Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
κοψε κατι ρε μαλ
Σε λιγο θα μας πεις πολεμησες στο επος του 40
Δεν κοβω τιποτα  :grin: τριανταενα χρονια περασαν που πατησα το ποδι μου στο μπλοκ - May 1988/Budapest
απο τους λιγους που περασαν επι κομμουνισμου , σε γαμευσιμη ηλικια και οχι βολτα με τον μπαμπα μου
plus εμενα σε διαμερισμα γκομενας για δυο βδομαδες ... αυτα εσεις τα κανατε μετα απο μια δεκαπενταετια ...χαχα

Αντίθετα άτομα σαν εμένα είμαστε αμετανόητοι,απέραντη μανία.Χρειάζονται τεράστιες αντοχές,οι πιο πολλoί δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους μετά τα 40-45,όχι να τρέχουν εξωτερικό για καμάκια.
Ολους δηλαδή στο τέλος τους γαμάει ο χρόνος,αυτή είναι η διαφορά των διαχρονικών τσομπαναραίων.Δεν αλλάζουμε ποτέ,φαινόμενο της φύσης.
53 εφτασα και ακομη ενεργος με ταξιδια ... μεχρι πριν μια διετια ημιμονιμος  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Όταν είχα πάει είχε 200 ή 250 Γριβνα είσοδο και το τραπέζει 6Κ Γκρίβνα, αμα μίλαγες Ρώσικα. Αυτά που λες ότι δεν σε άφηναν χωρίς τραπέζι μυρίζουν πόρτα ... εκτός και έχουν άλλάξει
Εγώ πάντως πήγα 5-6 φορές δεν είπαν κάτι για τραπέζι
Σωστα ,δεν χρειαζεται αναγκαστικα να εχεις τραπεζι για να μπεις στο chi
εμεις το πηραμε γιατι ειμασταν τρια ατομα ...10Κ γκριβνα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πρωτοπάτησα στο μπλοκ το 1998 επίσης Βουδαπέστη και έχασα τη μπάλλα.Το 1999 έμεινα δυο μήνες Πράγα.Ωραίες εποχές,ανέγγιχτες.20 χρόνια block experience,πάνω από 50 ταξίδια στα μουνολίβαδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όταν είχα πάει είχε 200 ή 250 Γριβνα είσοδο και το τραπέζει 6Κ Γκρίβνα, αμα μίλαγες Ρώσικα. Αυτά που λες ότι δεν σε άφηναν χωρίς τραπέζι μυρίζουν πόρτα ... εκτός και έχουν άλλάξει
Εγώ πάντως πήγα 5-6 φορές δεν είπαν κάτι για τραπέζι

Ολοι όσοι πήγαν να μπουν από το φόρουμ χωρίς κράτηση έφαγαν όλοι πόρτα.

Δυστυχώς στο chi πηγα μόνος κ παρόλο το ακριβό κασουαλ ντύσιμο κ ρολόι  , με ρώτησε εαν εχω κράτηση κ μολις του ειπα οχι μου ειπε δεν γίνετε να περάσεις σημερα φίλε μου.

Στο chi αλλος κοσμος , καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά με το που φτάνεις , κυριλε γυναικάρες , καμια σχέση με d lux k carribean , στο chi πηγαινουν ντόπιοι διάσημοι κ πλούσιοι

Χαρακτηριστικά ηταν γεμάτο , μετα απο εκει πηγα στο d lux που ηταν σχετικά άδειο :)
Τα ίδια λένε και εδώ οι ξένοι τουρίστες.

Αν πας βέβαια με εμφανίσιμη γκόμενα,σε αφήνουν δεν είναι πρόβλημα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Για οσους δεν εχουν καταλαβει
Ο κμαν κονει βολτες γιατι δεν εχει τι να κανει οχι για καμακι
Εχει δημιουργησει μια αχεση με αυτη την συμπαθη αγγουροψηλη που λογω οτι κεμεινε τον δεχτηκε,αρχικα για να την βγαλει
Μετα μαλλον τον συμπαθησε
Οποτε ο κμαν παει σε αυτη οποτε μαζευει λεφτα
Προσπαθει κ δεξια εριστερα να παρει καμμια ξεπετα τρωει φαπες ομως γενικως κ την βγαζει με την ψηλη κ το μπου  να γραφει δρακους και να γελαμε εμεις
Ενα πλας λοιπον. Στον Αρχηγο  για την προσπαθεια
 :heavymetalbig:
Τα υπολοιπα δεν ισχυει εν πραξη τιποτα
Οσοι πανε πηγαν κ ια πανε
Θα πιασουν τα @@ τους οπως κι ο αρχηγος
Η θα πανε για στουντθο με 50ε η μιση ωρα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Ολοι όσοι πήγαν να μπουν από το φόρουμ χωρίς κράτηση έφαγαν όλοι πόρτα.
Τα ίδια λένε και εδώ οι ξένοι τουρίστες.

Αν πας βέβαια με εμφανίσιμη γκόμενα,σε αφήνουν δεν είναι πρόβλημα.
Εγω παντως κρατηση δεν ειχα κανει απο πριν ,οταν φτασαμε ζητησα απο τον καραφλα που ηταν ο υπευθυνος στην πορτα τραπεζι , με ρωτησε απλα απο που ειμαστε και μολις του ειπα Ελλαδα μας καλωσορισε και μπηκαμε.
Μετα πηρα απο μεσα τηλ τον Σπυρο και ηρθε και αυτος αργοτερα ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί τα αλλάζεις?

^ Chi ομως εφαγες πορτα που ησουν χωρις γκομενα , σου ειπα να κλεισεις τραπεζι αλλα δεν με ακουσες ...

Σωστα ,δεν χρειαζεται αναγκαστικα να εχεις τραπεζι για να μπεις στο chi

Δεν έχει σημασία αν έχεις κάνει κράτηση ή κλείσεις επί τόπου αλλά χρειάζεται να πληρώσεις για τραπέζι για να σε αφήσουνε μέσα,αυτό λένε όλοι.
Αμα θέλει κάποιος μπορεί να δοκιμάσει να μπει στο Chi στις δώδεκα το Σαββατόβραδο χωρίς να πληρώσει τραπέζι και να πει εντυπώσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
^ Σου ειπα να κλεισεις τραπεζι γιατι ηξερα οτι λογω του ντυσιματος που εχεις δεν θα σε αφηναν να μπεις ετσι.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
Kman σαν τον μακαριτη τον Ασλανη εισαι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι λες τώρα?Η γκόμενα είναι αυτή εδώ.

xLcO6t.jpg

D6jkHr.jpg

rs60Qp.jpg

Εχει φοβερό σώμα.Παντού γυρνάει κεφάλια.

Θέλω να προσπαθήσεις να καταλάβεις πως:
α)Όταν περπατάς μαζί της στο δρόμο, τα κεφάλια γυρνάνε εξαιτίας του missmatch
β)Όταν περπατάει μόνη της στο δρόμο,τα κεφάλια γυρνάνε γιατί είναι κάτι το αξιοπερίεργο.
Ίσως και εντυπωσιακό για κάποιους,αλλά αυτοί είναι σαν εσένα,μια πολύ μικρή μειοψηφία..

Έβγαινα με γκόμενα ΠΙΟ ψηλή από εμένα,δηλαδή οι δυό μας αρθροίζαμε μαζί σχεδόν 4 μέτρα και παντού μας κοιτούσαν.
Ξέρεις γιατί;
Γιατί είμασταν παράξενο θέαμα,όχι επειδή ήθελαν να γαμήσουν μια τόσο ψηλή γυναίκα.

Έχεις γράψει ο ίδιος ότι οι γκόμενες πάνω από 1.90 δυσκολεύονται πολύ να βρουν άντρα και έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Μην μας τις παρουσιάζεις για δήθεν περιζήτητα μουνιά.

Τέλος,όσο και να κρύβεις το πρόσωπο,γκόμενα με το παρακάτω σαγόνι,δόντια,μύτη ξέρουμε πως περίπου μοιάζει.
Έχεις ποστάρει και καλύτερες..

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 36

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
^ Σου ειπα να κλεισεις τραπεζι γιατι ηξερα οτι λογω του ντυσιματος που εχεις δεν θα σε αφηναν να μπεις ετσι.
σωστα φιλε τασο χαχαχαχαχα.με τοσα αμαξια λουξ που πεζουν κιεβ και οδυσσο και το χρημα
των ντοπιων ο κμαν περνα απαρατηρητος σε μαχαζια εκτος των πουτανε καριμπιαν,βοτκα μπαρ στο γλοπους
που δεν ξερω πλεον αν λητουργει και στο καραβι που ειχε παλια με τις πουτανες.
εμφανισιακα ο κμαν πεζει μονο με πουτανες και στα πουτανα μερη.ετσι και αλλιος
για πουτανες παει οπωτε ειναι ιδανικα τα μερη αυτα για κμαν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πάει κάποιος Κίεβο να βγάλει καλύτερη σαν τουρίστας και μετά βλέπουμε.
Οι δίμετρες είναι εντυπωσιακές,είχα γύρω στις 15 Τσέχες μεταξύ 185-192,δυο Ρωσίδες 189 κτλ.
Οι Ουκρανέζες που είχαν οι ξένοι ήταν όλες κατώτερες από τη δικιά μου.Μερικές γκόμενες των Ουκρανών ήταν όντως καλύτερες.
Γενικά δεν μπαίνουν στην αποστολή να βγάλουν μια γκόμενα π.χ. την εβδομάδα.Τούρκοι,Αραβες,Ιταλοί είχαν συχνά γκόμενες,όχι όλοι βέβαια αλλά ένα 20% των ξένων είχαν μέχρι εφτάρια.
Και εντάξει αν κάποιος πιστεύει οτι δεν είναι επίπεδο αυτό,ας πάει Μινσκ ή Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη να βρει καλύτερες.Ας κάνει σύγκριση με Κίεβο.Ακόμα και με βαλτικές χώρες.Αλλά να μπει στη διαδικασία,όχι να κρίνει εκ του ασφαλούς.Ας βρει σπονσορέτς έστω οπουδήποτε και ας τις ποστάρει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σωστα λεει ο βαλκανιος δεν με διαβαζει κανενας!
θελουν παραμυθαδες και δοκτορες λοβ να τους λενε
οτι γαμανε φρι με κερασματα στο χατα χαχαχαχα.
σας τα ειπε ολα ο μεγας αρχοντας κμαν.
επιδει διαβαζω και τον roosh ολοι γραφουν για τιντερ 2018-19 οτι
σας λεγαμε με τον αρχοντα.μονο σκαμερσ και τους ερχωντε βιζιτες η με φιλεναδες
να φανε αι εξαφανιζολ.μαλιστα πολλοι γραφουν η ζωη που κανουν αυτες απο
τις φωτο σε ισταγραμ και τιντερ αυτοι θελουν 2 μηνες να παρουν λεφτα να τα κανουν !
ολοι ειναι γαμιαδες και τσαμπα γκομενες αλλα οταν σας σθναντησουν που ειναι οι γκομενες?αχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ας πάει κάποιος Κίεβο να βγάλει καλύτερη σαν τουρίστας και μετά βλέπουμε.
Οι δίμετρες είναι εντυπωσιακές,είχα γύρω στις 15 Τσέχες μεταξύ 185-192,δυο Ρωσίδες 189 κτλ.
Οι Ουκρανέζες που είχαν οι ξένοι ήταν όλες κατώτερες από τη δικιά μου.Μερικές γκόμενες των Ουκρανών ήταν όντως καλύτερες.
Γενικά δεν μπαίνουν στην αποστολή να βγάλουν μια γκόμενα π.χ. την εβδομάδα.Τούρκοι,Αραβες,Ιταλοί είχαν συχνά γκόμενες,όχι όλοι βέβαια αλλά ένα 20% των ξένων είχαν μέχρι εφτάρια.
πουτανες να λες γιατι αυτες που βαζεις φωτο με ξενους ολες πουτανες στο χρισατικ.
αρχοντα κμαν στην φωτο με την γκομενα που γαμησες στην τουαλετα προσεχα
οτι δεν εκλισες τοο φερμουαρ χαχαχαχαχαχ.ας δουνε καλα την φωτο να δουνε οτι εχεις ανοικτο
το φερμουαρ και ισως ηταν μετα το ταυαλετατο γαμησακι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα το 2019 στο roosh γράφουν αυτά που έλεγα το 2013 και με αμφισβητούσαν.Πώς γκενέν αυτό?Είχα μαγικές δυνάμεις και έβλεπα το 2013 αυτά που συνέβαιναν το 2019 ή μήπως το 2013 συνέβαιναν ήδη και οι άλλοι δεν τα είχαν πάρει πρέφα?
Και εδώ θα δείτε άμα διαβάζει κάποιος το 2025 δε θα πιστεύει οτι αυτά είναι τόσο επίκαιρα.Δε θα πιστεύει δηλαδή οτι γράφτηκαν το 2019.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αν διαβασετε τον πακιστανο τι γραφουν για τις γκομενες,τιντερ,χρισατικ,κλαμπ
ολοι τις εχουν παρει χαμπαρι τι παιζει και οτι ειναι μαλακισμενα.
απο τους αφελεις ξενους μαθαινεις την αληθεια και οχι απο τους παραμυθαδεσ μπατιρηδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πουτανες να λες γιατι αυτες που βαζεις φωτο με ξενους ολες πουτανες στο χρισατικ.
αρχοντα κμαν στην φωτο με την γκομενα που γαμησες στην τουαλετα προσεχα
οτι δεν εκλισες τοο φερμουαρ χαχαχαχαχαχ.ας δουνε καλα την φωτο να δουνε οτι εχεις ανοικτο
το φερμουαρ και ισως ηταν μετα το ταυαλετατο γαμησακι.

Δεν είναι όλες πουτάνες αυτές που έχουν οι ξένοι.Πολλές τις βρίσκουν τριαντάρηδες ή μικρότεροι που έρχονται μέσω τίντερ.Βέβαια όταν φεύγει ο ένας,έρχεται ο επόμενος.Τις πάνε βόλτα στα Mc Donalds,τα Puzzata Hata και κάτι πάμφθηνα καφέ ή τις κερνάνε πίτσα.Συχνά μετακινούνται με μετρό ή μαρσούτκα.
Αυτές συνήθως είναι ομορφούλες,εφτάρια το πολύ,λεπτές με ωραία μαλλιά έχει άπειρες τέτοιες το Κίεβο,είναι το 30% των γυναικών έτσι.Πάνε με μικρούς ξένους,δεν είναι υλικό να σπονσοράρεις όμως.Τέτοια δηλαδή δε θα σπονσοράριζα ποτέ,θα ανεχόμουνα όμως αν ήμουνα 30 χρονών και την είχα τζάμπα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τώρα το 2019 στο roosh γράφουν αυτά που έλεγα το 2013 και με αμφισβητούσαν.Πώς γκενέν αυτό?Είχα μαγικές δυνάμεις και έβλεπα το 2013 αυτά που συνέβαιναν το 2019 ή μήπως το 2013 συνέβαιναν ήδη και οι άλλοι δεν τα είχαν πάρει πρέφα?
Και εδώ θα δείτε άμα διαβάζει κάποιος το 2025 δε θα πιστεύει οτι αυτά είναι τόσο επίκαιρα.Δε θα πιστεύει δηλαδή οτι γράφτηκαν το 2019.
αρχοντα καπιοι περσι εγραφαν οτι τους τα ελεγε το ελληνικο καμακι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν διαβασετε τον πακιστανο τι γραφουν για τις γκομενες,τιντερ,χρισατικ,κλαμπ
ολοι τις εχουν παρει χαμπαρι τι παιζει και οτι ειναι μαλακισμενα.
απο τους αφελεις ξενους μαθαινεις την αληθεια και οχι απο τους παραμυθαδεσ μπατιρηδες.

Καλά στο roosh έχουν φάει πακέτο.Κυρίως γιατί ακρίβηναν τα μέρη και ανέβηκαν οι απαιτήσεις από τις γκόμενες.Η ανατολική Ευρώπη τους φαίνεται πλέον απαράδεκτα δύσκολη.
Εχεις πλέον ανταγωνισμό,οι Ουκρανοί στο Κίεβο είναι καλοντυμένοι και αρκετοί έχουν λεφτά.Συρρέουν και μιλιούνια ξένοι όλοι για τον ίδιο λόγο οπότε το επίπεδο ανταγωνισμού είναι πολύ ψηλότερα από εκεί που θα έπρεπε να είναι.Τη δικιά μου προσπαθούσαν συνέχεια να την καμακώσουν όπου και να πηγαίναμε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειπες αρχοντα 2000 ευρο για 10 μερες κιεβ.αυτα ειναι για αυτους που δεν ξοδευουν
φτανουν για απλες σπονσορετες που κερνας σε φτηνα μερη και χαρτσιλικωνεις 1000 γριβνα.
αυτες που λεω 3 επιπεδο ενω αλλος θα λεει 7.
10 μερες κιεβ θα εχω 3000 ευρο αφου θα φαω και 1000 για ψωνια για μενα.
λογο εμπειριας μπορρω να βρω αυτες που θα μου στοιχοιζουν κερασματα και μικροσπονσαρισματα.
πριν 20 χρονια που ημουν 20 παλι στο χρισατικ και παντου ηταν ιδιες συμπεριφωρες και απαιτησεις.
αλλα ειχε πολλες γκομενες που με κερασματα και μικροσποναρισματα εμεναν μαζι σου.
εφευγες μετα τις ειχαν τουρκοι,αραβες μονιμοι που δουλευαν σε παζαρια μεχρι να ερθει
κανενας ευροπαιος.τωτε που ημουν 20 στο κιεβο εκανα γνωριμιες και ειχα μεγαλο μπατζετ
αλλα νομιζω τωρα στα 40 αν κατεβω θα εχω πιο μεγαλη επιτυχια απο τοτε.
τοτε δεν προτεινα σπονσαρισμα απευθειας αλλα οπεια καθωταν απο μονος εκανα δωρακια.
αν προτεινα απο τοτε δωρακια απευθεια θα γαμουσα χιλιαδες περισοτερες.
τοτε ημουν λεφτας,νεος και ελεγα ειμαι 100 φωρες πιο εμφανισημος απο αυτους.
δεν τους υπολογιζα αλλα αλλαξανε τα πραγματα και πολλα λογο εμπειριας καταλαβα
δεν ειχα το πανω χερι.δεν ειχα κανενα να με καθοδηγει και να με συμβουλευει.
βγαινωντας με χιλιαδες απο αυτες μονος καταλαβα 99.9% ολες ηταν οι ιδιες σε σκεψη.
μονο ονομα και διαφωρετικη φατσα,ιδια σκεψη συμπεριφωρα,απαιτησεις.
για αυτο τωρα ειμαι 30 χρονια μπροστα απο αυτες και ξερω μολις τις δω τι ζιτανε και ψαχνουν.
ξερω δεν πρεπει να χασω χρονο με οπεια δω αμεσως την κοβω.ολα θελουν εμπειρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom