Νέα

Τί είναι πουτάνα, μπαμπά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Μετά απο όσα έχω διαβάσει,έχω δεί και έχω ζήσει γενικώς όσον αφορά τις γυναίκες αυτό το ερώτημα μου γεννιέται. :think:

Δώστε ορισμούς να μάθουμε να τις ξεχωρίζουμε.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μετά απο όσα έχω διαβάσει,έχω δεί και έχω ζήσει γενικώς όσον αφορά τις γυναίκες αυτό το ερώτημα μου γεννιέται. :think:

Είναι ένας τρόπος να αποφύγεις μερικά μοναχικά βράδυα τραβώντας :jerking: 

Επισκέπτης

Ειναι οι πουτανες στο σωμα και οι πουτανες στην ψυχη.
Οι δευτερες ειναι η χειροτερη κατηγορια και εχουν αμολαρει εξω στον δρομο και βρισκονται παντα εκτος μπουρδελων παριστανωντας τις εναρετες και παγιδευοντας και καταστρεφοντας κοσμο.
Οι αλλες ειναι αυτες που εκδιδουν το σωμα τους αλλα αρκετες απο αυτες ξερουν να εκτιμουν μερικα πραγματα που οι αλλες καργιες εξω δεν τα σεβονται καθολου.Επισης αυτες αποτελουν την πιο τιμια συναλαγη μεταξυ αντρας και γυναικα καθως η εκμεταλευση δεν συγκρινεται με αυτην που σου κανουν οι πουτανες στην ψυχη εξω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω τοις πουτανες τοις προτιμαω ειναι πιο ξυγημενες δεν το παιζουνε μιξοπαρθενες

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ειναι οι πουτανες στο σωμα και οι πουτανες στην ψυχη.
Οι δευτερες ειναι η χειροτερη κατηγορια και εχουν αμολαρει εξω στον δρομο και βρισκονται παντα εκτος μπουρδελων παριστανωντας τις εναρετες και παγιδευοντας και καταστρεφοντας κοσμο.

:2funny: :2funny: :2funny: H περιγραφή σου είναι καταλυτική

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επίσης να πω ότι συμφωνώ και όντως βρίσκονται παντού.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Καμιά άλλη απορία έχεις? Όπως, τι είναι λεσβία, τι είναι πούστης, τι είναι κωλομπαράς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom