Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasangela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο που αρεσει και σε μενα και στην κοπελα μου εδω και μερικους μηνες ειναι το μαστιγωμα..να την μαστιγωνω και να γεμιζει σημαδια και να τσουζει! ξεκινησαμε εδω στο σπιτι αλλα τελευταια πηγαινουμε σε διαφορα μερη εξω,κυριως σε δαση κτλπ,την δενω σε δεντρα και την μαστιγωνω.Καποιες φορες μαλιστα τελευταια σε ενα δασος που παμε μας ειδε καποιος,ηρθε κοντα και με συναινεση της κοπελας μου τη μαστιγωσε και αυτος πολυ πιο δυνατα απο μενα,πραγμα που της αρεσε πολυ και δε το περιμενα παρολο που πονεσε και γεμισε σημαδια πολυ πιο εντονα..υπαρχουν αλλοι με το ιδιο φετιχ?? θα μας αρεσε πολυ να το δοκιμασουμε και με αλλους..

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Μήνυμα 3 στα 5.
Μεγάλος λάτρης τον mistresses και τακτικός πελάτης στο εξωτερικό σε αντίστοιχα studios.
Anal kai fisting...απλά υπέροχο.
Χρειαζόμαστε και κάτι για να ξεβαριόμαστε από τη σύζυγο, όχι τίποτε άλλο!!!

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Αυτο που αρεσει και σε μενα και στην κοπελα μου εδω και μερικους μηνες ειναι το μαστιγωμα..να την μαστιγωνω και να γεμιζει σημαδια και να τσουζει! ξεκινησαμε εδω στο σπιτι αλλα τελευταια πηγαινουμε σε διαφορα μερη εξω,κυριως σε δαση κτλπ,την δενω σε δεντρα και την μαστιγωνω.Καποιες φορες μαλιστα τελευταια σε ενα δασος που παμε μας ειδε καποιος,ηρθε κοντα και με συναινεση της κοπελας μου τη μαστιγωσε και αυτος πολυ πιο δυνατα απο μενα,πραγμα που της αρεσε πολυ και δε το περιμενα παρολο που πονεσε και γεμισε σημαδια πολυ πιο εντονα..υπαρχουν αλλοι με το ιδιο φετιχ?? θα μας αρεσε πολυ να το δοκιμασουμε και με αλλους..
Θα με ενδιεφερε να γνωριστουμε. Ειμαι παντρεμενος κ αρκετα εμπειρος σε ολα αυτα. Φανταζομαι οτι η δικια σου ειναι μια painslut, κ ελπιζω οχι μονο.

kzen3

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Να την γαμάω απο κώλο την γκόμενα και σφαλιάρες δυνατές σε κώλο πρόσωπο...

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Κάτι τέτοιο

Συνημμένα

• 917085614.jpg
    917085614.jpg
    285 KB · Εμφανίσεις: 45

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Κι αυτό επίσης

Συνημμένα

• img_0888.jpg_480_480_0_64000_0_1_0.jpg
    img_0888.jpg_480_480_0_64000_0_1_0.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 42

cuckold_cleaner

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
40
Πόντοι
1
Το φετίχ μου ειναι να είμαι ο κερατάς της γυναίκας μου εν γνώση μας. Να την περιμενω να μου έρθει χυμένη απο ραντεβού με κάποιον γκόμενο. :s&m_1: Να με βάζει να την καθαρίζω με την γλώσσα μου . :s&m_2:

Pgio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
•feet
•piss
•fart
•spit
•cuckold
•outdoor

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Πολύ καλό!!

Το φετίχ μου ειναι να είμαι ο κερατάς της γυναίκας μου εν γνώση μας. Να την περιμενω να μου έρθει χυμένη απο ραντεβού με κάποιον γκόμενο. :s&m_1: Να με βάζει να την καθαρίζω με την γλώσσα μου . :s&m_2:

xaxop

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
470
Πόντοι
20
εγω να γαμανε την γκομενά μου και να μην βλεπω αλλα να φαντάζωμαι τι θα τις κανουν. να με κερατωνει με φιλους και να μου το λενε αυτοι

Mary xazoula

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αρέσει σε όλους τους άντρες ή στους περισσότερους το μεγάλο στήθος. Αισθάνομαι ότι όλοι στο δρόμο συνέχεια εκεί με κοιτάνε. Αν όχι όλοι, το 90% χωρίς υπερβολή!

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Αρέσει σε όλους τους άντρες ή στους περισσότερους το μεγάλο στήθος. Αισθάνομαι ότι όλοι στο δρόμο συνέχεια εκεί με κοιτάνε. Αν όχι όλοι, το 90% χωρίς υπερβολή!

ειδες που εισαι χαζουλα τελικα!τι θα κοιταγαν...τα ματια σου?
παντως εγω προτιμο κωλο!
να πεφτουν και χαστουκια!

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
χαζουλα σε κοιτανε στο στηθος γιατι από μπροστα μονο εκει μπορουν να κοιταξουν.αλλα αν ειχες ματια πισω θα εβλεπες ότι το 90% όπως λες θα σε κοιταζουν και στο κωλο.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
εμενα μου αρεσει να γλειφω ενα λιγο απλυτο μουνακι..να μυριζει λιγο, οχι πολυ παντως..με τρελλαινει η μυρωδια του οταν ειναι λιγο απλυτο!  :rockon:
θα σου προτεινα τυπε να γλειψεις απλυτα ποδια εκει να δεις μυρωδια.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Γκαβελε τέτοιες μαλακίες ποστάρεις και απορείς μετά  γιατί δεν βρίσκεις γκόμενα να γαμήσεις...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Γκαβελε τέτοιες μαλακίες ποστάρεις και απορείς μετά  γιατί δεν βρίσκεις γκόμενα να γαμήσεις...
γιατι ποιος σου ειπε ότι ψαχνω γκομενα να γαμησω τυπε...μπερδεψες τη πουτσα με τη βουρτσα
εγω τυπε πηγαινω μονο με ιεροδουλες τα δε γυναια εξω δεν με απασχολουν.

Mary xazoula

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
χαζουλα σε κοιτανε στο στηθος γιατι από μπροστα μονο εκει μπορουν να κοιταξουν.αλλα αν ειχες ματια πισω θα εβλεπες ότι το 90% όπως λες θα σε κοιταζουν και στο κωλο.

χαχα...δεν το ειχα σκεφτεί.... δίκιο έχεις!

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Σιλικονάτος τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom