Νέα

Τι είναι χειρότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nyo35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γυρνάτε σπίτι και βρισκετε την γυναικα-γκομενα στο κρεβατι με αλλον....!

• Αυτη απο πανω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • αυτη απο κατω σε ιεραποστολικο

• να του παιρνει τσι***κι

• στα τεσσερα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

nyo35

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κάποτε είχε τεθει ανα τετοιο ερώτημα σε μια μεγαλη παρεα που βρέθηκα... το 100% είχαν την ιδια απαντηση! Το ζητημα είναι τι απο τα παραπάνω θεωρειτε πιο εξωφρενικο αμα δειτε την γκόμενα σας ή τη γυναικα σας με αλλον! ( ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Το χειροτερο ειναι να την παιρνει απο τον κωλο ενω εσυ να ετρωγες πορτα απο πισω..φρικιαστικο..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι ειναι χειροτερο?
Να μη διαβασεις την παρακατω διαφημηση

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ  
Συντομα στο θρεντ " ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ " η Ελληνοπολωνικη παραγωγη που σαρωσε τα βραβεια
" Κ Ω Δ Ι Κ Ο Σ  Β Υ Ζ Ο Σ Κ Α Μ Π Ι Λ Ο "
Πρωταγωνιστουν
Ewa Sonnet
Ines Cudna
Bea Flora
Aneta Buena
πληθος γκεστ σταρ και πολημελες μπαλετο  
πανω απο 3000 κομπαρσοι                                

Συνημμένα

• polishbabes01.jpg
    polishbabes01.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 55

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εκεινη την ωρα παντως το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτω ειναι το απο που το εφαγε το κρεας ή πως το εφαγε. :headbang:
το αποτελεσμα μετραει.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Αν εισαι παντρεμενος το αμεσως  χειροτερο ειναι να σε παρουν χαμπαρι οτι τους πήρες χαμπαρι.

(εγω παντως-ασχετα με τις λαλακιες που λένε οι γκομενες- το τσιμπουκι το θεωρω πιο "προσωπικο" απο την πλευρα της γυναικας)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
  Αν εισαι παντρεμενος το αμεσως  χειροτερο ειναι να σε παρουν χαμπαρι οτι τους πήρες χαμπαρι.

(εγω παντως-ασχετα με τις λαλακιες που λένε οι γκομενες- το τσιμπουκι το θεωρω πιο "προσωπικο" απο την πλευρα της γυναικας)
Σωστος.
Μετα πρεπει να λαβεις δραστικα μετρα.
Γιατι αν δεν το κανεις δεν θελει και πολυ να  πουν
οτι στον σφυριξαν και σενα εκτος απο την γκομενα σου.
Καλητερα παντος να μη σου τυχει

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1

Άψογος, και προσυπογράφω γιατί εκτός των άλλων, το τσιμπούκι είναι και ακάπωτο (εκτός από τις πουτάνες) ενώ τα άλλα βολεύονται και με καπότα.

Σε κάθε περίπτωση, ότι δεν σου κάνει σε ενοχλεί περισσότερο αν το κάνει σε άλλον (π.χ. έλα ρε μωρό από πάνω - όχι δε μου αρέσει - και να την δεις να τον έχει κάνει ροντέο τον τύπο)...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Άψογος, και προσυπογράφω γιατί εκτός των άλλων, το τσιμπούκι είναι και ακάπωτο (εκτός από τις πουτάνες) ενώ τα άλλα βολεύονται και με καπότα.

Σε κάθε περίπτωση, ότι δεν σου κάνει σε ενοχλεί περισσότερο αν το κάνει σε άλλον (π.χ. έλα ρε μωρό από πάνω - όχι δε μου αρέσει - και να την δεις να τον έχει κάνει ροντέο τον τύπο)...

Εμένα μου άρεσε περισσότερο μια (από τη Μυτυλήνη νομίζω - καταδικάστηκε και για σωματικές βλάβες) που έριχνε σκονίτσα στο ποτήρι του συζύγου να κοιμάται βαθειά, και έβαζε στο σπίτι το γκόμενο και η δουλειά γινόταν στο κρεβάτι με το σύζυγο τέζα δίπλα.

Επειδή δε τον είχε άχτι, και του γκόμενου του άρεσε και η αντρική ροζέτα, του τράβαγε και του σύζυγου ένα μανικάκι όσο κοιμόταν.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε γιατί ο σύζυγος κάποια μέρα πήγε στο γιατρό λέγοντας "Γιατρέ με τσούζει ο κώλος μου", και ο γιατρός του είπε "Εμ πως να μη σε τσούζει αφού τον έχεις κάνει τούνελ για τραίνα".

Διαμάντι η κυρία, ε?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Εμένα μου άρεσε περισσότερο μια (από τη Μυτυλήνη νομίζω - καταδικάστηκε και για σωματικές βλάβες) που έριχνε σκονίτσα στο ποτήρι του συζύγου να κοιμάται βαθειά, και έβαζε στο σπίτι το γκόμενο και η δουλειά γινόταν στο κρεβάτι με το σύζυγο τέζα δίπλα.

Επειδή δε τον είχε άχτι, και του γκόμενου του άρεσε και η αντρική ροζέτα, του τράβαγε και του σύζυγου ένα μανικάκι όσο κοιμόταν.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε γιατί ο σύζυγος κάποια μέρα πήγε στο γιατρό λέγοντας "Γιατρέ με τσούζει ο κώλος μου", και ο γιατρός του είπε "Εμ πως να μη σε τσούζει αφού τον έχεις κάνει τούνελ για τραίνα".

Διαμάντι η κυρία, ε?
:o :o :o :o :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.349
Πόντοι
606

Διαμάντι η κυρία, ε?
Ρε τη ξεκωλιαρα...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.349
Πόντοι
606
Το χειροτερο παντως ειναι να σου πει"αγαπη μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις" :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Διαμάντι η κυρία, ε?
το χω ακουσει και γω.ο γιατρος ειπε του αντρα της κανεις παραφυση ερωτα!!!και αυτος παραξενευτηκε!!!και νομιζω μια φορα δεν ηπιε το ποτο του και την επιασε.παλια ιστορια ειναι...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Διαμάντι η κυρία, ε?
Νομιζω οτι ειχε γυριστει αναλογο επεισοδιο στη σειρα "κοκκινος κυκλος" στον Αλφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom