Μου θυμίζεις Κω 2005-2006.... Μία βραδιά είχα ανεβεί και εγώ μπάρα και έδινα μπούκι σε μια αμερικάνα και να παιρνουν μάτι οι άλλοι και να φωνάζουν άξιος. Ευτυχώς δεν είχαν καλές αναλύσεις οι κάμερες των κινητών τότε αλλιώς τώρα θα ήμουν ιντέρνετ. Γούσταρα μία μπαργούμαν ελληνίδα τότε και όπως έδινα το μπούκι την κοίταζα κ έλεγα για σένα το κάνω σε βλέπω και καυλώνω. Σιλικονάτο βυζί, πολύ μπροστά για ελληνίδα τότε. Τη γαμούσε ένας ντόπιος με σκάφος.. αυτή η αμερικάνα τριγυρνούσε κω, την πέτυχα μια μέρα λιώμα λέει πηγαινε με σπίτι (μέναμε ίδιο ξενοδοχείο για ξένους που δούλευαν σεζόν) και άνετα τον έχωνα αλλά επειδη με το ζόρι έπαιρνε τα πόδια της φοβήθηκα αν και είχαμε ιστορικό..(πιτσιρικάς τότε early 20s...) Αν είχε γίνει τώρα της τον έδινα άνετα γιατί έχω την εμπειρία να προστατευθώ σε τυχόν μαλακία. Αλλά τι να σκεφτώ.. γυρνούσα πάλι εξάρχεια (κω) και έβγαζα άλλα... δε θα ξεχάσω δε ένα απιστευτο σκηνικό με ένα 18χρονο βορειοιρλανδεζάκι... τα χε βγάλει και αυτή μια φορά σε μπαρα. α ρε εποχεεεεεεεεες................ πουτάνα εξέλιξη, πουτάνα δύση, πουτάνα τεχνολογία, σας μισώ ρε... την κατάρα μου να χετε....
Εντάξει μην εξωραίζουμε τις παλιές εποχές.Και τώρα ο νέος έχει τα κομφόρ του,μπορεί να καμακώνει στέλνοντας μηνύματα στο τίντερ από τη χέστρα και να έρχεται το γκομενάκι στην πόρτα του,ούτε καμάκια ούτε φασαρίες.