Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πότε έρχεσαι? Αν και κινούμαστε σε άλλα μήκη θέλω τρελά να πάμε ένα βράδυ στο Caribbean να σε δω επί σκηνής. Θα φορέσω τo αντιαρματικό t-shirt και θα βάλω τη στολή της βαλκανικής φρουράς.

Τα μπαζούκας μην ξεχάσεις !!  :grin: :grin:

Και να ναρκοθετήσετε απο νωρίς την είσοδο/εξοδο της τουαλέτας !!! :grin: :heavymetalbig:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εγώ και χωρίς να πληρώσω μια
Μήπως οι δικέσ σου ηταν κίτρινες η μαύρες ?? :grin: :grin: :grin:

Γιατί αυτές ξέρεις και απλήρωτες δεν μετράνε !!! :grin:

Γενικότερα οι απλήρωτες δεν μετράνε !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τελικά υπάρχουν νέα για την τύχη του ΟΥΚ Λέοντος Χάρη ???

Η όταν προσπάθησε να τους εξηγήσει αναλυτικά ,με τον δικό του εύγλωτο τρόπο, τους εκνεύρισε τόσο που  τον τουλούμιασαν οι Ουκρανοί περισσότερο στο ξύλο ???

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
το ποιος τον τρωει αβερτα-κουβερτα γνωστο κ αυτο
ΤΣΙΜΠΑ ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ Ενταξει ειμαστε???
Σε στραπονιασε η αφεντρα πουτσογλυφτρα μου???
ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΣΚΑΤΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Κ ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΝΑ..
ΥΓ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΣΚΑΣΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ..
ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΠΟΥΣΤΑΡΕ..

ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις καριόλα......

Σιχαμένη, έλα να τα πεις στα μούτρα μου αν τολμάς....

Θα σε πάω γαμώντας μέχρι τη Λάρισα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Φημες λενε για δημοσιο μιναρισμα του Χαρη,ισως να θελησε να βρεθει στο στοιχειο του βεβαια σαν γνησιος ΟΥΚας και να πεσει για κολυμπι
Παροτι εφαρμοσε ειδικες τεχνικες καλυψης-αποκρυψης (οπως φαινεται στην φωτο) λιγο πεταξε το κεφαλι εξω και αποκαλυψε την θεση του στον εχθρο
Πρεπει να ταν αυτες τιποτα εκπαιδευμενες της KGB,δεν εξηγειται αλλιως

Συνημμένα

• mast.jpg
    mast.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Τελικά υπάρχουν νέα για την τύχη του ΟΥΚ Λέοντος Χάρη ???

Η όταν προσπάθησε να τους εξηγήσει αναλυτικά ,με τον δικό του εύγλωτο τρόπο, τους εκνεύρισε τόσο που  τον τουλούμιασαν οι Ουκρανοί περισσότερο στο ξύλο ???
Τον επαιζε δημοσίως ο χαρης  :wanker: , και τον μαζεψανε οι μπάτσοι της Οδησου αν δεν εμαθες τα νέα  :hi:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Δηλαδή το σενάριο να τον έχουν κλείσει σε ένα υπόγειο καμιά δεκαριά εικοσάχρονες ξανθές μουνίτσες και να τον καβαλάνε κάθε μέρα δεν παίζει με τίποτα ε?  :tooth:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Σαν αγάμητες γεροντοκόρες κάνετε μερικοί εδώ μέσα, χαλαρώστε γράψτε όσοι θέλετε και ξέρετε κάτι για Κίεβο για εμάς που δεν ξέρουμε............. προσωπικά πρώτη φορά πήγα τον Αύγουστο.
Όλα τα άλλα είναι τελείως ανούσια και χάσιμο χρόνου .....τόσο χρόνο για πέταμα έχετε ?

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το λάθος που κάνουν όλοι αυτοί Χάρηδες,δημητράκηδες κτλ είναι οτι πιστεύουν οτι έχουν κάτι σπέσιαλ μια προσωπική γοητεία και προσόντα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το εκτιμήσουν οι γκόμενες και θα τους φέρει τζάμπα μουνάκι.
Πέραν του οτι είναι τελείως ψευδαισθητικοί,τελικά αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα.
Αν καταλάβαιναν οτι είναι για τον πούτσο από όλες τις απόψεις,θα έπαιρναν αντίμετρα και θα είχαν καλύτερη τύχη.
Δε με εκτιμά η γκόμενα,τι περιμένεις αφού πουτάνες είναι όλες κτλ.

Τα άτομα σαν εμένα όντας εντελώς ρεαλιστές μοστράρουμε κασέρι παρά το οτι ξέρουμε την τεράστια υπεροχή μας αλλά ξέροντας τους περιορισμούς και τις συμβατικότητες των γυναικών θέλουμε να τους δώσουμε μια δικαιολογία για το πιπώνι και το γλυφοκώλι για να νιώσουν ευχάριστα.
Δηλαδή κέρδισα του τα πήρα του μαλάκα.Ηπια τα χύσια αλλά στην τελική είμαι κερδισμένη.Είναι win win situation όπως λένε οι Αγγλοι.Και αυτές ευχαριστημένες και ο πότσος κερδισμένος.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το λάθος που κάνουν όλοι αυτοί Χάρηδες,δημητράκηδες κτλ είναι οτι πιστεύουν οτι έχουν κάτι σπέσιαλ μια προσωπική γοητεία και προσόντα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το εκτιμήσουν οι γκόμενες και θα τους φέρει τζάμπα μουνάκι.
Πέραν του οτι είναι τελείως ψευδαισθητικοί,τελικά αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα.
Αν καταλάβαιναν οτι είναι για τον πούτσο από όλες τις απόψεις,θα έπαιρναν αντίμετρα και θα είχαν καλύτερη τύχη.

Τα άτομα σαν εμένα όντας εντελώς ρεαλιστές μοστράρουμε κασέρι παρά το οτι ξέρουμε την τεράστια υπεροχή μας αλλά ξέροντας τους περιορισμούς και τις συμβατικότητες των γυναικών θέλουμε να τους δώσουμε μια δικαιολογία για το πιπώνι και το γλυφοκώλι για να νιώσουν ευχάριστα.
Δηλαδή κέρδισα του τα πήρα του μαλάκα.Ηπια τα χύσια αλλά στην τελική είμαι κερδισμένη.Είναι win win situation όπως λένε οι Αγγλοι.Και αυτές ευχαριστημένες και ο πότσος κερδισμένος.

Τα άτομα σαν εσένα όντας εντελώς βαρεμένα χρυσοπληρώνετε καραπουτανάρες αρπακτικά χαλόντας τη πιάτσα !!

Δεν χρειάζεται κάποιος παρά να δεί τη φωτογραφία σου για να συνειδητοποιήσει την τεράστια "υπεροχή" σας !!! :grin: :grin:

Στη πραγματικότητα ξέρετε οτι χωρίς κασέρι φέτα και άλλα "τυροκομικά" καθ' υπερβολή δοσμένα ούτε η τελευταία καμένη δεν θα γύριζε να σας κοιτάξει. Ξέρετε πολυ καλά ενδόμυχα οτι όχι υπεροχή αλλά βαθιά μειονεκτικότητα σας διακατέχει και τρέφει το κόμπλεξ σας.

Πιστεύετε οτι τους δίνετε γιαλαντζί δικαιολογία για το γλυφοκώλι η το τσιμπούκι που σας δίνουν !!

Στην πραγματικότητα όμως τους δίνετε απόλυτα στοιχειοθετημένη με ποσοτικά στοιχεία δικαιολογία.

Και για να χρησιμοποιήσω τη "γλώσσα" σου.

"Τόσα χρόνια έκανα στην αρχή τσιμπούκια και γλυφοκώλια τσάμπα σε αγαπητικούς. Μετά εκανα τσιμπούκια και γλυφοκώλια για 100 ευρώ τη βραδιά οπως και όλες οι αλλες στη πιάτσα. Τώρα βρήκα το απόλυτο κορόιδο και κάνω τσιμπούκια και γλυφοκώλια για 300 και 500 ευρώ. Αρα είμαι αντικεινενικά κερδισμένη αρμέγοντας ενα κορόιδο σε καθαρά win loose βάση.

Το ναυάγιο που αρμέγω νομίζει ότι είναι σε win win κατάσταση.

Αφησέ τον να το πιστεύει !!

Και συνέχισε να αρμέγεις ναυάγια !!  

Αναμφισβήτητα Συμφέρει !!!"

Συνημμένα

• 15364962511491498833853983868729.jpg
    15364962511491498833853983868729.jpg
    327,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα άτομα σαν εσένα όντας εντελώς βαρεμένα χρυσοπληρώνετε καραπουτανάρες αρπακτικά χαλόντας τη πιάτσα !!

Δεν χρειάζεται κάποιος παρά να δεί τη φωτογραφία σου για να συνειδητοποιήσει την τεράστια "υπεροχή" σας !!! :grin: :grin:

Στη πραγματικότητα ξέρετε οτι χωρίς κασέρι φέτα και άλλα "τυροκομικά" καθ' υπερβολή δοσμένα ούτε η τελευταία καμένη δεν θα γύριζε να σας κοιτάξει. Ξέρετε πολυ καλά ενδόμυχα οτι όχι υπεροχή αλλά βαθιά μειονεκτηκότητα σας διακατέχει και τρέφει το κόμπλεξ σας.

Πιστεύετε οτι τους δίνετε γιαλαντζί δικαιολογία για το γλυφοκώλι η το τσιμπούκι που σας δίνουν !!

Στην πραγματικότητα όμως τους δίνετε απόλυτα στοιχειοθετημένη με ποσοτικά στοιχεία δικαιολογία.

Και για να χρησιμοποιήσω τη "γλώσσα" σου.

"Τόσα χρόνια έκανα στην αρχή τσιμπούκια και γλυφοκώλια τσάμπα σε αγαπητικούς. Μετά εκανα τσιμπούκια και γλυφοκώλια για 100 ευρώ τη βραδιά οπως και όλες οι αλλες στη πιάτσα. Τώρα βρήκα το απόλυτο κορόιδο και κάνω τσιμπούκια και γλυφοκώλια για 300 και 500 ευρώ. Αρα είμαι αντικεινενικά κερδισμένη αρμέγοντας ενα κορόιδο σε καθαρά win loose βάση.

Το ναυάγιο που αρμέγω νομίζει ότι είναι σε win win κατάσταση.

Αφησέ τον να το πιστεύει !!

Και συνέχισε να αρμέγεις ναυάγια !!  

Αναμφισβήτητα Συμφέρει !!!"

Αφού ομολογείς οτι δεν πατάς πια ανατολική Ευρώπη γιατί άτομα σαν εμένα έχουν καταστήσει το πεδίο απαγορευτικό.Εχουμε ανεβάσει δηλαδή τα στάνταρτς και τον ανταγωνισμό σε σημείο που δε σας παίρνει.Τι να λέμε τώρα.
Συνεχίστε να γαμάτε κίτρινες,μετά από 30 χρόνια στα γεράματα ίσως να έρθουμε από εκεί να δούμε τι παίζει αν οι κίτρινες κάνουν καλό μπούκι όταν κλείνεις τα μάτια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αφού ομολογείς οτι δεν πατάς πια ανατολική Ευρώπη γιατί άτομα σαν εμένα έχουν καταστήσει το πεδίο απαγορευτικό.Εχουμε ανεβάσει δηλαδή τα στάνταρτς και τον ανταγωνισμό σε σημείο που δε σας παίρνει.Τι να λέμε τώρα.
Συνεχίστε να γαμάτε κίτρινες,μετά από 30 χρόνια στα γεράματα ίσως να έρθουμε από εκεί να δούμε τι παίζει αν οι κίτρινες κάνουν καλό μπούκι όταν κλείνεις τα μάτια.

Εξακολουθώ να ταξιδεύω Ρωσία και Πολωνία για δουλειές και να γαμάω γκόμενες χωρίς κασέρι !!

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΏ, ΚΟΡΌΙΔΟ !!!

Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή εχω μια Ρωσίδα μόνιμη και μια ρουμάνα και μια τατάρα περιστασιακές !!!
Χωρίς λεφτά !!! Με κεράσματα και βόλτες !! Αυτοί που με ξέρουν προσωπικά θα στο επιβεβαιώσουν !!

Και όποτε βαριέμαι σπάω το σερί μου στην Απω Ανατολή η την Αφρική για διακοπές.ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΩΤΙΚΑ ΠΙΠΙΝΙΑΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΆ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ !!!

Επειδή βέβαια δεν μπορείς τράβα κάνε υπερωρίες στους γερμαναράδες που τόσο γουστάρεις για να ταίσεις τα αρπακτικά.

ΥΓ. Για άλλη μια φορά σου επισημαίνω οτι μαζί μου δεν σε παίρνει με τη καμμία και αυτό φαίνεται μια ώρα δρόμο

ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ !!!

Επισκέπτης

Κρυβει νεγαλη καταθλιψη και εγκαταλειψη του εαυτου αυτη η νοοτροπια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Πήγαινε να μοστράρεις κασέρι σε μία νορμάλ γκόμενα χαζέ και να πέφτει η χυλόπιτα και η παντόφλα η μία πίσω από την άλλη, ανίδεε, δίνεις και συμβουλές σε φόρουμ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

μας παίρνει και μας παραπαίρνει υπάλληλε, απλά δεν είμαστε μαλάκες.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Εξακολουθώ να ταξιδεύω Ρωσία και Πολωνία για δουλειές και να γαμάω γκόμενες χωρίς κασέρι !!

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΏ, ΚΟΡΌΙΔΟ !!!

Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή εχω μια Ρωσίδα μόνιμη και μια ρουμάνα και μια τατάρα περιστασιακές !!!
Χωρίς λεφτά !!! Με κεράσματα και βόλτες !! Αυτοί που με ξέρουν προσωπικά θα στο επιβεβαιώσουν !!

Και όποτε βαριέμαι σπάω το σερί μου στην Απω Ανατολή η την Αφρική για διακοπές.ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΩΤΙΚΑ ΠΙΠΙΝΙΑΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΆ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ !!!

Επειδή βέβαια δεν μπορείς τράβα κάνε υπερωρίες στους γερμαναράδες που τόσο γουστάρεις για να ταίσεις τα αρπακτικά.

ΥΓ. Για άλλη μια φορά σου επισημαίνω οτι μαζί μου δεν σε παίρνει με τη καμμία και αυτό φαίνεται μια ώρα δρόμο

ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ !!!
Χωρίς λεφτά εεεεεεεε  :tickedoff:  Θα σε περασουν για τζαμπατζη ρε τυπε  :tooth:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Kman 2 πυραυλάκια σου πέταξα μόνο, βαλκανικά, ελπίζω τα αντιαεροπορικά σου να τα έπιασαν γιατί κατά βάθος δε θέλω να σε βάλλω...  :grin:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Kman 2 πυραυλάκια σου πέταξα μόνο, βαλκανικά, ελπίζω τα αντιαεροπορικά σου να τα έπιασαν γιατί κατά βάθος δε θέλω να σε βάλλω...   :grin:
Αυτά είναι στρακαστρουκες,τα εικονιζόμενα είναι πύραυλοι κατά τα Κμανικά ιδεώδη 

Συνημμένα

• 20180921_005712.jpg
    20180921_005712.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 20180921_005717.jpg
    20180921_005717.jpg
    126,7 KB · Εμφανίσεις: 48

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Παραμύθι ήταν τελικά τύπε, αποδείχτηκε ότι κατοσταρικάκια δίνει, βαριά 150 και απλά γράφει εδώ τις αρλούμπες του γιατί ηδονίζεται να τον αποκαλούν αρχηγό. Γαμάει για τους άλλους και βγάζει φώτος για τους άλλους. Προχωρημένη κλινική περίπτωση. Κάνει και κάποια σπονσοραρίσματα κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές και thats it. Εκτός αν πιστεύεις υπάρχει νορμάλ άνθρωπος να χαλάει 3-4 χιλιάρικα το μήνα για ταξίδι με πυραύλους συν τα μηνιάτικα που έλεγε ότι δίνει. με 100-150 φορτώνει από carribean και ένα-δυο μαξ σπονσορ τα καλοκαίρια για τις διακοπές του, συνοδεία δηλαδή και thats it. O ορισμός του ναρκισσισμού και της παραπληροφόρησης. Το παίζει και λεφτάς από πάνω ενώ είναι υπάλληλος, εκεί κλαις από γέλια απλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom