Φαινονται πολυ σκουπιδια οι Ουκρανες.
Τώρα τι να σου πω.Κόψε σκηνικό.Εχω γνωρίσει ένα οχτάρι Χάρκοβο 20 ετών,ένα οχτάρι Μαριούπολη 22 ετών και ένα εφτάρι Ντονέτσκ το 2008.Ψήνω το οχτάρι Χάρκοβο να οργανώσουμε παρτούζα με 5 φίλες της για 3 μέρες.Μιλάω με όλες on camera και της στέλνω 200 ευρώ προκαταβολή με συμφωνία για 500 ευρώ συνολικά.
Στο τελευταίο skype call η γκόμενα έχει φορέσει μια μίνι λάτιν φούστα 10 εκατοστών που της είπα να αγοράσει και ζητάω να τραβήξει τη φούστα μέχρι τον αφαλό οπότε φαίνεται ολόκληρος ο κώλος και ολόκληρο το μουνί της στην κάμερα.Εχουμε συμφωνήσει όλες οι φίλες να φορούν την ίδια φούστα χωρίς κυλότα όταν θα έρθω.
Βγάζω εισιτήριο για Χάρκοβο με Aerosvit και γίνεται χοντρή μαλακία,μας λένε στο αεροπλάνο το αεροδρόμιο στο Χάρκοβο έχει πρόβλημα θα προσγειωθούμε Ντονέτσκ.
Προσγειώνομαι Νονέτσκ και παίρνω τηλέφωνο τη γκόμενα Χάρκοβο.Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Κάτι Ελληνες με ρωτούν αν ψήνομαι να μοιραστούμε ταξί για Χάρκοβο θα ερχόταν κάπου 30 ευρώ ανά άτομο.Λέω όχι.
Τώρα έχω άλλες δυο επιλογές.Μια γκόμενα Μαριούπολη και μία Ντονέτσκ.Παίρνω τηλέφωνο τη γκόμενα Μαριούπολη και λέω έρχομαι,είμαι Ντονέτσκ,μπορείς να με φιλοξενήσεις?
Βεβαίως λέει.
Παίρνω ταξί από Ντονέτσκ Μαριούπολη με 30 ευρώ.Σε 2 ώρες είμαι Μαριούπολη στα περίχωρα στις πολυκατοικίες,σκάει μια γκόμενα 25 ετών,μελαχρινή,λεπτή,180,με τοπάκι,την κοιλιά έξω,μου λέει είμαι η τάδε,πληρώνω το ταξί,με μπάζει σπίτι,μου γνωρίζει τη συγκάτοικό της και μου δείχνει το δωμάτιο.Εδώ θα κοιμηθούμε μου λέει,ξεκουμπώνει το παντελόνι και τον παίρνει μπούκι.Καταπιώνας.
Πέφτω για ύπνο ξυπνάω κατά τη μία το βράδυ και βλέπω έναν Ουκρανό να μιλάει με τη γκόμενα στην κουζίνα.Κλειδώνομαι στο δωμάτιο έτοιμος για όλα.Μετά έρχεται η γκόμενα τίγκα στο μεθύσι και κοιμάται με το στρινγκ δίπλα μου.Της βάζω το δάχτυλο στον κώλο,δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Ξυπνάω την άλλη μέρα το πρωί και έρχεται η φίλη της φορώντας μόνο χαλαρό στρινγκ διαφανές και σουτιέν και μου λέει έχω πονοκέφαλο.Πάρε ένα Mesulid της λέω έφερα από την Ελλάδα.
Τοι παίρνει μου λεει ευχαριστώ,πάμε γαι ψώνια?Πάμε σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Μαριούπολης και ψωνίζει τα κέραστά της πράγματα για μια βδομάδα.Μου βγήκαν τα χέρια να κουβαλάω.Μου λέει κόστισαν 25 ευρώ.Με το που βγαίνει από το μάρκετ την πιάνω και ρίχνω γλωσσόφιλο για 10 λεπτά.
Μετά μου λέει πάμε σπίτι η φίλη μου(η 180) θα φτιάξει σούπα με αυτά που αγόρασες και εμείς θα πάμε στο δωμάτιο.Βλέπω τη δικιά μου έχει ξυπνήσει λέει έχω πονοκέφαλο,μεθύσαμε χτες και η φίλη της δίνει Mesulid,πάρε λέει είναι καλό μου το έδωσε ο Ελληνας.
Μετά τη φιλάω μπροστά στην άλλη και η άλλη(που ψωνίσαμε μαζί) με παίρνει στο δωμάτιό της όπου ακολουθεί σούπερ μπούκι και γλυφοκώλι.Στο τέλος τα καταπίνει όλα.Πάμε τώρα λέει στην κουζίνα,η σούπα θα είναι έτοιμη.
Ντερλικώνω σούπα και μετά με φέρνει δωμάτιο για νέο γύρο με μπούκι γλυφοκώλι.Της δίνω 25 ευρώ για δώρο και με ευγνωμονεί.
Μετά μπαίνω με τη δικιά μου 180 στο δωμάτιο που κοιμήθηκα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για μπούκι δε μου σηκωνόταν με τίποτα.Πώς πρέπει εγώ να νιώσω τώρα μου λέει?Η φίλη σου φταίει της λέω,με στέγνωσε εντελώς.Ωστε έτσι μου λέει αυτά κάνατε στο δωμάτιό της όταν μαγείρευα τη σούπα.
Α ρε πούστη λέω,αύριο πάω Ντονέτσκ να γαμήσω την επόμενη.