Νέα

Τί άλλο θ' ακούσουμε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moutsos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Χθες το απόγευμα κατά της 6 κάνοντας ένα ζαπινγκ  πέτυχα στο alter εκπομπή με τον ακόλουθο τίτλο θέματος κατά λέξη :<ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ;> :)))
Ομολογώ ότι ο τίτλος πέρα απ? το ότι μου προκάλεσε γέλιο μου κέντρισε και το ενδιαφέρον για το τι θα άκουγα? και τελικώς δεν έπεσα και έξω!
Λοιπόν σας παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασματακι απ τα λεγόμενα μιας 35χρονης :jerking: : < Απ τη μια θα ήθελα να έχω έναν άντρα που να με καλύπτει συναισθηματικά, αλλά απ την αλλη δεν θα πήγαινα πότε με κάποιον που έχει σκαραβαίο!!!> :idiot: :idiot:
Τα σχόλια μου περιττεύουν!!!  Τα συμπεράσματα δικά σας?     
:dancing:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
η τις έχει βαρέσει η αγαμία στο κεφάλι :hammer: ,η τις έχει φάει η πολύ.. :jerking: και στις δύο περιπτώσεις :idiot:

piranhagr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οι γυναικες την εχουν ψωνισει. Μιλανε για προσωπικότητα, αισθήματα... αλλα όλα αυτά ειναι φυκια και μεταξοτες κορδέλες.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χθες το απόγευμα κατά της 6 κάνοντας ένα ζαπινγκ  πέτυχα στο alter εκπομπή με τον ακόλουθο τίτλο θέματος κατά λέξη :<ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ;> :)))
Ομολογώ ότι ο τίτλος πέρα απ? το ότι μου προκάλεσε γέλιο μου κέντρισε και το ενδιαφέρον για το τι θα άκουγα? και τελικώς δεν έπεσα και έξω!
Λοιπόν σας παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασματακι απ τα λεγόμενα μιας 35χρονης :jerking: : < Απ τη μια θα ήθελα να έχω έναν άντρα που να με καλύπτει συναισθηματικά, αλλά απ την αλλη δεν θα πήγαινα πότε με κάποιον που έχει σκαραβαίο!!!> :idiot: :idiot:
Τα σχόλια μου περιττεύουν!!!  Τα συμπεράσματα δικά σας?     
:dancing:

ελατε παιδια!! και τα 19.000 μελη του site! ολοι μαζι !!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μια δικιά μου πρωτοποριακή ιδέα για την καταπολέμιση της γυναικίας αγαμίας είναι η στέριση κάθε δικαιώματος απο τις γυναίκες και επιστροφή στις παλιές καλές εποχές όπου τις ανταλλάσαμε με αγελάδες και πρόβατα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Μια δικιά μου πρωτοποριακή ιδέα για την καταπολέμιση της γυναικίας αγαμίας είναι η στέριση κάθε δικαιώματος απο τις γυναίκες και επιστροφή στις παλιές καλές εποχές όπου τις ανταλλάσαμε με αγελάδες και πρόβατα...

Ναι, φίλε μου!

Στην αρχή θα αντιδρούσαν, αλλά σε β΄ σκέψη η πλειοψηφία (που είναι σίγουρα αναξιογάμητες, όπως αναφέρει και ο Βολίνσκι στις "Σκέψεις") θα συμφωνούσε ζητοκραυγάζοντας!

Επισκέπτης
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παλιά στην πατριαρχική κοινωνία, οι γυναίκες δεν είχαν δικαιώματα, δεν είχαν το ένα, δεν είχαν το άλλο... αλλά μάλλον είχαν το κεφάλι τους ήσυχο και, το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, είχαν άντρα και οικογένεια. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν προτιμούν να ζούνε έτσι όπως ζούνε σήμερα. Και φυσικά, αυτό ήταν δική τους επιλογή 100%. Εμείς ούτε που φέραμε αντίρρηση. Γι' αυτό τώρα το παίζουν και καλά ότι είναι κάποιες, ανεβάζουν τα standard σύμφωνα με τα "επιμορφωτικά" περιοδικά τύπου Cosmopolitan, Vogue, κτλ και ξαφνικά... φτάνουν στα 30-35 και ψάχνουν απεγνωσμένα για κάποιον που απλά να μπορεί να τις γκαστρώσει για να ολοκληρωθούν σαν γυναίκες (γιατί μόνο το παιδί ολοκληρώνει μια γυναίκα). Στα 30-35 όμως δύσκολα να γυρίσει να τις κοιτάξει κάνας καρπερός 25άρης-30άρης και καταλήγουν συνήθως με 45άρηδες, 50άρηδες και πάνω. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει υπογεννητικότητα στην Ελλάδα!!!

Δεν πειράζει όμως, περαστικά τους :)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δείτε τη θετική πλευρά του πράγματος. Να ο τρόπος να γλυτώσεις από 35αρες ψωνισμένες, οι οποίες ξαφνικά αποφασίσανε να ασχοληθούνε και με κάτι άλλο εκτός απ' την καριέρα τους! Και, για να το κάνω πιο σαφές:

'Ανταλλάσσεται Citroen ZX, σε πολύ καλή κατάσταση, με σκαραβαίο. Για πληροφορίες, στείλτε PM.'

:)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
νομίζω ότι οι γκόμενες γύρω είναι στειρομένες...με μεγάλη δόση ναρκισσισμού, μόλις φάνε μια καλή πούτσα γίνονται χαλάκι.

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1

Έτσι :cheesy:

Βέβαια  θα στερηθούν την καριέρα τους οι κακομοίρες, ασχετα αν στις περισσότερες ο μισθός ίσα που φτανει για πάρκινγκ, καφέ από starbucks, Hondos άντε και Visa... Τα υπόλοιπα το σωβινιστικό γουρουνι - χορηγός :hammer: :hammer: :hammer:

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Τα πράγματα είναι απλά και τα έχουμε χιλιοπεί, εδώ σ'αυτό το site. Οι γυναίκες τη σήμερον εποχή(για Ελλάδα μιλάω πάντα, έτσι) είναι πολύ ματαιόδοξες, τις ενδιαφέρει μόνο η προβολή, το να δείχνουν μουνάρες και οχι να κάνουν καλό sex, απ την άλλη θέλουν να κάνουν καριέρα για να δείχνουν ανεξάρτητες, ώσπου κάποια στιγμή γωρίζουν κάποιον, οχι απαραίτητα όμορφο, έξυπνο, μάγκα, απλά έναν "σπόνσορα".. απλά κ μόνο για να έχουν κάποιον να τις συντηρεί..
ΥΣ: ʼσχετο, αλλά μπορεί αυτός(αν εξακολουθεί να μπαίνει στο forum..!) που είχε γράψει ενα topic με τίτλο "Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980" να το μεταφέρει απτο παλιό forum στο καινούργιο?...  ::) 

Επισκέπτης
ΥΣ: ʼσχετο, αλλά μπορεί αυτός(αν εξακολουθεί να μπαίνει στο forum..!) που είχε γράψει ενα topic με τίτλο "Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980" να το μεταφέρει απτο παλιό forum στο καινούργιο?...  ::) 

Εγώ ήμουν αυτός αλλά καλύτερα να το μεταφέρει κάποιος moderator ή ο Alexxx.

Butman

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παλιά στην πατριαρχική κοινωνία, οι γυναίκες δεν είχαν δικαιώματα, δεν είχαν το ένα, δεν είχαν το άλλο... αλλά μάλλον είχαν το κεφάλι τους ήσυχο και, το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, είχαν άντρα και οικογένεια. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν προτιμούν να ζούνε έτσι όπως ζούνε σήμερα. Και φυσικά, αυτό ήταν δική τους επιλογή 100%. Εμείς ούτε που φέραμε αντίρρηση. Γι' αυτό τώρα το παίζουν και καλά ότι είναι κάποιες, ανεβάζουν τα standard σύμφωνα με τα "επιμορφωτικά" περιοδικά τύπου Cosmopolitan, Vogue, κτλ και ξαφνικά... φτάνουν στα 30-35 και ψάχνουν απεγνωσμένα για κάποιον που απλά να μπορεί να τις γκαστρώσει για να ολοκληρωθούν σαν γυναίκες (γιατί μόνο το παιδί ολοκληρώνει μια γυναίκα). Στα 30-35 όμως δύσκολα να γυρίσει να τις κοιτάξει κάνας καρπερός 25άρης-30άρης και καταλήγουν συνήθως με 45άρηδες, 50άρηδες και πάνω. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει υπογεννητικότητα στην Ελλάδα!!!

Δεν πειράζει όμως, περαστικά τους :)

Το υπογραφω, ακριβως ετσι ειναι, και καλα να παθουν

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Λοιπον όποτε πιανω αυτην την κουβεντα με γυναικες ακουω μαλακιες. Τυχαινει να οδηγω ακριβό εταιρικό αυτοκίνητο που ποτε δεν θα αγόραζα γιατι είναι μόνο pull mour και ο λογος που το προτίμησα είναι γιατί ακριβως είναι μοναδική ευκαιρία να δοκιμασω κατι χωρις να πληρωσω. Εχω και δικό μου φτηνότερο, αλλά όπως το θέλω. Μα το Θεό, την επόμενη φορά που συνοδευόμενη γυναίκα θα με κοιτάξει σε φανάρι και θα χαμογελάσει, θα βγω έξω και θα την κάνω ρόμπα στον γκόμενο/αντρα της. Εχει τύχει ακόμα και καριόλα που κρατούσε από το ένα χέρι τον άντρα της και από το άλλο το παιδί της. Και το αμάξι δεν είναι καν απο τα πιο ακριβά.

Butman

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι απλά και τα έχουμε χιλιοπεί, εδώ σ'αυτό το site. Οι γυναίκες τη σήμερον εποχή(για Ελλάδα μιλάω πάντα, έτσι) είναι πολύ ματαιόδοξες, τις ενδιαφέρει μόνο η προβολή, το να δείχνουν μουνάρες και οχι να κάνουν καλό sex, απ την άλλη θέλουν να κάνουν καριέρα για να δείχνουν ανεξάρτητες,

Εχω προσωπικο παραδειγμα:

Ημουν παντρεμενος με μια γυναικα πολυ ομορφη, καραμουναρα.
Στο κρεβατι ηταν μπαζο και αδιαφορη(1 με αριστα το 10 , και αυτο λογω παρουσιας της). Την ενδιεφερε να κανει εντυπωση, να περναει καλα, αλλα μεσα στο γαμο συμπεριφεροταν σαν να ειμασταν δυο ξεχωριστες οντοτητες...
Πηδιομασταν αραια και που, εως οτου την χωρισα ..
Τωρα ειμαι με μια 22χρονη, βγαζουμε τα ματια μας καθε μερα 2-3-4 φορες και εχω βρει την ισορροπια μου.
Οποιος θελει συμβουλες, πληροφοριες, εντος... :)))

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Λοιπον όποτε πιανω αυτην την κουβεντα με γυναικες ακουω μαλακιες. Τυχαινει να οδηγω ακριβό εταιρικό αυτοκίνητο που ποτε δεν θα αγόραζα γιατι είναι μόνο pull mour και ο λογος που το προτίμησα είναι γιατί ακριβως είναι μοναδική ευκαιρία να δοκιμασω κατι χωρις να πληρωσω. Εχω και δικό μου φτηνότερο, αλλά όπως το θέλω. Μα το Θεό, την επόμενη φορά που συνοδευόμενη γυναίκα θα με κοιτάξει σε φανάρι και θα χαμογελάσει, θα βγω έξω και θα την κάνω ρόμπα στον γκόμενο/αντρα της. Εχει τύχει ακόμα και καριόλα που κρατούσε από το ένα χέρι τον άντρα της και από το άλλο το παιδί της. Και το αμάξι δεν είναι καν απο τα πιο ακριβά.

δε σημαίνει τπτ επειδή σε κοιτάει κάποια γκόμενα? Εσύ δηλαδή όταν συνοδεύεσαι με γυναίκες δεν κοιτάς καμία γυναίκα στο δρόμο? Πάς με το κεφάλι κάτω?
Το κακό ξεκινάει από την οικογένεια. Ωραίες οι σπουδές(χρειάζονται κ αυτά), η χειραφέτηση και η δουλειά αλλά η γυναίκα έχει ξεχάσει ποιος είναι ο προορισμός της. Τουλάχιστον αυτές που θέλουν  να περάσουν καλά ας είναι πιο ειλικρινείς και όχι όταν βρούν το πρώτο  :jerking: να του φορτώνουν κουτσούβελα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

θα μας πεις το μοντελο του αυτοκινητου?για να εχουμε μια ενδειξη  απο ποια μοντελα ελκονται...προβλεπω να ειναι γερμανικο

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Νομίζω αυτό το κείμενο εννοείς....

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια
γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να
περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό
ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο
το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.

Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε
ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το
«σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια
και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά. Ανεβαίναμε στα ποδήλατα
χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες
χωρίς δίπλωμα. Οι κούνιες ήταν φτιαγμένα από μέταλλο και είχαν κοφτερές
γωνίες.

Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια.
Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες
κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε
ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαιδούρα» και κανείς μας δεν
έπαθε κήλη ή εξάρθρωση. Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε
όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα
φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει. Τότε δεν υπήρχαν
κινητά. Σπάγαμε τα κόκκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος
για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους» Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με
πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και
όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα. Δεν υπήρχε κάποιος να
κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο
ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε.

Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως
κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια
νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα.
Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν
πλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι.

Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες
με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους. Κανονίζαμε να
βγούμε μαζί τους και βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά
βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό,
κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία. Περνούσαμε τη μέρα μας
έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα.
Χάσαμε χιλιάδες μπάλλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση,
όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση.
Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν
ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν. Θεέ μου!

Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους
φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους
γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν
υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε
να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο
άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να
περάσουν όλοι. Τι φρίκη!

Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες
στην παραλία χωρίς αντιηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς
μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ. Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην
άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια
κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο
chat room και γράφοντας ; ) : D : P

Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά
μάθαμε και ωριμάσαμε. Δεν θα πρέπει να μάς παραξενεύει που τα σημερινά
παιδιά είναι κακομαθημένα και χαζοχαρούμενα.

Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να  μεγαλώσεις σαν παιδί...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μα το Θεό, την επόμενη φορά που συνοδευόμενη γυναίκα θα με κοιτάξει σε φανάρι και θα χαμογελάσει, θα βγω έξω και θα την κάνω ρόμπα στον γκόμενο/αντρα της.

Να μας στείλεις τότε την φωτογραφία σου να βγάλουμε ανακοινωθέν. Όποια σε βρει ξανά σε φανάρι, να σε μουτζώνει, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο...

Reptilian Humanoid

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολλή απογοήτευση κυκλοφορεί ε; Χμ... Θα συμφωνήσω μεν στα περισσότερα, αλλά θα προσθέσω το ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα... (μα τι διάολο, ο μόνος είμαι που συναναστρέφομαι και με νορμάλ γκόμενες οι οποίες δεν έρχονται από έξω και έχουν και τα μυαλά στο κεφάλι?)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom