Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μου θυμίζεις Κω 2005-2006.... Μία βραδιά είχα ανεβεί και εγώ μπάρα και έδινα μπούκι σε μια αμερικάνα και να παιρνουν μάτι οι άλλοι και να φωνάζουν άξιος. Ευτυχώς δεν είχαν καλές αναλύσεις οι κάμερες των κινητών τότε αλλιώς τώρα θα ήμουν ιντέρνετ. Γούσταρα μία μπαργούμαν ελληνίδα τότε και όπως έδινα το μπούκι την κοίταζα κ έλεγα για σένα το κάνω σε βλέπω και καυλώνω. Σιλικονάτο βυζί, πολύ μπροστά για ελληνίδα τότε. Τη γαμούσε ένας ντόπιος με σκάφος.. αυτή η αμερικάνα τριγυρνούσε κω, την πέτυχα μια μέρα λιώμα λέει πηγαινε με σπίτι (μέναμε ίδιο ξενοδοχείο για ξένους που δούλευαν σεζόν) και άνετα τον έχωνα αλλά επειδη με το ζόρι έπαιρνε τα πόδια της φοβήθηκα αν και είχαμε ιστορικό..(πιτσιρικάς τότε early 20s...) Αν είχε γίνει τώρα της τον έδινα άνετα γιατί έχω την εμπειρία να προστατευθώ σε τυχόν μαλακία. Αλλά τι να σκεφτώ.. γυρνούσα πάλι εξάρχεια (κω) και έβγαζα άλλα... δε θα ξεχάσω δε ένα απιστευτο σκηνικό με ένα 18χρονο βορειοιρλανδεζάκι... τα χε βγάλει και αυτή μια φορά σε μπαρα. α ρε εποχεεεεεεεεες................ πουτάνα εξέλιξη, πουτάνα δύση, πουτάνα τεχνολογία, σας μισώ ρε... την κατάρα μου να χετε....

Εντάξει μην εξωραίζουμε τις παλιές εποχές.Και τώρα ο νέος έχει τα κομφόρ του,μπορεί να καμακώνει στέλνοντας μηνύματα στο τίντερ από τη χέστρα και να έρχεται το γκομενάκι στην πόρτα του,ούτε καμάκια ούτε φασαρίες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ποιο είναι?Το Hakuna Matata?
Εδώ τυπικά Greek kamakia στην Ορφανίδου.

Χαχα!!! :2funny: :2funny: :2funny: είδα δυο γνωστούς μου!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Οι δυο τύποι με τη κάμερα σίγουρα έμειναν αγάμητοι διότι άργησαν μια ...δεκαετία!!!
Μόνο αν έπαιξαν τίντερ που τότε λειτουργούσε κάπως ή κόλησαν σε καμιά ανατολική μπορεί να έκαναν κάτι!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.287
Πόντοι
3.656
Ποιο είναι?Το Hakuna Matata?
Εδώ τυπικά Greek kamakia στην Ορφανίδου.

ti kamakia re mlka kman??αυτοι ειναι οι λεγομενοι αερογαμηδες
αλλη μια γυρα θα γαμησβ κ παμε σπιτι που λεμε....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Άρχοντα, αν είχες τζάμπα, με γειά σου και χαρά σου, κανένα πρόβλημα και χαίρομαι με την πάρτη σου,
αλλά μάλλον δεν με έπιασες. Το σχόλιό μου, αφορούσε τα 100 ευρώ που έδινες εν έτει 2008:grin:
Δεν ξέρω τώρα αν με πιάνεις. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια
και ο νοών νοείτο. Κατά τ' άλλα, να είσαι καλά και να έχεις υγεία! Τα σέβη μου  :hi:

ο καιμαν τα 100 ευρω που εδινε το 2008 εγιναν το 2018 500 ευρω

μεγαλη η μεταλαξη του στο live kamaki στα clubs καθως και street kamaki  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Άρχοντα, το έχουμε ξαναπεί: και στην соц εποχή αν βρισκόσουν εκεί, τότε που άλλοι γαμούσαν είτε τζάμπα, είτε με
κανα καλτσονάκι ή τζινάκι δώρο, πάλι εκατοδόλαρα θα σκορπούσες. Το γράφει και στο μέτωπό σου με κεφαλαία.... :grin:

αλλές εποχες φιλτατε, δυστυχως εγω δεν τις προλαβα λογο οτι δεν ειχα γενηθει (ειμαι μικρος σε σχεση με εσας τους παλιους  :S) τοτε που οι παλιοι κυριως ναυτικοι πηδουσαν στην σοβιετικη ενωση με λιγα ερωτολογα μονο και μικρο-δωρακια οπως καλσον και lews jeens

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Άρχοντα, το έχουμε ξαναπεί: και στην соц εποχή αν βρισκόσουν εκεί, τότε που άλλοι γαμούσαν είτε τζάμπα, είτε με
κανα καλτσονάκι ή τζινάκι δώρο, πάλι εκατοδόλαρα θα σκορπούσες. Το γράφει και στο μέτωπό σου με κεφαλαία.... :grin:

και στην τσαρικη ρωσια ηταν καλα, θυμαμαι...αν εμπαινες στην αυλη καποιου ευγενή, γαμουσες αβερτα…. :rockon:

Επισκέπτης
αν δεν κανω λαθος ο φιλος ο αισιοδοξος ειναι ελλην αγγλιας..απο αυτο το πουστονησι που θα καταρευσει μετα το μπρεξιτ δεν υπαρχει ρεαλισμος , ειναι πιο κοντα στη φυση του ελλην ψωλα
Η Ελλαδα ειναι παντα με τις δυναμεις της θαλασσας.

Λυπομαστε για τα αδελφια μας που πηγαν στη Γερμανια και τους μουρλαναν οι απανθρωποι επιστατες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Λυπομαστε για τα αδελφια μας που πηγαν στη Γερμανια και τους μουρλαναν οι απανθρωποι επιστατες.
Για αυτά σου τα λόγια :hi: :hi: :hi:

Το Πιρφοριστάν που ζούμε θα μας γεμίσει όλους ψυχολογικά προβλήματα...  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τι λες τώρα,εμείς φάγαμε τέτοια βοιδόπουτσα που πειθαρχήσαμε και γίναμε λειτουργικοί.
Τα δικά σας τα χάλια να βλέπετε που έχετε καταντήσει ουραγοί.Ελάτε Γερμανία να φάτε χαστούκι και σκαμπίλι να μετατραπείτε από ψωλάδες σε παραγωγικούς.
Και μη νομίζεις κάποτε ο σκλάβος μετατρέπεται σε κύριο και ξέρει πώς να απαυτώνει το σκλάβο ξέρει όλα τα κόλπα.
Για να σκληραγωγηθείς όμως και να δεις την πραγματικότητα όπως είναι πρέπει πρώτα να σε ταράξουν στο μπουκέτο για να στρώσεις και να γίνεις ανθεκτικός.
Οι Βαλκάνιοι έχουν πάντα άγριες διαθέσεις και ερχόμαστε ξανά σιγά σιγά στο προσκήνιο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι λες τώρα,εμείς φάγαμε τέτοια βοιδόπουτσα που πειθαρχήσαμε και γίναμε λειτουργικοί.
Τα δικά σας τα χάλια να βλέπετε που έχετε καταντήσει ουραγοί.Ελάτε Γερμανία να φάτε χαστούκι και σκαμπίλι να μετατραπείτε από ψωλάδες σε παραγωγικούς.
Και μη νομίζεις κάποτε ο σκλάβος μετατρέπεται σε κύριο και ξέρει πώς να απαυτώνει το σκλάβο ξέρει όλα τα κόλπα.
Για να σκληραγωγηθείς όμως και να δεις την πραγματικότητα όπως είναι πρέπει πρώτα να σε ταράξουν στο μπουκέτο για να στρώσεις και να γίνεις ανθεκτικός.
Οι Βαλκάνιοι έχουν πάντα άγριες διαθέσεις και ερχόμαστε ξανά σιγά σιγά στο προσκήνιο.
Χώρες δορυφόροι της Γερμανίας όπως οι Βαλτικές, η Πολωνία και οι Αυστροουγγαρίες μέχρι την Κροατία μπορούν να έχουν οφέλη όταν την ακολουθούν πιστά!
Η Ελλάδα είναι πολύ μακριά για μια χώρα όπως η Γερμανία με περιορισμένη ακτίνα επιρροής..
Επίσης στη Γερμανία δεν στρώνεις χαρακτήρα... Στις Αγγλοσαξονικές χώρες καταλαβαίνεις πως "γεννάται" το χρήμα και πως το χρήμα βγάζει επιπλέον χρήμα! Στη Γερμανία βλέπεις μόνο ...τρένα που κινούνται πάνω σε ράγες και δεν μπορούν να έχουν καμία απόκλιση απο αυτές! Έτσι είναι και οι ζωές τους! Και συνήθως όπως έχει δείξει η ιστορία, οι ράγες τους οδηγούν στη καταστροφή και με άσχημη πούτσα απο τους Αγγλοσάξονες, τους Σλάβους και τους Φράγκους(τότε μπορούσαν, τωρα δεν υπάρχουν) !
Οι Γερμανοί είναι το πιο μισητό βόρειο φύλο και θα φάνε γερή πούτσα σύντομα από όλους όσους κινούν καταστάσεις!!  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χώρες δορυφόροι της Γερμανίας όπως οι Βαλτικές, η Πολωνία και οι Αυστροουγγαρίες μέχρι την Κροατία μπορούν να έχουν οφέλη όταν την ακολουθούν πιστά!
Η Ελλάδα είναι πολύ μακριά για μια χώρα όπως η Γερμανία με περιορισμένη ακτίνα επιρροής..
Επίσης στη Γερμανία δεν στρώνεις χαρακτήρα... Στις Αγγλοσαξονικές χώρες καταλαβαίνεις πως "γεννάται" το χρήμα και πως το χρήμα βγάζει επιπλέον χρήμα! Στη Γερμανία βλέπεις μόνο ...τρένα που κινούνται πάνω σε ράγες και δεν μπορούν να έχουν καμία απόκλιση απο αυτές! Έτσι είναι και οι ζωές τους! Και συνήθως όπως έχει δείξει η ιστορία, οι ράγες τους οδηγούν στη καταστροφή και με άσχημη πούτσα απο τους Αγγλοσάξονες, τους Σλάβους και τους Φράγκους(τότε μπορούσαν, τωρα δεν υπάρχουν) !
Οι Γερμανοί είναι το πιο μισητό βόρειο φύλο και θα φάνε γερή πούτσα σύντομα από όλους όσους κινούν καταστάσεις!!  

Οι Γερμανοί είναι άριστοι διοικητικοί και μάστορες στο ψάρωμα και στη μπλόφα.Τι να σε ψαρώσει ο πουστάκος ο Αγγλος,αυτός θα πέσει να κάνει πίπες,είναι χαμαιλέοντας.
Ενώ με το Γερμανό απέναντι πάει το σκατό στην κάλτσα.
Για αυτό μου φαινόταν γελοίο που περίμεναν οτι ο άχρηστος ψωλάς ανεπρόκοπος καταληψίας θα τα έβαζε με το Σόιμπλε που ήταν δόκτωρ και είχε φάει σφαίρες ή οτι δε θα έχυναν το Βαρουφάκη στη μάπα όταν τους τρέλαινε στη μαλακία.
Μετά λέγανε είχαμε υποτιμήσει την ισχύ των δανειστών,είχαμε αυταπάτες κτλ.Τι να κλάσεις ρε μεγάλε όταν εσύ έχεις 20 δις εξαγωγές και αυτός 1 τρις?Ησουνα τόσο ηλίθιος,δε σου το σφύριξε κανείς?Μιλάμε για στόκους,δηλαδή απλά κωμωδία,γέλωτας.Θα πας να μπλοφάρεις και θα ζητήσεις να σε ακούσουν όταν είσαι σκνίπα και αυτός ελέφας.Θα ακούσει τις μαλακίες σου ο Σόιμπλε που ρυθμίζει τις τύχες της Ευρώπης.Αστο καλύτερα.

Από ποιους να φάνε πούτσα οι Γερμανοί?Από τους τριτοκοσμικούς που έχουν κατακλύσει ΗΠΑ και UK?Νομίζεις οτι δεν τους έχουν μετρήσει,δεν ξέρουν τι αρχίδες είναι?Τους ξεφουσκώνουν τις οικονομίες στη στιγμή άμα θέλουν.Μιλάμε για χώρες με πλειονότητα σχεδόν μη λευκούς,έχουν χοντρό πολύ χοντρό πρόβλημα.Η Αμερική έχει τεράστιο χρέος και η Αγγλία τεράστια προβλήματα,τους τρυπάνε όταν θεωρήσουν τη στιγμή κατάλληλη απλά δε θέλουν να αντιδράσουν οι μίνιονς και οι εμπλεκόμενοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πεστααα..θα ριξουν πουτσο λεει οι πουστηδες τι αλλο θα ακουσουμε

Οικονομικά μόνο δεν τους κερδίζεις ποτέ τους Τεύτονες.Είναι αδύνατον.
Στρατιωτικά ναι αν συμμαχήσουν όλοι εναντίον τους και πάλι θα δυσκολευτούν.
Το μάθανε το μάθημα από δύο πολέμους οι Γερμανοί πλέον δεν ασχολούνται με στρατιωτική ή παγκόσμια κυριαρχία.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Οι Γερμανοί είναι άριστοι διοικητικοί και μάστορες στο ψάρωμα και στη μπλόφα.Τι να σε ψαρώσει ο πουστάκος ο Αγγλος,αυτός θα πέσει να κάνει πίπες,είναι χαμαιλέοντας.
Ενώ με το Γερμανό πάει το σκατό στην κάλτσα.
Για αυτό μου φαινόταν γελοίο που περίμεναν οτι ο άχρηστος ψωλάς ανεπρόκοπος καταληψίας θα τα έβαζε με το Σόιμπλε που ήταν δόκτωρ και είχε φάει σφαίρες ή οτι δε θα έχυναν το Βαρουφάκη στη μάπα όταν τους τρέλαινε στη μαλακία.
Μετά λέγανε είχαμε υποτιμήσει την ισχύ τους,είχαμε αυταπάτες κτλ.Τι να κλάσεις ρε μεγάλε όταν εσύ έχεις 20 δις εξαγωγές και αυτός 1 τρις?Ησουνα τόσο ηλίθιος,δε σου το σφύριξε κανείς?Μιλάμε για στόκους,δηλαδή απλά κωμωδία,γέλωτας.Θα πας να μπλοφάρεις και θα ζητήσεις να σε ακούσουν όταν είσαι σκνίπα και αυτός ελέφας.Θα ακούσει τις μαλακίες σου ο Σόιμπλε που ρυθμίζει τις τύχες της Ευρώπης.Αστο καλύτερα.
πεστααα..θα ριξουν πουτσο λεει οι πουστηδες τι αλλο θα ακουσουμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά αυτοί που το παίζουν γάτοι,να ξέρετε οτι αν τους πετάξετε στην αρένα π.χ. μπούκα ρε μάγκα Chi,Carribean,D Lux,Pascha,Grey club κτλ να βγάλεις γκόμενα και τους βάλετε χωρικούς και χρονικούς περιορισμούς θα πιάσουν τα αρχίδια τους γιατί δεν ξέρουν να λειτουργούν υπό συνθήκες πίεσης.
Εγώ μιλάω πάντα για συνθήκες πίεσης χρόνου π.χ. πας Κίεβο έχεις 3 μέρες και θες να γαμήσεις οχτάρι,τι θα κάνεις.
Πας Βρότσλαβ ΣΚ και θες να γαμήσεις οχτάρι τι θα κάνεις κτλ.
Αυτοί θα πουν εγώ δεν τα απολαμβάνω αυτά,θέλω χρόνο,θέλω ανετιά,θέλω καλά μαγαζιά,θέλω να είμαι μόνος στο μαγαζί με 100 γκόμενες μέσα,θέλω να έχω φάει και να έχω χέσει καλά πριν πάω στο μαγαζί για να έχω καλή διάθεση,θέλω καλή παρέα,θέλω να έχω καλή ψυχολογία,θέλω να πάω με αρκετά λεφτά,θέλω να μένω στην πόλη,θέλω να μην έχει αραβότουρκους,θέλω να έχω πληροφορίες πριν πάω,θέλω καλή παρέα,θέλω κοννέ,πιας το αυγό και κούρευτο δηλαδή.
Εγώ σου λέω να πας χωρίς χρόνο,χωρίς πληροφορίες,χωρίς παρέα,κουρασμένος από το ταξίδι,νηστικός,χάλια,χωρίς προετοιμασία,μέσα στο μαγαζί με 80% δυτικούς και αραβότουρκους και να τους χύσεις στη μάπα να γαμήσεις εσύ και όχι αυτοί,θέτω δηλαδή τον πήχυ ψηλά αυτονόμως.
Δηλαδή να πάρεις σα δεδομένο οτι όλα είναι εναντίον σου και να ανατρέψεις την κατάσταση με μανία.

Επισκέπτης
8​
Ευζωια δε σημαινει χρημα. Ο Ελληνας πρεπει να διωξει τους ξενους και να κανει ομορφη την πατριδα του. Τοτε θα ειναι περισσοτερο ευτυχισμενος απο τον καθε πλουσιο γιατι ο τοπος του εχει απο φυσικου του οσα ανατασσουν την ανθρωπινη ψυχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom