλους,θέλει ικανότητες πέραν οικονομικής άνεσης δηλαδή ρευστότητας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης δεν καταλαβαίνετε το μεγαλείο του σπόνσορος.Ο σπόνσορας είναι ανίκητος.Εστω οτι η Ουκρανέζα απορρίπτει τα 200.Θα τα αρπάξει η Λευκορρωσίδα και θα κάνει και καλύτερο γυφοκώλι.Εστω οτι και η Λευκορρωσίδα κωλύεται.Είναι έτοιμη η Ρωσίδα με τη γλώσσα έξω.Και αυτή να μη συναινέσει θα τα φάει η Πολωνή και θα κάνει ένα ξεγυρισμένο μπούκι.Και αν και αυτή η ηλίθια δεν τα αρπάξει,θα έχεις ένα μοντέλο από Σλοβακία στην αγκαλιά σου ή θα χύνεις στα βυζιά μιας Τσέχας.
Οπότε ό,τι και να κάνει η άλλη χάνει.Αν απορρίψει την προσφορά χάνει τα λεφτά,αν δεχτεί τη γαμάς.Είναι πιο συμφέρον βέβαια να δεχτεί από ό,τι να απορρίψει έτσι εγκλωβίζεις τις γκόμενες.
Απλά πρέπει να αυξάνεις τις προοπτικές να μην κολλάς με πόλη ή χώρα αλλά να έχεις άπειρες επιλογές για να διευρύνεις το παίγνιο και να πετυχαίνεις τα μέγιστα bids.
Ο ανήσυχος γαμέας κοιτάει πάντα τους μελλοντικούς πούτσους δεν τον ενδιαφέρει τι γαμάει τη σήμερον ή τι γαμούσε ένα χρόνο πριν.Ο τζόγος για το μέλλον η προετοιμασία του εδάφους έχει σημασία.
Αμα δεν έχεις μελλοντικές προοπτικές και leads να ακολουθήσεις,και χαρέμι με 10 σπονσορέτς να έχεις,ψόφησες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πάλι τα ίδια.Τα ίδια και τα ίδια.Θα πάω στο Carribean να δώσω 150 για πουτάνες όταν έχει εδώ στα FKK δίπλα καλύτερες με 50 ευρώ.
Εχω αναλύσει τόσες φορές το θέμα σπόνσορινγκ που δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι.
Στο σπόνσορινγκ δεν είναι επαγγελματίες,είναι κανονικές γκόμενες που τα τρώνε.Θέλουν 200 ευρώ σε δώρα ή μετρητά σε κάθε έξοδο χώρια τα έξοδα dating.Είναι όλες οι γκόμενες από οχτώ και πάνω.
Τι βρίσκεις στο δρόμοσ,στα μωλς στα κλαμπ και στο ίντερνετ.Αυτές που έχω ποστάρει είναι όλες από live καμάκι για αυτό και δεν μπορούν να τις βρουν.
Ενας μπορδελιάρης δεν κάνει σπόνσορινγκ.Το σπόνσορινγκ είναι ευγενές άθλημα.Δεν είναι για όλους,θέλει ικανότητες πέραν οικονομικής άνεσης δηλαδή ρευστότητας.

Νομίζω πως το κράξιμο το τρως επειδή γράφεις κάτι τέτοια:"Περπάτησα 100 μέτρα στην Κρεσάτικ και έβγαλα 3 γκόμενες, θα ακολουθήσει instafuck,τρελές ευκαιρίες για βαλκάνιους καμάκερς".

Η αλήθεια είναι όμως πως δεν "έβγαλες γκόμενες", μιας και όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούμε αυτή τη φράση για γκόμενες από σκέτο καμάκι.
Αυτό που κάνεις εσύ είναι πως με το έμπειρο μάτι σου, έκοψες ποιες το τρώνε το μαρούλι, φλάσαρες και φόρτωσες.
Και αυτό δεν το λες και αξιοζήλευτο ή κανά τρελό κατόρθωμα.
Με λίγη εμπειρία και στοιχειώδη ευστροφία, μπορούν να το κάνουν όλοι,κυριολεκτικά ΟΛΟΙ.

Αυτό που δεν δύνασαι να αντιληφθείς, είναι πως γκόμενα που καρπώνεται υλικά αγαθά με αντάλλαγμα το σεξ,είναι πουτάνα.
Το ξέρουμε όλοι,το ξέρει και αυτή,άσχετα αν δεν το αποδέχεται.
Το αν θα τη βαφτίσεις εσύ σπονσορέτα, λίγη σημασία έχει..
Ο.κ. δεν είναι πουτάνα του μεταξουργείου,αλλά αυτές που παίζεις εσύ κινούνται από αματούρια μέχρι κανονικά πουτανίδια.
Για παράδειγμα στην Πράγα, μια φοιτήτρια που θα την ψαρώσεις "στο δρόμο,στα μωλς στα κλαμπ και στο ίντερνετ" και θα της σκασεις 50-100 ευρώ να την γαμήσεις,οι Τσέχοι την ονομάζουν Amatérky,όχι "κανονική γκόμενα".

Από οχτώ και πάνω; :rolleyes:
Οι βαθμοί δεν πάνε με τα εκατοστά...
Η Σλοβάκα σου ήταν πύραυλος,η Ουκρανέζα στη φάτσα ήταν -3 και μια φορά από την Πολωνία μας είχες ποστάρει μια ξανθιά σαν τραβέλι.

Επίσης απάντησε στο φιλοθεάμων κοινό κάτι..
Ο βαλκανιοπουτσισμός πρεσβεύει την ανανέωση των μουνιών και ότι δεν γαμάμε ξανά την ίδια γκόμενα.
Τότε γιατί σπονσοράρεις επι χρόνια την 1.93 τη Ρωσίδα και άλλες έξι,κατά τα λεγόμενά σου;

Εν κατακλείδι, θα ξαναγράψω ότι αυτό που εσύ επιθυμείς(άσχετα αν ούτε εσύ ο ίδιος το ξέρεις) ευδοκιμεί εκεί ακριβώς που το ψάχνεις.Συνειδητά ή όχι,πράττεις ορθά,ασχέτως αν αντικειμενικά χρυσοπληρώνεις.
Αν π.χ. πήγαινες να κάνεις σπόνσορινγκ σε πιτσιρίκα 7+ Σλάβα της Γερμανίας,δεν θα σε έφταναν ούτε 3 μισθοί.
Όμως το ξέρεις και πας εκεί που σε παίρνει με 200 ευρώ να το παίξεις μεγιστάνας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Νομίζω πως το κράξιμο το τρως επειδή γράφεις κάτι τέτοια:"Περπάτησα 100 μέτρα στην Κρεσάτικ και έβγαλα 3 γκόμενες, θα ακολουθήσει instafuck,τρελές ευκαιρίες για βαλκάνιους καμάκερς".

Η αλήθεια είναι όμως πως δεν "έβγαλες γκόμενες", μιας και όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούμε αυτή τη φράση για γκόμενες από σκέτο καμάκι.
Αυτό που κάνεις εσύ είναι πως με το έμπειρο μάτι σου, έκοψες ποιες το τρώνε το μαρούλι, φλάσαρες και φόρτωσες.
Με λίγη εμπειρία και στοιχειώδη ευστροφία, μπορούν να το κάνουν όλοι,κυριολεκτικά ΟΛΟΙ.

Αυτό που δεν δύνασαι να αντιληφθείς, είναι πως γκόμενα που καρπώνεται υλικά αγαθά με αντάλλαγμα το σεξ,είναι πουτάνα.
Το ξέρουμε όλοι,το ξέρει και αυτή,άσχετα αν δεν το αποδέχεται.
Το αν θα τη βαφτίσεις εσύ σπονσορέτα, λίγη σημασία έχει..
Ο.κ. δεν είναι πουτάνα του μεταξουργείου,αλλά αυτές που παίζεις εσύ κινούνται από αματούρια μέχρι κανονικά πουτανίδια.
Για παράδειγμα στην Πράγα, μια φοιτήτρια που θα την ψαρώσεις "στο δρόμο,στα μωλς στα κλαμπ και στο ίντερνετ" και θα της σκασεις 50-100 ευρώ να την γαμήσεις,οι Τσέχοι την ονομάζουν Amatérky,όχι "κανονική γκόμενα".

Από οχτώ και πάνω; :rolleyes:
Οι βαθμοί δεν πάνε με τα εκατοστά...
Η Σλοβάκα σου ήταν πύραυλος,η Ουκρανέζα στη φάτσα ήταν -3 και μια φορά από την Πολωνία μας είχες ποστάρει μια ξανθιά σαν τραβέλι.

Επίσης απάντησε στο φιλοθεάμων κοινό κάτι..
Ο βαλκανιοπουτσισμός πρεσβεύει την ανανέωση των μουνιών και ότι δεν γαμάμε ξανά την ίδια γκόμενα.
Τότε γιατί σπονσοράρεις επι χρόνια την 1.93 τη Ρωσίδα και άλλες έξι,κατά τα λεγόμενά σου;

Εν κατακλείδι, θα ξαναγράψω ότι αυτό που εσύ επιθυμείς(άσχετα αν ούτε εσύ ο ίδιος το ξέρεις) ευδοκιμεί εκεί ακριβώς που το ψάχνεις.Συνειδητά ή όχι,πράττεις ορθά,ασχέτως αν αντικειμενικά χρυσοπληρώνεις.
Αν π.χ. πήγαινες να κάνεις σπόνσορινγκ σε πιτσιρίκα 7+ Σλάβα της Γερμανίας,δεν θα σε έφταναν ούτε 3 μισθοί.
Το ξέρεις και πας εκεί που σε παίρνει με 200 ευρώ να το παίξεις μεγιστάνας.

Θέτεις το πρόβλημα της κλίμακας.Θέλει μακροσκελή περιγραφή να απαντηθεί.
Οντως σπονσοράρω μία μονίμως αν έχω την αίσθηση οτι δύσκολα θα βρω καλύτερη.Οπότε αυτή την κρατάω.Αλλά είναι υποκειμενικό έχω απλά αυτό το gut feeling οτι δε θα βρω καλύτερη.
Η Ουκρανέζα δεν ήταν τόσο χάλια στη φάτσα εγώ τράβηξα κακή φωτό.Στην πραγματικότητα ήταν έτσι.

Z5oJAY.jpg

E3B9VC.jpg

I3awhe.jpg

Αλλά το ομολόγησε και αυτή οτι είναι μόνο μοντέλο σώματος και όχι προσώπου,δηλαδή το πρόσωπό της δεν το δείχνουνε στις φωτογραφίσεις.
Γερμανία όταν πρωτοπήγα το 2004 έβγαζα άλλη Σλάβα κάθε δυο μέρες,τώρα απλά δε με παίρνει ηλικιακά.
Σκέψου τότε πήγαινα απλώς Hauptbahnhof Düsseldorf και κάθε δυο μέρες είχα άλλη γκόμενα(Σλάβα κάτω των 25,άνω του 175),οπότε δεν είναι παράξενο αν Κρεσάτικ τσιμπάω γκόμενες για ινσταφάκ με απλή βόλτα όταν έχει κόσμο.
Γερμανία είχα κάνει απίστευτες φάσεις τότε αλλά ήμουνα και 15 χρόνια μικρότερος.Μια φορά έφυγα από τη θέση μου στο τρένο,έκατσα δίπλα σε μια Ρωσίδα που γελούσε συνεχώς με τη φίλη της πιάνοντας τη θέση της φίλης όταν κατέβηκε στο σταθμό και σε λίγο φίλαγα τη Ρωσίδα στο στόμα και τη χούφτωνα μέχρι τον επόμενο σταθμό που κατέβαινα.Τότε όλα ήταν εφικτά αλλά και πάλι οι Γερμανίδες ήταν ζόρικες.
Δηλαδή τότε σαν τριαντάρης έβγαζα εύκολα Σλάβες στη Γερμανία για αυτό και είχα σταματήσει τα ταξίδια Τσεχία όπου βέβαια έβγαζα περισσότερες.
Π.χ. αυτή την Τσέχα ηθοποιό την πρώτη ξανθιά αριστερά την έβγαλα απλά με ένα ΣΚ στο Πίλσεν το 2004.

G0UP6K.jpg

FZzx4x.jpg

Την είχα πάει Σκιάθο Κουκουναριές,θα δω αν δουλεύει το παλιό λάπτοπ να ποστάρω τις φωτό με τις βυζάρες στην παραλία.Είχαν ψαρώσει όλοι οι Ελληνάρες με την 180 Τσέχα τότε.
Τότε βέβαια ήταν οι χρυσές εποχές με τις Τσέχες που κάθονταν με παραλία,χωριάτικη,ψαρικά και γαλακτομπούρεκο πάνε αυτές οι εποχές.
Γενικά το πρόβλημά μου ήταν οτι είχα σπάνια καλές συνθήκες πραγματικά.Είχα πολύ καλές ευνοικές συνθήκες το 2004-2005,2008-2011 και 2015-2018 και το αξιοποίησα δεόντως.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν χρειάζομαι ή για να το πω σωστότερα είναι τυπικό θέμα και βγαίνει αμέσως η Visa χωρίς πολλά πολλά αν θέλω να παω Λευκορωσία. Άσε που από εδώ τα εισιτήρια έχουν πολύ καλές τιμές για Μινσκ (80) όπως και για Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη από (140) μετ'επιστροφής. Αλλά όσα εγώ έχω δει και ακούσει για Λευκορωσία δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Σίγουρα θα την επισκεφθώ αλλά περισσότερο για καυλάντισμα και όχι για πορνοεκδρομή. Εσύ πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλύτερα ότι εκεί υπάρχει πολύ χωριατίλα και λόγω της απομόνωσης. Βέβαια έχουν αισθητά μεγαλύτερους μισθούς από την Ουκρανία αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού? Όσο για φωτογραφίες πρέπει ως δικηγόρος να γνωρίζεις τις αλλαγές στον νόμο. Αν σου γίνει καταγγελία τη γάμησες για τα καλά. Ας είμαστε προσεκτικοί. Άλλωστε υπάρχουν έγκυροι συναγωνιστές που τις έχουν δει διά ζώσης. Για ποιο λόγο να μπλέκεις με το νόμο? Για να αποδείξω τι? Ότι είμαι γαμιάς? Εδώ την πλάκα μας κάνουμε, λέμε καμιά μαλακία και που και που δίνουμε και καμιά πληροφορία.. με βλέπεις να δίνω λεπτομέρειες και πληροφορίες για το τι κάνω? Αυτο ήταν παιδική ασθένεια που την άφησα πίσω μου.
όσες μηνύσεις και να σου κάνουν θα πάρουν ένα αρχηδι άσε που δε θα φτάσει καν η υπόθεση στο δικαστήριο.Οποτε δε χρειάζεται να φοβάστε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Η ξανθιά Πολωνέζα που λες είχε βυζάρες,φορούσε ένα θεόρατο ντεκολτέ με τους βύζους έξω και εφαρμοστό μαύρο κολάν και χόρευε σα μανιακή με τη φίλη της στο κλαμπ Bezsennosc στο Βρότσλαβ.Μόλις της μίλησα με αγκάλιασε και μου ζήτησε να την κεράσω και να την πάω Grey.Μόλις την κέρασα παίρνει τα χέρια μου και τα βάζει πάνω στα βυζιά της.Αρχίζει τα γλωσσόφιλα και δε σταματάει ούτε έξω στο δρόμο.
Η φίλη της έχει γνωρίσει έναν Πολωνό ντουλάπα δύο μέτρα στο μαγαζί που τη σηκώνει με τα χέρια και την κουβαλάει στο Grey.Εκεί οι πορτιέρηδες αφήνουν έμενα με τις γκόμενες μέσα και ρίχνουν πόρτα στον Πολωνό.Με το που μπαίνουμε η γκόμενα ζητάει τραπέζι με μπουκάλι.Με φιλάει περιπαθώς μπροστά σε όλες τις μουνάρες που καρφώνουν,παίρνει τα χέρια μου τα βάζει στα βυζιά της και μετά στα βυζιά της φίλης της.
Πιάνουμε τραπέζι έρχονται οι σαμπάνιες,φεύγουν οι γκόμενες να χορέψουνε και μετά μου λέει οτι η φίλη της ξενέρωσε,θέλει κοκαίνη.Εκεί πήρε την κάτω βόλτα το σκηνικό.
Αλλά φαντάσου να πήγαινε άλλος 43άρης Βρότσλαβ την Πέμπτη το βράδυ,θα έκανε τέτοιο σκηνικό Παρασκευή?
Η ατυχία ήταν που τότε είχα γελοίο κινητό ένα φτηνό Lumia και δεν μπόρεσα να τραβήξω σωστά τη γκόμενα με τις βυζάρες έξω και το μαύρο κολλάν,πώς φαινόταν στην πραγματικότητα.
Βασικά καύλωνες αμέσως ξέρεις πώς είναι οι Πολωνέζες τη νύχτα ειδικά όταν χορεύουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η ξανθιά Πολωνέζα 178 που λες με τις βυζάρες στο κλαμπ Grey.Μας φωτογραφίζει η φίλη της.

Qabz9x.jpg

LeeERY.jpg

SRY3Yi.jpg

vSNR9T.jpg

Φωτό από την Ουκρανέζα 175 που είχα γνωρίσει την προηγούμενη μέρα στο Mundo club Wroclaw και βγήκαμε την επόμενη μέρα Galeria Dominikanska.

JjlH3p.jpg

CAmnvw.jpg

Αυτή βέβαια ζήτησε γάμο με το καλημέρα οπότε την έκανα ίδια νύχτα για Passaz Niepolda οπου γνώρισα την Πολωνή.Αυτά ένα χρόνο πριν.Μου είπε ξεκάθαρα αν θες σεξ μαζί μου,πρέπει να με παντρευτείς.Αυτό είναι το τρελλό στάτους που αποκτούν οι Ουκρανές,η εκτίναξη των απαιτήσεων με το που περνούν τα σύνορα στα δυτικά και βλέπουν τον ανταγωνισμό από τις Πολωνέζες,πού να δουν και τις Γερμανίδες.
Αχ,τι παράδεισος είναι το μπλοκ.Και το 1998 και τώρα,πάντα η μαγεία παραμένει.Βγαίνεις το βράδυ και δεν ξέρεις αν σε περιμένει θεικό μπούκι,γλυφοκώλι ή απλώς γλωσσόφιλα.
Αλλά τα είδες και εσύ τι να λέμε τώρα?Απλά παράλληλο σύμπαν,μεγαλείο για Βαλκάνιους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ας πούμε ένα συνηθισμένο πρόβλημα που έχουν οι πέουλες.
Ας πάρουμε μερικούς κανόνες
1.Οσο πιο φτωχό το μέρος και μικρότερος ο ανταγωνισμός τόσο μεγαλύτερη η αξία σου ως ξένος
2.Οσο πιο πλούσιο το μέρος τόσο πιο πολλές μουνάρες μαζεύει
3.Οσο πιο απομονωμένο το μέρος,τόσο μεγαλύτερο το συγκριτικό πλεονέκτημα του ξένου
4.Οσο πιο διεθνές και κοσμοπολίτικο μέρος τόσο μεγαλύτερες οι ευκαιρίες σε ντόπιο και ξένο μουνί.
Οπότε ένας συνήθης πέουλας σκέφτεται:
1.Είναι καλύτερο το Κίεβο αφού είναι η φτωχότερη σλαβική πρωτεύουσα και έχει το μεγαλύτερο ανταγωνισμό ή μήπως
2.Είναι καλύτερη η Μόσχα ως πλουσιότερη σλαβική πόλη άρα μαζεύει όλες τις μουνάρες ή μήπως
3.Είναι καλύτερο το Μινσκ αφού είναι απομονωμένο άρα η αξία του ξένου μεγαλύτερη ή μήπως
4.Είναι καλύτερη η Πράγα αφού είναι πιο διεθνής και κοσμοπολίτικη άρα μαζεύει και ξένο μουνί?
Συνεπώς ο συνήθης πέουλας καταμπερδεύεται με εφαρμογή σωστών κανόνων γιατί δεν έχει τη μεγαλειώδη ανώτερη οπτική του Βαλκάνιου που του επιτρέπει να εντοπίζει τις ευκαιρίες.Ο Βαλκάνιος είναι πάντα ένα βήμα μπροστά ξέρει πώς σκέφτονται τα ντόπια και ξένα γατάκια.

Ενα συνηθισμένο σύστημα που εφαρμόζουν οι συμβατικοί πέουλες είναι να χρησιμοποιούν τα dating sites σαν predictors για την κατάσταση στο έδαφος.Π.χ. αν Μόσχα κάνω 100 match στο τίντερ ενώ Κίεβο μόνο 50 match,σημαίνει οτι θα γαμήσω διπλάσιες γκόμενες Μόσχα.
Φυσικά η μέθοδος αυτή είναι εντελώςε λανθασμένη.
Εγώ χρησιμοποιώ το πουτσοραντάρ δηλαδή τον πότσο σαν πυξίδα.Αν ο πότσος γυρίσει προς Κίεβο,ταξιδεύω Κίεβο.Αν στραφεί προς Μόσχα πάω Μόσχα.Πάντα ακούω τη φωνή της λογικής δηλαδή ρωτάω τον πούτσο μου και μου λέει τι πρέπει να κάνω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τι λες τώρα,αν αμολήσεις τον άλλον στην Κρεσάτικ στη μία το μεσημέρι και του πεις θέλω να βρεις γκόμενα επί τόπου και να τη φέρεις διαμέρισμα για μπούκι,έχεις δυο ώρες περιθώριο,πιστεύεις θα τα καταφέρει?
Η αν τον αφήσεις Πράγα Andel στα μωλ και του πεις θέλω σε 3 ώρες μια γκόμενα που θα γνωρίσεις εδώ,έστω πωλήτρια να σε τσιμπουκώνει,λες να κάνει τίποτα?
Αρκετα χλωμό.Πρέπει να έχεις άπειρες ώρες πτήσης στο μπλοκ για να το πετύχεις,δεν είναι τόσο απλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η ξανθιά Πολωνέζα 178 που λες με τις βυζάρες στο κλαμπ Grey.Μας φωτογραφίζει η φίλη της.

Qabz9x.jpg

LeeERY.jpg

SRY3Yi.jpg

vSNR9T.jpg

Φωτό από την Ουκρανέζα 175 που είχα γνωρίσει την προηγούμενη μέρα στο Mundo club Wroclaw και βγήκαμε την επόμενη μέρα Galeria Dominikanska.

JjlH3p.jpg

CAmnvw.jpg

Αυτή βέβαια ζήτησε γάμο με το καλημέρα οπότε την έκανα ίδια νύχτα για Passaz Niepolda οπου γνώρισα την Πολωνή.Αυτά ένα χρόνο πριν.Μου είπε ξεκάθαρα αν θες σεξ μαζί μου,πρέπει να με παντρευτείς.Αυτό είναι το τρελλό στάτους που αποκτούν οι Ουκρανές,η εκτίναξη των απαιτήσεων με το που περνούν τα σύνορα στα δυτικά και βλέπουν τον ανταγωνισμό από τις Πολωνέζες,πού να δουν και τις Γερμανίδες.
Αχ,τι παράδεισος είναι το μπλοκ.Και το 1998 και τώρα,πάντα η μαγεία παραμένει.Βγαίνεις το βράδυ και δεν ξέρεις αν σε περιμένει θεικό μπούκι,γλυφοκώλι ή απλώς γλωσσόφιλα.
Αλλά τα είδες και εσύ τι να λέμε τώρα?Απλά παράλληλο σύμπαν,μεγαλείο για Βαλκάνιους.

Στη φωτό στο κλαμπ φαίνονται τα βυζιά αν προσέξεις,απλά δεν τράβηξε η άλλη καλά,ήταν και χάλια η φωτογραφική του κινητού στο χαμηλό φωτισμό.
Ετσι κάνουν οι Πολωνέζες,πετάνε βυζιά κώλους έξω και όποιον πάρει ο χάρος.Εξω βέβαια είχε ψωλόκρυο για αυτό φόραγε παλτό και εγώ μπουφάν.
Οντως πολλές ψηλές Πολωνέζες ιδίως Σιλεσία έχουν απότομες μύτες και ψηλά ζυγωματικά,αραιά μαλλιά και τραβελοφέρνουν,δεν έχουν συμμετρικά χαρακτηριστικά όπως οι Τσέχες.Αντιρροπίζουν βέβαια με τις βυζάρες και τις κωλάρες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τι λες τώρα,αν αμολήσεις τον άλλον στην Κρεσάτικ στη μία το μεσημέρι και του πεις θέλω να βρεις γκόμενα επί τόπου και να τη φέρεις διαμέρισμα για μπούκι,έχεις δυο ώρες περιθώριο,πιστεύεις θα τα καταφέρει?
Η αν τον αφήσεις Πράγα Andel στα μωλ και του πεις θέλω σε 3 ώρες μια γκόμενα που θα γνωρίσεις εδώ,έστω πωλήτρια να σε τσιμπουκώνει,λες να κάνει τίποτα?
Αρκετα χλωμό.Πρέπει να έχεις άπειρες ώρες πτήσης στο μπλοκ για να το πετύχεις,δεν είναι τόσο απλά.

Αυτό, ούτε εγώ δεν το μπορώ!!! :woldman: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom