Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη Σατανίδη πού να ξερε ο πεθερός του τι κουμάσι πήρε η κόρη του

τεμπελχανάς, όλη μέρα ψωλαρμενίζει στο ίντερνετ

εδώ και διακόσια χρόνια λέει ότι είναι προγραμματιστής :jerking:

φρουρός δούλεψε για ένα διάστημα σε δουλειά που του κανόνισε ο πεθερούλης

μετά βαρέθηκε και τα παράτησε

ο whois ο προγραμματιστής  :jerking:
όλοι τώρα έχουν γίνει προγραμματιστές.Η πλάκα είναι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται  :2funny:
  Τι σε εμποδίζει να μάθει ο πεθερός του ότι γράφει εδω? :2funny:και να του κωψει το χαρτζιλικι  ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.287
Πόντοι
3.656
Whois γιατι τοσο μενος με ρο μιτσο?
Σιγουρα λεει ενιοτε καργα μλκες ο πορνομεταναστης αλλα δεν εξηγείται τοσο παθος απο μερος σου....
Κατι αλλο συμβαινει?  :think:
Περιεργο καπως ε?
Κατι κρυφο  σημείο υπαρχει ιμοπ...  :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγουρα λεει ενιοτε καργα μλκες ο πορνομεταναστης αλλα δεν εξηγείται τοσο παθος απο μερος σου....
Κατι αλλο συμβαινει?  :think:
Περιεργο καπως ε?
Κατι κρυφο  σημείο υπαρχει ιμοπ...  :rolleyes:
Ειναι φουκαράς,φτωχομπινές,αγάμητος :2funny:και παλιά πρέπει να τον είχα ρεζιλεψει άσχημα :2funny:.
  Γιατι σου φένεται περίεργο ότι όλοι οι φουκαράδες τα βάζουν μαζί μου? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τρομερή πτώση του επιπέδου.Βλέπετε τι συμβαίνει όταν αφήνουμε το μέσο ορο να αναλάβει πρωτοβουλία.Άλλα αντ άλλων,τον πουτσο κλαίγανε,παρ το αυγό και κουρευτο.
Τα στάνταρ τα καθορίζω εγώ ο Βαλκανιος.Ολοι οι άλλοι είναι αστοιχειωτοι και παίρνουν τον πούλο.Γόνοι,ψωλαδες ψοφανε μόνο δια της επίδειξης βαλκανικης δυναμεως γιατί είμαι εγώ και εγώ καθορίζω τα στάνταρ.Απολυτη υπεροχή,βαλκανιος δύναμη,ψοφανε όλοι και γαμαμε εμείς κύριοι του πεδίου.
Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
όλοι τώρα έχουν γίνει προγραμματιστές.Η πλάκα είναι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται  :2funny:
 Τι σε εμποδίζει να μάθει ο πεθερός του ότι γράφει εδω? :2funny:και να του κωψει το χαρτζιλικι  ;)

Δημήτρη μια μικρή ομάδα ιερωμένων θα έλθουμε Αγία Πετρούπολη τον προσεχή Νοέμβριο για ένα συνέδριο.

Άσε κανένα απόγευμα ελεύθερο να τσαρκάρουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σιγά μη βγάλω και φώτο για να σε πείσω ρε, κουβαλάς μεγάλη τρέλα τελικά. Αυτός που ήταν πάνω τότε μαζί μου και το είδε ξέρει. Αλλά δε με νοιάζει ούτε να πείσω εσένα ούτε κανέναν άλλον στο φόρουμ. Άκου κάτι απαιτήσεις που έχει ο κόσμος ρε, τελικά όντως χρωστάς της μιχαλούς.. Συμπέρασμα, διακοσάρι vs freebie. Πληρωμένο vs κατάκτηση/καμάκι. Φίλε, θα σαι πάντα πίσω μου.. γιατί είμαι ο Target... όταν δε θα μπορώ να βαράω targets πλέον όπως εσύ

Δηλαδή εγώ πρέπει να αποδεικνύω κάθε λέξη με φωτοντοκουμεντα που αμφισβητουνται κιόλας ενω εσείς δε χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα,αρκεί που είπε ο Target ότι γαμησε 500 γκομενες τζάμπα σε 10 χρόνια,πρέπει να το παίρνουμε τοις μετρητοίς γιατι το είπε ο ταργκετ.
Ενώ αμα το λέει ο κμαν δεν ισχύει ρε φίλε,να φέρει ντοκουμέντα με την ψώλα του στο στόμα της γκομενας και να φέρει,πάλι πουτάνα ήτανε.
Διπλά στάνταρντς μήπως?Συνήθη στερεότυπα?Έχουμε συνηθίσει.
Για εμένα ο πηχυς ειναι πιο ψηλά πρέπει να δείχνω τα οχτάρια με τον πούτσο στο στόμα γιατι είμαι ο Βαλκάνιος και καθορίζω τα στανταρτς.
Δέχομαι τα κριτήρια τα παίρνω σα δεδομένα και τα εφαρμόζω κατά βούληση στους άλλους.
Έλα dimitrakis garidakis να σου βάλω  που βάζουν σε εμένα έτσι για το χαβαλέ να γελάσουμε.
Δείξε ποσα παίρνεις το μήνα.Δειξε δικες σου γυμνές φωτο απο τις γκομενες που γαμησες τον τελευταίο χρόνο.
Γιατί εγώ βάζω τα κριτήρια.Ειναι αυτα που ζητάνε οι άλλοι απο εμένα,δείξε μας τα όπλα σου.

D

dude901123

Επισκέπτης
Τρομερή πτώση του επιπέδου.Βλέπετε τι συμβαίνει όταν αφήνουμε το μέσο ορο να αναλάβει πρωτοβουλία.Άλλα αντ άλλων,τον πουτσο κλαίγανε,παρ το αυγό και κουρευτο.
Τα στάνταρ τα καθορίζω εγώ ο Βαλκανιος.Ολοι οι άλλοι είναι αστοιχειωτοι και παίρνουν τον πούλο.Γόνοι,ψωλαδες ψοφανε μόνο δια της επίδειξης βαλκανικης δυναμεως γιατί είμαι εγώ και εγώ καθορίζω τα στάνταρ.Απολυτη υπεροχή,βαλκανιος δύναμη,ψοφανε όλοι και γαμαμε εμείς κύριοι του πεδίου.
Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν.

Πότε έρχεσαι? Αν και κινούμαστε σε άλλα μήκη θέλω τρελά να πάμε ένα βράδυ στο Caribbean να σε δω επί σκηνής. Θα φορέσω τo αντιαρματικό t-shirt και θα βάλω τη στολή της βαλκανικής φρουράς.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Κατι αλλο συμβαινει?  :think:
Περιεργο καπως ε?
Κατι κρυφο  σημείο υπαρχει ιμοπ...  :rolleyes:
τι μενος ρε παιχτη???
πλακιτσα κανεις ή με τρολαρεις για να συνεχισω το  bullying στον πανιβλακα μαλακοπιτουρα που εχετε θεοποιησει???
ΕΛΕΟΣ με τον νουμερο ενα γραφικο κλοουν της Ελληνικης φυλης..
εχει ξεπερασει μεχρι & τα παρατραγουδα της Πανια & εσεις τον πουσαρετε να τερματισει ολα τα μετρητηρια της αυτογελοιοποιησης,αλλα σας ενοχλει που εγω τον χυνω στην γουρουνισια μουτσουνα του???
α χα χα χα χα χα..
ακου μενος!!!
δεν πας καλα παιχτη μου..
να το κοιταξεις..
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ???
συνεχιστε την καυλαντα με το διποδο πινεζοκαραφλο παρασιτο..
χαρισμα σας..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Δημητράκη Σατανίδη πού να ξερε ο πεθερός του τι κουμάσι πήρε η κόρη του

τεμπελχανάς, όλη μέρα ψωλαρμενίζει στο ίντερνετ

εδώ και διακόσια χρόνια λέει ότι είναι προγραμματιστής :jerking:

φρουρός δούλεψε για ένα διάστημα σε δουλειά που του κανόνισε ο πεθερούλης

μετά βαρέθηκε και τα παράτησε

ο whois ο προγραμματιστής  :jerking:
η βλακεια σου ειναι ανικητη..
συνεχισε να μας διασκεδαζεις γκιοζακο..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Ειναι φουκαράς,φτωχομπινές,αγάμητος :2funny:και παλιά πρέπει να τον είχα ρεζιλεψει άσχημα :2funny:.
  Γιατι σου φένεται περίεργο ότι όλοι οι φουκαράδες τα βάζουν μαζί μου? :2funny:
οπως τα λες & ακομη χειροτερα..
τι να βαλω μαζι σου ρε ταραμοκεφτε???
σε φτυνω & εσυ νομιζεις οτι ψιχαλιζει..
IQ ραδικιου σε σωμα πρωτοζωου..
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΑΛΛΟ..
Κουραστικος εισαι..
ΥΓ Θα φας γιαουρτωμα που το βιντεακι στο youtube θα γινει viral σε χρονο dt..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πότε έρχεσαι? Αν και κινούμαστε σε άλλα μήκη θέλω τρελά να πάμε ένα βράδυ στο Caribbean να σε δω επί σκηνής. Θα φορέσω τo αντιαρματικό t-shirt και θα βάλω τη στολή της βαλκανικής φρουράς.

Θα έρθω δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.Αν και το Μάιο τα είδα πεσμένα τα πράγματα για να δούμε τώρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οπως τα λες & ακομη χειροτερα..
τι να βαλω μαζι σου ρε ταραμοκεφτε???
σε φτυνω & εσυ νομιζεις οτι ψιχαλιζει..
IQ ραδικιου σε σωμα πρωτοζωου..
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΑΛΛΟ..
Κουραστικος εισαι..
ΥΓ Θα φας γιαουρτωμα που το βιντεακι στο youtube θα γινει viral σε χρονο dt..
Είδες τι έπαθε ο Σκυλοχάλιας? :2funny:γέλαγε με την ομορφιά του όλο το ίντερνετ  :2funny:.
  Όταν βρω χρόνο θα κάνω και την καταγγελία για να μάθω ποιος είσαι οι απειλές σου υπάρχουν  και μετά θα πέσει πάρα πολύ :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μολις κατουρηθηκα..
μπολα-μπλα-μπλα,ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ..
ΥΓ αρκετα με το σπαμινγκ..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ κανα σοβαρο παιχτη( ) να ξεστραβωθειτε μαγκες,που αναλωνεστε με το κατακαθι τον κοτοπουλοβιαστη..
πάλι τα ηλίθια Αγγλόφωνα σάϊτ βάζεις :2funny:.Η πλάκα είναι που όταν σαν κάνω ρεζίλι κλαιγεστε στον Αντισθένη και τον παρακαλάτε να σας σώσει  :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Είδες τι έπαθε ο Σκυλοχάλιας? :2funny:γέλαγε με την ομορφιά του όλο το ίντερνετ  :2funny:.
 Όταν βρω χρόνο θα κάνω και την καταγγελία για να μάθω ποιος είσαι οι απειλές σου υπάρχουν  και μετά θα πέσει πάρα πολύ :2funny:
μολις κατουρηθηκα απο τον φοβο μου..
μπλα-μπλα-μπλα..
ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ..
ΥΓ αρκετα με το σπαμινγκ..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ κανα σοβαρο παιχτη( ) να ξεστραβωθειτε μαγκες,που αναλωνεστε με το κατακαθι τον κοτοπουλοβιαστη..

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
τι μενος ρε παιχτη???
πλακιτσα κανεις ή με τρολαρεις για να συνεχισω το  bullying στον πανιβλακα μαλακοπιτουρα που εχετε θεοποιησει???
ΕΛΕΟΣ με τον νουμερο ενα γραφικο κλοουν της Ελληνικης φυλης..
εχει ξεπερασει μεχρι & τα παρατραγουδα της Πανια & εσεις τον πουσαρετε να τερματισει ολα τα μετρητηρια της αυτογελοιοποιησης,αλλα σας ενοχλει που εγω τον χυνω στην γουρουνισια μουτσουνα του???
α χα χα χα χα χα..
ακου μενος!!!
δεν πας καλα παιχτη μου..
να το κοιταξεις..
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ???
συνεχιστε την καυλαντα με το διποδο πινεζοκαραφλο παρασιτο..
χαρισμα σας..
Για να γελάμε τον εχουμε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
πάλι τα ηλίθια Αγγλόφωνα σάϊτ βάζεις :2funny:.Η πλάκα είναι που όταν σαν κάνω ρεζίλι κλαιγεστε στον Αντισθένη και τον παρακαλάτε να σας σώσει  :2funny:
α χα χα χα χα..
το ανεκδοτο του αιωνα..
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ & ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ???
αφεντικο ειναι,οτι θελει κανει,αλλα μεχρι εκει..
ΥΓ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΙΟΥΤ ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ..
βρες κανα αλλο βλακα των κυβικων σου να παιξεις τοπι μωρη υπερφιαλη τσουτσουνοπαιχτρα που εχεις το απυθμενο θρασος να πιανεις στο τσιμπουκοστομα σου τους κολοσσους του ειδους..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν σ έχει άχτι ο Αντισθένης θα με αφήσει  να σε πατήσω  :2funny:γιατί τον Σκυλοχάλιας τον έσωζε κάθε μέρα  :2funny:. Απλός θα εξαφανιστείς και θα σταματήσεις να γράφεις ότι και καλά σου τελείωσε πάλι η κάρτα  :2funny:
Αυτοί οι Αγγλοφωνοι είναι εντελώς ζώα και άσχετοι  :2funny:βγάζουν λεφτά από κάτι ηλίθιους σαν κ εσάς  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη μια μικρή ομάδα ιερωμένων θα έλθουμε Αγία Πετρούπολη τον προσεχή Νοέμβριο για ένα συνέδριο.

Άσε κανένα απόγευμα ελεύθερο να τσαρκάρουμε.
Αν ειμαι εδώ και δεν έχω φύγει Λευκορωσία Могилёв κανένα πρόβλημα.
  Ευτυχώς κατάφερα και δεν χρειάζεται να πηγαίνω Ελλάδα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ηλίθια μετακίνησή με τα κωλοαεροπλανα και η Ελλάδα γίνεται κάθε φορά και χειροτερη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάνεις δεν έμεινε ατιμώρητος  :2funny:αργά ή γρήγορα θα γελάει όλη η Ελλάδα με την κωλόφατσα σου  :2funny:φουκαρά :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Αν σ έχει άχτι ο Αντισθένης θα με αφήσει  να σε πατήσω  :2funny:γιατί τον Σκυλοχάλιας τον έσωζε κάθε μέρα  :2funny:. Απλός θα εξαφανιστείς και θα σταματήσεις να γράφεις ότι και καλά σου τελείωσε πάλι η κάρτα  :2funny:
Αυτοί οι Αγγλοφωνοι είναι εντελώς ζώα και άσχετοι  :2funny:βγάζουν λεφτά από κάτι ηλίθιους σαν κ εσάς  :2funny:
τι αχτι να μ εχει ρε ηλιθιε μικροτσουτσουνιδη???
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ???
ΤΟΛΜΑ ΜΩΡΗ ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ..
μπουρ-μπουρ-μπουρ..
αει στα διαλα παλιοαγαμητη καρακακουτσομπολιδου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom