Νέα

Τι αντιβιοτικά για ουρηθρίτιδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prwktikosalesths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prwktikosalesths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μου διαγνώστηκε από ουρολόγο ότι είχα ουρηθρίτιδα, μου έκανε κάποια ένεση και πήρα αντιβιοτικά με αποτέλεσμα να φύγουν τα συμπτώματα.
Το πρόβλημα είναι ότι τα ξαναβρήκα με την πρώην μου η οποία έχει ακόμη το νόσημα και για λόγους που δε θα καταλάβω πότε ντρέπεται και αρνείται πεισματικά να πάει σε γιατρό...
Μπορείτε να μου πείτε τι αντιβιοτικά να της πάρω από το φαρμακείο για να της δώσω; (Έχω πετάξει τα δικά μου κουτιά και δε θυμάμαι ονόματα)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το θεμα ειναι τι μικροβιο ειχες και σου κανε ουρηθριτιδα...

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Klaricid παρε αλλα καλυτερα πηγαινε σε ενα γιατρο η εστω ρωτα τον φαρμακοποιο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Με την υγεία δεν παίζουμε!
Πολύ κακώς η κοπέλα σου αρνείται πεισματικά να πάει σε ιατρό.Εάν πάρει λάθος αγωγή γνωρίζει τί συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για τη ζωή της?
Είναι σίγουρη από τί πάσχει? Μήπως όσο είσασταν χωρισμένοι ήρθε σε επαφή με άλλους?
Και με την ευκαιρία που έθιξες το θέμα..υπάρχουν άτομα τα οποία παρουσιάζονται σαν ιατροί, έχω όμως βάσιμες αμφιβολίες για το αν είναι (εννοώ σε αυτό το σάιτ)!Μην ζητάτε και μην λαμβάνετε συμβουλές υγείας από το διαδίκτυο!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πρώτα απ'όλα ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ όταν ακούω τέτοια πράγματα εδώ μέσα.
Ως γιατρός βγαίνω απο τα ρούχα μου.

Τώρα θα κάτσεις και θα διαβάσεις ότι παπαριες θα σου γράψουν, πολλοί που μπαίνουν για πλάκα (και καλά θα κάνουν)..και θα νιωσεις και εσυ χειρότερα.
Πρώτα απ'όλα ποιος σας έμαθε πως τα αντιβιοτικά είναι καραμέλες, πειτε μου κανα δυο..και πάω στο φαρμακείο και τα παίρνω.
Χείροτερα τα κάνετε παναθεμα σας μετα.

Αν πρόκειται για ουρηθρίτιδα πιθανόν να υπάρχει και έκκριμα. Στις γυναίκες είναι πιο δύσκολο αυτο,ενω στους άντρες συλλέγεται απο την ουρηθρα (μπαίνει απο την ουρήθρα λίγα εκατοστα ένα βαμβακοφόρο ξυλάκι ας το πουμε, και συλλέγεται.
Αφού προηγηθεί εξεταση και καλλιέργεια ουρων.

Αν δε δει ο γιατρός ποιο μικρόβιο είναι πως θα σου δώσει αντιβίωση?

Και το σεξ κομμένο μέχρι να περάσει.
Εκτός αν θελετε να τα κανετε χειρότερα...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πρώτα απ'όλα ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ όταν ακούω τέτοια πράγματα εδώ μέσα.
Ως γιατρός βγαίνω απο τα ρούχα μου.

Τώρα θα κάτσεις και θα διαβάσεις ότι παπαριες θα σου γράψουν, πολλοί που μπαίνουν για πλάκα (και καλά θα κάνουν)..και θα νιωσεις και εσυ χειρότερα.
Πρώτα απ'όλα ποιος σας έμαθε πως τα αντιβιοτικά είναι καραμέλες, πειτε μου κανα δυο..και πάω στο φαρμακείο και τα παίρνω.
Χείροτερα τα κάνετε παναθεμα σας μετα.

Αν πρόκειται για ουρηθρίτιδα πιθανόν να υπάρχει και έκκριμα. Στις γυναίκες είναι πιο δύσκολο αυτο,ενω στους άντρες συλλέγεται απο την ουρηθρα (μπαίνει απο την ουρήθρα λίγα εκατοστα ένα βαμβακοφόρο ξυλάκι ας το πουμε, και συλλέγεται.
Αφού προηγηθεί εξεταση και καλλιέργεια ουρων.

Αν δε δει ο γιατρός ποιο μικρόβιο είναι πως θα σου δώσει αντιβίωση?

Και το σεξ κομμένο μέχρι να περάσει.
Εκτός αν θελετε να τα κανετε χειρότερα...
Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί λογικοί άνθρωποι..αν  μπορούσε το διαδίκτυο να ασκήσει ιατρική δε θα περνούσαμε ορισμένοι τη ζωή μας πάνω από τα βιβλία..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλα,κατουρηστε και λιγο οι γιατροι :jerking:

σε 10 γιατρους αν παει ,10 διαφορετικες αγωγες θα του γραψουν...οποιας εταιρειας τα παιρνει ο καθενας :jerking:

τι σας γινεται δεν ξερετε :jerking:

fado

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μου διαγνώστηκε από ουρολόγο ότι είχα ουρηθρίτιδα, μου έκανε κάποια ένεση και πήρα αντιβιοτικά με αποτέλεσμα να φύγουν τα συμπτώματα.
Το πρόβλημα είναι ότι τα ξαναβρήκα με την πρώην μου η οποία έχει ακόμη το νόσημα και για λόγους που δε θα καταλάβω πότε ντρέπεται και αρνείται πεισματικά να πάει σε γιατρό...
Μπορείτε να μου πείτε τι αντιβιοτικά να της πάρω από το φαρμακείο για να της δώσω; (Έχω πετάξει τα δικά μου κουτιά και δε θυμάμαι ονόματα)

μεγάλε πάρτη από το χεράκι να πάτε σε  αφροδισιολόγο μην περιμένεις απαντήσεις από το internet

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
΄.....εγκυκλοπαιδικά μπορείς να ακούσεις τι θα σού γράψουν εδώ. Δεν έχει αξία όμως καθώς είναι αξιόπιστος αυτός που θα απαντήσει? θυμάται? σε πήρε στα σοβαρά ή σού κάνει πλάκα. Ακόμη και στην καλύτερη περίπτωση όμως πάλι θα πρέπει να πάτε σε γιατρό. Που εμπιστευεστε. Και εάν δεν έχετε ψάξτε βρείτε. Να πάτε και σε 2ο. Αλλά φάρμακα και ειδικά αντιβιοτικά δεν τα παίρνουμε σαν στραγάλια. Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ενεση ηταν κεφαλοσπορινη (κεφτριαξονη) για περιπτωση γονορροιας(ουρηθρητιδα απο γονοκοκκο),τα χαπια μπορει να ηταν οποιαδηποτε κατηγορια αντιβιοτικου για χλαμυδια,ουρεοπλασματα και αλλα παθογονα που ενεχονται και μπορει να ηταν vibramycin,roximin,klaricid,zithromax,tavanic κλπ.......

η θεραπεια προφανως πρεπει να περιλαμβανει και την σεξουαλικο συντροφο και κακως δεν στο ειχε πει ηδη ο γιατρος απο μονος του...ή στο ειπε;
μας λες οτι τα ξαναβρηκατε.....αρα δεν πηδηχτηκατε προσφατα....που ξερεις οτι η κοπελα ειναι φορεας καποιου ΣΜΝ;ειχε συμπτωματα;ηταν η μονη σου σεξουαλικη συντροφος τελευταια δλδ;μπορει να κολλησες απο αλλου....οι γυναικες παντως μπορει να μην εχουν καθολου ή αμυδρα συμπτωματα

τεσπα οτι ειπε ο σαρουμαν....επισκεψη της κοπελας σε γιατρο για να κανει εναν ελεγχο και αν χρειαστει θεραπεια....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ζητα αυτο. Ειναι εξαιρετικο φαρμακο.

cancer_meds_o_Pt.jpg

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν δεν υπαρχει το πανω που σου ποσταρα σε διαθεσημοτητα στο ραφι ζητα αυτο.
Ειναι πιο δυνατο ομως. Πρεπει να εχει φαει πριν.

lipitor_pfizer.jpg

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
καλα,κατουρηστε και λιγο οι γιατροι :jerking:

σε 10 γιατρους αν παει ,10 διαφορετικες αγωγες θα του γραψουν...οποιας εταιρειας τα παιρνει ο καθενας :jerking:

τι σας γινεται δεν ξερετε :jerking:

μπορει να της γραψουν 10 φαρμακα απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εταιριες, αλλα ολα θα ειναι το ΙΔΙΟ αντιβιοτικο (δραστικη ουσια) ή εστω αντιβιοτικα για το ιδιο μικροβιο.

Φιλε πρεπει να παει οπωσδηποτε γιατρο, μπορουμε να σου πουμε 1 ή συνδυασμο 2 αντιβιοτικων, ίδιως αμα ειχες κρατησει τη συνταγη του γιατρΟυ ή τα παλια κουτια, αλλα το σωστο ειναι οτι πρεπει να παει σε γιατρο. Το μουνι ειναι κολυμβηθρα μικροβιων και αρρωστιων.

Αν ντρεπεται ή φοβαται ειναι απλο φοβερισε τη με σοβαρο υφος οτι πρεπει να παει σε γιατρο για εξετασεις γιατι εμαθες οτι ειναι πιθανον να μεινει στειρα ακομα και αν περασουν τα συμπτωματα. Και βρες της εσυ γυναικα γυναικολογο (για να μην ντρεπεται), νεας ηλικιας. (μην πεσει σε καμια γεροντοκορη και ακουσει κανα κραξιμο).

ΥΓ: εγω παντως σε γκομενα που δεν εχει παει ποτε γυναικολογο, δεν θα τον εβαζα ποτε , ιδιως ακαποτο.
Οχι μονο απο αποψη υποψιας, αλλα και υγιεινης...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:rockon:

εισαι ωραιος τυπε μου. τελευταια γεμισαμε με χαιβανια προσβλητικους που πρωτα πηγανε γιατρο και μετα ρωτησανε εμας εδω.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
:rockon:

εισαι ωραιος τυπε μου. τελευταια γεμισαμε με χαιβανια προσβλητικους που πρωτα πηγανε γιατρο και μετα ρωτησανε εμας εδω.
Δε πειραζει τυπε. Ασ'τους να τραβιουνται στους γιατρους. :idiot:
Εμεις εδω εχουμε τις απαντησεις και την θεραπεια του Μαρης.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έμπλαστρο, γλιτώνεις και τη θέρμανση.

Stories

Νέο!

Stories