Νέα

Τι αναγνώριση έχουν στο εξωτερικό τα TEI;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά θα θελα άτομα που γνωρίζουν από έξω να μου πουν αν ξέρουν πως αναγνωρίζονται τα ΤΕΙ.Είναι ισότιμα του Bachelor's Honours?Δηλαδή τα αναγνωρίζουν ως πανεπιστήμια;Θα εμ ενδιέφερε να δώσω εξετάσεις για ACCA και να εργαστώ στη Λογιστική Ηνωμένο Βασίλειο.Πήρα πτυχίο από το ΤΕΙ Πειραιά στη Λογιστική με βαθμό 7,06.

Κάποιος φίλος μου πε για κάποια κοινοτική απόφαση του 2001 που τα αναγνωρίζει ως ισότιμα πανεπιστημίων μιας και είναι 4 χρόνια.Για αυτό εδώ ισχύει κοινοτική απόφαση με αριθμό (240E.C.T.S - 300E.C.T.S ISCED 5A)?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν τα ΤΕΙ αναγνωρίζονται σαν BS (Hons), τα ΑΕΙ σαν τι αναγνωρίζονται? Το ίδιο? :think: Δε νομίζω.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Νομίζω πως ναι.Αν και αν ήμουν στη θέση σου και είχα πτυχίο ΤΕΙ θα επεδίωκα να κάνω ένα καλό μεταπτυχιακό.Ας πούμε Msc Accounting and Finance που σου αρέσει η Λογιστική.Με ένα μεταπτυχιακό πιστεύω είσαι μια χαρά.Στην Αγγλία επειδή έχω φίλη στο Bath που τέλειωσε στο ΤΕΙ Αθήνας Διοίκηση Επιχειρήσεων,έκανε μεταπτυχιακό στο Warwick που είμαι εγώ και τώρα δουλεύει.Μη κομπλάρεσαι με το ΤΕΙ γιατί ξέρεις πόσα πανεπιστήμια απάτες υπάρχουν χειρότερα και απότ ο ΤΕΙ Κοζάνης;¨οσο για το ΤΕΙ Πειραιά κάνει καλό μαθημα.Εγώ είχα πρόβλημα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά που σπούδαζα στην Ελεγκτική και στο ΦΠΑ και με πήγε φίλος σε μάθημα και τα δα όλα.Ο Φλώρος είναι φοβερός καθηγητής.

Ψαξτο!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αν τα ΤΕΙ αναγνωρίζονται σαν BS (Hons), τα ΑΕΙ σαν τι αναγνωρίζονται? Το ίδιο? :think: Δε νομίζω.

Αστον να το ψάξει.Μπορεί να ναι και έτσι.Αλλά αν δεν τα ναγνώριζαν ως Bachelor's Honours γιατι να τους δέχονται σε προγράμματα Masters?;Όταν λέμε ισότιμα εννοουμε σε πανεπιστημιακό επίπεδο.Όχι το ίδιο με κανα LSE ή κανα Bath.Αλλά πόσα "red brick" universities υπάρχουν σαν το Leeds,Salford,Midlesex και πόσα άλλα χάλια που τα λένε πανεπιστήμια ενώ στην πραγματικότητα είναι χειρότερα και από Deree.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
φιλαράκι αν τελειώσεις acca στα παπάρια τους και να μην έχεις βγάλει λύκειο..το χαρτί είναι πασαπόρτι για όλες τις σοβαρές εταιρείες του εξωτερικού..σε περιμένει πολυ διάβασμα όμως..καλή επιτυχία

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στα αρχίδια τους στο εξωτερικό για τει αει.
ότι μεταπτυχιακό,etc πληρώνεις παίρνεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
με πτυχιο τει δεν θα βρεις δουλεια αγγλια..ψαξου για ΜSc.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom